|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  393 394 [395] 396 397   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
31.3.2011 22:46:30   
mama75
Mislim da je do Kineskog horoskopa tj do godine rodjenja. Ova 2009. generacija je "cunami generacija" user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 9851
31.3.2011 22:46:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dadada Andrej i Noa su rođeni prije vremenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa horoskopu ribice nisu 'vakeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ivancice nargilu sa nekom kvalitetnom ''zeljastom'' tvariuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jok one vocneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nargila...eto mene ivanciceeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9852
31.3.2011 22:47:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mama75

Mislim da je do Kineskog horoskopa tj do godine rodjenja. Ova 2009. generacija je "cunami generacijauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image pogodi ga ti "u sridu"user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama75)
  Neposredna veza do poruke: 9853
31.3.2011 22:48:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: dadada

...a zamisli kombinaciju Riane i Andrejauser posted image user posted image user posted image user posted image ...pa da si normalan, poludio biuser posted image user posted image user posted image

Verzija 1: Prica kao R, jede kao A...
Verzija 2: Jede kao R, prica kao A...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dadada, mi smo se 2009 posvadjale sa pamecuuser posted image user posted image user posted image

ne svidja mi se ni jedna verzijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 9854
31.3.2011 22:48:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: mama75

Mislim da je do Kineskog horoskopa tj do godine rodjenja. Ova 2009. generacija je "cunami generacijauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image pogodi ga ti "u sridu"user posted image user posted image user posted image user posted image

mjenjamo ime teme u ''cunami generacija i normalni''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9855
31.3.2011 22:55:21   
iv@ncica
user posted image user posted image user posted image  ihhhhh  ja  procitak  čunami generacija....jahhahahahhaha  a mjeke  mi jest....
dadaaa-  nego  nargila...haj  bona  dođi na kavu..kod  nas  ti je  sunce user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9856
31.3.2011 23:13:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

user posted image user posted image user posted image  ihhhhh  ja  procitak  čunami generacija....jahhahahahhaha  a mjeke  mi jest....
dadaaa-  nego  nargila...haj  bona  dođi na kavu..kod  nas  ti je  sunce user posted image user posted image
eto meeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 9857
31.3.2011 23:15:22   
iv@ncica
user posted image user posted image ..pa  meni  tebi,  noi...a brate  i marijani  smao  kava  i  cigara i  mirne..zabavile  bi  se  pravouser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9858
31.3.2011 23:17:25   
Anoniman

user posted image user posted image ..pa  meni  tebi,  noi...a brate  i marijani  smao  kava  i  cigara i  mirne..zabavile  bi  se  pravouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako smo skromneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image opet svi na BB user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dadada ce mi poluditi od dosadeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a vala fale Hanady i N_Nuser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 9859
31.3.2011 23:19:54   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako smo skromneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image opet svi na BB user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dadada ce mi poluditi od dosadeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a vala fale Hanady i N_Nuser posted image

vala fale...i pitam se gdje suuser posted image user posted image user posted image

a nije mi dosadno danasuser posted image user posted image ...eno mi iz srednje raja postavila slike s ekskurzije...pa vi zamisljajte...nismo bili fini...nimalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9860
31.3.2011 23:20:31   
iv@ncica
mogla  bi  vala  past b i  ta  turneja  opet ;))))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9861
31.3.2011 23:21:39   
iv@ncica
noa  hjad  slike  kikica  i  haljiniceuser posted image ...nema sad  izvlacenjauser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 9862
31.3.2011 23:22:37   
Anoniman

no stouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 9863
31.3.2011 23:25:54   
Anoniman

noa  hjad  slike  kikica  i  haljiniceuser posted image ...nema sad  izvlacenjauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image neka bona stavit cu sliku kad budem puhala svijeciceuser posted image user posted image user posted image user posted image zamisli pusac a svijeca ko u priciuser posted image user posted image user posted image user posted image trebat ce mi kompresoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 9864
31.3.2011 23:27:05   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image neka bona stavit cu sliku kad budem puhala svijeciceuser posted image user posted image user posted image user posted image zamisli pusac a svijeca ko u priciuser posted image user posted image user posted image user posted image trebat ce mi kompresoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nemoj se previse naprezat...i tako se kalorije trose...pazi da ne odletisuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9865
1.4.2011 8:43:53   
Anoniman
dobro jutro,

ovaj moj se probudio u 7user posted image user posted image user posted image

nadam se da su nam bolesne user posted image boljeuser posted image

i sta je vise sa N_N, hanady i sheryuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9866
1.4.2011 8:52:28   
emi7908
jutro po ko zna koji putuser posted image  jeste vidjele one bebe što razgovaraju??? ne znam koji mi je ovo put da ih gledam iznova... predbro je i oni su mi preslatki  user posted image
dadada tebi ne paše rano buđenje??user posted image  vidim ukinuli nas  djeca od 2 do 3 god.... user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9867
1.4.2011 9:35:00   
Lady26
Jutro i od mene....
Dadada nama je normala budjenje oko 7, mada meni odgovara radnim danom zbog posla ali zato vikend....uh....user posted image user posted image
Mada se Lana probudila oko 6,30 ali nisam je dizala i zaspale smo vrlo brzo obje opet....

Jao Emi, za tebe bebe, ja juce pustila, Lana mi sjedi u krilu i dijete puca od smijeha gledajuci ih... dadadadadadada dadadadadadaa hahahahahahaahaha

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 9868
1.4.2011 9:35:40   
Malenaoduvijek
jutro

vidim jelena me zove u focu, neka te jelena ne bih ja nesto user posted image

lady ja jest ti to dijete vrijedno ludili, necu dalje komentaisati

felix nadam se da anelko nije imao ture nocas, a nesto i ja kontam za to sto je nedonosce, ali ja koliko znam kazu samo da se kod njih racuna starost od dana kada su trebali biti rodjeni a da inace napreduju isto.
a moj igor je d godine bio zdrav ko ista, a u januaru je onda krenulo, a bio je veliki kad se rodio 4250 g i 56 cm, tako da mislim ipak da to nema veze

marijana bas mi je zao da se i vi mucite vise da hoce proci

mya kako je minjica

mala86 ima li kod vas ture

mi smo sinoc otisli kod dr za svaki slucaj, nije nam ukljucila antibiotik naravno,
moja pedijatrica je legenda, kaze zena s vrata igore tebi nema lijekova sve se prodalo, ja legla od sege.
dala nam je bisolvon i ukljucila inhalacije sa ventolinom (srecom imamo inhalator kuci)
i ovo mi je rekla za prospan- moze da nadrazi kasalj kod djece kao i dosta drugih biljnih preparata, sve je indivudalno tako da zene oprezno sa prospanom.
kaze svako dijete dr reaguje ako dajete i primjetite da dijete vise kaslje odmah iskljuciti.

tajra, a sta ono ljepotica isprica prije spavanja? ja nista nisam skontala..user posted image a premedena je stvarno mi je zao sto vas nisam skontala onaj dan.

tekja dobra je to vjezba neka te, da vidis mene ja na trecem spratu sa ovom dvojicom nemam roblema sa linijom user posted image

< Poruku je uredio MALA1994 -- 1.4.2011 9:38:15 >

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 9869
1.4.2011 9:43:14   
Anoniman
mala ne zovem te ja nego nas drug Sejfudin ili kako vec posla user posted image , jos taman ti medicinske struke, mozda nam i babica usfali user posted image ...

Mome muzeku danas rodjendan, ali jos nam je na putu, od ponedjeljka user posted image , ocekujemo ga popodne, ja zavrsavam tortu pa sam sva od cokolade, a i Ana, mora svakom loncu biti poklopac, na mamu li je u tome user posted image

Nadam se da su nam bolesne bebe bolje i da je noc mirno prosla...ljubimo vas user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 9870
1.4.2011 9:44:58   
pocahontas
jutro user posted image
felix kako nam je Anelko danas? nadam se da je sve ok user posted image user posted image

imam jedno pitanje-negdje na temi vakcine sam prije dva dana pisala da smo dobili onu sto se popije OPV4 (daje se sa navrsenih 18 mjeseci)...HiB3 koja je u obliku boce nije dobio jer ih nije bilo..
eh sada, do sada ama bas nikada nije imamo nikakvu reakciju na bilo koju vakcinu koju je dobio od rođenja..
međutim, sinoc je imao temperaturu (u guzi mu mjerila 37,7C, to je cca 37, dakle blago povisena), ali mi je nekako na dodir goriouser posted image user posted image )...nisam ni dvojila, odmah sam mu strovalila dalsy sirup i malo se vrtio i zaspao..jutros kaze teta, nista..igra se, veseo, nema temperaturu..moze li biti da je od te vakcine koju je popio rekacija?user posted image i sta dalje mogu očekivati?inače nas pedijatrica upozori na sve moguce reakcije, međutim, sada nista ne reče..mozda je zaboravila ili ne bi trebalo da ima nekih reakcija?

< Poruku je uredio pocahontas -- 1.4.2011 9:45:53 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 9871
1.4.2011 10:05:22   
Mya_81 RR
Jutro!

Poci, ja oko vakcina apsolutno više nisam upućena....zadnju koju smo primili je ona sa 6.mj. Zbog konvulzija je ne vodim bar do druge godine... Mogu ti samo reći za ovo čelo što misliš da gori, a onda kad mjeriš nije neka ili čak bude obrnuto...kod nas je često tako i meni njeno čelo više uopće nije mjerilo...

A što se tiče naše temp. nemamo je od sinoć od 22h...što bi bilo puna 3 dana...

Kako je Anel?

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 9872
1.4.2011 10:07:01   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Jutro!

Poci, ja oko vakcina apsolutno više nisam upućena....zadnju koju smo primili je ona sa 6.mj. Zbog konvulzija je ne vodim bar do druge godine... Mogu ti samo reći za ovo čelo što misliš da gori, a onda kad mjeriš nije neka ili čak bude obrnuto...kod nas je često tako i meni njeno čelo više uopće nije mjerilo...

A što se tiče naše temp. nemamo je od sinoć od 22h...što bi bilo puna 3 dana...

Kako je Anel?

hvala ti draga...moguće..jer glava mu gori, tijelo onako..a nije neka temperatura...jutros je ok, samo da tako ostane..
nisam upratila sta je sada minjici bilouser posted image ? jojjjjjj...user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 9873
1.4.2011 10:10:01   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: pocahontas
hvala ti draga...moguće..jer glava mu gori, tijelo onako..a nije neka temperatura...jutros je ok, samo da tako ostane..
nisam upratila sta je sada minjici bilouser posted image ? jojjjjjj...user posted image

Kažu proljetna viroza od koje je bolesno više od pola djece...bar smo prošli ovaj put dobro s obzirom na napade...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 9874
1.4.2011 10:10:33   
bebacha
djete moze imat reakciju na svaku vakcinu.ne podnose svi isto.ma da ja vjerujem da to nije nista jer bi temp i sinoc bila visoka

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 9875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  393 394 [395] 396 397   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  393 394 [395] 396 397   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Delimano posuđe
lepetetka

Da li je neko kupovao Delimano posuđe i kakvi su vaši utisci ako jeste? I interesuje me i sokovnik da li je neko kupovao?

Super je, vrijedi tih para (38%)

Kao i ostalo kvalitetnije posuđe (14%)

Nisam kupovala i ne mislim (48%)

Broj svih glasova: 143

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *