|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  395 396 [397] 398 399   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
1.4.2011 12:30:13   
Lady26
IZVORNA PORUKA: mala86

IZVORNA PORUKA: dadada

pozzic svima user posted image
moj momak zaspo za sekund,noc bila ok,mada sam ja bas nesto umorna user posted image
sinoc mu krenula mjerit turu on se razbudio,pa pjeva,skace...pa smo od 12-1 dernecili,i kad smo otisli u sobu pridje mm zagrli ga,stisne,pa se okrene meni,pa mene,pa se mazi,joj pojela bi ga...user posted image user posted image user posted image

jutros bili kod dr,larigitis!imali 1 inhalaciju jutros,sad cu mu skuhat caj od kamilice i stavit da isparava blizu glave

dali neko zna smijem li ja s njim kad ustane bar malo vani,pola sata?

ma ako nema temp...ja bih...dapace...bolje nego u kuci...jedino akoo mlo puse stavi mu nesto na glavu...kapicu...maramu...

i ja ovo mislim!necemo biti dugo,samo da nos malo provirimo,jer bas mi je muka da bude u stanu stalno!evo bilo je ruzno vrijeme nismo bas izlazili pa se razboli user posted image

od danas mi je u hodniku natpis-molim sve bolesne da se vrate user posted image user posted image user posted image user posted image  jer mi je puna kapa vise user posted image

Meni ne dolaze takvi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , to je rijeseno davno.... user posted image
Da drugaru bude bolje user posted image user posted image user posted image

Kako vam zene zavidim...ja na poslu, Lana sa tetom izadje u dvoriste samo, a mi smo prosle godine bile vani po cijeli dan...Zena fakat ima fobiju neku od kolica, ne kontam....ona ce je radije nosit....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 9901
1.4.2011 12:38:59   
Anoniman
Joj samo da vam se pohvalim user posted image , ja digla sve cetiri u vazduh, a teta dosla i cisti po kuci, da sam znala da je ovo ovako lijepo davno bi je dovela user posted image ... Anuska je nesnosljiva nocas bila i jutros, ja ne znam sta je, mislim zubi jer sve moguce joj je u ustima, a desni ne smijen ni pogledati, neda prici ustima. Sad sam joj dala one homeopatske apaurincice za zubice i nadam se da ce zaspati, jer je budna od pola pet user posted image . Ovaj mali u stomaku se bs uzvrtio, a kako je nisko imam osjecaj da mi jadnu gospodju svu izudara, kako me udari imam osjecaj kao u zivac... Kad teta zavrsi sa ciscenjem i ako anci se naspava odosmo i mi malo u skitnju dok nam tajo sa puta ne dodje...moramo 31 svjećicu kupiti user posted image

Ljubimo vas sve...

ne upratih je li se felix javljala, kako je Anel?

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9902
1.4.2011 12:46:38   
megi
pozdravcic

Felix kako je Anel, bas mi je zao sto ga napadaju ti virusi misa mu
Natura mix ti je dobar za imunitet neces pogrijesiti

kako su ostala djecica, mi opet dernecimo do sitnih nocinih sati, nikad je uspavati
sinoc je to licilo na nesto ovako
ja lezim i govorim joj A spava, ona prvo kaze hoce babu, reko babo na poslo, kaze ona hoce kod nane, reko nana spava kaze ona ooce Adna da vidi
i tako ukrug na kraju, nakon sta vremena borbe okrnula mi je kao ljuti ledja, otisla na drugi kraj kreveta i zaspala
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

jedva cekam da se dan zavrsi pa za vikend u setnju, ako nista do BB user posted image

Ladyu i moja cura voli brisanj, uvijek je sa krpom u ruci i kad ruca ako malo prospe odmah trci da uzme gazu do obrise user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9903
1.4.2011 12:50:19   
mala86
IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: dadada

pozzic svima user posted image
moj momak zaspo za sekund,noc bila ok,mada sam ja bas nesto umorna user posted image
sinoc mu krenula mjerit turu on se razbudio,pa pjeva,skace...pa smo od 12-1 dernecili,i kad smo otisli u sobu pridje mm zagrli ga,stisne,pa se okrene meni,pa mene,pa se mazi,joj pojela bi ga...user posted image user posted image user posted image

jutros bili kod dr,larigitis!imali 1 inhalaciju jutros,sad cu mu skuhat caj od kamilice i stavit da isparava blizu glave

dali neko zna smijem li ja s njim kad ustane bar malo vani,pola sata?

ma ako nema temp...ja bih...dapace...bolje nego u kuci...jedino akoo mlo puse stavi mu nesto na glavu...kapicu...maramu...

i ja ovo mislim!necemo biti dugo,samo da nos malo provirimo,jer bas mi je muka da bude u stanu stalno!evo bilo je ruzno vrijeme nismo bas izlazili pa se razboli user posted image

od danas mi je u hodniku natpis-molim sve bolesne da se vrate user posted image user posted image user posted image user posted image  jer mi je puna kapa vise user posted image

Meni ne dolaze takvi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , to je rijeseno davno.... user posted image
Da drugaru bude bolje user posted image user posted image user posted image

ma nije stvarno!em sto dovedu djecu bolesnu,ili mene zovu njima a znaju da su bolesni,em sto moja tetka dosla ok ja sam je i zvala ne znajuci da je bolesna jer nismo se dugo vidjele,i jos ga nosa,igra se s njim prica ,i onda nakon pola sata kaze joj ja jos nisam ozdravila imam temperaturu, ma mislim user posted image user posted image user posted image user posted image ,sjedi i ne uzimaj ga

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9904
1.4.2011 13:02:20   
koka i po
samo da provirim i da vas pozdravim...
ajjj jesam ostarila user posted image .
moj I.danas napunio 12 ljeta.....
jos malo pred zenidbu user posted image ..
jos kontam kakva li cu svekica biti user posted image ...
ima RR da prsti od komentara user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 9905
1.4.2011 13:15:36   
mala86
Jeste li zeznuli koga danas?
joj mm stavio da ce za 7 mjeseci postat tata user posted image
neki su skontali,neki cestitaju user posted image user posted image user posted image user posted image ,al javlja mi se kumce i prvo pitanje "kako si" ja user posted image  trebala sam je zezat jos user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,rec da imam uzasne  mucnineuser posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 9906
1.4.2011 13:25:18   
Lady26
Moja kolegica je pukla nacisto... user posted image user posted image user posted image user posted image zena nas je prevarila sve redom....
- Jednog kolegu poslala na raport kod sefa, rekla mu da mu je svasta nagovorio da ga ceka u kanc, ovaj dodje, pokisao kuca mu na vrata, sefa nigdje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
- Zeni u bifeu rekla da je kod mjesecnog obracuna reprezentacije obracunala 50KM vise nego je trebala, zeni tacna ispala iz ruke, nisam Allaha mi, nisam zivota mi mog....
- Mojoj sefici rekla da joj je suknja pukla po savu (a taman bila na nekom sastanku), ova poblijedila i otrcala u wc da pogleda....
Mi smo danas oplakali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 9907
1.4.2011 13:28:07   
Anoniman

Moja kolegica je pukla nacisto... user posted image user posted image user posted image user posted image zena nas je prevarila sve redom....
- Jednog kolegu poslala na raport kod sefa, rekla mu da mu je svasta nagovorio da ga ceka u kanc, ovaj dodje, pokisao kuca mu na vrata, sefa nigdje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
- Zeni u bifeu rekla da je kod mjesecnog obracuna reprezentacije obracunala 50KM vise nego je trebala, zeni tacna ispala iz ruke, nisam Allaha mi, nisam zivota mi mog....
- Mojoj sefici rekla da joj je suknja pukla po savu (a taman bila na nekom sastanku), ova poblijedila i otrcala u wc da pogleda....
Mi smo danas oplakali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kraljicauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam prije par god. tatu nazvala i rekla mu da sam diplomirala...nikad njegovu reakciju necu zaboraviti...ni onu posljeuser posted image user posted image user posted image ...od tad se ne usudjujem viseuser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9908
1.4.2011 13:29:12   
Lady26
Zena je legenda....samo se zahebava....
Vazda joj je - petak, dan za metak.... user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9909
1.4.2011 13:32:57   
Apotekarka
Hej Sta nam je s Anelkom felx se ne javlja...Ja vam muku mucim s grlom sve preparati oko mene pun mi ih k.....,Jos sam danas u 2 smjene user posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9910
1.4.2011 14:43:18   
Lady26
Danas zatisje....
Gdje su Felix, Malena user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 9911
1.4.2011 14:49:26   
Malenaoduvijek

Danas zatisje....
Gdje su Felix, Malena user posted image user posted image

ako mene trazis, ja sad dosla, bila jutros rano i onda otisla, isli kod logopeda pa vani i evo sada usli.
ja sto sam se nasetala
felix nema ja ne znam da je nisu ne daj boze zadrzali u bolnici ipak user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9912
1.4.2011 14:51:56   
Lady26
Tebe, nego koga....ostale se sve vrte tu negdje....
Ne znam, valjda nisu hebem mu....nadam se da je Anel dobro...
Kod vas sve pod kontrolom?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 9913
1.4.2011 15:17:37   
Anoniman
Ima li ko od felix br tel da joj pusti sms, joj nadam se da je Anelko dobro user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9914
1.4.2011 15:18:18   
Anoniman
 evo me drage moje nisam se mogla prije javiti, isla sam jutros anel dobio bocu pa posle na kont. gotov nal. samo pluca . I uredu je hb. ponovo grlo gledala kaze au , bas je krajnik ognojio user posted image bjeli se..
I jos jednu inh. dobili (bolje da nepricam kak nam je bilo )user posted image .
Tura tu i tam naleti do 38. ne ide dalje spavao je LOSE ne zbog Ture vec zbog Sta ja znam mozda boci, grlauser posted image hajd znaj .
Cak je pred jutros buncao u snu vice , ne ne ne ne ....
Spavao je danas malo 1. sat nadam se da ce opet jos malo prikunjat.
Jede skroz slabo ni ne cudim seuser posted image sa takvim krajnicima dobro oce ista .
Pusa velika svima
Drago mi je vidjet da je M . bolje hb user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9915
1.4.2011 15:18:59   
Anoniman
anel je nesnoljiv moram ovo rec al uzas mi je od juceuser posted image samo mama mamam i mama nosat i nista drugo . groznooo

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9916
1.4.2011 15:26:13   
Apotekarka
Felix draga nije ni cudo,ja evo godine sprdila pa mi nerovozu ovi krajnici stvaraju a tek on dusa mala ni ne zna sta mu je a nesto ga muci...Brzo ce to proci od 3 boce bi trebalo ici na bolje....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9917
1.4.2011 15:30:55   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix

anel je nesnoljiv moram ovo rec al uzas mi je od juceuser posted image samo mama mamam i mama nosat i nista drugo . groznooo

Pisala sam ti, mora tako, muci ga sve to, ne spava, ne jede fino, boli ga sigurno....
A mama je mama....juce se Lana igrala sa mm, ja samo 5 min sklopila oci, bolio me stomak, a ona se nije okanila "mama mama, ajde mama mama, pa me gurka, bocka u oci, skakilja po tabanima" dok se nisam digla i onda je nastavila sa tatom da se igra dok nije otisao na termin i onda je bila samnom...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9918
1.4.2011 15:33:58   
Anoniman
stvarno sam slomljena ma malo je rec slomljena bila seka kod mene ma jok samo mama mama , i niko drugi izvela ga van malo sa sekom da ja pobjezem u kucu jelo napraviti ma nemogu pobjec od njega samo mama tatat niko drugi
U kuci isto ,...nadam se da ce brzo proc nedo MI bog da ovako ostane ja ovo nebi mogla izdrazti sa nervimauser posted image user posted image ....

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9919
1.4.2011 15:36:25   
Malenaoduvijek
sve pod kontrolom,
inhaliramo se i bisolvon nam je dala dr

jesi procitala jutros za prospan sta mi je dr rekla

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9920
1.4.2011 15:40:28   
Lady26
IZVORNA PORUKA: MALA1994

sve pod kontrolom,
inhaliramo se i bisolvon nam je dala dr

jesi procitala jutros za prospan sta mi je dr rekla

Jesam, ja kad sam Lanu vodila rekla mi je da joj ne dajem vise (a pila ga mozda dan-dva) jer ce dobiti jos veci nadrazaj da kasalj, ovo sam pisala mislim...ali sam ga ja nastavila piti i evo zavrsila sa ranom alergijom user posted image user posted image user posted image , mislim da je prospan zavrsio karijeru u mom domu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 9921
1.4.2011 15:47:21   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

stvarno sam slomljena ma malo je rec slomljena bila seka kod mene ma jok samo mama mama , i niko drugi izvela ga van malo sa sekom da ja pobjezem u kucu jelo napraviti ma nemogu pobjec od njega samo mama tatat niko drugi
U kuci isto ,...nadam se da ce brzo proc nedo MI bog da ovako ostane ja ovo nebi mogla izdrazti sa nervimauser posted image user posted image ....

ne daj se felix izdrzo je mujo i goreuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9922
1.4.2011 15:51:48   
Anoniman
mala ovako bisovol i prospan je jedno skoro te isto tako nama rece i to je za iskasljavanje .
Nama je rekla da dajem ovaj novi ONTRIL i Prospan prospan mu pospjesuje iskasljavanje sto je to dobro a ovaj dr. olaksava disanje ....
Ja dajem i davat cuuser posted image .
Cak nam danas rece kako su mu krajnici ognojili da ako nema proliva dam malkice kole soka da mu te neke cepove iscisti kola.
Pa sam jutros malo dala user posted image al nije odusevljen nesto .Znaci smo malo 20ml . dovoljno

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 9923
1.4.2011 15:55:08   
Apotekarka
Ma prospan i bisolvon nisu ni blizu...svasta prospan je biljni sirup na bazi brsljana koji razrjedjuje sluz i pomaze kod iskasljavanja ali isto tako i smiruje suhi kasalj dok bisolvon nije na biljnoj bazi i daje s za iskasljavanje i to ako ima slajma ne kod suhog kaslja izlucuje se stolicom....

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9924
1.4.2011 15:57:02   
Lady26
Coca cola se daje ako dijete ili odrasla osoba ima proljev, cola to regulise....
A za ostalo ne znam da je dobra....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  395 396 [397] 398 399   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  395 396 [397] 398 399   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Zatrudnjenje
mila76

Kada ste poceli sa radom na bebi, posle koliko vremena ste ostali trudni?

Odmah (46%)

U roku od 6 meseci (19%)

U roku od godinu dana (16%)

U roku od tri godine (8%)

Jos uvek nista (11%)

Broj svih glasova: 113

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *