Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
joj lady...hvala sto si to pitala...ja nisam smjela...reko da me ne proglase dalabu ...a i meni kuca od kako sam rodila...i to se zna fino vidjeti ..ja kad mm rekla...on kaze da ja to sama radim nije mi vjerovao...a nakon poroda mi je toliko stomak poskakivao da sam mislila da su zaboravili jos jedno izvuci
istooooooo Ma ja, Lady dalabu jel, lijepo boga mi Ja sam morala i gotovo, inace bi bilo a ovo ne popusta, zato sad bar ne brinem hahahahahha
Ja imam prizmin i prezadovoljna sam jer sam ja asmaticar okorjeli, koji hvala Bogu nemam napade od kako sam ostala prvi put trudna ...ma jednostavno meni trudnoca prija (al se tjesim ), nema cistih, nema astme...velike ( . )( . ), ma milina
Sa moje strane mi familijarno svi u struci , a kako sam iz malog mjesta gdje svi moji rade, a ima Klinicki centar i tu sam i ja radila i svako svakog zna, dok sam bila sa Anom trudna sve sam govorila idem ja u Focu da se porodim , a mm je samo za mnom ponavljao "ma necu da mi dijete Focak bude" . A tolika je prednost kad znas nekog u zdravstvu da je to cudo, zalosno, ali odmah si bolje prihvacen, bolje pregledan itd.
negdje sam vec vidjela al nikad reagovat
jesi bas iz Foce,moji su iz nekog sela Zakmur cini mi se da se zove
jer moj djed je Focak,rodbine jos uvijek imamo dole,imaju pekare ja sam bila jednom ili dva puta dole
joj jest mene mm i danas zeza za to gore,ne znam koliko kilometara makadama ima,a zive jos uvijek,od djeda brat bas gore ,i djed sahranjen
saljem pp o prezimenu
moja familija zatvorima povezana-tatina ce da nam nosi pitu ako budemo u KPZ FOCA,a mamina ako budemo u KPZ ZENICA pita rijesena
mi smo bili jutros na pregledu,kaže da se ne cuje nista na plucima,grlo mu nije crveno,kaslje od slina koje se spustaju iz nosa... temperatura se vrti oko 37 sa 2,3,cistim mu nosic i nadam se da ce biti bolje..nervozan je strasno,samo meni hoce, plackav ma katastrofa... felix žao mi je sto ste se napatili,želim da anelko sto brže ozdravi ..
joj sto ja mrzim noc zbog ovog ture danas bio ok,malo kenjkav al nista strasno,tek maloprije ima 38,5 ,joj stvarno mi je muka dala sam mu panadol i istusirala ga sad mi muka sto ga ne odvede danas dr
zaboravila sam reci da je anel jutros kad sam ga fino spremila a i sebe zakaslja se ruzno zagdi mu se i svega nas zalijepi sve slajm. Pa smo tu 25min izgubili u cekanju kod kuce dok smo se spremili ponovo. Vagala ga ima 11. 500gr. i dug je 76 cm -... zilavko moj mali ja pitam za visnu kaze o.k je da ne brinem kao i za kg. mada za kg vec odavno nebrinem dosta sam sjedila i zbog toga. On je dobro zasad igra se , jede malo manje al jede . Mene sve zivo boli noge, stomak, glava ma dlake jos samo na glavi sto me ne bole Noge me bole listovi kao da sam ih dizala uza zid odpadaju . Samo da legne abd veceras da se opruzim. Na bocu cemo oko 10 max do pola 11. mogu doc. Uh evo ga smrdi izasao ispod stola kakio idem vidjet imal kakvog iznenadjenja tu.
mala sta je drugu aj ljudi moji pa sta je ovo zavladalo nesto u zraku jest mi zao djece mile . Pa imas i sutra dan abd . mozes ga odvesti Mya draga nadam se da ste i vi dobro
Ajoooj draga Felix bas mi je zao koliko ste se danas napatili. Dusa draga koliko se isplakao Ova mama ko padobranac, samo uleti Ne znam kako vi, ali Majda meni oduzima svo vrijeme na svijetu, cak i na tusiranje ide samnom Evo mamicama i djecici od nas
nemam vremena da sve iscitavam, ali vidim da je Anel bio lose, dusica moja...felix, mila ...zao mi je jako al'' vjerujemo da ce biti sve ok, zilav je on... Mya, Mala, Marijana i vasi pilici bolesljivi, proljece nam za pocetak samo gluposti donijelo ..zelim da brzo ozdrave
Mi smo zasad dobro, nismo danas set_ali, jer me je jucer smorio, danas nisam imala zivaca za njega, postao je grozan napolju, hoce sve sam, ne da ruku ni preko pjesackog i onda nece da set_a nego se samo vrti u krug
< Poruku je uredio tekja -- 31.3.2011 20:33:41 >