|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  385 386 [387] 388 389   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
31.3.2011 10:18:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

Mi smo tad u krevetuuser posted image user posted image ...hvala na pozivuuser posted image

vidi ove dadade sto se izvlaci, pa reci da te nismo zvale user posted image user posted image

mi cemo s vama u snovimauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 9651
31.3.2011 10:18:33   
Anoniman
brusnicaaaaaaauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9652
31.3.2011 10:29:41   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: dadada

dajem ja A. sljive, marelice, smokve, grozdjice i ono...kako se zove...sto se daje umjesto uvinog caja...sada hituser posted image user posted image zaboravih

Brusnica, ne spominji odmah mi nije dobro...koliko sam je popila u trudnoci... user posted image

Moram jos malo ofirati mm user posted image user posted image , ja ga skoro poslala da kupi jednu kasicu od kajsije da pomijesam kuci sa bananama i jabukom, zove om mene iz mercatora i nabraja sta sve ima....bla bla bla, marelica, bla bla bla, kaze nema ti te kajsije moze li nesto drugo, ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Voljem ja svog muzeka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sta ce covjek i ja se nekad izgubim jesu li marelice = kajsije.
nedavno ja tatu poslala u dm da mi kupi za djecu par stvari i kaze on kupio sokice koje si kaze on razne.hajde dobro.dodje on i ja vaidm iz kese a on umjesto sokova kupio velike babylove kasice od raznog voca, e reko pa u sta si ti gledao.
kaze jbg meni to isto, pa ti posalji musko u prodavnicu user posted image

a ja brusnicu obozavam sto kaze dadada pravi su hit a ja u caj stavim jos plod i kusam kasikom, srecom pa ih ima jer ja uvu ne mogu poirisati a patim se sa bajama.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9653
31.3.2011 10:31:17   
Malenaoduvijek

Mi smo tad u krevetuuser posted image user posted image ...hvala na pozivuuser posted image

vidi ove dadade sto se izvlaci, pa reci da te nismo zvale user posted image user posted image

Eh eto....ja je ne bih vise zvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

nema joj vise, prvo zovi je pa se izvlaci cccuser posted image   (fali mi smajli sto vrti glavom )

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9654
31.3.2011 10:31:34   
chuci
evo ideja za večeru
ja svojoj pravila pravo joj se svidjelo

skuhala griz na mlijeku bez šećera (može ali je dovoljno slatko bilo od mermelade)

onda dodala kašiku mermelade od šipa, ona kao domaća, malo je tečnija nije skroz čvrsta. pošto ja uvijek skuham više nego što ona može pojesti babo je jedva dočekao višak user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9655
31.3.2011 10:32:08   
bebacha
ja juce gledala Konzumov katalog i vidim suhe visnje.ja to dosad nisam nikad vidjela.moze za kommpot

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 9656
31.3.2011 10:33:56   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: bebacha

ja juce gledala Konzumov katalog i vidim suhe visnje.ja to dosad nisam nikad vidjela.moze za kommpot

nisam ni ja to vidjela, vidim ima sad i suhe banane, jabuke cini mi se kruske ne znam kakvog je ukusa to, ali visnje bi se mogle probati

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 9657
31.3.2011 10:34:40   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: chuci

evo ideja za večeru
ja svojoj pravila pravo joj se svidjelo

skuhala griz na mlijeku bez šećera (može ali je dovoljno slatko bilo od mermelade)

onda dodala kašiku mermelade od šipa, ona kao domaća, malo je tečnija nije skroz čvrsta. pošto ja uvijek skuham više nego što ona može pojesti babo je jedva dočekao višak user posted image

super ideja ali odakle mi domaca mermelada samo user posted image

ja u griz dodajem krusku i bude isto ukusno...

< Poruku je uredio MALA1994 -- 31.3.2011 10:35:12 >

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 9658
31.3.2011 10:35:02   
chuci
mi smo u ratu sušili jabuke i kruške
bude fin kompot

ne znam za banane
šta će mi suhe kad uvijek ima svježih
nekako mi banana i kompot ne idu u istu rečenicu

Neposredna veza do poruke: 9659
31.3.2011 10:36:11   
Anoniman

Eh eto....ja je ne bih vise zvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

nema joj vise, prvo zovi je pa se izvlaci cccuser posted image   (fali mi smajli sto vrti glavom )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 9660
31.3.2011 10:37:20   
Malenaoduvijek

bude fin kompot

ne znam za banane

i meni je sega, kao ono za grickanje kao cips, cak sam u dm-u vidjela mijesaju to suho voce sa indijskim orascicem, bademima i zove se studentski mix kao za koncentraciju je dobro .
a meni i jabika ljepsa svjeza, ima je uvijek isto tako da nisam ni probala to

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 9661
31.3.2011 10:37:38   
bebacha
suhe jabuke i kruske redovno koristimo za kompot,super su.suha banana je ruzna,bar meni

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9662
31.3.2011 10:39:08   
Anoniman
ma ima u merkatoru svega suhog...mi smo manje vise sve probali...tj. mm...dok je mogaouser posted image ...kokos, banane,ananas...ma svasta nesto...vise se ni nesjecam

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9663
31.3.2011 10:40:19   
Anoniman

bude fin kompot

ne znam za banane

i meni je sega, kao ono za grickanje kao cips, cak sam u dm-u vidjela mijesaju to suho voce sa indijskim orascicem, bademima i zove se studentski mix kao za koncentraciju je dobro .
a meni i jabika ljepsa svjeza, ima je uvijek isto tako da nisam ni probala to

taj studentski mix je ekstra...to sam ja zderala u pragu...nisam ni znala da ga kod nas imauser posted image

Neposredna veza do poruke: 9664
31.3.2011 10:41:07   
Lady26
Ja il ne znam skuhati griz ili ne znam sta je....jednom Lana zamalo da se udavi, ispovracala se ziva, to se toliko zgusnulo boze sacuvaj....od tada griz nix....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 9665
31.3.2011 10:48:13   
Malenaoduvijek

Ja il ne znam skuhati griz ili ne znam sta je....jednom Lana zamalo da se udavi, ispovracala se ziva, to se toliko zgusnulo boze sacuvaj....od tada griz nix....

kako bona ne bila, fino na dvije dece mlijeka stavis jedno dvije supene kasike i na laganoj vatri mijesas.
jesi joj davala one pahuljice ikako ?

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9666
31.3.2011 10:55:40   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kod mene sve odokativno, nema kuhanja na laganoj vatri, nema pecenja na manjoj temperaturi, nemam ja vremena za to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sve brzo, hamo pipa, ostala ekipa user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 9667
31.3.2011 10:58:37   
Anoniman
evo nas .... Moj anel imao turu citavu noc do 39 user posted image .Odvedem ga ujutro pregleda kaze auuu, pa on ima bronhiju bronhitisuser posted image user posted image pun slajma nos pun sekreti a suh tj ne curi.
Ostavljala nas u boluser posted image reko nemoj molim vas mozel ikako da ne ostanemo.
Ajd kaze neka stoji kod nas lista , ta kao da se svodim na bol i da ne placam nista. Vazda neki nalaza anel gori pod turom i dalje , idemo slika pluca cekali na cekali se anel zaspa. Posle bris grla,bros nosa urin ur.kul. I onda najgori dio srce mi se cjepalo nedozivio niko da gleda tu bol, anel na inh. se gubi od placa sestra ga drzi jedva izvija se koceni , jedva to zavrsili onda jos gori dio ciscenja nosa onom , cjevcicom i grla
user posted image user posted image user posted image moj anel se poceo gubiti sestra ga samara da dodje sebi ja trnem od straha poceo se tresti sve od straha djete se trese , a sluzi zena nemoza da nakupio koliko ima 10 dugi minuta je cistila kao 10 sati dugi meni bilo.
Kad je zavrsila boca ,anel se koci jedva dala.
Dodjem kuci anel nemoze na nogu da stoji strah me jel to od boce user posted image user posted image user posted image jednostavno ukocena noga nemoze na nju user posted image user posted image
Stavila sam oblogu spava
Bas me strah boze
Kud cekam da piski to mi je gore nego ista na svjetu ,...
eto toliko, boze mili sto se mom djetu neda
Dala boce nije dala antib jer ima proliv jer se boji da bi od sirupa jos vise izazvala proliv
dala pro life,i linex .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9668
31.3.2011 11:00:43   
Anoniman
jos nesto rekla je da je sad viroza proleva, povracanje i visoki turi nemojte dugo boraviti vani .

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9669
31.3.2011 11:03:32   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9670
31.3.2011 11:03:53   
Malenaoduvijek
taj studentski mix je ekstra...to sam ja zderala u pragu...nisam ni znala da ga kod nas imauser posted image

ima ima u dm-u, sad trk u dm i kupiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9671
31.3.2011 11:07:11   
bebacha
felix nogu je sigurno ukocio bice to ok.
a ja rasplaka se rasplaka na ovaj post.bas mi je zao sto ste to sve morali proci.
evo i mi da se ovdje pozalimo(mi se skroz preselili na ovu temu a vrijeme nam nije)user posted image
Allen kaslje i sliniuser posted image user posted image nema temp.kasalj onaj dosadni,najgore kad zaspi.nadam se da ce nam i ovaj put pomoci domacu lijekovi.jos ga nebi vodila doktoru

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9672
31.3.2011 11:08:50   
Malenaoduvijek
milo pile bas mi je zao, da brzo ozdravi user posted image user posted image user posted image

a koje mu je boce ukljucila,dusa draga

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9673
31.3.2011 11:17:34   
Anoniman
dala penciline ako nebude urin dobar ukljucice geramucine produziti 7 boci ima .
Bebacha nemoj ga zapustat ja sam anela vise od 15 dana slusala kako kaslje i vidi dobio bronhitisuser posted image . pun slajma oni najbolje znaju kako ces i stas davati meni je pored prospana dala i Ontril sirup za neki kasalj .
Kad mu je stala onom cjevcicom izvlaciti iz nosa i grla jauser posted image toliko se u njemu skupljalo sad me brine kakvi su nal pluca doce njima gore na ped. danas nekad .
Toliko hropti ko starac neki.
Odakle mu gnojni krajnici bozeuser posted image jos sve pazim, ne pije hladno nikad cucu perem toplom vodom i dzaba ah svasta boze dragi svasta .sto vise cuvam sve mi ide na gore

Neposredna veza do poruke: 9674
31.3.2011 11:19:11   
Anoniman
u holu, puno djecice a cojk bi reko da su tu starci tako kaslju duse drage sve samo kasalj ,proliv tura .....
Ovo vrijeme nista ne valja user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  385 386 [387] 388 389   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  385 386 [387] 388 389   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *