Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
jutro po ko zna koji put jeste vidjele one bebe što razgovaraju??? ne znam koji mi je ovo put da ih gledam iznova... predbro je i oni su mi preslatki dadada tebi ne paše rano buđenje?? vidim ukinuli nas djeca od 2 do 3 god....
Jutro i od mene.... Dadada nama je normala budjenje oko 7, mada meni odgovara radnim danom zbog posla ali zato vikend....uh.... Mada se Lana probudila oko 6,30 ali nisam je dizala i zaspale smo vrlo brzo obje opet....
Jao Emi, za tebe bebe, ja juce pustila, Lana mi sjedi u krilu i dijete puca od smijeha gledajuci ih... dadadadadadada dadadadadadaa hahahahahahaahaha
vidim jelena me zove u focu, neka te jelena ne bih ja nesto
lady ja jest ti to dijete vrijedno ludili, necu dalje komentaisati
felix nadam se da anelko nije imao ture nocas, a nesto i ja kontam za to sto je nedonosce, ali ja koliko znam kazu samo da se kod njih racuna starost od dana kada su trebali biti rodjeni a da inace napreduju isto. a moj igor je d godine bio zdrav ko ista, a u januaru je onda krenulo, a bio je veliki kad se rodio 4250 g i 56 cm, tako da mislim ipak da to nema veze
marijana bas mi je zao da se i vi mucite vise da hoce proci
mya kako je minjica
mala86 ima li kod vas ture
mi smo sinoc otisli kod dr za svaki slucaj, nije nam ukljucila antibiotik naravno, moja pedijatrica je legenda, kaze zena s vrata igore tebi nema lijekova sve se prodalo, ja legla od sege. dala nam je bisolvon i ukljucila inhalacije sa ventolinom (srecom imamo inhalator kuci) i ovo mi je rekla za prospan- moze da nadrazi kasalj kod djece kao i dosta drugih biljnih preparata, sve je indivudalno tako da zene oprezno sa prospanom. kaze svako dijete dr reaguje ako dajete i primjetite da dijete vise kaslje odmah iskljuciti.
tajra, a sta ono ljepotica isprica prije spavanja? ja nista nisam skontala.. a premedena je stvarno mi je zao sto vas nisam skontala onaj dan.
tekja dobra je to vjezba neka te, da vidis mene ja na trecem spratu sa ovom dvojicom nemam roblema sa linijom
mala ne zovem te ja nego nas drug Sejfudin ili kako vec posla , jos taman ti medicinske struke, mozda nam i babica usfali ...
Mome muzeku danas rodjendan, ali jos nam je na putu, od ponedjeljka , ocekujemo ga popodne, ja zavrsavam tortu pa sam sva od cokolade, a i Ana, mora svakom loncu biti poklopac, na mamu li je u tome
Nadam se da su nam bolesne bebe bolje i da je noc mirno prosla...ljubimo vas
jutro felix kako nam je Anelko danas? nadam se da je sve ok
imam jedno pitanje-negdje na temi vakcine sam prije dva dana pisala da smo dobili onu sto se popije OPV4 (daje se sa navrsenih 18 mjeseci)...HiB3 koja je u obliku boce nije dobio jer ih nije bilo.. eh sada, do sada ama bas nikada nije imamo nikakvu reakciju na bilo koju vakcinu koju je dobio od rođenja.. međutim, sinoc je imao temperaturu (u guzi mu mjerila 37,7C, to je cca 37, dakle blago povisena), ali mi je nekako na dodir gorio )...nisam ni dvojila, odmah sam mu strovalila dalsy sirup i malo se vrtio i zaspao..jutros kaze teta, nista..igra se, veseo, nema temperaturu..moze li biti da je od te vakcine koju je popio rekacija? i sta dalje mogu očekivati?inače nas pedijatrica upozori na sve moguce reakcije, međutim, sada nista ne reče..mozda je zaboravila ili ne bi trebalo da ima nekih reakcija?
< Poruku je uredio pocahontas -- 1.4.2011 9:45:53 >
Poci, ja oko vakcina apsolutno više nisam upućena....zadnju koju smo primili je ona sa 6.mj. Zbog konvulzija je ne vodim bar do druge godine... Mogu ti samo reći za ovo čelo što misliš da gori, a onda kad mjeriš nije neka ili čak bude obrnuto...kod nas je često tako i meni njeno čelo više uopće nije mjerilo...
A što se tiče naše temp. nemamo je od sinoć od 22h...što bi bilo puna 3 dana...
Kako je Anel?
Poci, ja oko vakcina apsolutno više nisam upućena....zadnju koju smo primili je ona sa 6.mj. Zbog konvulzija je ne vodim bar do druge godine... Mogu ti samo reći za ovo čelo što misliš da gori, a onda kad mjeriš nije neka ili čak bude obrnuto...kod nas je često tako i meni njeno čelo više uopće nije mjerilo...
A što se tiče naše temp. nemamo je od sinoć od 22h...što bi bilo puna 3 dana...
Kako je Anel?
hvala ti draga...moguće..jer glava mu gori, tijelo onako..a nije neka temperatura...jutros je ok, samo da tako ostane.. nisam upratila sta je sada minjici bilo ? jojjjjjj...
IZVORNA PORUKA: pocahontas hvala ti draga...moguće..jer glava mu gori, tijelo onako..a nije neka temperatura...jutros je ok, samo da tako ostane.. nisam upratila sta je sada minjici bilo ? jojjjjjj...
Kažu proljetna viroza od koje je bolesno više od pola djece...bar smo prošli ovaj put dobro s obzirom na napade...