|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  397 398 [399] 400 401   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
1.4.2011 21:02:42   
niki83
IZVORNA PORUKA: mala86

joj nas je ova user posted image  od ture skroz poremetila

evo ga sad spava meni u narucju,ima user posted image  38 dala sam mu paracetamol cepic,volteren cuvamo za noc user posted image

ovo nam je 2 ili 3 tem u godinu i pol al i najgora

a joj joj..user posted image
ma njemu su i grlo i zubici sve u jednom..zelim vam mirnu noc, bez ture, cepic ce sigurno pomoci aBd user posted image
jao sto je moje dijete pocelo bivati agresivno...user posted image je li ovo neka faza koja brzi prolazi??? jer moju seku, tj. njenu tetu cuvalicu, stalno tuce, a voli je, jedva dan izdrzi bez nje, a mene opet stipa, ali jako bas, zaboli me user posted image nevjerovatno mi, inace je ok, njeznica je..ali ovo user posted image

N&N

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 9951
1.4.2011 21:15:19   
dafri
pozz,
Mamice dobro došla,čestitke malom slavljenikuuser posted image user posted image
bolesnoj dječici želimo mirnu noć bez temp.user posted image
niki i moja zna nekada ali baš od dragosti udariti,zna da to ne valja i onda odmah ljubi,grli i govori gaga mamauser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 9952
1.4.2011 21:18:59   
mala86
IZVORNA PORUKA: niki83

joj nas je ova user posted image  od ture skroz poremetila

evo ga sad spava meni u narucju,ima user posted image  38 dala sam mu paracetamol cepic,volteren cuvamo za noc user posted image

ovo nam je 2 ili 3 tem u godinu i pol al i najgora

a joj joj..user posted image
ma njemu su i grlo i zubici sve u jednom..zelim vam mirnu noc, bez ture, cepic ce sigurno pomoci aBd user posted image
jao sto je moje dijete pocelo bivati agresivno...user posted image je li ovo neka faza koja brzi prolazi??? jer moju seku, tj. njenu tetu cuvalicu, stalno tuce, a voli je, jedva dan izdrzi bez nje, a mene opet stipa, ali jako bas, zaboli me user posted image nevjerovatno mi, inace je ok, njeznica je..ali ovo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Leon to radi redovno
ja mislim da je to neka cudna faza,pokazuju da nas vole user posted image ,jer on to radi i grohotom se smije user posted image ,bas se zabavlja

mi smo ok,evo zaspo,dugo smo se brckali u kadi veceras
e moguce da su mu i donje 3 krenule jer mu voda iz usta doslovice curi a i iz nosica (neka neka bolje nego da zadrzava unutra)

joj zene meni dosli od mm rodjaci,vidjeli na fb da ce postat tata user posted image user posted image user posted image ,dosli da proslave,jos i pice ponjeli  majko mila,popravise mi dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 9953
1.4.2011 21:23:05   
dafri

joj zene meni dosli od mm rodjaci,vidjeli na fb da ce postat tata user posted image user posted image user posted image ,dosli da proslave,jos i pice ponjeli  majko mila,popravise mi dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

e što ti je fbuser posted image user posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 9954
1.4.2011 21:25:04   
Lady26

Sta uradiste, cccc....mogu misliti soka kad ste rekli da je sala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 9955
1.4.2011 21:29:32   
mala86
IZVORNA PORUKA: Lady26

Sta uradiste, cccc....mogu misliti soka kad ste rekli da je sala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

facebook user posted image user posted image user posted image user posted image  

to su mu od tetke sinovi user posted image user posted image user posted image user posted image

kazu mi smo rekli i mami i tati user posted image user posted image user posted image user posted image ,de reko uzmi telefon da i ostale tetke ne doznaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9956
1.4.2011 21:51:42   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image
Originalno nema sta....sad se baci na posao user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 9957
1.4.2011 21:58:22   
niki83

Originalno nema sta....sad se baci na posao user posted image user posted image user posted image

i pazi na rikverc metodu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
alisacekaj prvo da odu rodjaci user posted image user posted image user posted image user posted image
drago mi je da je L boljeuser posted image

N&N

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9958
1.4.2011 22:05:08   
Anoniman
MALAAAAAA, kupila sam cetkicu...moram jos otici do irme da mi pokaze kako i sta...e, ali imamo problem...pa ne znam da li ste vi imali slican ili da li imas neku ideju...on od cetkice bjezi ko od kuge...cim je upalim...ma nema sanse da je stavi u usta...sta da radiiiiiiiiiiimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu niki83)
  Neposredna veza do poruke: 9959
1.4.2011 22:08:31   
Lady26
Nek je prvo zvace a da ne palis, sta mislis, nek se prvo igra malo...da se navikne na nju ili je nece nikako?
Pa polako ti bi odmah sve hihihihi user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9960
1.4.2011 22:14:45   
R&T@
Dadada, hoces doci na BB?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9961
1.4.2011 22:16:19   
mala86
IZVORNA PORUKA: niki83

i pazi na rikverc metodu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
alisacekaj prvo da odu rodjac
i user posted image user posted image user posted image user posted image
drago mi je da je L boljeuser posted image

u crvenom sam user posted image user posted image user posted image user posted image

kaze jedan prijatelj-de ti uradi test mozda je on naslutio user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 9962
1.4.2011 22:18:59   
Lady26
I ja isto....jedva cekam da prodje user posted image user posted image
Puno sam bila na temi "seksipil" hahahahaha user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 9963
1.4.2011 22:20:18   
R&T@
Ja bih se sa svime mogla saliti, ali to ne...

Nikad ne znas kad ce rikverc zakazatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 9964
1.4.2011 22:21:46   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: dadada

MALAAAAAA, kupila sam cetkicu...moram jos otici do irme da mi pokaze kako i sta...e, ali imamo problem...pa ne znam da li ste vi imali slican ili da li imas neku ideju...on od cetkice bjezi ko od kuge...cim je upalim...ma nema sanse da je stavi u usta...sta da radiiiiiiiiiiimuser posted image user posted image user posted image

Joj, ja isto ne znam kako da je naučim da peremo zubiće...jednostavno već mjesecima pruža otpor i neće fino da otvori usta da izribam kako treba....neki dan sam joj ucijeloj toj strci raskrvarila desne user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9965
1.4.2011 22:23:17   
Lady26

IZVORNA PORUKA: tajra

Ja bih se sa svime mogla saliti, ali to ne...

Nikad ne znas kad ce rikverc zakazatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja nikako da odem po kakve pilule....nesto mi sve vise user posted image koje su se "cuvale" na ovaj nacin user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 9966
1.4.2011 22:25:11   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Joj, ja isto ne znam kako da je naučim da peremo zubiće...jednostavno već mjesecima pruža otpor i neće fino da otvori usta da izribam kako treba....neki dan sam joj ucijeloj toj strci raskrvarila desne user posted image

Ne da ni meni Lana pravo da joj operem, tj nece da zine, ja malo istrljam prednje i krenem 4 da ocistim, zatvori usta i uzme cetkicu...i zvace pa se eto nadam se skine ono sto ostane na 4...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 9967
1.4.2011 22:27:38   
Anoniman

Dadada, hoces doci na BB?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

njente...nemam kud s teroristom...D. mi radi...a mama bjezi na planinuuser posted image ...a vala ne pada mi na pamet da ga vodim...ko se o mlijeko opece i jogurt duvauser posted image user posted image user posted image mi cemo sutra hodati...ako bude toplo...a ako ne...idemo u igraonu

lady...ma jesam...prvo sam mu dala da je zvanja...a onda je ukljucila...prvo je stao...pa je poceo bjezati...a sad cim je vidi, vristiuser posted image user posted image user posted image ...a znas kako je slatka...ima cak kravice na njojuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 9968
1.4.2011 22:28:00   
Skvo RR
Izvinjavam se sto upadam ....casicu sa vodom neka umacu cetkicu i sami trljaju zubice, i naravno prosipaju  voduuser posted image user posted image user posted image ...tako hoce svi da peru zube...U pocetku ce samo mrljati...ali ce se nauciti prati zube..sve sto je mahnito kod nas je uvijek palilo...

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9969
1.4.2011 22:29:00   
R&T@
I ja se mucim sa pranjem zubica...
istina ona nesto vrti cetkicom, ali ja ne vjerujem dok ne istrljam...

A to mi dozvoli mozda jednom u tri danauser posted image

Cula sam od nase doktorice da do dvanaeste godine djeca ne znaqju samostalno oprati zube pravilno, tj. da ociste svaki zub i otklone naslage...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9970
1.4.2011 22:30:34   
Skvo RR

I ja se mucim sa pranjem zubica...
istina ona nesto vrti cetkicom, ali ja ne vjerujem dok ne istrljam...

A to mi dozvoli mozda jednom u tri danauser posted image

Cula sam od nase doktorice da do dvanaeste godine djeca ne znaqju samostalno oprati zube pravilno, tj. da ociste svaki zub i otklone naslage...

Ama pusti..user posted image user posted image user posted image user posted image  Zamisljam sebe u sestom da mi mama trlja zube..user posted image user posted image user posted image user posted image
P.S. usla sam rano u pubertet.user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 9971
1.4.2011 22:31:43   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Izvinjavam se sto upadam ....casicu sa vodom neka umacu cetkicu i sami trljaju zubice, i naravno prosipaju  voduuser posted image user posted image user posted image ...tako hoce svi da peru zube...U pocetku ce samo mrljati...ali ce se nauciti prati zube..sve sto je mahnito kod nas je uvijek palilo...

Samo ti upadaj, jesam li vec rekla da si mi jaaaaaako draga user posted image user posted image ...

Sad ce ispasti kod mene je sve sto i drugi kazu, ali stvarno, ja pokvasim cetkicu u vodu (ako ja zaboravim curica me podsjeti user posted image ) i ona zvace, cucla...uglavnom jako voli cetkicu, naravno ova je obicna, ne znam kako ce biti kad kupim onu na baterije...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 9972
1.4.2011 22:31:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

ma s ovom cetkicom bi trebala masirati usnu supljinu..to mi je logopedica rekla da kupim...a s obicnom jos kao nesto i uspijem...ja njemu ovo pustam pa on kopira njihuser posted image user posted image user posted image ...probajte

http://www.youtube.com/watch?v=vAWdd6oaLww

inace su nam oni glavniuser posted image user posted image ...kad nokte rezemo slusamo jungleuser posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 9973
1.4.2011 22:33:47   
Skvo RR

Samo ti upadaj, jesam li vec rekla da si mi jaaaaaako draga user posted image user posted image ...

Sad ce ispasti kod mene je sve sto i drugi kazu, ali stvarno, ja pokvasim cetkicu u vodu (ako ja zaboravim curica me podsjeti user posted image ) i ona zvace, cucla...uglavnom jako voli cetkicu, naravno ova je obicna, ne znam kako ce biti kad kupim onu na baterije...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9974
1.4.2011 22:35:33   
R&T@

Joj, ove lady, bas nije dama...user posted image user posted image user posted image user posted image
I na ovoj temi priprema teren...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  397 398 [399] 400 401   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  397 398 [399] 400 401   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

muzika
djidjibufon

Koju vrstu muzike slusate?

narodnu-turbo folk (48%)

zabavnu (24%)

pop (22%)

izvornu (2%)

klasicnu (5%)

Broj svih glasova: 101

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *