|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  403 404 [405] 406 407   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
3.4.2011 8:23:34   
R&T@

Dooooooooooooobar jutar...user posted image

Joj, Mya, sto ti pises u gluho doba nociuser posted image

Vjeruj da znam kakav je to bol, meni se isto desilo prije 2 godine...i boljelo je toliko da sam razmisljala o udaranju glavom o ziduser posted image user posted image user posted image

Rivanol i previjaj da se to ocisti,...

Meni i mojoj R. nedjeljno jutro, kao i svako drugo...
7 sati gornja granica, a onda: ugij meko, da bobu, skini bebu, ucani, evo kocke...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 10101
3.4.2011 9:49:31   
mala86
jutro i od nas user posted image
noc prosla ok,tem.se laganini sve vise smanjuje,al je jelo opet user posted image

jutros mu ponudili 3 stvari,ma kakvi,na kraju pojeo pola banane,ajd bar nesto
pije dosta caja,uh 4 dan danas user posted image ,bljak user posted image  

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 10102
3.4.2011 9:59:12   
Hannica
Evo da vam i mi mahnemo,nismo odavno.user posted image user posted image
Hana spava,ja uzivam u samoci,nisam bas super ali sta je tu je.Suti i trpi.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 10103
3.4.2011 10:09:28   
Anoniman
jutro.
Mi smo dobro , slabo spavali, jos slabije jedemo  neznam bil se user posted image iliuser posted image .
Bili na boci, od jutros sam primjetila da mu se oko prstica kozica guli, itam jutros kaze to mu je od nedostatka vitaminauser posted image . Danas sam skuhala povrca , nadam se da ce htjeti. Sok od narandje iscjedila dobro posecerila i savila meda valjda ce htjeti nadam se.
Pusa

Neposredna veza do poruke: 10104
3.4.2011 11:17:48   
Anoniman
Mi spavali do pola 10 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10105
3.4.2011 12:01:52   
Anoniman
moj anel spava , kad ustane idemo na vikendicu user posted image dobili smo Zeleno svjetlo user posted image da mozemo ici. Bas se radujem, i pozeljela sam otic nisam isla od prosle godine gore .
Dan je prelijep . Steta sto, ce kisa sutra sve pokvariti al od srijede haman opet toplije najavljuju .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10106
3.4.2011 12:52:10   
Pantera.
Hellooo žene... evo i ja da malo uletim.. čoek zaspo (opetuser posted image )... dečko se isto izmorio eno ga spava.. ja uživam u časopisima i user posted image ..

Vidim neko je stavio slike svog psa.. prelijep je.. ja već odavno muža nagovaram da kupimo Bernskom planinskog psa jest da se mora ići u Hrvatsku (tamo ima super legla) al se isplati...

tajra što me nasmija.. tako moj B. dodje i kaže "mama hapa njam njam" user posted image ... pa pstavi prst na sebe kaze

"ojo e dete" ja prasnem od smijeha...

Felix sretno lijepo se provedi ...

mala86 no sikiriki.. kad je banana krenula ići ce i sve ostalo.. samo polahko!!

Arhitekti svoje greške pokrivaju mramorom, liječnici zemljom, a žene dekolteom...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10107
3.4.2011 13:29:01   
dafri
pozz,
i mi se spremamo za izlet kraj rijeke,juče smo bili i cura se sat vremena igrala sa mravima,nadam se da ćemo i danas naći kakvog mravuljkauser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Pantera.)
Neposredna veza do poruke: 10108
3.4.2011 13:29:08   
Anoniman
sto je danas lijep i suncan dan..user posted image ozdravili smo, bili smo u setnji, sad spava.. vratio mu se i apetit Bogu hvala,bas smo se patili citav tjedan al glavno je da je proslo.. veceras imam goste pa moram nesto pripremiti , a trebala bih poceti i uciti imam 2 ispita uskoro .. ma samo polakouser posted image

(odgovor članu Pantera.)
  Neposredna veza do poruke: 10109
3.4.2011 15:42:20   
Anoniman
mi skoro dosli sve me boliuser posted image bas me sunce omamilo. A. je slusao user posted image igarao se ma sve za 5.
Cak je malo jeo ...Evo dosli kuci razgolisili se i  trenutno se igra .Veceras abd. kupanac pa spavanac .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10110
3.4.2011 17:58:35   
R&T@
Samo nek ide svima nabolje...
ova sedmica na RR je bila bolesljivauser posted image

Pantera, nisam te upratila ranije na ovoj temi...
dobro dosla...
A gdje je tvoj bebac na ovoj skali od prve do druge godine?

Felix, ne sluti mi kisuuser posted image
Pokvarit ces mi rostiljaduuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10111
3.4.2011 19:11:10   
milenium
ja ne znam na kojoj temi bi pitala,ali zanima me dajete li vi svojoj djeci da jedu pistacijo?user posted image
moj to obožava a ja ne znam smije li to djeca jestiuser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 10112
3.4.2011 19:15:02   
milenium
IZVORNA PORUKA: tajra

http://www.youtube.com/watch?v=Hx7wjsHOH14  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 10113
3.4.2011 19:24:07   
R&T@
IZVORNA PORUKA: milenium

IZVORNA PORUKA: tajra

http://www.youtube.com/watch?v=Hx7wjsHOH14  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
I nece, abd...
"Pa nek padaju cuskije"user posted image user posted image user posted image

Za pistacije ne znam...
Vjerovatno su i oni u onoj grupi zabranjenih namirnica (i orasi i kikiriki i sl.)do treceg rodjendana...
E, sad da li je to zbog njihove cvrstoce i opasnosti ili zbog sastava, ne znamuser posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 10114
3.4.2011 19:47:41   
Malenaoduvijek
dobro vece,

jedan brzinski pozdrav i od nas.

lady pa ti imas istog "cuku" kao moja kuma, malenog.user posted image

milenium mislim da moras samo paziti da se ne zagrcne(zato se ne daju do 3 godine) i da nisu pistacije sa puno soli, a one su inace zdrave.

mi bili u petak u parku i ide zena nudi djecu smokijem, a moj Igor gleda u onu kesu i nista kaze ona njemu uzmi a on ma kakvi.ja se pocela smijati kontam zeno draga ja to njima ne dajem pa gdje bi mu bio kraj da i to jede a sva djeca fino se napapla smokija ko velika user posted image user posted image

vidim da su bebice bolje, to mi je drago da nema ture. moj Igo jos inhalira ali je puno bolji ne kaslje skoro nikako user posted image

a lady kako ti hranis Lanu, jeli se gra s necim dok jede ili samo sjedi?
ja sam Luku pocela od juce hraniti na balkonu sve mi pojede, a inace se natezem s njim prilicno da pojede.sta je za sutra?

vidim fino ste se upoznale na BB, aBg gledacu i ja iduci mjesec da nekako dodjem mozda bude neki dobrovoljac da cuva jednog jer sa obojicom ne znam gdje bi mi bio kraj.user posted image

jelena moramo se dogovoriti za hlace?

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 10115
3.4.2011 19:49:13   
Malenaoduvijek
Pantera, nisam te upratila ranije na ovoj temi...
dobro dosla...
A gdje je tvoj bebac na ovoj skali od prve do druge godine?

dobro dosla user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 10116
3.4.2011 19:51:40   
milenium
znači ništa do 3 godineuser posted image hvala

mala 1994 jetva te poznah(super avatar)user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 10117
3.4.2011 19:57:44   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

AAAAAA, koliki sam samo ja post napisala i jednostavno kulerski ugasila prozorčić...

Nema šanse da se piše ponovo...

Uglavnom, meni je od danas prst lijeve ruke u zavoju. Jagodica je samo naotekla prije 4 dana,počela da boli sve više i više, a bol u zadnja dva je bila nepodnošljiva, vjerujte da sam se od bolova noću budila. Poslije BB otišla ipak na hitnu jer se skroz vidjelo da ima nešto. Onda mi jedan simpa kirurug iglom izvadio gnoj, prošlo totalno dobro u kakvoj panici sam došla na hitnu....

a nema nista u prstu, trn ili nesto samo tako nateklo,

a zelim ti brzo ozdravljenje user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10118
3.4.2011 19:58:50   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: milenium

znači ništa do 3 godineuser posted image hvala

mala 1994 jetva te poznah(super avatar)user posted image

ja zelim da ostanem amomimanuser posted image user posted image user posted image
hvala, ja inace jako volim ljiljane user posted image user posted image

< Poruku je uredio MALA1994 -- 3.4.2011 19:59:15 >

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 10119
3.4.2011 20:00:21   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

mi skoro dosli sve me boliuser posted image bas me sunce omamilo. A. je slusao user posted image igarao se ma sve za 5.
Cak je malo jeo ...Evo dosli kuci razgolisili se i  trenutno se igra .Veceras abd. kupanac pa spavanac .

bas mi je drago za anelka user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10120
3.4.2011 20:25:59   
Anoniman
jao ja jel malo anela pohvalim on se pokvari za sat user posted image user posted image user posted image user posted image postao je lopov od juce nece carapa samo ih skida ja ga ruzim galamim ne al dzaba , izludi me vise. Posle oko 6.opet bili van on trce ko blesav stic ga nemogu neda ruke strah me past ce na cestu, .Nece u kucu  tu je najgora muka dok ga unesem .
Po kuci samo trazi zijana kako je ovo bolestan bio sve nesto sto,nikad nije trazio hoce.
Penje se opet na stol, stoji Oce lap. stalno lupa, udara razbija.
Nocu se budi 2puta nesto izasna i place bas placeuser posted image .Tako da nam je spavanje opet se vratilo na pocetak 0.
Sutra ce biti nal. svi gotovi stalno su mi u glavi jos sam sinoc sanjala da su losiuser posted image pa sam pod dojmom.
Ma bas je se prolopovio uzas....
Nadam se da ce proci ono svakim danom sve teze snjimuser posted image user posted image .

Neposredna veza do poruke: 10121
3.4.2011 20:38:28   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

AAAAAA, koliki sam samo ja post napisala i jednostavno kulerski ugasila prozorčić...

Nema šanse da se piše ponovo...

Uglavnom, meni je od danas prst lijeve ruke u zavoju. Jagodica je samo naotekla prije 4 dana,počela da boli sve više i više, a bol u zadnja dva je bila nepodnošljiva, vjerujte da sam se od bolova noću budila. Poslije BB otišla ipak na hitnu jer se skroz vidjelo da ima nešto. Onda mi jedan simpa kirurug iglom izvadio gnoj, prošlo totalno dobro u kakvoj panici sam došla na hitnu....

a nema nista u prstu, trn ili nesto samo tako nateklo,

a zelim ti brzo ozdravljenje user posted image user posted image

Dr. je rekla da sam se neprimjetno ubola n anešto...sigurno je onda moralo ostati neki komadićak koji se upalio...nadam se da ću sutra opet do kirurga na kontolu jer iako više toliko ne boli izgleda grozno....

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 10122
3.4.2011 20:41:57   
Hannica
Da vam javim jos jednu sokantnu vijest poslije one da sam  user posted image ,nosim user posted image user posted image .

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 10123
3.4.2011 20:45:14   
tekja
vece...da vas samo pozdravimo, moram mu ici dati veceruuser posted image ...

Bili smo u Pionirskoj danas, super ispunili dan, druzili se sa mojom kumom i njenim djecakomuser posted image , srela gore prijateljicu s faksa nakon 4 godine, upoznale nasu djecicuuser posted image user posted image user posted image  V. uzivao medju djecom, tako je pazljiv i njezan prema svima, a ja sam jako sretna zbog togauser posted image ...poceo je da ponavlja sve rijeci, cak i ako je teska za izgovoriti on se potrudi (dosad bi me samo ignorisaouser posted image )

felix, drago mi je da ste uzivali na vikendici, bice nalazi dobriuser posted image , a vidim da su L. i N. mnogo boljeuser posted image ...

pantera. velkomuser posted image user posted image user posted image ...nadam se da cemo se lijepo i cesto druzitiuser posted image ...

ostalima user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10124
3.4.2011 20:47:04   
tekja
IZVORNA PORUKA: Hannica

Da vam javim jos jednu sokantnu vijest poslije one da sam  user posted image ,nosim user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image ...divno Hannice, jest da ce biti malo teze, ali navijamo da bude savrsena blizanacka trudnocauser posted image user posted image user posted image ....

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 10125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  403 404 [405] 406 407   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  403 404 [405] 406 407   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *