|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  401 402 [403] 404 405   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
2.4.2011 21:37:42   
teacher75

IZVORNA PORUKA: škorpija

bogami ja svoga svugdje vodim sa sobom, ja sam njega željna i svaki sat vremena bez nejga mi je gubljenje tog istog vremena, to izluđuje moje prijateljice koje nemaju djece, na kraju uvijek kaže ma hajte vi kod mene na kafu, samo da ga ne sotavljamuser posted image

ja na poslu provedem samo 4-5 sati dnevno i ostatak dana sam sa priljepkom, tako da pozelim nekad 2-3 sata da se odmorim i na miru popijem kafu. sutra je mojoj prijateljici rodjendan i izvodi nas tri prijateljice na rucak a mm ce cuvati lanu, neka malo predahauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 10051
2.4.2011 21:41:09   
koka i po
haj zene user posted image ...
jeste se nacorale danas user posted image ...
moj S spava ,veliki se zahvaljuje na cestitkama za rodjendan,najveci gleda TV (ja mu otela tastaturu user posted image )..
a ja svratila da vam malo uljepsam vece user posted image ...
eto.......user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 10052
2.4.2011 21:42:08   
mala86
vece user posted image

od popodne nema user posted image ,nadam se da se nece ni vracat

a i mo obozavamo zivotinje,cak je cukcima kod ujaka neki dan dao da mu lizu ruku i grohotom se smijo user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 10053
2.4.2011 21:47:24   
teacher75
lana voli i cuke i mace i golubove, nikako je nije strah. cak i najvecem psu ce prici i htjeti da ga pomiluje, uhvati za uho, rep itd... ne dam joj da prilazi lutalicama ali kad je rasni pas s vlasnikom pridjem namjerno s njom i pustim joj da ga dira jer ne zelim da ima strah, zelim od malena da joj usadim ljubav prema zivotinjamauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 10054
2.4.2011 21:51:31   
tekja
Bit cu iskrena, ja se jako bojim pasa,a moram priznati da mi se i gade - nemojte me sada zik, al'' tako je, nikada u prisustvu zivotinje nisam mogla jesti ni piti (kad bolje razmislim, trebala bih podhitno nabaviti pasekauser posted image user posted image user posted image user posted image )

...ko zivi na Dobrinji zna koliko ih ima i sta radim kad izadjem, pravim krugove, zaobilazim ih u veeeelikom luku, ako krenu prema meni srce mi sleti u pete , a ovaj moj bi se svakom unio u facu i slao puse, eto koliko ih se plasiuser posted image

< Poruku je uredio tekja -- 2.4.2011 21:52:24 >

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 10055
2.4.2011 21:53:12   
R&T@
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ma kakva bebica, harambasa mamin, mislim da ce i tvoju R nadmasiti user posted image , kod mene fino na tickeru pise 1 godina 1mjesec i ne znam tacno koliko dana, a nemam pojma za zvjezdice, tek sad skontah da ih nema, a mjesto mi pise kad ja gledam user posted image . Bas, bas mi je drago sto sam te upoznala user posted image

Izvini, ali R je neponovljiva igra prirode...majka takvu vise ne radjauser posted image user posted image user posted image

Meni kod tvojih postova samo pise jelenaT i nista vise, a u ticeru da Ana ima 9 godina 3 mjeseca i 23 danauser posted image user posted image user posted image

Hej, ostale zenice, sta vi viditeuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10056
2.4.2011 21:55:46   
teacher75

IZVORNA PORUKA: tajra

Ma kakva bebica, harambasa mamin, mislim da ce i tvoju R nadmasiti user posted image , kod mene fino na tickeru pise 1 godina 1mjesec i ne znam tacno koliko dana, a nemam pojma za zvjezdice, tek sad skontah da ih nema, a mjesto mi pise kad ja gledam user posted image . Bas, bas mi je drago sto sam te upoznala user posted image

Izvini, ali R je neponovljiva igra prirode...majka takvu vise ne radjauser posted image user posted image user posted image

Meni kod tvojih postova samo pise jelenaT i nista vise, a u ticeru da Ana ima 9 godina 3 mjeseca i 23 danauser posted image user posted image user posted image

Hej, ostale zenice, sta vi viditeuser posted image user posted image user posted image

svasta, ja vidim isto kao sto je jelena napisala, sve ok piseuser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 10057
2.4.2011 21:57:14   
koka i po

laku noc zenice...
i tebi tajra vrijeme je za spavanje user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 10058
2.4.2011 21:59:46   
Anoniman
Taman sam psola da kazem, tj da pitam...da tebi tajra nije vrijeme za spavanje user posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 10059
2.4.2011 22:00:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Da povedem i ja svoju curicu na druzenje ?! user posted image user posted image

Ovdje je imala 2 godine, sad ima 5
user posted image

predivna jeeeeeeeeuser posted image

tajra, ba...ako kome mozes vjerovati to je psimauser posted image ...vise negi i jednom covjeku...ma vise nego samoj sebiuser posted image

ticerko...ne budi rasistauser posted image i ne uci Lanu da samom rasni psi valjaju...ja ti mogu sa 100% sigurnoscu reci da ce te prije ujesti ili prepasti rasni pas koji ima gazdu nego lutalica...tog jadnog lutalicu niko ziv niti mazi...niti gleda...niti ima jednu lijepu rijec za njega...vec ga mrskaju i cuskaju...dok tamo neki suci-muci spava na svilenom jastuku i izvoljeva za hranu...pa skontaj kome je ljubav vise potrebna...i mazenje..i pogled bez straha i gadjenja...meni vazda zivac dignu oni s "bijelim" psima...fol ljubitelji zivotinja...a kad im lutalica radi njihovog psa pridje...skacu, mrskaju, udaraju...grrrrrr

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 10060
2.4.2011 22:03:23   
Anoniman
ne zamjerite zeni ona je Rianina mamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
drugarice ja te razumijem ja danas ne vidim nista em umorna od ''generalke'' em me Noa ovih dana upeglala pravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
po cijele dane samo tersa i jedino sto govori je ''ja cu'' i ''necu''user posted image koja odvratna ''faza''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10061
2.4.2011 22:03:48   
R&T@
Dobro, svi znamo da sam coravauser posted image user posted image user posted image , ali nisam senilna...user posted image user posted image user posted image

Odavno ovo mene zbunjuje, jer sam primjetila da u zadnjim raspravama vidim njen avatar, a na postovima ne...

Treba mi ona tema Problemi sa forumom da pitam sto me zavadjaju sa jelenomTuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10062
2.4.2011 22:07:57   
R&T@
IZVORNA PORUKA: noa

ne zamjerite zeni ona je Rianina mamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Reci im, Noauser posted image
Ne razumiju oni to, druze sudijauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10063
2.4.2011 22:09:19   
teacher75

IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image

tajra, ba...ako kome mozes vjerovati to je psimauser posted image ...vise negi i jednom covjeku...ma vise nego samoj sebiuser posted image

ticerko...ne budi rasistauser posted image i ne uci Lanu da samom rasni psi valjaju...ja ti mogu sa 100% sigurnoscu reci da ce te prije ujesti ili prepasti rasni pas koji ima gazdu nego lutalica...tog jadnog lutalicu niko ziv niti mazi...niti gleda...niti ima jednu lijepu rijec za njega...vec ga mrskaju i cuskaju...dok tamo neki suci-muci spava na svilenom jastuku i izvoljeva za hranu...pa skontaj kome je ljubav vise potrebna...i mazenje..i pogled bez straha i gadjenja...meni vazda zivac dignu oni s "bijelim" psima...fol ljubitelji zivotinja...a kad im lutalica radi njihovog psa pridje...skacu, mrskaju, udaraju...grrrrrr

ma ne gade se meni lutalice, meni je njih zao, ali je cinjenica da ima dosta napada od njihove strane i ipak nisu dresirani ni pelcovani pa ne mogu da rizikujem da je ujede nedajbozeuser posted image a vec sam pisala da smo mi udomili lutalicu u mojoj djevojackoj kuci, imamo bastu i mama i tetka se sad brine o njemu. al on je redovno vakcinisan

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10064
2.4.2011 22:09:36   
Anoniman
da je nisi blokirala slucajnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 10065
2.4.2011 22:11:06   
Anoniman

Reci im, Noauser posted image
Ne razumiju oni to, druze sudijauser posted image user posted image user posted image user posted image

lako je ovim s mirnom đecomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al lele nama dok ove diktatore ustrojimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 10066
2.4.2011 22:14:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

user posted image

ma ne gade se meni lutalice, meni je njih zao, ali je cinjenica da ima dosta napada od njihove strane i ipak nisu dresirani ni pelcovani pa ne mogu da rizikujem da je ujede nedajbozeuser posted image a vec sam pisala da smo mi udomili lutalicu u mojoj djevojackoj kuci, imamo bastu i mama i tetka se sad brine o njemu. al on je redovno vakcinisan
po gradu su ti svi vakcinisani...rijetko koji nije...svi koji imaju onu markicu na uhu su vet.obradjeni...a ja vala nisam cula da je nekoga lutalica ugrizao...da znaju zalajati...i zaganjati...to znaju...jer se prepadnu...ili im je hrana u blizini...ali da su nekoga ugrizli...stvarno ne znam...ja i A. smo bas danas jednu kujicu iz naselja izmazili i nahranili...a ona nas je izlizala...tacno vidis pogled zahvalnosti u njenim ocima...a meni se svaki put place...mi obicno za lutalicama trcimo, a ignorisemo ove s gazdamauser posted image

Neposredna veza do poruke: 10067
2.4.2011 22:14:58   
Anoniman
Blokirala me Tajra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a tako mi je draga i mila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10068
2.4.2011 22:17:35   
Anoniman
dadada mene je lutalica ugrizlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image imala sam 4 godine i od tad se bojim i mrzim pseuser posted image i da nisam mu nista radilauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10069
2.4.2011 22:17:51   
R&T@

da je nisi blokirala slucajnouser posted image user posted image user posted image

Otkud znamuser posted image user posted image user posted image
Ne znam ni kako se to radi...

Cuj mojih 50 kg i blokadauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ima ova sapica i pise blokiraj, valjda ne bih ni to vidjelauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10070
2.4.2011 22:19:20   
Anoniman
Tajra da sastavimo tvoje i moje kilograme i dobijemo jedno pofino zensko user posted image , jos sam ja u poslednjih 10 dana se bas ubucila, a prije toga kost i koza user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 10071
2.4.2011 22:22:02   
Anoniman
nego jeste li kupile tih džidža od moderatorice,ajd slikajte da vidimouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10072
2.4.2011 22:24:04   
teacher75

IZVORNA PORUKA: teacher75

user posted image

po gradu su ti svi vakcinisani...rijetko koji nije...svi koji imaju onu markicu na uhu su vet.obradjeni...a ja vala nisam cula da je nekoga lutalica ugrizao...da znaju zalajati...i zaganjati...to znaju...jer se prepadnu...ili im je hrana u blizini...ali da su nekoga ugrizli...stvarno ne znam...ja i A. smo bas danas jednu kujicu iz naselja izmazili i nahranili...a ona nas je izlizala...tacno vidis pogled zahvalnosti u njenim ocima...a meni se svaki put place...mi obicno za lutalicama trcimo, a ignorisemo ove s gazdamauser posted image

dokazni materijal:
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/sarajevo/26134-vise-od-100-pacijenata-bilo-u-hitnoj-zbog-ugriza-pasa-lutalica.html
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/sarajevo/21532-u-hitnoj-i-po-petero-pacijenata-zbog-ugriza-pasa.html

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10073
2.4.2011 22:24:24   
emi7908
dadada stojim ti iza svake riječi.... tačno je ovako kako si rekla. nisam u toku ali ovo mi zapalo za oči... skoro sam imala blesavu situaciju gdje sam pošizila baš zbog pudlice na koju se pazi kako će prdnuti a kamoli šta drugo....familijarno svi volimo životinje i sama imam psa koji je sada sa mojim bratom jer ima više vremena da mu se posveti nego ja ... djete mi je ludo za psima i sa našim se dobro slaže mada mu nikad ne dopuštamo da ga nešto gnjavi.. može ga kratko pomaziti i završena priča ali pretprošli vikend mi kod prijatelja koji imaju malu pudlicu.... vlasnica psa starija žena nemojte  ovo,nemojte ono meni dodijelo jer nisam sa marsa pala i znam kako postupiti sa psima i moj maleni se sagnu da je pomazi; jer je ludio od sreće i uzbuđenja kad je vidio a, pudla bez ikakvog upozorenja ujede djete za obraz ... nikad nisam došla u iskušenje da udarim psa ali toliko mi je digao živce da sam ga nogom htjela mlatnuti... a ovih nekoliko lutalica što imamo oko zgrade toliko ti se obraduju kad ih zovneš i malo ih pomaziš da nemožeš vjerovati koliko su sretni... e takvim psima mi je stvarno drago posvetiti i pet min vremena... i svaki dan ih hranimo i  uopšte me nije briga što nekima to smeta ..user posted image  eh i svakom smo dali ime baš ono koje mu priliči..user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 10074
2.4.2011 22:24:41   
Anoniman

dadada mene je lutalica ugrizlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image imala sam 4 godine i od tad se bojim i mrzim pseuser posted image i da nisam mu nista radilauser posted image
a ne ugrizla teuser posted image user posted image user posted image ...salim se...zao mi je...sigurno je neko prije toga istraumirao...i mog brata je ugrizao vucjak koji je spasen od nekakvog debila koji mu je zabadao eksere...bilo ga je strah pasa...al pod prisilom (mojom zeljom za psima) se i sam oslobodio straha....ne mrzis ih sigurno...to ti ne vjerujemuser posted image user posted image ...da te strah...vjerujem..al se klin, klinom izbijauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  401 402 [403] 404 405   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  401 402 [403] 404 405   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *