|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  388 389 [390] 391 392   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
31.3.2011 13:52:09   
Malenaoduvijek
a sta onda radis

kod nas zavrsila ekonomsku, otisla u njemacku zavrsila medicinsku tamo radila i onda se vratila ovamo i radim u finansijamauser posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 9726
31.3.2011 13:53:56   
bebacha
bitno je da se radi.a ta medicinska ti je dovoljna samo za tvoju djecu.pa dobro i nasu-forumskuuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 9727
31.3.2011 13:54:35   
Malenaoduvijek
Mala-koja oblast si, da znam user posted image user posted image user posted image sta cu te pitat user posted image

radila i na internoj i na hirurgiji, a morala sam proci sve odjele tako da se petljam u dosta toga i gdje treba i gdje ne treba user posted image user posted image user posted image

ali interna med, gastro vecinom

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9728
31.3.2011 13:56:32   
Lady26
IZVORNA PORUKA: MALA1994

Mala-koja oblast si, da znam user posted image user posted image user posted image sta cu te pitat user posted image

radila i na internoj i na hirurgiji, a morala sam proci sve odjele tako da se petljam u dosta toga i gdje treba i gdje ne treba user posted image user posted image user posted image

Znaci sigurno mi kuca aorta user posted image user posted image user posted image user posted image sad ti vjerujem

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 9729
31.3.2011 13:57:22   
Anoniman
jeste bas se istraumirao danas . dusa moja draga ma srce me boli znate i sami majke ste ....
Ja se danas nisam mogla sudrzat kad je vristo dok mu nos cistila , suze same idu a on jadan jos vice mamama, mama , pa tata tata...
Ja nisam mogla drzat inhalator vec sestra ga uzela cvrsto bojala sam se oce mu kosti polomiti kako ga uzela samo on se trese i vice pod inh. maskom tataaaaa mamaaa a meni se srce cjepa na milion djelova.
BOZE imal ovom kraja ........

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9730
31.3.2011 13:58:55   
Anoniman
pitam se sta bi mu taj neurolog radio samo user posted image user posted image user posted image boze pored ovog svega jos mi ovo treba user posted image .....znate li vi ?

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9731
31.3.2011 13:59:04   
koka i po
IZVORNA PORUKA: Lady26

Znaci sigurno mi kuca aorta user posted image user posted image user posted image user posted image sad ti vjerujem

kuca kuca...ako nije aorta onda je nesto drugo garant user posted image ..
dan generaciji user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9732
31.3.2011 14:00:02   
bebacha
Felix je Anel razumno djete.jel mu moze pricat o inhalacij,i obecat nagradu ako bude dobar,pa da ga ti drzis.Ja nikad nisam dala da Ajlu drzu medicinari jer ona onda place 100 put gore

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9733
31.3.2011 14:02:13   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

pitam se sta bi mu taj neurolog radio samo user posted image user posted image user posted image boze pored ovog svega jos mi ovo treba user posted image .....znate li vi ?

mozda da provjeri da mi nije koji zivac potrefila, jer je tu blizu isijas nerv, znam da se zbog toga mora paziti kod tih boca kako se daju.

e sad kako bi provjerio ne bih ti znala reci ...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9734
31.3.2011 14:03:06   
Lady26

jeste bas se istraumirao danas . dusa moja draga ma srce me boli znate i sami majke ste ....
Ja se danas nisam mogla sudrzat kad je vristo dok mu nos cistila , suze same idu a on jadan jos vice mamama, mama , pa tata tata...
Ja nisam mogla drzat inhalator vec sestra ga uzela cvrsto bojala sam se oce mu kosti polomiti kako ga uzela samo on se trese i vice pod inh. maskom tataaaaa mamaaa a meni se srce cjepa na milion djelova.
BOZE imal ovom kraja ........

Pile drago....kako mi ga je zao a i tebe, nikome nije kao majci kad joj dijete pati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo budi jaka, moras.... user posted image user posted image

Ja isto Lanu drzim u krilu i iskljucivo joj ja drzim onu masku, sestre nisu ni pokusale user posted image , ja joj pricam ono sto znam da voli, sestre joj naviju nekog medu sto svira i mase nogama i rukama i nekkao izdrzimo....

< Poruku je uredio Lady26 -- 31.3.2011 14:10:06 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9735
31.3.2011 14:05:04   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: bebacha

Felix je Anel razumno djete.jel mu moze pricat o inhalacij,i obecat nagradu ako bude dobar,pa da ga ti drzis.Ja nikad nisam dala da Ajlu drzu medicinari jer ona onda place 100 put gore

ja igoru navijem muziku na mob ali on bude miran, a mujo drekavac urla bez obzira sta da mu radis, malo bude tisi kad mu svira branko kockica.

srecom pa luka nije od prosle godine isao na inhalaciju nikako

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 9736
31.3.2011 14:06:54   
Lady26
IZVORNA PORUKA: koka i po

Ma bjez tamo....
Uletis k''o padobranac i uneses pometnju (u meni, trenutno) user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako djecica???

< Poruku je uredio Lady26 -- 31.3.2011 14:07:05 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 9737
31.3.2011 14:11:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha

on cim vidi place ma jk ba plahljiv je uzas . I kad god mi kaze inh. ja se nakostrijesim sva.
ma nista on ne vidi tad niti cuje

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 9738
31.3.2011 14:11:53   
Anoniman

mozda da provjeri da mi nije koji zivac potrefila, jer je tu blizu isijas nerv, znam da se zbog toga mora paziti kod tih boca kako se daju.

jel to opasno?

Neposredna veza do poruke: 9739
31.3.2011 14:14:28   
koka i po

IZVORNA PORUKA: koka i po

Ma bjez tamo....
Uletis k''o padobranac i uneses pometnju (u meni, trenutno) user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako djecica???

user posted image user posted image user posted image user posted image ...pusem jugo ne brini user posted image user posted image user posted image ..
mali jos kaslje a veliki je dobro hvala na pitanju user posted image  

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9740
31.3.2011 14:34:32   
pocahontas
felix ne daj se, budi jaka zbog Anelka...biće to sve super...vidjećešuser posted image
malo po internetu potraži pod tim pojmom vakcina i nerv/živac ili tako nešto, pa vidi šta piše, rizici i tako to...sretno!

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 9741
31.3.2011 14:38:24   
Malenaoduvijek

jel to opasno?

ljubi tebe tvoja mala nemoj vise dumati, necu nista vise da ti govorim nemoj se bez veze prepadati. bice dobro ako Bog da misli pozitivno, jeli moze...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9742
31.3.2011 15:02:57   
Anoniman
¸Feli9x draga bas mi ej zao Anela, draga budi jaka, prikupi snage, moras razmisljati racinonalno koliko god to teskobilo.

Sto se tice penicilina on se smije davati samo intra muskularno(u misic) i kad ubodes iglom potrebno je aspirirati spricu, da se vidi nedaj Boze da se nije ubolo u krvni sud, ona je sigurno aspirirala, ali posto se Anel vrtio moguce da je iglom malo ostecen krvni sud pa zato ne moze na nogu, ne mora da bude do nerva. St vise masiraj i da kad si mu skinula onu vaticu sto stave na ubod je li bilo dosta krvi ili kapljica?

Neposredna veza do poruke: 9743
31.3.2011 15:12:59   
Anoniman
onako bilo je krvi, malo ko i uvjek sto bude .nista previse
nego jel uredu sto mi spava ovoliko bude se place nosam zaspi popio malo caja i opet zaspo,boze ocel doc sebi ikako jos nije jeo nista

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9744
31.3.2011 15:19:32   
Anoniman
Draga ne vjeruje da je nerv ostecen, jer ako je dala u gornju cetvrtinu guze tu nema nerva, jedino da je retard pa da nije dala na dobro mjesti ili da se anel toliko vrtio pa da je igla setala, ali i ona bi trebala da ima cvrstu ruku i iglu drzi pod kontrolom. Moguce da mu je dotakla krvni sud, to pravo boli, sreca pa nema krvi jer znaci da nije ostetola krvni sud, znaci penicilin nije dospio do krvnog suda, to moze biti opasno, jer naglasavam penicilin ide samo u misic, niposo u krvni sud, venu... Zato se penicilin daje polako i vise puta aspirira prilikom davanja. Sto vise masiraj moze i od straha da je ukocio nogu pa se misic zategao. Slobodno uzmi malu gazicu i umoci je u pola voda, pola alkohol i tim izmasiraj dobro, to ce ti najbolje pomoci, jer i oni  stave alkohol na tupfer posle injekcije, tako da ne skodi. To sto spava neka ga i bolje, dijete se izmorilo, i ti bi se izmorila da su te tako izvodali i izboli i inhalirali... samo prati temperaturu i prati njegovo stanje, da ne daj boze ne bi doslo do alergije na penicilin. ali ne bi trebalo. Nemoj samo da se istraumiras mojim postom, jer ja mislim da nije nista strasno, da je to sve sto je on ukocio misic, sto neko rece koliko mi se puta to desilo, i primila sam more injekcija i dala more injekcija ali me opet strah.

Mala pa mi koleginice user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9745
31.3.2011 15:22:50   
Malenaoduvijek
Mala pa mi koleginice

ha evo je razotkrila se i ona znala sam ja da si ti tu negdje user posted image

samo ja nisam aktivna nego pasivna user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9746
31.3.2011 15:25:18   
Anoniman
Ma ja sam malo radila u struci i doskolovavala se, ali se na samom kraju posvadjah sa knjigom, tako da ti sad sa ovo skole sto imam vise sam za rad sa malo "poremecenim" user posted image , samo da jos se nakanim pa zavrsim to vrlo malo sto ostalo.

Nije problem ako kome treba gotovo diplomirani psiholog tu sam user posted image , vama po nabavnoj sat vremena user posted image

Neposredna veza do poruke: 9747
31.3.2011 15:30:19   
Lady26
Vidi sto se otkrivaju, vidi vidi....ma znala sam ja da se tu moralo kriti nesto vise user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sumnjam u Mahira user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9748
31.3.2011 15:32:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Draga ne vjeruje da je nerv ostecen, jer ako je dala u gornju cetvrtinu guze tu nema nerva, jedino da je retard pa da nije dala na dobro mjesti ili da se anel toliko vrtio pa da je igla setala, ali i ona bi trebala da ima cvrstu ruku i iglu drzi pod kontrolom. Moguce da mu je dotakla krvni sud, to pravo boli, sreca pa nema krvi jer znaci da nije ostetola krvni sud, znaci penicilin nije dospio do krvnog suda, to moze biti opasno, jer naglasavam penicilin ide samo u misic, niposo u krvni sud, venu... Zato se penicilin daje polako i vise puta aspirira prilikom davanja. Sto vise masiraj moze i od straha da je ukocio nogu pa se misic zategao. Slobodno uzmi malu gazicu i umoci je u pola voda, pola alkohol i tim izmasiraj dobro, to ce ti najbolje pomoci, jer i oni  stave alkohol na tupfer posle injekcije, tako da ne skodi. To sto spava neka ga i bolje, dijete se izmorilo, i ti bi se izmorila da su te tako izvodali i izboli i inhalirali... samo prati temperaturu i prati njegovo stanje, da ne daj boze ne bi doslo do alergije na penicilin. ali ne bi trebalo. Nemoj samo da se istraumiras mojim postom, jer ja mislim da nije nista strasno, da je to sve sto je on ukocio misic, sto neko rece koliko mi se puta to desilo, i primila sam more injekcija i dala more injekcija ali me opet strah.

Mala pa mi koleginice user posted image

uh bass ti hvala malo me oraspolozi svojim postomuser posted image .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9749
31.3.2011 15:33:33   
Lady26
Jesi li se ti smirila malo????
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja ti nemam ovih pametnih savjeta, nisam u struci user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  388 389 [390] 391 392   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  388 389 [390] 391 392   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *