Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo ga sad spava meni u narucju,ima 38 dala sam mu paracetamol cepic,volteren cuvamo za noc
ovo nam je 2 ili 3 tem u godinu i pol al i najgora
a joj joj.. ma njemu su i grlo i zubici sve u jednom..zelim vam mirnu noc, bez ture, cepic ce sigurno pomoci aBd jao sto je moje dijete pocelo bivati agresivno... je li ovo neka faza koja brzi prolazi??? jer moju seku, tj. njenu tetu cuvalicu, stalno tuce, a voli je, jedva dan izdrzi bez nje, a mene opet stipa, ali jako bas, zaboli me nevjerovatno mi, inace je ok, njeznica je..ali ovo
pozz, Mamice dobro došla,čestitke malom slavljeniku bolesnoj dječici želimo mirnu noć bez temp. niki i moja zna nekada ali baš od dragosti udariti,zna da to ne valja i onda odmah ljubi,grli i govori gaga mama
evo ga sad spava meni u narucju,ima 38 dala sam mu paracetamol cepic,volteren cuvamo za noc
ovo nam je 2 ili 3 tem u godinu i pol al i najgora
a joj joj.. ma njemu su i grlo i zubici sve u jednom..zelim vam mirnu noc, bez ture, cepic ce sigurno pomoci aBd jao sto je moje dijete pocelo bivati agresivno... je li ovo neka faza koja brzi prolazi??? jer moju seku, tj. njenu tetu cuvalicu, stalno tuce, a voli je, jedva dan izdrzi bez nje, a mene opet stipa, ali jako bas, zaboli me nevjerovatno mi, inace je ok, njeznica je..ali ovo
Leon to radi redovno ja mislim da je to neka cudna faza,pokazuju da nas vole ,jer on to radi i grohotom se smije ,bas se zabavlja
mi smo ok,evo zaspo,dugo smo se brckali u kadi veceras e moguce da su mu i donje 3 krenule jer mu voda iz usta doslovice curi a i iz nosica (neka neka bolje nego da zadrzava unutra)
joj zene meni dosli od mm rodjaci,vidjeli na fb da ce postat tata ,dosli da proslave,jos i pice ponjeli majko mila,popravise mi dan
facebook
to su mu od tetke sinovi
kazu mi smo rekli i mami i tati ,de reko uzmi telefon da i ostale tetke ne doznaju
MALAAAAAA, kupila sam cetkicu...moram jos otici do irme da mi pokaze kako i sta...e, ali imamo problem...pa ne znam da li ste vi imali slican ili da li imas neku ideju...on od cetkice bjezi ko od kuge...cim je upalim...ma nema sanse da je stavi u usta...sta da radiiiiiiiiiiim
i pazi na rikverc metodu... alisacekaj prvo da odu rodjaci drago mi je da je L bolje
u crvenom sam
kaze jedan prijatelj-de ti uradi test mozda je on naslutio
MALAAAAAA, kupila sam cetkicu...moram jos otici do irme da mi pokaze kako i sta...e, ali imamo problem...pa ne znam da li ste vi imali slican ili da li imas neku ideju...on od cetkice bjezi ko od kuge...cim je upalim...ma nema sanse da je stavi u usta...sta da radiiiiiiiiiiim
Joj, ja isto ne znam kako da je naučim da peremo zubiće...jednostavno već mjesecima pruža otpor i neće fino da otvori usta da izribam kako treba....neki dan sam joj ucijeloj toj strci raskrvarila desne
Joj, ja isto ne znam kako da je naučim da peremo zubiće...jednostavno već mjesecima pruža otpor i neće fino da otvori usta da izribam kako treba....neki dan sam joj ucijeloj toj strci raskrvarila desne
Ne da ni meni Lana pravo da joj operem, tj nece da zine, ja malo istrljam prednje i krenem 4 da ocistim, zatvori usta i uzme cetkicu...i zvace pa se eto nadam se skine ono sto ostane na 4...
njente...nemam kud s teroristom...D. mi radi...a mama bjezi na planinu ...a vala ne pada mi na pamet da ga vodim...ko se o mlijeko opece i jogurt duva mi cemo sutra hodati...ako bude toplo...a ako ne...idemo u igraonu
lady...ma jesam...prvo sam mu dala da je zvanja...a onda je ukljucila...prvo je stao...pa je poceo bjezati...a sad cim je vidi, vristi ...a znas kako je slatka...ima cak kravice na njoj
Izvinjavam se sto upadam ....casicu sa vodom neka umacu cetkicu i sami trljaju zubice, i naravno prosipaju vodu ...tako hoce svi da peru zube...U pocetku ce samo mrljati...ali ce se nauciti prati zube..sve sto je mahnito kod nas je uvijek palilo...
Izvinjavam se sto upadam ....casicu sa vodom neka umacu cetkicu i sami trljaju zubice, i naravno prosipaju vodu ...tako hoce svi da peru zube...U pocetku ce samo mrljati...ali ce se nauciti prati zube..sve sto je mahnito kod nas je uvijek palilo...
Samo ti upadaj, jesam li vec rekla da si mi jaaaaaako draga ...
Sad ce ispasti kod mene je sve sto i drugi kazu, ali stvarno, ja pokvasim cetkicu u vodu (ako ja zaboravim curica me podsjeti ) i ona zvace, cucla...uglavnom jako voli cetkicu, naravno ova je obicna, ne znam kako ce biti kad kupim onu na baterije...
ma s ovom cetkicom bi trebala masirati usnu supljinu..to mi je logopedica rekla da kupim...a s obicnom jos kao nesto i uspijem...ja njemu ovo pustam pa on kopira njih ...probajte
Sad ce ispasti kod mene je sve sto i drugi kazu, ali stvarno, ja pokvasim cetkicu u vodu (ako ja zaboravim curica me podsjeti ) i ona zvace, cucla...uglavnom jako voli cetkicu, naravno ova je obicna, ne znam kako ce biti kad kupim onu na baterije...
Joj, ove lady, bas nije dama... I na ovoj temi priprema teren...