|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  399 400 [401] 402 403   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
2.4.2011 12:55:18   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: dadada

MALAAAAAA, kupila sam cetkicu...moram jos otici do irme da mi pokaze kako i sta...e, ali imamo problem...pa ne znam da li ste vi imali slican ili da li imas neku ideju...on od cetkice bjezi ko od kuge...cim je upalim...ma nema sanse da je stavi u usta...sta da radiiiiiiiiiiimuser posted image user posted image user posted image

neces milom, hoces silom

fino ga uhvatis i stavis u krilo jedom rukom prekrijes njegove ruke a drugom ubacis cetkicu u usta, ide masaza desni, sa obje strane jezika u one tasnice tzv. i zubici naravno user posted image user posted image
ja jesam njezna, ali dok on skonta da to ne boli probaj tako pa ce se pustiti sam.
a kod mene 80  posto stvari ide ovako , prava nemajka.
L.je prestao plakati na vibrafon, shvatio da ne boli pa se sada pusti

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10001
2.4.2011 12:56:49   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: tajra

Ja bih se sa svime mogla saliti, ali to ne...

Nikad ne znas kad ce rikverc zakazatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja nikako da odem po kakve pilule....nesto mi sve vise user posted image koje su se "cuvale" na ovaj nacin user posted image

ista sam ti, ali guma glavu cuva takodje, user posted image user posted image
moras vaditi nalaze, ali posto si ti izvadila samo moras papa test uraditi i dobices ih

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10002
2.4.2011 12:58:51   
Malenaoduvijek
ima cak kravice na njoj

ili ofcice

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10003
2.4.2011 13:07:23   
Anoniman
mala sta ima kod vas novoga .?

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 10004
2.4.2011 13:07:45   
dafri
dan,
mi iz šetnje,odavno nismo ja i ona same negdje išle,bila je dobra u kolicima,a nešto sam kontala hoće li htjeti
sad spava ali me slomi rezanje noktića,nema šanse to odraditi kad je budna,hajd na rukama i nekako ,teta ih odsječe   ali na nogama je užas,preznoji me svaki put
felix odvedi ti njega malo na vazduh,što da ne,samo ako jako puše kapica, ma znaš većuser posted image
i ja bih na more,mi ćemo krajem  maja par dana a Unu već pripremamo,kaže lizaće sladoled a tata piti pivuuser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

Neposredna veza do poruke: 10005
2.4.2011 13:10:19   
Anoniman
uh more user posted image user posted image user posted image i ja bi i ja..... mislila sam da ove god. odgodimo zbog anelovog lopovluka al sve su sanse da cemo ipak ici zbog njegovi stalni bolescuga da djete malo, dodje do sebe user posted image .Kako ce nama biti tko zna mislim ocel slusatiuser posted image . al ima jos do toga ako budemo krajem cemo jula.
Darfy, vi setaleuser posted image super . Ja anelu noktice rezem kad spava drugacije nema sanse .

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 10006
2.4.2011 13:12:35   
dafri
hajd nek još neko sječe na spavanju,da nisam samauser posted image user posted image
ja mislim da će ove godine biti puno lakše sa njima na moru nego prošle,valjda će ih interesovati kamenčići,pijesak ...

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10007
2.4.2011 13:15:22   
Anoniman
o ja mislim da nece user posted image user posted image user posted image jer prosle god anel nije hodao pa se nekako snosio dok sam vidjela djece kao anel sada kada hoda , nemaju ziva mira hodaju ko bez glave sve sto netreba mislim da ce biti i teze pogotovo nocno setaliste , nece gdje ti hoces vec gdje oni hoce,i kudam hoceuser posted image al kako bude bude....

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 10008
2.4.2011 13:17:00   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

mala sta ima kod vas novoga .?

ma nista inhaliramo ujutro i navece a inace se vrtimo po kuci trenutno

mozda sutra odemo negdje

kad je moj igor imao bronhitis dr. je rekla da smije na zrak pod uslovom da nije ostar a to je bilo u januaru pa ti vidi...
bitno je da nema temp

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10009
2.4.2011 13:30:53   
Anoniman
i  mi smo u kuci posle cemo van usto je ne budem dugo .
Boce ga bole pa masiram ga i obloge menjam stalno

Neposredna veza do poruke: 10010
2.4.2011 13:34:01   
Malenaoduvijek
samo masiraj i oblogice to je najbitnije, odmah poslije boce ja sam znala par minuta sjediti i masirati da mu se bolje "rasporedi" lijek

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10011
2.4.2011 13:58:20   
iv@ncica
user posted image user posted image dadaaa-saharo-  kuku  kakvo more..ja  dobijem fraz  od  spomena odmora  na  moru  s A.  lani  sam  ispalila,  a svega  2 puta  po  dan  isli...nisam  vidjela  ni  cula  nista  osim  trcala  za  njim,  vozala,  vadila  ga  iz  vode..ode  on  u  dubinu..niceg  i nikog  se ne boji..galami  ..urla..nece  sa  sub+nca..sva  djeca  u  hladovini  se igraju  kamncicima..u svojim  malim  bazenima..a  ja  ko  budlaa  nosam  suncobran  za njim  po  plazi  i  gazim  ljude.user posted image user posted image ...pa  kad  skontam  koliki  mi  je  to  umor...a  od  mora  se  ne  mice.....user posted image
za  rođendan  sve  spremno...samu  cu  ja ukrasiti  tortu...ostalo  na broju...bit  ce  srijeda...u  stanu  i  oko  zgradeuser posted image user posted image ,  aujutro  cu  sve  odnijet  u  vrtic  pa  da  slave  tamo  djeca ;))) 
felix-pisala  sam  ti  na fb-u

moj  djecak  je  zloco...super  se  igra  vani, s  djecom,  ..hoce  i  u  kolica,  ali  ruke  neda..ali  nered  je kad treba  kuci i  ue u  kucu....place..urla  po  pola sata...uhhhh  preznojim  se  s njim...prica  sve  vise...valjda c e  sve  faze  proci  vise...zube  peremo  ko  fol  na  mahove  kad  da  dok  gleda  doruuser posted image ..mi  imamo  one  nukove  malu  gumenu  i  obicnu  cetkicu...ja  mu  malo  protrljam  pa  onda  on   ko  da  riba  plocice  struzeuser posted image ..tako  uz  crtic  rezemo  nokte  i  ostalo...ja  lava  dok  spava  ne  diram..to su  mi  sveti  trenuciuser posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 2.4.2011 14:04:54 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

Neposredna veza do poruke: 10012
2.4.2011 14:06:42   
iv@ncica
user posted image user posted image jucer  me  nije  bilo..bila s am bas  losa,  nocas  nije  bilo  sna...samo  sam pratila  svoje  milo  u  kreveticu,  jer mi  je  poginuo  od  prijateljice  s  posla  brat, jako  mlad, zarucnica  mu  je  kriticno,  bore  joj  se  za  zivot,...bili  smo kod  nje  i  njene  majke,  tuga  ,  shrvanost,  bas  sam  bila  lose  poslije  i  nocas,  zamisljajuci  tu  majku  koja  nije  vise  od  bola  znala  za  sebe  i  gledala  svoje maleno,  srce  mi  je  pucalo  jer  ne  mogu  ni  zamisliti  tu  bol,  spremala  je  sinu  svadbu, a  danas  mu  sprema  sahranu uzasnooooo... sad  odoh  na  sahranuuser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 10013
2.4.2011 14:54:32   
Pantera.
Evo i nas malo... jutros nam je izvirio drugi zubić..user posted image user posted image kako su krenuli brzo a hvala Bogu nigdje ni temperature niti onih patnji sto su mi zene pricale...

Bili smo vani ali je vjetar uzas .. rucali smo i eno pajkimo ko da je vec mrak...

Arhitekti svoje greške pokrivaju mramorom, liječnici zemljom, a žene dekolteom...

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 10014
2.4.2011 15:02:21   
Anoniman
ivancice zao mi jeuser posted image user posted image ...
Mi smo bili van skoro dosli ma nema vjetra al je vrzuce uzas pretoplo pa cemo opet tam posle izac necel malo sunce , otanjiti sa grijanjem .

(odgovor članu Pantera.)
  Neposredna veza do poruke: 10015
2.4.2011 16:14:46   
Lady26
Kod mene opet hranjenje sat vremena, luda sam napola...A jutros pojela voce bez problema... user posted image user posted image
Tako mi se ide negdje ali mi je i mrsko, jel moze to tako user posted image user posted image user posted image
Jelena izvini jos jednom, nadam se da ce biti prilike za kaficu user posted image , Ancika je jos sladja u prirodi...user posted image
Ivanasa bilo mi je drago, ono briznski smo se upoznale, Tekja..user posted image user posted image

Gdje mi je malena sarena (mala 1994), sta radite, kako su djecaci?
Felix vidim ni Anelko ne jede, misa mu...to mi najteze pada od svega...pusa za djecaka

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10016
2.4.2011 16:27:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

MALAAAAAA, kupila sam cetkicu...moram jos otici do irme da mi pokaze kako i sta...e, ali imamo problem...pa ne znam da li ste vi imali slican ili da li imas neku ideju...on od cetkice bjezi ko od kuge...cim je upalim...ma nema sanse da je stavi u usta...sta da radiiiiiiiiiiimuser posted image user posted image user posted image

neces milom, hoces silom

fino ga uhvatis i stavis u krilo jedom rukom prekrijes njegove ruke a drugom ubacis cetkicu u usta, ide masaza desni, sa obje strane jezika u one tasnice tzv. i zubici naravno user posted image user posted image
ja jesam njezna, ali dok on skonta da to ne boli probaj tako pa ce se pustiti sam.
a kod mene 80  posto stvari ide ovako , prava nemajka.
L.je prestao plakati na vibrafon, shvatio da ne boli pa se sada pusti

ama ne boli ni babyvac pa vrisCi ko luduser posted image ...znaci opet "mucenje"user posted image user posted image dok mi neko od komsija soc. nepozoveuser posted image user posted image user posted image ...haj dobro...sad kad je vidi automatski se baci na pod i vristiuser posted image user posted image ...e da i oFce su...beeeeeuser posted image user posted image ...kako su s crnom glavom tako meni odmah krava na umuuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10017
2.4.2011 16:35:04   
Anoniman
lady moja lijepa , i anel mene zezi sa jelom tj ne jelom user posted image al tjesim se proce nemogu na silu kad nece neceeee ...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10018
2.4.2011 16:54:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: felix

mala ovako bisovol i prospan je jedno skoro te isto tako nama rece i to je za iskasljavanje .
Nama je rekla da dajem ovaj novi ONTRIL i Prospan prospan mu pospjesuje iskasljavanje sto je to dobro a ovaj dr. olaksava disanje ....
Ja dajem i davat cu .

vidi ona je rekla da je to individualno, ako dijete ne kaslje vise od njega da se daje, a ako se poveca nadrazaj da prestane

kod mog igora je zreo kasalj poceo iskasljavati, a prosli put kad je uzimao bisolvon dr je rekla samo 5 dana i ne duze

bisolvon i prospan nisu isto apotekarka je već i objasnila i logično je ovo što mala govori znači ako ne pomaže ako se kašalj nastavlja naravno da treba nešto jače. I to što pedijatri (uopšteno ljekari) propišu i govore treba dobro izvagati bar ja tako radim, ja njima ništa ne vjerujem jer sam bila u situaciji kad dođu promoteri npr. iz bosnalijeka i pitaju kako ide neki lijek i mi kažemo slabo te on ode kod ljekara i tamo šen-pen te počnu da stižu recepti gdje je propisan baš lijek od bosnalijeka... znaju čak napisati farmavita da ne bi slučajno dali zamjenu i to mi se ne sviđa jer boli njih briga za našu djecu bitno je putovanje u Grčku i sl. ...
mi smo vam bili kod doktora i još brže izašli pun je dom zdravlja još epidemija zaušnjakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
morat ću A odvesti na pregled privatno gdje, mada je dobro kašalj se upola smirio, ali et da mi je da ga dok. pregleda ...

MALAAAAAA, kupila sam cetkicu...moram jos otici do irme da mi pokaze kako i sta...e, ali imamo problem...pa ne znam da li ste vi imali slican ili da li imas neku ideju...on od cetkice bjezi ko od kuge...cim je upalim...ma nema sanse da je stavi u usta...sta da radiiiiiiiiiiim

koja mu je najbolja igračka, uzmi tu igračku i pokaži kako se trljaju zubići (npr. na medi nekom i sl.)

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10019
2.4.2011 17:40:39   
mala86
i kod nas je jelo i dalje 0 bodova,danas brojala 1,2,3...5 kasika user posted image  i gotovo,a prije bez frke jeo!

nisam ga vodila vani,nekako me strah jer je i popodne imo malo temper

danas 3 dan user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10020
2.4.2011 18:01:24   
R&T@
Mi maloprije usle u kucu...
sve smo obisle, svasta radileuser posted image , uzivancija...
Bas smo se bile pozeljele...

Samo nije mi bas u formi...slabo jede, ali se borimo...

Na BB sam upoznala jelenu i ivanasa, bas mi dragouser posted image
Ali tekju ne upratih, bas mi zaouser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 10021
2.4.2011 18:06:28   
teacher75
i mi maloprije dosle kuci. poslije bazara otisle kuci da lana malo odspava, pa cim se probudila isle u grad s mojim drugaricama, bilo nam je super. poslije se nasle na grbavici sa mm, popili kafu pa njih dvoje otisli u park a ja kuci da na brzinu napravim s mirom rucak. evo sad sam je stavila da spava, al nece, prica u krevetu, a ja umorna, ne mogu se pomaci

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 10022
2.4.2011 18:10:55   
R&T@

IZVORNA PORUKA: sahara

Kod nas i danas krecenje, buhuhuuser posted image , hocu na moreeeeeee da ne radim nista samo da buljim u vodu.

i jauser posted image user posted image

Ne bih da vas razuvjerim, ali sa cunami generacijom, nista od uzivancijeuser posted image user posted image user posted image

Moji zidovi su strava i uzas, ali ne razmisljam o krecenju...
dok ne bude +35 stepeni vani...
uzivam u proljecuuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10023
2.4.2011 18:35:12   
Anoniman
i mi skoro usli u kucu od pola 6 je vani rostilja se sjedi milina eh sto nije pravo ljeto da bude van do 9 posle bi  bio kupanjac pa spavanac .
Al vec postaje van svjezije reko dosta je ajmo jedva ga unijela vristi,place dere se necu necuuuuu ....
Evo ga lezi pije cajku .
Mala user posted image user posted image user posted image bit ce bolje abd nebrini i meni je muka sto ne jedeuser posted image al sta cu kazem pokusala sam na silu al povrati . Recimo oko 5. danas kupila grisolino od lino proizv. dala bas kad je gladan trecu kasiku da stavim dodje mu nagon povracanja i sve povrati .
Posle sat dala jednu vocnu kasicu nju je pojeo.
Haman mu se ne svidja grisolino prvi put ga i jede nisam do sad to,kupovala
al necu vise mu nikad dat-Rekla sam mm pojedi ti ili cu baciti ja to ne volim.

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 10024
2.4.2011 18:37:33   
ivanasa
IZVORNA PORUKA: tajra

Mi maloprije usle u kucu...
sve smo obisle, svasta radileuser posted image , uzivancija...
Bas smo se bile pozeljele...

Samo nije mi bas u formi...slabo jede, ali se borimo...

Na BB sam upoznala jelenu i ivanasa, bas mi dragouser posted image
Ali tekju ne upratih, bas mi zaouser posted image

bas mi je drago sto sam te upoznala tajrauser posted image a naravno i tebe ladyuser posted image ..tekja s tobom sam htjela stati i popricati i kako treba upoznati se al filip profura,ja za njim i poslije te nisam vidjelauser posted image bas mi je zao...
ja sam umorna ko pas!!! poslije bb nadjem se mm i odemo na kafu i poslije toga na igraliste.filip po obicaju skakao sa ljulje na tobogan sa tobgana na klackalicu pa u pijesak i tako u kruguser posted image i sve bi bilo super da nisam kuci morala rucak praviti njemu pa nama pa jos budala uhvatila muffine praviti...a on nece pa nece da spavauser posted image user posted image ..na kraju mm ode u sobu i fino zaspa a ti zeno budalo skaci oko svegauser posted image user posted image uh kako sam se naljutila..eno obojica sada spavaju a ja sam se vama morala pozaliti kako sam se naljutila na mm..jos povedem filipa jutros sa sobom da se on odmori!!!!! e budala sam samo tako

Moj andjeo maleni Filip Noa rodio se 13.01.2010

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 10025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  399 400 [401] 402 403   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  399 400 [401] 402 403   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Farbanje u trudnoći
vila_7

Da li ste se farbale u trudnoći?

Da, kao i uvijek (54%)

Da, ali nakon prva 3 mjeseca (17%)

Ne jer mislim da steti (29%)

Broj svih glasova: 123

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *