|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  389 390 [391] 392 393   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
31.3.2011 15:37:07   
Anoniman
Sa moje strane mi familijarno svi u struciuser posted image , a kako sam iz malog mjesta gdje svi moji rade, a ima Klinicki centar i tu sam i ja radila i svako svakog zna, dok sam bila sa Anom trudna sve sam govorila idem ja u Focu da se porodimuser posted image , a mm je samo za mnom ponavljao "ma necu da mi dijete Focak bude" user posted image . A tolika je prednost kad znas nekog u zdravstvu da je to cudo, zalosno, ali odmah si bolje prihvacen, bolje pregledan itd.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9751
31.3.2011 15:41:24   
Anoniman
jesam al na iglama sam da oce ustat bar malo horan da jede :( da vidim jel sta bolje mozel na nogu samo mi spava ....
Izvnite ako sam vam dan pokvarila svojim kukanjem , i neraspolozenjem

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9752
31.3.2011 15:45:09   
Lady26
Ma neka si, lakse je kad ispricas.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Uvijek se nadje neko ko se razumije....pa ja....
samo polako, nek se naspava, umorilo ga je sve to....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9753
31.3.2011 15:46:49   
mama2009
IZVORNA PORUKA: felix

jesam al na iglama sam da oce ustat bar malo horan da jede :( da vidim jel sta bolje mozel na nogu samo mi spava ....
Izvnite ako sam vam dan pokvarila svojim kukanjem , i neraspolozenjem

draga polako, dok on ne ustane ti uzmi nesto pojedi, pokusaj se smiriti i biti jaka zbog mog Anelka, normalno je da spava pa dijete se umorilo od svega, plac ga iscrpio, temp, strah ma sve se sastalo, ako Bogda kad ustane bit ce on onaj veseli Anelko ljubim vas pusaaa

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9754
31.3.2011 16:05:42   
Anoniman
evo ga hoda  hodauser posted image user posted image user posted image oj Allahu ja radosti hoda normalno usto horan jeo mlijeko , i hoda hejjjj hodauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oj boze danas mi je pola moga zivota skratio da znate i pola sjedi sam dobila 

(odgovor članu mama2009)
  Neposredna veza do poruke: 9755
31.3.2011 16:10:49   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Eto to je znaci bila samo reakcija na bocu, bolilo ga i mozda od straha nije smio fino stati na nogu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9756
31.3.2011 16:14:49   
Apotekarka
Dan ali ne bas dobar ustala sam opet sa natecenim krajnicima,bolnim zdrijelom i opet na antibiotiku,bem ti i 3 krajnik ni ova 2user posted image ,i zlijezde mi oko krajnika ntecene...opet kadulja,prospan,strepsils i xiclav vecera cu i obloge kakve staviti ako budem nocas na rr mm me istjrao iz sobe...
Antonio manje kaslje dajem mu prospan...
Felix Anrlko kao da je moj st se tice zdravlja,hvala Bogu ustao na nogicu...Pencilin je jak pogotovu za malu guzu ali garamicin jos vise boli tako da je od boli nogica se ukocila koliko sam puta iz ambulante otisla klecajuci nakon pencilina ili jos gore zastitne injekcije extencilina...Ne sikiraj mi se draga proljece je a u proljece i bronhitis se javlja proci ce...
Mya zar opet misa mu vise,neki cudan virus hara gradom ali sto je najgor napada uvijek iste...ima proljeva,grlobolja ma svega....
Ne dajte se cure moje meni je lakse nek je Antonio dobro a ja valjda prezivim...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9757
31.3.2011 16:15:12   
salmy
Felixuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ljubimo Anelkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9758
31.3.2011 16:16:34   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Vidi sto se otkrivaju, vidi vidi....ma znala sam ja da se tu moralo kriti nesto vise user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sumnjam u Mahira user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dje si mahire user posted image user posted image user posted image user posted image

a neka je anleko bolje, jesam ti fino rekla ne panici.neka si se ti izjadala ali ne smijes paniciti radi sebe, ljubim ja vas dvoje user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9759
31.3.2011 16:17:45   
Anoniman
felixuser posted image user posted image ovo je za Anelka...a tebe cu sipkomuser posted image user posted image

joj lady...hvala sto si to pitala...ja nisam smjela...reko da me ne proglase dalabuuser posted image user posted image user posted image ...a i meni kuca od kako sam rodila...i to se zna fino vidjetiuser posted image user posted image ..ja kad mm rekla...on kaze da ja to sama radimuser posted image user posted image user posted image nije mi vjerovao...a nakon poroda mi je toliko stomak poskakivao da sam mislila da su zaboravili jos jedno izvuciuser posted image user posted image user posted image

mala...sad si gotovauser posted image user posted image user posted image user posted image ...kad te udavimo pitanjimauser posted image user posted image

ja se inace u babyvac kunem...i misljenja sam da A. je rijetko kad bolestan bas zato sto cim vidim da pocne sliniti ja mu izvlacim...i to prvo ukapam bijeli sljez pa onda vucem babyvacom...kod mene nema milostiuser posted image ...i nista polako...traje sec. A. vristi...mi ga drzimo...ja izvucem...tj. usisivac...gotovo sve za 5 sec....ko zna sta komsije moraju misliti...al me nije ni brigauser posted image user posted image user posted image ...i nije neprijatno...ko se pita...vise je cudan osjecajuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9760
31.3.2011 16:18:40   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Sa moje strane mi familijarno svi u struciuser posted image , a kako sam iz malog mjesta gdje svi moji rade, a ima Klinicki centar i tu sam i ja radila i svako svakog zna, dok sam bila sa Anom trudna sve sam govorila idem ja u Focu da se porodimuser posted image , a mm je samo za mnom ponavljao "ma necu da mi dijete Focak bude" user posted image . A tolika je prednost kad znas nekog u zdravstvu da je to cudo, zalosno, ali odmah si bolje prihvacen, bolje pregledan itd.

kod mene mamin brat ginekolog u penziji i njegova supruga tvoj fah psiholog klinicki, a inace niko se nije ni u putu nasao sa medicinom, ja zalutala malo user posted image user posted image user posted image

a ja sam nesudjeni psiholog, to mi je uvijek bila zelja da postanem majke mi, ali eto ne dade mi se, zato imam vas da vas tjesim user posted image

< Poruku je uredio MALA1994 -- 31.3.2011 16:19:38 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9761
31.3.2011 16:19:04   
Anoniman
Mya bas mi je zao Minjice...zelimo brzo ozdravljenje user posted image

Felix user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , znala sam ja da nas drug ce biti dobar, nije on džaba iz naseg drustva user posted image

Sto se tice extencilina apotekarko, samo kad budes dr put primala trazi da ti malo pomijesaju sa penicilinom i onda manje boli dooosta, ili da razblaze u vise aque nego sto pise na ampuli user posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 9762
31.3.2011 16:19:28   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

ali garamicin jos vise boli tako da je od boli nogica se ukocila

Ovo i pece uzasno, ja sam se kao tinejdzerka onesvijestila u tramvaju poslije ove inekcije, uopste nemam film kako sam dosla kuci, ne sjecam se....
I zbog toga dan danas ne volim inekcije i igle bilo koje vrste....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 9763
31.3.2011 16:22:15   
Lady26
IZVORNA PORUKA: dadada

joj lady...hvala sto si to pitala...ja nisam smjela...reko da me ne proglase dalabuuser posted image user posted image user posted image ...a i meni kuca od kako sam rodila...i to se zna fino vidjetiuser posted image user posted image ..ja kad mm rekla...on kaze da ja to sama radimuser posted image user posted image user posted image nije mi vjerovao...a nakon poroda mi je toliko stomak poskakivao da sam mislila da su zaboravili jos jedno izvuciuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image istooooooo
Ma ja, Lady dalabu jel, lijepo boga mi user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja sam morala i gotovo, inace bi bilo user posted image user posted image user posted image a ovo ne popusta, zato sad bar ne brinem hahahahahha

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9764
31.3.2011 16:22:35   
Anoniman
uh koje olaksanje kao da mi je stijena pala sa srca .....
Nema te pojma uh skroz sam zaboravila na sebe pa jos nisam piskila od jutros u 7. a vidim ja stomo me boli napuhan a neznam stouser posted image skroz se pogubila
Uh dok ovo djete odraste ja cu hodat ko bezglava user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9765
31.3.2011 16:23:00   
Malenaoduvijek
ja se inace u babyvac kunem...i misljenja sam da A. je rijetko kad bolestan bas zato sto cim vidim da pocne sliniti ja mu izvlacim...i to prvo ukapam bijeli sljez pa onda vucem babyvacom...kod mene nema milostiuser posted image ...i nista polako...traje sec. A. vristi...mi ga drzimo...ja izvucem...tj. usisivac...gotovo sve za 5 sec....ko zna sta komsije moraju misliti...al me nije ni brigauser posted image user posted image user posted image ...i nije neprijatno...ko se pita...vise je cudan osjecajuser posted image

a sto si ti neka ne bih da pitam teta user posted image user posted image user posted image

e kod mene svakako urlaju kad im cistim nos komsije srecom jos nisu socijalnu sluzbu zvale a ja ih oceekujem user posted image
narucim ja to sebi preko weba, mora se familija vani malo iskoristiti, neka oni placaju troskove postarine hihi

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9766
31.3.2011 16:23:16   
Anoniman
Lady nisi Novalgetol primala, e tek to pece, to je injekcija koja dokazano najvise pece user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9767
31.3.2011 16:24:13   
bebacha
felix a zasto ne kupite baby haler ili inhalator.ja sam samu prvi put u bolnicu i nikad vise.sve kod kuce

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9768
31.3.2011 16:25:44   
Malenaoduvijek

Ovo i pece uzasno, ja sam se kao tinejdzerka onesvijestila u tramvaju poslije ove inekcije, uopste nemam film kako sam dosla kuci, ne sjecam se....

a moje oko malo primilo 15 inj smrc sad stvarno vidim kako je ovo moje dijete hrabro nije tona pustilo ni jednom mamin betmen user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9769
31.3.2011 16:26:18   
Lady26
Majke mi Jelena uopste u glavi nemam film kako sam dosla kuci, posljednje cega se sjecam je da sam se srusila, i izveli me iz tramvaja na stanici kod grasa (a ja sam iznad RTV doma) znaci jos jedna stanica pa ima uz brdo se popeti pored opstine....
Kako - pojma nemam....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9770
31.3.2011 16:27:57   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: bebacha

felix a zasto ne kupite baby haler ili inhalator.ja sam samu prvi put u bolnicu i nikad vise.sve kod kuce

i mi smo sebi kupili, a ne bi mi ni naumpalo da dr nije pitala imate li mogucnosti da ga kuci inhalirate e od tada ne idemo vise u ambulantu na inhalaciju.
stvarno super stvar, a koliko se taksija naplacasmo u januaru mogli smo dva kupiti a ne jedan user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 9771
31.3.2011 16:29:00   
Malenaoduvijek
Ma ja, Lady dalabu jel, lijepo boga mi

e sto se nasmija covjece fali mi onaj sto se valja mali

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9772
31.3.2011 16:29:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha

imal kod nas uzeti i koliko kosta ? Naravno da sam uplanu uzeti

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 9773
31.3.2011 16:30:18   
Lady26
IZVORNA PORUKA: MALA1994

Ma ja, Lady dalabu jel, lijepo boga mi

e sto se nasmija covjece fali mi onaj sto se valja mali

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Idem vam, pa pa pisemo opet user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 9774
31.3.2011 16:30:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

a moje oko malo primilo 15 inj smrc sad stvarno vidim kako je ovo moje dijete hrabro nije tona pustilo ni jednom mamin betmen user posted image

masallah user posted image
Ovaj moj cim dodje do sobe place cim vidi da zena priprema bocu on vec poceo da place user posted image slabic na mene nazalost

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 9775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  389 390 [391] 392 393   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  389 390 [391] 392 393   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *