Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Drage zene, a posebno dadada samo da vam javim da te stolice, ..., ne baš kao ona iz ike-e, ali sasvim solidne za tu namjenu, imate u Merkuru na Otoci, ..., na spratu nova dječija radnja, ...., nije Mališa, nego još jedan sprat. Najvažnije je da su neklizajuće, odnosno na nogicama imaju neke kao gumice, ..., a cijena, ..., nepunih 9 KM.
Drage zene, a posebno dadada samo da vam javim da te stolice, ..., ne baš kao ona iz ike-e, ali sasvim solidne za tu namjenu, imate u Merkuru na Otoci, ..., na spratu nova dječija radnja, ...., nije Mališa, nego još jedan sprat. Najvažnije je da su neklizajuće, odnosno na nogicama imaju neke kao gumice, ..., a cijena, ..., nepunih 9 KM.
oooooooo..tenkju...jos mi u komsiluku...odmah sutra pogledam
Jupiiii .... dadada kupi nekoliko pa nam donesi na BB
Jupiiii .... dadada kupi nekoliko pa nam donesi na BB
Ja sam kupila zelenu, ..., ostala je plava, možda ima i još boja, ali te su izložene. Inače se kod njih može naručiti slična Ikeinoj, marke chipollino, ali je cijena oko 40 KM. Takodje imaš i u BBI, u prizemlju u dječijoj radnji slične, ..., koštaju oko 45 KM. Meni je to bilo preskupo, ..., a ova je isto tako ne klizajuća, a puno, puno jeftinija.
jutro svima mi smo u 7 ustali,bas je poranio..nema temperature, malo "ljepse" kaslje nego jucer, sad bas fino iskasljava,cistim mu nosic stalno, mirno je spavao,bas sam pratila kako dise,mirno je disao, nije se culo da hropti...necu ga voditi opet na pregled, jeste da se odužila ova prehlada al ide nabolje..
kod nas noc ok,oko 2 sam u morala dat voltaren,nadam se da se sad stvarno vise nece vracat,jer mi je preko glave,bas sam preumorna
sad imamo jos jedan problem ,jelo 0 bodova !juce rucak jedva 2-3 zlice pojeo,poslije kad sam ja jela pojeo je jos par zlica,al je bar doruckovo kako treba,jutros nista,jedan zalogaj -e samo mi je ovo trebalo
jutro evo nas malo nemam vremena vise za rr. ajd ujedno cete malo odmoriti od mene . Stvarno se sve slabije javljam i svakim danom mi sve teze paliti lap. da virim jer me neke obaveze toliko poklopile da nemam vremena nisam ni sad htjela paliti al da se malo javim da kazem da je dobro hb . place kad ide na boce ,nesnosan kod kuce, eto sve po starom. pusa svima od nas
kod nas noc ok,oko 2 sam u morala dat voltaren,nadam se da se sad stvarno vise nece vracat,jer mi je preko glave,bas sam preumorna
sad imamo jos jedan problem ,jelo 0 bodova !juce rucak jedva 2-3 zlice pojeo,poslije kad sam ja jela pojeo je jos par zlica,al je bar doruckovo kako treba,jutros nista,jedan zalogaj -e samo mi je ovo trebalo
sta da ti kazem moj anel prekjuce znas sta je jeo ujutro mlijeko , samo kad se nakasljo i to zajedno sa slajmom povrati. Dosli kuci uzeo caja popio zaspo, spavao 4 sata u prekidima plakao . Usto nudila ga da jede nece samo vice, kajke kajke, cajke oce. Tako da je citav boziji dan bio samo na caju . Tek oko 7. popio malo mlijeka . Eto . Tek od juce jede pomalo, po par kasikica uzme jedva ma samo sto ga na glavu ne stavim dok ne pojede koliko toliko jednostavno mu dodje na povracanje kad nudim recimo da pojede vise nego sto on, moze od 3.kasikice . Cajku jedino moze. Al nadam se dok boce pocnu reagovati bit ce bolje sa jelom i grlom. Mlijeko slabo pije kad god je bolestan na njega mu se najvise gadi . Pravim mu vise tecne stvari supe, ... da jede ... Al sam abd . u planu mu uzeti natura mix prijateljica mi pricala da je od toga njena curica toliko projela . Kaze 40km. 20 komada dodje ti vrecica ,...al je dobro . Samo dok sve terapije istrosi, pitam se kakvi ce nam nal biti brisa grla,nosa , urina ,krvi.... Valjda nece losi ... I da vas pitam zaboravi ped. upitati : Da li bi ja smjela sutra abd. sa anelom otici u prirodu na vikendicu gore je visina , cist zrak suma, borovina ,cisto zbog bronhitisa cula sam da je dobro medju borovinu odvest a gore kod nase vikendice ima na pretek. Jedino se bojim vjetra nebi bila dugo, ndam se da nece samo to sta pogorsati sta vi mislite bil smjela ?
Dobar dan zene... Je li Anelko je li bolje Mala 86 kako tvoj maleni Kako Minjica Antonio je hb bolje puno,poceo bolje i jesti cak jutros kaze mm doruckovao jaja ja se zabezeknula zaobilazi ih naveliko inace...Prava je mazica i prica previse i dosta cisto valjda na mamu:-),najvise me stid sto sm mu govoria jebo li te otac pa ponavlja...Ljudi men grlo ne boli samo radi upale ngo mi ima dosta afti po sluznici i koja na krajnku...doslo mi da se ubijem ispiram kaduljom dns cu i sljzom,propolis sprej,pantenol oriblete...a to mene cesto i otac mi ima s tim problem i seka,nije valjda nasljedno bas me strah sto je po grlu...Ne kasljem vrlo malo ali to me izludi...joj da nije sta strasno...kako sam odbolovala trihinelozu i mononukleozu to se vraca mora da mi je imunitet da izvinete u klincu