Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
nikola kad vidi pumpicu zacene se i prije nego mu pocnem cistiit nos zaspao je,dusica moja koliko se danas isplakao eh da vise ozdravi,ove mi je prehlade navrh glave..
hahhaaha lady i moj filip je cistacica i kuharica..non stop mu krpa u ruci i brise il pod il sto i stalak za tv (u pauzi kad ne lupa serpama i kasikama)..gdje god odemo uzme il maramice il ako vidi krpu i brise ljudima po kuci hahahaha joj jesu smijesni a da znaju koliko je vise to zamorno postalo to non stop ciscenje
iš,iš bolest od generacije ja bila na babinama drzala bebu od 6 mjeseci i nesto joj tepam a mm konta evo ga pocela mi se buditi zelja za drugom bebom kad malena poce plakati ja je brze bolje vratim mami i govorim uuuuuuu ko bi se na ovo ponovo navikavao evo su mi dragom sve lađe potonule
iš,iš bolest od generacije ja bila na babinama drzala bebu od 6 mjeseci i nesto joj tepam a mm konta evo ga pocela mi se buditi zelja za drugom bebom kad malena poce plakati ja je brze bolje vratim mami i govorim uuuuuuu ko bi se na ovo ponovo navikavao evo su mi dragom sve lađe potonule
joj sto ja mrzim noc zbog ovog ture danas bio ok,malo kenjkav al nista strasno,tek maloprije ima 38,5 ,joj stvarno mi je muka dala sam mu panadol i istusirala ga sad mi muka sto ga ne odvede danas dr
hej draga ja svratila samo da vidim kako je L.. a misha mu, opet tura felix i Anelu zelimo sto manje stresova i sto vise zdravlja, joj bas mi je zao sto su tako bolesni ali mame cuvajte se i vi..ne smijemo posustati zbog njih..sve je nekako lakse kad smo i mi pozitivne!!! pusa svim
joj felix, bas ste se napatili, tako mi je zao anelka nadam se da ce ubrzo ozdraviti i da ce mu se vise imunitet popraviti, bas vam se ne da da se opustite nikako
hej draga ja svratila samo da vidim kako je L.. a misha mu, opet tura felix i Anelu zelimo sto manje stresova i sto vise zdravlja, joj bas mi je zao sto su tako bolesni ali mame cuvajte se i vi..ne smijemo posustati zbog njih..sve je nekako lakse kad smo i mi pozitivne!!! pusa svim
hvala draga
uh zene moje moj anel je ko promjena vremena danas cas dobar cas boze sacuvaj , nervozan samo bi se nosoooooo ....i nosoooo a mene moje koscice bole vise . Sve nesto onak kroz, glavu mi prolazi da kod anela nije slab imunitet jer on je ipak nedonosce sta ja znam , mozda je zato slabasan nego ostala svoja generacija . Stvarno prva god. mi je bila super snjim ali od 13 mjes. je sve krenulo naopakao kako su mu zubi krenuli tu, su poceli i problemi . Sto bogdom prije nisu nikli dosad bi imao skoro sve sad se mucimo , kad smo veci i odma je sve teze . Al prezivjet cemo abd. Stvarno neznam scim da imunitet ojacam Dal valja Natura mix sto hvale da kupim. Mada je to vise za ne jelo kad djeca imaju los apetit. Al, kad sve rijesimo trazicu od nje nesto dobro za imun. da nam da. mada ona kaze bolje je hranom ojacavat kako kad voce nece ni pod razno . Mada jede povrce , svo bjeli luk , limun u caj, med ,pekmez ... Al bit ce bolje nadam se ....
uh zene moje moj anel je ko promjena vremena danas cas dobar cas boze sacuvaj , nervozan samo bi se nosoooooo ....i nosoooo a mene moje koscice bole vise . Sve nesto onak kroz, glavu mi prolazi da kod anela nije slab imunitet jer on je ipak nedonosce sta ja znam , mozda je zato slabasan nego ostala svoja generacija . Stvarno prva god. mi je bila super snjim ali od 13 mjes. je sve krenulo naopakao kako su mu zubi krenuli tu, su poceli i problemi . Sto bogdom prije nisu nikli dosad bi imao skoro sve sad se mucimo , kad smo veci i odma je sve teze . Al prezivjet cemo abd. Stvarno neznam scim da imunitet ojacam Dal valja Natura mix sto hvale da kupim. Mada je to vise za ne jelo kad djeca imaju los apetit. Al, kad sve rijesimo trazicu od nje nesto dobro za imun. da nam da. mada ona kaze bolje je hranom ojacavat kako kad voce nece ni pod razno . Mada jede povrce , svo bjeli luk , limun u caj, med ,pekmez ... Al bit ce bolje nadam se ....
Pa logicno je draga da hoce vise paznje, da hoce da bude u narucju, isprepadan je, iscrpljen....a traze samo mamu, jer mi smo ipak No1 za njih...Ljubi ga puno od mene....valjda ce vam noc biti mirna misha mu....
veče, bolesnim drugarima želimo što brže ozdravljenje
i kod nas se nešto dešava,sinoć je jedva zaspala,budila se, inače se ne budi nikada do 4-5 zbog hape večeras zaspala oko 8 kao i uvijek,prije toga popila hapu da bi se malo prije probudila tražila opet hapu ,mi napravili 90 i bilo joj malo,počela se pravo ljutiti napravimo još,popila i opet je morala uspavljivati,jedva je zaspala a spava joj se
veče, bolesnim drugarima želimo što brže ozdravljenje
i kod nas se nešto dešava,sinoć je jedva zaspala,budila se, inače se ne budi nikada do 4-5 zbog hape večeras zaspala oko 8 kao i uvijek,prije toga popila hapu da bi se malo prije probudila tražila opet hapu ,mi napravili 90 i bilo joj malo,počela se pravo ljutiti napravimo još,popila i opet je morala uspavljivati,jedva je zaspala a spava joj se
Nadam se da nije najava neceg strasnog...
Da nije bila zedna? Ovo naglo lijepo vrijeme nikom ne odgovara...
jao sto me maloprije obruka...vidio kako ja cesto prođem kraj tv-a i predjem prstom po ekranu i kazem pihhh jao ove prasine , i upamtilo cudoviste, i maloprije samo usli kod jedne moje prijateljice po nesto, a ona cistunka na kvadrfat...kad on direkt do tv-a i na sav glas piiiiiiiiiiiii kaka papeee uuuuuuuu...jadna cura se zacrveni , a i ja ;))))
jaaaaaadaaan
ovaj moj ne smije ni spomenut...strah ga
a ni moj, inace je i njemu prisjela ideja nakon ovog mog zivka ..o jos mali zivkica , a meni ne pada na pamet...inace ja bi svom cojeku otvorila igraonu..sva se djeca za njega ljepe...a on se igra s njima, skace..crta im..blesa...sva ga djeca obozavaju..eto to nam je rezervna opcijan kad zafali paja
Nadam se da nije najava neceg strasnog...
Da nije bila zedna? Ovo naglo lijepo vrijeme nikom ne odgovara...
nije bila žedna,dobro je večerala,poslije popila hapu i sigurno nije gladna mada ona uvijek može jesti možda su zubi,do sada ih nismo osjetili,trojke su na redu a možda i jeste zbog vremena ,uglavnom ja se ispjevah po njenim željama,tomicu,zeku i potočić,mumijeve...
tajra- tek sinoc jedan rođendan zavrsili, tatin...pa sad idu ostali moji ovnovi..pa andrej u srijedu...u vrtic nosim grickalice, sokice, kifle i sllll...a kuci sam skontala sto cu..tortu sam narucila kod sestre koja super pravi kolace, pa cu radije njoj platiti jer su bez posla..a ukrasit cu je sama uz pomoc marijane koja zna s fondatom ....a ostalo sam skontala pojednostaviti, meza, kifle, pahuljicina pita..mozda pizza djeci....odustala sam od onih ideja...obleka je spremna..i to je to ;))) valjda
dafri- ma moze ti biti svasta...ja se samo tjesim da su sve faze..koje ce proci...zubici su 100 % ...nas je svaki kostao...noci i dana..ture i muke...ali eto..sad su valjda vise nikli...nego ja ga ne uspavljujem....jos da i to radim crkla bi...samo ponekad kad mu je nesto bolest i sllll...