Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
MALAAAAAA, kupila sam cetkicu...moram jos otici do irme da mi pokaze kako i sta...e, ali imamo problem...pa ne znam da li ste vi imali slican ili da li imas neku ideju...on od cetkice bjezi ko od kuge...cim je upalim...ma nema sanse da je stavi u usta...sta da radiiiiiiiiiiim
neces milom, hoces silom
fino ga uhvatis i stavis u krilo jedom rukom prekrijes njegove ruke a drugom ubacis cetkicu u usta, ide masaza desni, sa obje strane jezika u one tasnice tzv. i zubici naravno ja jesam njezna, ali dok on skonta da to ne boli probaj tako pa ce se pustiti sam. a kod mene 80 posto stvari ide ovako , prava nemajka. L.je prestao plakati na vibrafon, shvatio da ne boli pa se sada pusti
dan, mi iz šetnje,odavno nismo ja i ona same negdje išle,bila je dobra u kolicima,a nešto sam kontala hoće li htjeti sad spava ali me slomi rezanje noktića,nema šanse to odraditi kad je budna,hajd na rukama i nekako ,teta ih odsječe ali na nogama je užas,preznoji me svaki put felix odvedi ti njega malo na vazduh,što da ne,samo ako jako puše kapica, ma znaš već i ja bih na more,mi ćemo krajem maja par dana a Unu već pripremamo,kaže lizaće sladoled a tata piti pivu
uh more i ja bi i ja..... mislila sam da ove god. odgodimo zbog anelovog lopovluka al sve su sanse da cemo ipak ici zbog njegovi stalni bolescuga da djete malo, dodje do sebe .Kako ce nama biti tko zna mislim ocel slusati . al ima jos do toga ako budemo krajem cemo jula. Darfy, vi setale super . Ja anelu noktice rezem kad spava drugacije nema sanse .
hajd nek još neko sječe na spavanju,da nisam sama ja mislim da će ove godine biti puno lakše sa njima na moru nego prošle,valjda će ih interesovati kamenčići,pijesak ...
o ja mislim da nece jer prosle god anel nije hodao pa se nekako snosio dok sam vidjela djece kao anel sada kada hoda , nemaju ziva mira hodaju ko bez glave sve sto netreba mislim da ce biti i teze pogotovo nocno setaliste , nece gdje ti hoces vec gdje oni hoce,i kudam hoce al kako bude bude....
dadaaa-saharo- kuku kakvo more..ja dobijem fraz od spomena odmora na moru s A. lani sam ispalila, a svega 2 puta po dan isli...nisam vidjela ni cula nista osim trcala za njim, vozala, vadila ga iz vode..ode on u dubinu..niceg i nikog se ne boji..galami ..urla..nece sa sub+nca..sva djeca u hladovini se igraju kamncicima..u svojim malim bazenima..a ja ko budlaa nosam suncobran za njim po plazi i gazim ljude. ...pa kad skontam koliki mi je to umor...a od mora se ne mice..... za rođendan sve spremno...samu cu ja ukrasiti tortu...ostalo na broju...bit ce srijeda...u stanu i oko zgrade , aujutro cu sve odnijet u vrtic pa da slave tamo djeca ;))) felix-pisala sam ti na fb-u
moj djecak je zloco...super se igra vani, s djecom, ..hoce i u kolica, ali ruke neda..ali nered je kad treba kuci i ue u kucu....place..urla po pola sata...uhhhh preznojim se s njim...prica sve vise...valjda c e sve faze proci vise...zube peremo ko fol na mahove kad da dok gleda doru ..mi imamo one nukove malu gumenu i obicnu cetkicu...ja mu malo protrljam pa onda on ko da riba plocice struze ..tako uz crtic rezemo nokte i ostalo...ja lava dok spava ne diram..to su mi sveti trenuci
< Poruku je uredio iv@ncica -- 2.4.2011 14:04:54 >
jucer me nije bilo..bila s am bas losa, nocas nije bilo sna...samo sam pratila svoje milo u kreveticu, jer mi je poginuo od prijateljice s posla brat, jako mlad, zarucnica mu je kriticno, bore joj se za zivot,...bili smo kod nje i njene majke, tuga , shrvanost, bas sam bila lose poslije i nocas, zamisljajuci tu majku koja nije vise od bola znala za sebe i gledala svoje maleno, srce mi je pucalo jer ne mogu ni zamisliti tu bol, spremala je sinu svadbu, a danas mu sprema sahranu uzasnooooo... sad odoh na sahranu
Bili smo vani ali je vjetar uzas .. rucali smo i eno pajkimo ko da je vec mrak...
Kod mene opet hranjenje sat vremena, luda sam napola...A jutros pojela voce bez problema... Tako mi se ide negdje ali mi je i mrsko, jel moze to tako Jelena izvini jos jednom, nadam se da ce biti prilike za kaficu , Ancika je jos sladja u prirodi... Ivanasa bilo mi je drago, ono briznski smo se upoznale, Tekja..
Gdje mi je malena sarena (mala 1994), sta radite, kako su djecaci? Felix vidim ni Anelko ne jede, misa mu...to mi najteze pada od svega...pusa za djecaka
MALAAAAAA, kupila sam cetkicu...moram jos otici do irme da mi pokaze kako i sta...e, ali imamo problem...pa ne znam da li ste vi imali slican ili da li imas neku ideju...on od cetkice bjezi ko od kuge...cim je upalim...ma nema sanse da je stavi u usta...sta da radiiiiiiiiiiim
neces milom, hoces silom
fino ga uhvatis i stavis u krilo jedom rukom prekrijes njegove ruke a drugom ubacis cetkicu u usta, ide masaza desni, sa obje strane jezika u one tasnice tzv. i zubici naravno ja jesam njezna, ali dok on skonta da to ne boli probaj tako pa ce se pustiti sam. a kod mene 80 posto stvari ide ovako , prava nemajka. L.je prestao plakati na vibrafon, shvatio da ne boli pa se sada pusti
ama ne boli ni babyvac pa vrisCi ko lud ...znaci opet "mucenje" dok mi neko od komsija soc. nepozove ...haj dobro...sad kad je vidi automatski se baci na pod i vristi ...e da i oFce su...beeeee ...kako su s crnom glavom tako meni odmah krava na umu
mala ovako bisovol i prospan je jedno skoro te isto tako nama rece i to je za iskasljavanje . Nama je rekla da dajem ovaj novi ONTRIL i Prospan prospan mu pospjesuje iskasljavanje sto je to dobro a ovaj dr. olaksava disanje .... Ja dajem i davat cu .
vidi ona je rekla da je to individualno, ako dijete ne kaslje vise od njega da se daje, a ako se poveca nadrazaj da prestane
kod mog igora je zreo kasalj poceo iskasljavati, a prosli put kad je uzimao bisolvon dr je rekla samo 5 dana i ne duze
bisolvon i prospan nisu isto apotekarka je već i objasnila i logično je ovo što mala govori znači ako ne pomaže ako se kašalj nastavlja naravno da treba nešto jače. I to što pedijatri (uopšteno ljekari) propišu i govore treba dobro izvagati bar ja tako radim, ja njima ništa ne vjerujem jer sam bila u situaciji kad dođu promoteri npr. iz bosnalijeka i pitaju kako ide neki lijek i mi kažemo slabo te on ode kod ljekara i tamo šen-pen te počnu da stižu recepti gdje je propisan baš lijek od bosnalijeka... znaju čak napisati farmavita da ne bi slučajno dali zamjenu i to mi se ne sviđa jer boli njih briga za našu djecu bitno je putovanje u Grčku i sl. ... mi smo vam bili kod doktora i još brže izašli pun je dom zdravlja još epidemija zaušnjaka morat ću A odvesti na pregled privatno gdje, mada je dobro kašalj se upola smirio, ali et da mi je da ga dok. pregleda ...
IZVORNA PORUKA: dadada MALAAAAAA, kupila sam cetkicu...moram jos otici do irme da mi pokaze kako i sta...e, ali imamo problem...pa ne znam da li ste vi imali slican ili da li imas neku ideju...on od cetkice bjezi ko od kuge...cim je upalim...ma nema sanse da je stavi u usta...sta da radiiiiiiiiiiim
koja mu je najbolja igračka, uzmi tu igračku i pokaži kako se trljaju zubići (npr. na medi nekom i sl.)
i kod nas je jelo i dalje 0 bodova,danas brojala 1,2,3...5 kasika i gotovo,a prije bez frke jeo!
nisam ga vodila vani,nekako me strah jer je i popodne imo malo temper
danas 3 dan
i mi maloprije dosle kuci. poslije bazara otisle kuci da lana malo odspava, pa cim se probudila isle u grad s mojim drugaricama, bilo nam je super. poslije se nasle na grbavici sa mm, popili kafu pa njih dvoje otisli u park a ja kuci da na brzinu napravim s mirom rucak. evo sad sam je stavila da spava, al nece, prica u krevetu, a ja umorna, ne mogu se pomaci
i mi skoro usli u kucu od pola 6 je vani rostilja se sjedi milina eh sto nije pravo ljeto da bude van do 9 posle bi bio kupanjac pa spavanac . Al vec postaje van svjezije reko dosta je ajmo jedva ga unijela vristi,place dere se necu necuuuuu .... Evo ga lezi pije cajku . Mala bit ce bolje abd nebrini i meni je muka sto ne jede al sta cu kazem pokusala sam na silu al povrati . Recimo oko 5. danas kupila grisolino od lino proizv. dala bas kad je gladan trecu kasiku da stavim dodje mu nagon povracanja i sve povrati . Posle sat dala jednu vocnu kasicu nju je pojeo. Haman mu se ne svidja grisolino prvi put ga i jede nisam do sad to,kupovala al necu vise mu nikad dat-Rekla sam mm pojedi ti ili cu baciti ja to ne volim.
Mi maloprije usle u kucu... sve smo obisle, svasta radile , uzivancija... Bas smo se bile pozeljele...
Samo nije mi bas u formi...slabo jede, ali se borimo...
Na BB sam upoznala jelenu i ivanasa, bas mi drago Ali tekju ne upratih, bas mi zao
bas mi je drago sto sam te upoznala tajra a naravno i tebe lady ..tekja s tobom sam htjela stati i popricati i kako treba upoznati se al filip profura,ja za njim i poslije te nisam vidjela bas mi je zao... ja sam umorna ko pas!!! poslije bb nadjem se mm i odemo na kafu i poslije toga na igraliste.filip po obicaju skakao sa ljulje na tobogan sa tobgana na klackalicu pa u pijesak i tako u krug i sve bi bilo super da nisam kuci morala rucak praviti njemu pa nama pa jos budala uhvatila muffine praviti...a on nece pa nece da spava ..na kraju mm ode u sobu i fino zaspa a ti zeno budalo skaci oko svega uh kako sam se naljutila..eno obojica sada spavaju a ja sam se vama morala pozaliti kako sam se naljutila na mm..jos povedem filipa jutros sa sobom da se on odmori!!!!! e budala sam samo tako