|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  390 391 [392] 393 394   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
31.3.2011 16:34:10   
bebacha
ja sam kupila u apoteci,30KM.I kad treba anhalacija samo naglasim doktorici da imam inhalator.uvjek imam ventolin u kuci.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9776
31.3.2011 16:35:43   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: bebacha

felix a zasto ne kupite baby haler ili inhalator.ja sam samu prvi put u bolnicu i nikad vise.sve kod kuce
imal kod nas uzeti i koliko kosta ? Naravno da sam uplanu uzeti

ima svakako, kod nas u skoro svakoj apoteci,izmedju 110 i 130 KM

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9777
31.3.2011 16:38:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: dadada

joj lady...hvala sto si to pitala...ja nisam smjela...reko da me ne proglase dalabuuser posted image user posted image user posted image ...a i meni kuca od kako sam rodila...i to se zna fino vidjetiuser posted image user posted image ..ja kad mm rekla...on kaze da ja to sama radimuser posted image user posted image user posted image nije mi vjerovao...a nakon poroda mi je toliko stomak poskakivao da sam mislila da su zaboravili jos jedno izvuciuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image istooooooo
Ma ja, Lady dalabu jel, lijepo boga mi user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja sam morala i gotovo, inace bi bilo user posted image user posted image user posted image a ovo ne popusta, zato sad bar ne brinem hahahahahha

neka si...sad smo sve mirneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9778
31.3.2011 16:40:56   
dafri
pozz,
felix baš mi je žao što vam se to sve izdešavalo,hb pa je A sada dobrouser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9779
31.3.2011 16:43:46   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: bebacha

felix a zasto ne kupite baby haler ili inhalator.ja sam samu prvi put u bolnicu i nikad vise.sve kod kuce
imal kod nas uzeti i koliko kosta ? Naravno da sam uplanu uzeti

ima svakako, kod nas u skoro svakoj apoteci,izmedju 110 i 130 KM

kod mene je kompresijski ( na struju) zato je skuplji

< Poruku je uredio MALA1994 -- 31.3.2011 16:49:41 >

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 9780
31.3.2011 16:46:57   
bebacha
kod nas je babayhaler.kupili ga po savjetu pedijatrice jer je onaj u domu zdravlja kattastrofa

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 9781
31.3.2011 16:50:11   
Anoniman
Ja imam prizmin i prezadovoljna sam jer sam ja asmaticar okorjeli, koji hvala Bogu nemam napade od kako sam ostala prvi put trudna user posted image ...ma jednostavno meni trudnoca prija (al se tjesim user posted image ), nema cistih, nema astme...velike ( . )( . ), ma milina user posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 9782
31.3.2011 16:51:34   
mala86
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Sa moje strane mi familijarno svi u struciuser posted image , a kako sam iz malog mjesta gdje svi moji rade, a ima Klinicki centar i tu sam i ja radila i svako svakog zna, dok sam bila sa Anom trudna sve sam govorila idem ja u Focu da se porodimuser posted image , a mm je samo za mnom ponavljao "ma necu da mi dijete Focak bude" user posted image . A tolika je prednost kad znas nekog u zdravstvu da je to cudo, zalosno, ali odmah si bolje prihvacen, bolje pregledan itd.

negdje sam vec vidjela al nikad reagovat

jesi bas iz Foce,moji su iz nekog sela Zakmur cini mi se da se zove user posted image

jer moj djed je Focak,rodbine jos uvijek imamo dole,imaju pekare
ja sam bila jednom ili dva puta dole

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9783
31.3.2011 16:53:48   
Anoniman
Bas iz Foce, a to selo ti je sto se kaze kod nas Bogu iza tregera user posted image , mada ne znam ima li iko sada da zivi gore, mozda par kuca. ne znam od koje familije, mozda smo i rod user posted image

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 9784
31.3.2011 16:55:13   
Anoniman
Zato aj zene kazem kad nas onaj sa teme pedijatar smjesti u 'aps idemo u Focu da nam ima ko pite donositi, mala vodimo i tebe pa i peciva pride imamo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9785
31.3.2011 16:59:44   
mala86

Bas iz Foce, a to selo ti je sto se kaze kod nas Bogu iza tregera user posted image , mada ne znam ima li iko sada da zivi gore, mozda par kuca. ne znam od koje familije, mozda smo i rod user posted image

joj jest mene mm i danas zeza za to gore,ne znam koliko kilometara makadama ima,a zive jos uvijek,od djeda brat bas gore ,i djed sahranjen

saljem pp o prezimenu user posted image

moja familija zatvorima povezana-tatina ce da nam nosi pitu ako budemo u KPZ FOCA,a mamina ako budemo u KPZ ZENICA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pita rijesena user posted image

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9786
31.3.2011 17:03:07   
Anoniman
Ako je prezime sa R kontam koja familija user posted image . Ma ko o cemu ja o pitama i sa Anom u trudnoci i sada, samo bih pitu jela user posted image

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 9787
31.3.2011 17:03:08   
mala86

more bit i bidne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9788
31.3.2011 17:06:18   
mala86

Ako je prezime sa R kontam koja familija user posted image . Ma ko o cemu ja o pitama i sa Anom u trudnoci i sada, samo bih pitu jela user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image jest sa R user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9789
   [Obrisana poruka]
31.3.2011 17:19:17   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9790
31.3.2011 17:40:29   
Anoniman
mi smo bili jutros na pregledu,kaže da se ne cuje nista na plucima,grlo mu nije crveno,kaslje od slina koje se spustaju iz nosa... temperatura se vrti oko 37 sa 2,3,cistim mu nosic i nadam se da ce  biti bolje..nervozan je strasno,samo meni hoce, plackav ma katastrofa... felix žao mi je sto ste se napatili,želim da anelko sto brže ozdravi ..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 9791
31.3.2011 18:37:04   
esmina i bebina mam
felix po g.zi te treba ..........eto vidis da je sve ok .....no sikiriki

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9792
31.3.2011 19:14:36   
mala86
joj sto ja mrzim noc zbog ovog user posted image  ture
danas bio ok,malo kenjkav al nista strasno,tek maloprije ima 38,5 user posted image ,joj stvarno mi je muka user posted image
dala sam mu panadol i istusirala ga
sad mi muka sto ga ne odvede danas dr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 9793
31.3.2011 19:16:44   
Anoniman
zaboravila sam reci da je anel jutros kad sam ga fino spremila a i sebe zakaslja se ruzno zagdi mu se i svega nas zalijepiuser posted image sve slajm.
Pa smo tu 25min izgubili u cekanju kod kuce dok smo se spremili ponovo.
Vagala ga ima 11. 500gr. i dug je 76 cm -... zilavko moj mali ja pitam za visnu kaze o.k je da ne brinem kao i za kg. mada za kg vec odavno nebrinem dosta sam sjedila i zbog toga.
On je dobro zasad igra se , jede malo manje al jede .
Mene sve zivo boli noge, stomak, glava ma dlake jos samo na glavi sto me ne boleuser posted image Noge me bole listovi kao da sam ih dizala uza zid user posted image odpadaju .
Samo da legne abd veceras da se opruzim.
Na bocu cemo oko 10 max do pola 11. mogu doc.
Uh evo ga smrdi izasao ispod stola kakio idem vidjet imal kakvog iznenadjenja tu.user posted image

(odgovor članu esmina i bebina mam)
  Neposredna veza do poruke: 9794
31.3.2011 19:28:03   
Anoniman
mala sta je drugu user posted image aj ljudi moji pa sta je ovo zavladalo nesto u zraku  jest mi zao djece mile .
Pa imas i sutra dan abd . mozes ga odvesti user posted image
Mya draga nadam se da ste i vi dobro user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9795
31.3.2011 19:32:55   
Meri29
Ajoooj draga Felix bas mi je zao koliko ste se danas napatili. Dusa draga koliko se isplakao user posted image
Ova mama ko padobranac, samo uletiuser posted image Ne znam kako vi, ali Majda meni oduzima svo vrijeme na svijetu, cak i na tusiranje ide samnom
Evo mamicama i djecici user posted image od nas

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9796
31.3.2011 20:32:52   
tekja
vece...

nemam vremena da sve iscitavam, ali vidim da je Anel bio lose, dusica moja...felix, milauser posted image ...zao mi je jakouser posted image  al'' user posted image user posted image user posted image  vjerujemo da ce biti sve ok, zilav je on...
Mya, Mala, Marijana i vasi pilici bolesljivi, proljece nam za pocetak samo gluposti donijelouser posted image ..zelim da brzo ozdraveuser posted image

Mi smo zasad dobro, nismo danas set_ali, jer me je jucer smorio, danas nisam imala zivaca za njega, postao je grozan napolju, hoce sve sam, ne da ruku ni preko pjesackoguser posted image  i onda nece da set_a nego se samo vrti u kruguser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio tekja -- 31.3.2011 20:33:41 >

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 9797
31.3.2011 20:37:39   
ivanasa
samo da vidi,m jel maleni anelko bolje i user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe felix ne daj se mila...

svim ostalim bolesljivim bebarama zelim sto prije da ozdrave  i da ne sekiraju brizne mameuser posted image

Moj andjeo maleni Filip Noa rodio se 13.01.2010

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 9798
31.3.2011 20:40:46   
Lady26
Moja Lana eno u hodniku na linoleumu, na koljenima i brise pod user posted image user posted image , sve govori pij pij kaka....
A uzela mi nov skodzbrajt iz kuhinje i s njim brise user posted image user posted image user posted image

Evo je presla u dnevni....user posted image user posted image
Idem je oprati i smjestit u krevet dok nije krenula usisavati i prati prozore u ova doba user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 31.3.2011 20:42:00 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu ivanasa)
Neposredna veza do poruke: 9799
31.3.2011 20:45:39   
tekja
IZVORNA PORUKA: Lady26

Moja Lana eno u hodniku na linoleumu, na koljenima i brise pod user posted image user posted image , sve govori pij pij kaka....
A uzela mi nov skodzbrajt iz kuhinje i s njim brise user posted image user posted image user posted image

Evo je presla u dnevni....user posted image user posted image
Idem je oprati i smjestit u krevet dok nije krenula usisavati i prati prozore u ova doba user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Joj Lady, vidi dijete od tebe nema hajra, ti po cijeli dan na BB-u user posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  390 391 [392] 393 394   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  390 391 [392] 393 394   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *