Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Sa moje strane mi familijarno svi u struci , a kako sam iz malog mjesta gdje svi moji rade, a ima Klinicki centar i tu sam i ja radila i svako svakog zna, dok sam bila sa Anom trudna sve sam govorila idem ja u Focu da se porodim , a mm je samo za mnom ponavljao "ma necu da mi dijete Focak bude" . A tolika je prednost kad znas nekog u zdravstvu da je to cudo, zalosno, ali odmah si bolje prihvacen, bolje pregledan itd.
jesam al na iglama sam da oce ustat bar malo horan da jede :( da vidim jel sta bolje mozel na nogu samo mi spava .... Izvnite ako sam vam dan pokvarila svojim kukanjem , i neraspolozenjem
jesam al na iglama sam da oce ustat bar malo horan da jede :( da vidim jel sta bolje mozel na nogu samo mi spava .... Izvnite ako sam vam dan pokvarila svojim kukanjem , i neraspolozenjem
draga polako, dok on ne ustane ti uzmi nesto pojedi, pokusaj se smiriti i biti jaka zbog mog Anelka, normalno je da spava pa dijete se umorilo od svega, plac ga iscrpio, temp, strah ma sve se sastalo, ako Bogda kad ustane bit ce on onaj veseli Anelko ljubim vas pusaaa
evo ga hoda hoda oj Allahu ja radosti hoda normalno usto horan jeo mlijeko , i hoda hejjjj hoda oj boze danas mi je pola moga zivota skratio da znate i pola sjedi sam dobila
Dan ali ne bas dobar ustala sam opet sa natecenim krajnicima,bolnim zdrijelom i opet na antibiotiku,bem ti i 3 krajnik ni ova 2 ,i zlijezde mi oko krajnika ntecene...opet kadulja,prospan,strepsils i xiclav vecera cu i obloge kakve staviti ako budem nocas na rr mm me istjrao iz sobe... Antonio manje kaslje dajem mu prospan... Felix Anrlko kao da je moj st se tice zdravlja,hvala Bogu ustao na nogicu...Pencilin je jak pogotovu za malu guzu ali garamicin jos vise boli tako da je od boli nogica se ukocila koliko sam puta iz ambulante otisla klecajuci nakon pencilina ili jos gore zastitne injekcije extencilina...Ne sikiraj mi se draga proljece je a u proljece i bronhitis se javlja proci ce... Mya zar opet misa mu vise,neki cudan virus hara gradom ali sto je najgor napada uvijek iste...ima proljeva,grlobolja ma svega.... Ne dajte se cure moje meni je lakse nek je Antonio dobro a ja valjda prezivim...
joj lady...hvala sto si to pitala...ja nisam smjela...reko da me ne proglase dalabu ...a i meni kuca od kako sam rodila...i to se zna fino vidjeti ..ja kad mm rekla...on kaze da ja to sama radim nije mi vjerovao...a nakon poroda mi je toliko stomak poskakivao da sam mislila da su zaboravili jos jedno izvuci
mala...sad si gotova ...kad te udavimo pitanjima
ja se inace u babyvac kunem...i misljenja sam da A. je rijetko kad bolestan bas zato sto cim vidim da pocne sliniti ja mu izvlacim...i to prvo ukapam bijeli sljez pa onda vucem babyvacom...kod mene nema milosti ...i nista polako...traje sec. A. vristi...mi ga drzimo...ja izvucem...tj. usisivac...gotovo sve za 5 sec....ko zna sta komsije moraju misliti...al me nije ni briga ...i nije neprijatno...ko se pita...vise je cudan osjecaj
Sa moje strane mi familijarno svi u struci , a kako sam iz malog mjesta gdje svi moji rade, a ima Klinicki centar i tu sam i ja radila i svako svakog zna, dok sam bila sa Anom trudna sve sam govorila idem ja u Focu da se porodim , a mm je samo za mnom ponavljao "ma necu da mi dijete Focak bude" . A tolika je prednost kad znas nekog u zdravstvu da je to cudo, zalosno, ali odmah si bolje prihvacen, bolje pregledan itd.
kod mene mamin brat ginekolog u penziji i njegova supruga tvoj fah psiholog klinicki, a inace niko se nije ni u putu nasao sa medicinom, ja zalutala malo
a ja sam nesudjeni psiholog, to mi je uvijek bila zelja da postanem majke mi, ali eto ne dade mi se, zato imam vas da vas tjesim
< Poruku je uredio MALA1994 -- 31.3.2011 16:19:38 >
Mya bas mi je zao Minjice...zelimo brzo ozdravljenje
Felix , znala sam ja da nas drug ce biti dobar, nije on džaba iz naseg drustva
Sto se tice extencilina apotekarko, samo kad budes dr put primala trazi da ti malo pomijesaju sa penicilinom i onda manje boli dooosta, ili da razblaze u vise aque nego sto pise na ampuli
ali garamicin jos vise boli tako da je od boli nogica se ukocila
Ovo i pece uzasno, ja sam se kao tinejdzerka onesvijestila u tramvaju poslije ove inekcije, uopste nemam film kako sam dosla kuci, ne sjecam se.... I zbog toga dan danas ne volim inekcije i igle bilo koje vrste....
joj lady...hvala sto si to pitala...ja nisam smjela...reko da me ne proglase dalabu ...a i meni kuca od kako sam rodila...i to se zna fino vidjeti ..ja kad mm rekla...on kaze da ja to sama radim nije mi vjerovao...a nakon poroda mi je toliko stomak poskakivao da sam mislila da su zaboravili jos jedno izvuci
istooooooo Ma ja, Lady dalabu jel, lijepo boga mi Ja sam morala i gotovo, inace bi bilo a ovo ne popusta, zato sad bar ne brinem hahahahahha
uh koje olaksanje kao da mi je stijena pala sa srca ..... Nema te pojma uh skroz sam zaboravila na sebe pa jos nisam piskila od jutros u 7. a vidim ja stomo me boli napuhan a neznam sto skroz se pogubila Uh dok ovo djete odraste ja cu hodat ko bezglava
ja se inace u babyvac kunem...i misljenja sam da A. je rijetko kad bolestan bas zato sto cim vidim da pocne sliniti ja mu izvlacim...i to prvo ukapam bijeli sljez pa onda vucem babyvacom...kod mene nema milostiuser posted image ...i nista polako...traje sec. A. vristi...mi ga drzimo...ja izvucem...tj. usisivac...gotovo sve za 5 sec....ko zna sta komsije moraju misliti...al me nije ni brigauser posted image user posted image user posted image ...i nije neprijatno...ko se pita...vise je cudan osjecajuser posted image
a sto si ti neka ne bih da pitam teta
e kod mene svakako urlaju kad im cistim nos komsije srecom jos nisu socijalnu sluzbu zvale a ja ih oceekujem narucim ja to sebi preko weba, mora se familija vani malo iskoristiti, neka oni placaju troskove postarine hihi
Ovo i pece uzasno, ja sam se kao tinejdzerka onesvijestila u tramvaju poslije ove inekcije, uopste nemam film kako sam dosla kuci, ne sjecam se.... I zbog toga dan danas ne volim inekcije i igle bilo koje vrste....
a moje oko malo primilo 15 inj smrc sad stvarno vidim kako je ovo moje dijete hrabro nije tona pustilo ni jednom mamin betmen
Majke mi Jelena uopste u glavi nemam film kako sam dosla kuci, posljednje cega se sjecam je da sam se srusila, i izveli me iz tramvaja na stanici kod grasa (a ja sam iznad RTV doma) znaci jos jedna stanica pa ima uz brdo se popeti pored opstine.... Kako - pojma nemam....
felix a zasto ne kupite baby haler ili inhalator.ja sam samu prvi put u bolnicu i nikad vise.sve kod kuce
i mi smo sebi kupili, a ne bi mi ni naumpalo da dr nije pitala imate li mogucnosti da ga kuci inhalirate e od tada ne idemo vise u ambulantu na inhalaciju. stvarno super stvar, a koliko se taksija naplacasmo u januaru mogli smo dva kupiti a ne jedan
a moje oko malo primilo 15 inj smrc sad stvarno vidim kako je ovo moje dijete hrabro nije tona pustilo ni jednom mamin betmen
masallah Ovaj moj cim dodje do sobe place cim vidi da zena priprema bocu on vec poceo da place slabic na mene nazalost