|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  391 392 [393] 394 395   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
31.3.2011 20:46:07   
Anoniman
nikola kad vidi pumpicu zacene se i prije nego mu pocnem cistiit nosuser posted image zaspao je,dusica moja koliko se danas isplakaouser posted image eh da vise ozdravi,ove mi je prehlade navrh glave..

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9801
31.3.2011 20:49:22   
ivanasa
hahhaaha lady i moj filip je cistacica i kuharica..non stop mu krpa u ruci i brise il pod il sto i stalak za tv (u pauzi kad ne lupa serpama i kasikama)..gdje god odemo uzme il maramice il ako vidi krpu i brise ljudima po kuci hahahaha joj jesu smijesni a da znaju koliko je vise to zamorno postalo to non stop ciscenje user posted image

Moj andjeo maleni Filip Noa rodio se 13.01.2010

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9802
31.3.2011 21:02:17   
Lady26

IZVORNA PORUKA: tekja

IZVORNA PORUKA: Lady26

Moja Lana eno u hodniku na linoleumu, na koljenima i brise pod user posted image user posted image , sve govori pij pij kaka....
A uzela mi nov skodzbrajt iz kuhinje i s njim brise user posted image user posted image user posted image

Evo je presla u dnevni....user posted image user posted image
Idem je oprati i smjestit u krevet dok nije krenula usisavati i prati prozore u ova doba user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Joj Lady, vidi dijete od tebe nema hajra, ti po cijeli dan na BB-u user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nisammmm user posted image user posted image , tj samo radim danima, tad sam na poslu a evo kuci samo navece...jaoooo user posted image sta mi rece....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 9803
31.3.2011 21:17:00   
Anoniman
iš,iš bolest od generacijeuser posted image
ja bila na babinamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drzala bebu od 6 mjeseci i nesto joj tepam a mm konta evo ga pocela mi se buditi zelja za drugom bebomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kad malena poce plakati ja je brze bolje vratim mami i govorim uuuuuuu ko bi se na ovo ponovo navikavaouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo su mi dragom sve lađe potonuleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9804
31.3.2011 21:25:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

ja bila na babinamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drzala bebu od 6 mjeseci i nesto joj tepam a mm konta evo ga pocela mi se buditi zelja za drugom bebomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kad malena poce plakati ja je brze bolje vratim mami i govorim uuuuuuu ko bi se na ovo ponovo navikavaouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo su mi dragom sve lađe potonuleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaaaaaadaaanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ovaj moj ne smije ni spomenut...strah gauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9805
31.3.2011 21:25:25   
niki83
IZVORNA PORUKA: mala86

joj sto ja mrzim noc zbog ovog user posted image  ture
danas bio ok,malo kenjkav al nista strasno,tek maloprije ima 38,5 user posted image ,joj stvarno mi je muka user posted image
dala sam mu panadol i istusirala ga
sad mi muka sto ga ne odvede danas dr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hej draga ja svratila samo da vidim kako je L.. a misha mu, opet tura user posted image
felix i Anelu zelimo sto manje stresova i sto vise zdravlja, joj bas mi je zao sto su tako bolesni user posted image
ali mame cuvajte se i vi..ne smijemo posustati zbog njih..sve je nekako lakse kad smo i mi pozitivne!!! pusa svim user posted image

N&N

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 9806
31.3.2011 21:26:13   
Anoniman

Moja Lana eno u hodniku na linoleumu, na koljenima i brise pod user posted image user posted image , sve govori pij pij kaka....
A uzela mi nov skodzbrajt iz kuhinje i s njim brise user posted image user posted image user posted image

Idem je oprati i smjestit u krevet dok nije krenula usisavati i prati prozore u ova doba user posted image user posted image

Joj Lady, vidi dijete od tebe nema hajra, ti po cijeli dan na BB-u user posted image user posted image user posted image

Nisammmm user posted image user posted image , tj samo radim danima, tad sam na poslu a evo kuci samo navece...jaoooo user posted image sta mi rece....
de je posalji malo meniuser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9807
31.3.2011 21:32:09   
teacher75
joj felix, bas ste se napatili, tako mi je zao anelkauser posted image nadam se da ce ubrzo ozdraviti i da ce mu se vise imunitet popraviti, bas vam se ne da da se opustite nikakouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9808
31.3.2011 21:36:04   
mala86
IZVORNA PORUKA: niki83

IZVORNA PORUKA: mala86

joj sto ja mrzim noc zbog ovog user posted image  ture
danas bio ok,malo kenjkav al nista strasno,tek maloprije ima 38,5 user posted image ,joj stvarno mi je muka user posted image
dala sam mu panadol i istusirala ga
sad mi muka sto ga ne odvede danas dr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hej draga ja svratila samo da vidim kako je L.. a misha mu, opet tura user posted image
felix i Anelu zelimo sto manje stresova i sto vise zdravlja, joj bas mi je zao sto su tako bolesni user posted image
ali mame cuvajte se i vi..ne smijemo posustati zbog njih..sve je nekako lakse kad smo i mi pozitivne!!! pusa svim user posted image

hvala draga user posted image user posted image user posted image  

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 9809
31.3.2011 21:37:36   
Anoniman
uh zene moje moj anel je ko promjena vremena danas cas  dobar cas boze sacuvaj , nervozan samo bi se nosoooooo ....i nosoooo a mene moje koscice bole vise .
Sve nesto onak kroz, glavu mi prolazi da kod anela nije slab imunitet jer on je ipak nedonosce sta ja znam , mozda je zato slabasan nego ostala svoja generacija .
Stvarno prva god. mi je bila super snjim ali od 13 mjes. je sve krenulo naopakao kako su mu zubi krenuli tu, su poceli i problemi .
Sto bogdom prije nisu nikli dosad bi imao skoro sve sad se mucimo , kad smo veci i odma je sve teze .
Al prezivjet cemo abd. Stvarno neznam scim da imunitet  ojacam Dal valja Natura mix sto hvale da kupim. Mada je to vise za ne jelo kad djeca imaju los apetit.
Al, kad sve rijesimo trazicu od nje nesto dobro za imun. da nam da. mada ona kaze bolje je hranom ojacavat kako kad voce nece ni pod razno .
Mada jede povrce , svo bjeli luk , limun u caj, med ,pekmez ...
Al bit ce bolje nadam se ....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9810
31.3.2011 21:42:24   
Lady26

IZVORNA PORUKA: dadada

de je posalji malo meniuser posted image user posted image

Kaze mm : hajd nek bar neko radi nesto u ovoj kuci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9811
31.3.2011 21:44:42   
Lady26

IZVORNA PORUKA: felix

uh zene moje moj anel je ko promjena vremena danas cas  dobar cas boze sacuvaj , nervozan samo bi se nosoooooo ....i nosoooo a mene moje koscice bole vise .
Sve nesto onak kroz, glavu mi prolazi da kod anela nije slab imunitet jer on je ipak nedonosce sta ja znam , mozda je zato slabasan nego ostala svoja generacija .
Stvarno prva god. mi je bila super snjim ali od 13 mjes. je sve krenulo naopakao kako su mu zubi krenuli tu, su poceli i problemi .
Sto bogdom prije nisu nikli dosad bi imao skoro sve sad se mucimo , kad smo veci i odma je sve teze .
Al prezivjet cemo abd. Stvarno neznam scim da imunitet  ojacam Dal valja Natura mix sto hvale da kupim. Mada je to vise za ne jelo kad djeca imaju los apetit.
Al, kad sve rijesimo trazicu od nje nesto dobro za imun. da nam da. mada ona kaze bolje je hranom ojacavat kako kad voce nece ni pod razno .
Mada jede povrce , svo bjeli luk , limun u caj, med ,pekmez ...
Al bit ce bolje nadam se ....

Pa logicno je draga da hoce vise paznje, da hoce da bude u narucju, isprepadan je, iscrpljen....a traze samo mamu, jer mi smo ipak No1 za njih...Ljubi ga puno od mene....valjda ce vam noc biti mirna misha mu....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9812
31.3.2011 21:47:35   
dafri
veče,
bolesnim drugarima želimo što brže ozdravljenjeuser posted image user posted image

i kod nas se nešto dešava,sinoć je jedva zaspala,budila se, inače se ne budi nikada  do 4-5 zbog hape
večeras zaspala oko 8 kao i uvijek,prije toga popila hapu da bi se malo prije probudila tražila opet hapuuser posted image ,mi napravili 90 i bilo joj malo,počela se pravo ljutiti napravimo još,popila i opet je morala uspavljivati,jedva je zaspala a spava joj se

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 9813
31.3.2011 21:49:23   
R&T@
Velikacki pozdravi mamarama i bebaramauser posted image

Jma li sta novoga u ovoj "internet mahali"??????????????????

Ja cijeli dan djecu nisam vidjelauser posted image
"Rintala" vas cijeli danuser posted image user posted image user posted image
Mrzim cetvrtakuser posted image

Kaze sveki da su dobro...
ali nastavila je "bombardovanje" narodnom medicinom...user posted image
Sto je sigurno-sigurno jeuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9814
31.3.2011 21:51:40   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dafri

veče,
bolesnim drugarima želimo što brže ozdravljenjeuser posted image user posted image

i kod nas se nešto dešava,sinoć je jedva zaspala,budila se, inače se ne budi nikada  do 4-5 zbog hape
večeras zaspala oko 8 kao i uvijek,prije toga popila hapu da bi se malo prije probudila tražila opet hapuuser posted image ,mi napravili 90 i bilo joj malo,počela se pravo ljutiti napravimo još,popila i opet je morala uspavljivati,jedva je zaspala a spava joj se

Nadam se da nije najava neceg strasnog...

Da nije bila zedna?
Ovo naglo lijepo vrijeme nikom ne odgovara...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 9815
31.3.2011 22:01:47   
iv@ncica
ooooo  isss  baje  i  bolesti  vise user posted image ...bas  mi  je  zao  svih  bolesnih  bebara..i  mama  pogotovo
Mya, Mala, Marijana , felix- drzite se  i  sto  prije   ozdraviteuser posted image user posted image nazalost  znam kako  vam  je user posted image

i  moja A. je  grozno  nervozan... jos  se  setao  vani...trcao  u  parku...igrao....pa  kupanac  i  u  krevet...pa  sad  ja  odoh  se  sređivati

jao sto  me  maloprije  obruka...vidio  kako  ja  cesto  prođem  kraj tv-a i  predjem prstom po ekranu i kazem pihhh  jao  ove  prasine , i  upamtilo  cudoviste, i  maloprije samo usli kod  jedne  moje  prijateljice  po  nesto, a ona  cistunka na  kvadrfat...kad  on  direkt  do  tv-a  i na sav  glas   piiiiiiiiiiiii  kaka   papeee  uuuuuuuu...jadna  cura  se  zacrveniuser posted image user posted image user posted image , a  i  ja  ;))))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 9816
31.3.2011 22:04:28   
R&T@
Andrej, legendauser posted image user posted image user posted image user posted image
E, neka joj je rekao...
Samo u moju kucu ga ne dovodiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jeste li spremni za veliki dan?

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 9817
31.3.2011 22:05:32   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: dadada

jaaaaaadaaanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ovaj moj ne smije ni spomenut...strah gauser posted image user posted image user posted image

a ni  moj,  inace  je i  njemu  prisjela  ideja  nakon ovog  mog  zivkauser posted image user posted image ..o jos  mali  zivkicauser posted image ,  a meni  ne  pada  na  pamet...inace  ja bi  svom  cojeku  otvorila  igraonu..sva  se  djeca  za  njega  ljepe...a  on  se  igra  s njima,  skace..crta  im..blesa...sva  ga djeca  obozavaju..eto to  nam je  rezervna  opcijan kad  zafali  pajauser posted image  

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9818
31.3.2011 22:07:19   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Andrej slobodno moze kod mene u kontroluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naime Tv nam je dosta visoko pa ne moze dohvatitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 9819
31.3.2011 22:08:55   
dafri
IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: dafri

veče,

Nadam se da nije najava neceg strasnog...

Da nije bila zedna?
Ovo naglo lijepo vrijeme nikom ne odgovara...

nije bila žedna,dobro je večerala,poslije popila hapu i sigurno nije gladna mada ona uvijek može jestiuser posted image
možda su zubi,do sada ih nismo osjetili,trojke su na redu
a možda i jeste zbog vremena ,uglavnom ja se ispjevah po njenim željama,tomicu,zeku i potočić,mumijeve...

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 9820
31.3.2011 22:09:45   
iv@ncica
tajra-  tek  sinoc  jedan  rođendan  zavrsili,  tatin...pa  sad  idu ostali  moji  ovnovi..pa  andrej  u  srijedu...u  vrtic  nosim  grickalice, sokice,  kifle  i sllll...a  kuci  sam  skontala sto  cu..tortu  sam narucila  kod  sestre  koja  super  pravi  kolace, pa  cu radije  njoj  platiti  jer  su  bez posla..a  ukrasit  cu  je  sama  uz  pomoc  marijane  koja  zna  s  fondatomuser posted image ....a ostalo  sam  skontala  pojednostaviti,  meza, kifle,  pahuljicina  pita..mozda  pizza  djeci....odustala sam od  onih ideja...obleka  je  spremna..i  to  je  to ;))) valjda

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 9821
31.3.2011 22:11:34   
iv@ncica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Andrej slobodno moze kod mene u kontroluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naime Tv nam je dosta visoko pa ne moze dohvatitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image   naso bi  on  tebi manu..samo  da mene  sramotiuser posted image ..pa  kako  ovako  sve  sto  ne treba  radi  i  prica..pogan  je  bas..

tajra ,jeste  vi  spremni ,sto  planirate ;)))

< Poruku je uredio iv@ncica -- 31.3.2011 22:14:51 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9822
31.3.2011 22:13:49   
iv@ncica
dafri-  ma  moze  ti  biti  svasta...ja  se  samo  tjesim  da  su  sve faze..koje  ce  proci...zubici  su  100  % ...nas  je  svaki  kostao...noci  i dana..ture  i  muke...ali  eto..sad  su  valjda  vise  nikli...nego ja  ga ne  uspavljujem....jos  da i  to radim  crkla  bi...samo  ponekad  kad  mu je nesto  bolest  i  sllll...

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 9823
31.3.2011 22:14:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

user posted image user posted image   naso bi  on  tebi manu..samo  da mene  sramotiuser posted image ..pa  kako  ovako  sve  sto  ne treba  radi  i  prica..pogan  je  bas..
jeste  vi  spremni ;)))

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image u nedjelju slavim rođendan kod mame i tateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a u ponedjeljak ovdjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hoces li sliku haljinice i cipela da postavimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 9824
31.3.2011 22:15:14   
R&T@
Moja R. zna jednu pricu:

"Mama koza ode pupi beb... kuča jata... kuc, kuc... ja sam mama... nici... tiiiiiiiiiiiiii si juk... kaži sapu...tiiiiiiiiiiiii si juk... dode jovac......jubi mama...buzo pava"user posted image user posted image user posted image user posted image

To nam je repertoar pred spavanje...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 9825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  391 392 [393] 394 395   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  391 392 [393] 394 395   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

.
пеперутка16

.

. (0%)

. (0%)

Broj svih glasova: 0

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *