|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  404 405 [406] 407 408   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
3.4.2011 20:50:19   
Honey3
IZVORNA PORUKA: Hannica

Da vam javim jos jednu sokantnu vijest poslije one da sam  user posted image ,nosim user posted image user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 10126
3.4.2011 20:51:44   
Anoniman

Da vam javim jos jednu sokantnu vijest poslije one da sam  user posted image ,nosim user posted image user posted image .

e neka vam je sa srecomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sve naj naj vam zelimouser posted image

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 10127
3.4.2011 20:51:58   
Hannica
Hvala.A ja se pitala gdje da smjestim drugi krevetic.user posted image Sad cemo ja i mm morat sebi nabavit onaj na sprat da mozemo smjestit 3 krevetica.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 10128
3.4.2011 20:52:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tekja

user posted image user posted image user posted image ...divno Hannice, jest da ce biti malo teze, ali navijamo da bude savrsena blizanacka trudnocauser posted image user posted image user posted image ....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image koje lijepo iznenadjenje vidjeh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image potpisujem Tekju user posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 10129
3.4.2011 20:53:11   
Ella_H
Poz svima mi smo porodicno
bili u defektuuser posted image , ja sam jos uvijek nikakva.
Mya moj H. je tako isto palac na ruci, nozi
i onaj najmanji prstic na nozi  sve se ugnojilo uzas,
ma da smo ja i sveki to sanirale al jos uvijek crveno
grozno izgleda kao sto kazes nadam se da ce vam
svima kolektivno to proci.
Hannice maksuz CESTITAMMMMMMM nek vam je sa srecom,
cuvaj se pazi i mazi i pripremi se da ce biti veselouser posted image .
A je jako aktivan ne primamo goste sljedecih godinu dana
kuca nam je bomba prilicno skoro pa uvijekuser posted image .

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 10130
3.4.2011 20:55:00   
Hannica
Da,ja sam jos uvijek user posted image user posted image user posted image .Ne mogu da vjerujem,ni ja ni mm nemamo nikog u blizoj ili daljoj familiji da ima blizance,bas sam iznenadjena.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10131
3.4.2011 20:55:05   
Anoniman
ja moram sutra napomenuti dokt. da se kod mog anela ljuste prstici tj, kozica user posted image na prsticu iznad nokta . Kazu mi da je od nedostatka vitam. pa valjda ce nam nesto dat za to ?

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 10132
3.4.2011 20:56:05   
Anoniman

Da,ja sam jos uvijek user posted image user posted image user posted image .Ne mogu da vjerujem,ni ja ni mm nemamo nikog u blizoj ili daljoj familiji da ima blizance,bas sam iznenadjena.user posted image
nije imala ni moja rodica al je dobilauser posted image iuser posted image bilo im je tesko znas kako je sa 1. a kamoli dvojeuser posted image al zato sad uzivaju ma medeni su user posted image

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 10133
3.4.2011 21:01:01   
Hannica
IZVORNA PORUKA: felix

nije imala ni moja rodica al je dobilauser posted image iuser posted image bilo im je tesko znas kako je sa 1. a kamoli dvojeuser posted image al zato sad uzivaju ma medeni su user posted image

Nek si me vala utjesila.user posted image Rekla sam muzu ako mi bude previse tesko da ce mi naci neku tetu da mi pomaze svakodnevno,a Hanu cu u vrtic upisat.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10134
3.4.2011 21:01:35   
Ella_H
Felix ja sam mm rekla da je vrijeme
da nam potrazi stan blize kod Dr.
cesto smo tamo od kako se A. rodio
onako kolektivnouser posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10135
3.4.2011 21:04:01   
Nunny
pozz
mene nije bilo jaaakoo dugo na forumu valjda me se jos uvjek neko sjecauser posted image
mislim da sam zadnji put bila jos kad sam bila 2 u 1
sta cu od kada sam dobila svog drugara i najboljeg prijatelja sve vrijeme provodimo igrajuci se... sa njim sam ponovo postala dijete user posted image
stakazete primate li me ponovo u raju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10136
3.4.2011 21:11:08   
Anoniman
Nunny sjećam jaaaaauser posted image user posted image user posted image , pa gdje si ti, naravno da te primamo, ovdje su svi dobrodošli... kako je tvoj maleni, sluša li, koliko mu ima sad?

Hannice draga sretno ti sa tvojimuser posted image user posted image
Pozzz za svu raju

(odgovor članu Nunny)
  Neposredna veza do poruke: 10137
3.4.2011 21:14:23   
Nunny
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aaa breskvice moja slatka...pa tako mi je drago da me se sjecas...maleni je super...veseo je pravo i razdragan samo trcka ne drzi ga mjesto...malo je mrsaviji nema kad da mu se primi hrana od trke :)
15. ce mu biti 16 mjeseci kako si ti i tvoj slatkis koliko je njemu sada...

< Poruku je uredio Nunny -- 3.4.2011 21:16:14 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10138
3.4.2011 21:15:12   
Anoniman
ooooooooooooo Nunny neka si ti nama dosla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja se tebe sjecam s rođendana beba iz Gorazda a na forumu nismo bile na istim temama u isto vrijemeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10139
3.4.2011 21:22:31   
Nunny
aaaa NOA i ja se tebe sjecam sjedela si pored aldine tako si lijepa da te tesko zaboraviti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10140
3.4.2011 21:24:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunny

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aaa breskvice moja slatka...pa tako mi je drago da me se sjecas...maleni je super...veseo je pravo i razdragan samo trcka ne drzi ga mjesto...malo je mrsaviji nema kad da mu se primi hrana od trke :)
15. ce mu biti 16 mjeseci kako si ti i tvoj slatkis koliko je njemu sada...

ja više i ne brojim mjeseceuser posted image 2 godine kažem a tačnije je 26mj. i moj je žgoljo neki dan smo baš na ovu temu stavljale slike naše neuhranjene djeceuser posted image , voli da spava na tepihu, sve što mu kažem njegov odgovor je "nećuuuu", već i broji od boja samo zna za zelenu i još nije naučio da se piški u tutu nego izričito traži pelenu da piški i kada ga skinem u gaćice on skida gaćice i traži pelenu da kakiuser posted image ...

(odgovor članu Nunny)
  Neposredna veza do poruke: 10141
3.4.2011 21:25:13   
Anoniman

aaaa NOA i ja se tebe sjecam sjedela si pored aldine tako si lijepa da te tesko zaboraviti user posted image user posted image user posted image user posted image

idi begaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi se divile tebi kako ti marama prelijepo stojiuser posted image hoces li se to druziti sad malo cesce s namauser posted image

(odgovor članu Nunny)
  Neposredna veza do poruke: 10142
3.4.2011 21:25:51   
Anoniman

joj Nunny jel ti ono nosiš naočale i koja ti je dioptrijauser posted image

(odgovor članu Nunny)
  Neposredna veza do poruke: 10143
3.4.2011 21:28:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

joj Nunny jel ti ono nosiš naočale i koja ti je dioptrijauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10144
3.4.2011 21:29:28   
Mya_81 RR

user posted image user posted image user posted image

Mogu misliti šoka...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 10145
3.4.2011 21:30:52   
Nunny
hahah dusa salatka a mi naprotiv trazi da piski na tutu i da kaki na tutu i kad smo vani nece u pelenu nego moram da ga vodim u wc pa mi je palo napamet da nosim tutu u autu user posted image ...kad smo bili u bolnici plakao je za tutom user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10146
3.4.2011 21:31:40   
Nunny
noa obecavam sad cu se druziti sa vama makar par postova u sitne sate :D

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 10147
3.4.2011 21:32:03   
mala86

joj dupla user posted image user posted image user posted image user posted image  cestitam i ovdje od srca user posted image

eh ja se tek sad bojim jer u zadnjih mjesec dana ovo je 2 blzanacka trudnoca za koju sam cula user posted image user posted image user posted image

popravila si mi vece,a bas sam se nasikirala-mala od kume zavrsila u bolnici,skinu tem na 2-3 sata i odmah naraste pa je odveli user posted image ,ne mogu je ni oni gore skinut sad ce joj dat klizmu user posted image ,dusa mala ima 4 godine,al bar je kuma s njom

cure kad antibiotik pocinje djelovat user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 10148
3.4.2011 21:34:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

user posted image user posted image user posted image

Mogu misliti šoka...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 10149
3.4.2011 21:39:00   
Anoniman
Ja sam opet napola krejziuser posted image

evo sta je danas pojeo

dorucak: cokoladne pahuljice s mlijekom, 2 iscjedjene narandze i bananu
rucakuser posted image vec znate sta

1 jabuku-ovo mu je vecera
sad pije mlijeko

hebote...ko da je na dijeti kakvoj...ove sedmice planiram da ga vodim kod dr. i da mu krvnu sliku izvadim

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  404 405 [406] 407 408   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  404 405 [406] 407 408   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *