mala86
|
IZVORNA PORUKA: niki83 IZVORNA PORUKA: mala86 joj nas je ova od ture skroz poremetila evo ga sad spava meni u narucju,ima 38 dala sam mu paracetamol cepic,volteren cuvamo za noc ovo nam je 2 ili 3 tem u godinu i pol al i najgora a joj joj.. ma njemu su i grlo i zubici sve u jednom..zelim vam mirnu noc, bez ture, cepic ce sigurno pomoci aBd jao sto je moje dijete pocelo bivati agresivno... je li ovo neka faza koja brzi prolazi??? jer moju seku, tj. njenu tetu cuvalicu, stalno tuce, a voli je, jedva dan izdrzi bez nje, a mene opet stipa, ali jako bas, zaboli me nevjerovatno mi, inace je ok, njeznica je..ali ovo Leon to radi redovno ja mislim da je to neka cudna faza,pokazuju da nas vole ,jer on to radi i grohotom se smije ,bas se zabavlja mi smo ok,evo zaspo,dugo smo se brckali u kadi veceras e moguce da su mu i donje 3 krenule jer mu voda iz usta doslovice curi a i iz nosica (neka neka bolje nego da zadrzava unutra) joj zene meni dosli od mm rodjaci,vidjeli na fb da ce postat tata ,dosli da proslave,jos i pice ponjeli majko mila,popravise mi dan