|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  387 388 [389] 390 391   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
31.3.2011 12:45:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: felix

mala ajd molim te kazi kako si masirala i sta si radila kad mali dobije bocu .I sta da radim da sacekam do sutra kad idem na bocu da pitam dok sto ne moze na noguuser posted image bojim se.

znaci napisala sam ti, vidi kad se ustane ako jos ne bude mogao na nogicu nazovi dr pa pitaj ako ce ti biti lakse.
a masiraj kruznim pokretima i nemoj se prepadati mozda bude plakao ali bice mu kasnije lakse i pregledaj to mjesto ima li kakvih guta ili sl.

Vidis nisam to gledala kad ustane da ga ne budim sad jedva je ionak zaspo.hvala ti punouser posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 9701
31.3.2011 12:46:58   
bebacha
aj zeno prestani sebe krivit uvjek.da je nos curio nebi se toliko niskupljalo.a to moze biti da je ostalo i od prije.antibiotik smirio upalu i sve se sredilo aldjete nije slajm izbacilo.jel ti njemu dajes nesto od ovi prirodni lijekova

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9702
31.3.2011 12:49:09   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image nemogu doc sebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zvala sam kaze nije uredu da to bude mozda je udarila mu u zivac bocu pa mora sutra neurologu ja nemogu voseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 9703
31.3.2011 12:51:12   
Lady26

user posted image user posted image user posted image user posted image nemogu doc sebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zvala sam kaze nije uredu da to bude mozda je udarila mu u zivac bocu pa mora sutra neurologu ja nemogu voseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma sta bona??? Pa oni nisu normalni stvarno....da bi ih podavila sve redom....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9704
31.3.2011 12:51:38   
Malenaoduvijek

polako felix hajde smiri se, ako imas popij nesto.
sacekaj da ti anelko ustane pa ga vidi kako se ponasa, nemoj paniciti.glupo zvuci ali nemoj gledati odmah crno.
i sto ti bebacha kaze nemoj sebi kriviti, to je sto je i moras gledati da izvuces najbolje iz toga da olaksas i sebi i njemu.
hajde molim te polako.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9705
31.3.2011 12:52:05   
bebacha
de se smiri malo.samo njemu gore pravis.ja se i sad sjecam da mi se x puta noga poslije injekcije ukocila.
nemoj odma mislit na najgore.
de popij nesto za smirenje,ako mozes zovi muz da dode,nek ga malo preuzme.otic u drugu sobu,ili napolje.sama,isplaci se,saberi se i skontaj da nista s tim neces postic a njega se sve vise bolit kad si jos i ti takva

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9706
31.3.2011 12:55:54   
marinčii

user posted image user posted image user posted image user posted image a dragi Bože pa stavrno nisunormalni pored svega još da  oni prave greškeuser posted image user posted image ,draga neznam šta reći nego budi jaka sad mu trebaš smirena jer on sve osjeti pa će biti mu još gore,popij nešto za smirenje ako imaš i zovi sm da ti pomogne kad os svekra i svekrve nema ništa

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9707
31.3.2011 13:00:28   
Anoniman
ma ima da je nema sutra kad odem ima da vidi svog Boga . I sestra i sviuser posted image user posted image user posted image
Spava stavljacu obloge ,i dalje rekla da stavljam oblogu od ustajale vode ,.
Joj ziva se isikira . nista necu do sutra dok ne vidim kako ce biti danas

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 9708
31.3.2011 13:03:05   
Lady26
Hajde,hajde polako....stvarno ako imas sta za smirenje popij, ali nemoj jako da te ne obori....
Fino s njim polako, on osjeca sve sto i ti...ako si ti nervozna i on ce biti vjeruj mi, ja kad sam tuzna Lana se samo privija uz mene i mazi me....stvarno....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9709
31.3.2011 13:09:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha

u Tuzli ima jako dobar djecij Orl.Felix nije to daleko.ja bi njega odvela odma,dok je stanje takvo.

dadada da te nesto pitat al nemoj me pogresno shvatit ili mislit da ti pametujem.jestel vi ikad razmisljala da Andreja upisete u obdaniste,bar na poludnevni boravak.ja mislim da bi on tad poceo pricat ko veliki,i da bi jeo sve

ma naravno da jesmo...i planiramo...samo sto je meni glupo da ja njega upisem u vrtic dok sam kuci...plus sto bi to bio jos jedan izdatak...a ne bih ga voljela dati u bilo koji vrtic...ima vrtic iza moje zgrade...drzavni...ali kazu da je katastrofa...i vjerujem, jer je bio katastrofa dok sam ja  isla u njegauser posted image user posted image ...dvoriste mu je prljavo...puno narkomanskih igala, opusaka, stakla od flasa...etc...plan nam je negdje nakon mora gledati da ga damo...valjda cu i ja do tad vec negdje poceti raditiuser posted image ...izvanu kuce, mislimuser posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 9710
31.3.2011 13:11:24   
Anoniman

nemoj sad panicarit...polako...trebas i njemu sad cvrsta, stabilna...samo polako

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9711
31.3.2011 13:19:56   
Mya_81 RR

Mi smo noćas imali temp. 40, skinuli voltarenom, pa je opet nakon 5 sati skočila na skoro 39.

mya bas mi je zao, pa od cega joj je sada tura ?user posted image

Ma, sve isto kao i prošli put!

Kao viroza, leukociti ok, crp jako povišen. Kaže jaka upala, ali da je viroza, a grlo crveno! Mislim, nije mi jasno, a za to crveno grlo joj dala sumamed.

Ja je prošli put pitala, jer je bila identična priča, što joj daje antibiotik ako je viroza, a njen odg. je bio kao sumamed djeluje i na viruse user posted image user posted image user posted image

Ne kontam ja tu ženu nimalo. A jedina je privatna pedijatrica u ZE!

Idući put idem u dr. privatnu kliniku izvaditi nalaze i onda ću s tim nalazim aići u ambulantu kod neke dr. doktorice...

Felix, ne znam šta da ti kaže...stvarno mi je žao...baš vas je skršilo...svim srcem se nadam da će vas ovi problemi proći što prije... samo budi jaka user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 9712
31.3.2011 13:27:22   
koka i po

majke mi ti medicinari nisu normalni user posted image ....
il brzina u poslu il nestrucnost..
feliks ...ne sekiraj se samo mozes napraviti gore ....a proci ce to vjeruj mi...
a tim majmunima bih glavu razbila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9713
31.3.2011 13:37:17   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Mi smo noćas imali temp. 40, skinuli voltarenom, pa je opet nakon 5 sati skočila na skoro 39.

mya bas mi je zao, pa od cega joj je sada tura ?user posted image

Ma, sve isto kao i prošli put!

Kao viroza, leukociti ok, crp jako povišen. Kaže jaka upala, ali da je viroza, a grlo crveno! Mislim, nije mi jasno, a za to crveno grlo joj dala sumamed.

Ja je prošli put pitala, jer je bila identična priča, što joj daje antibiotik ako je viroza, a njen odg. je bio kao sumamed djeluje i na viruse user posted image user posted image user posted image

Ne kontam ja tu ženu nimalo. A jedina je privatna pedijatrica u ZE!

Idući put idem u dr. privatnu kliniku izvaditi nalaze i onda ću s tim nalazim aići u ambulantu kod neke dr. doktorice...

Felix, ne znam šta da ti kaže...stvarno mi je žao...baš vas je skršilo...svim srcem se nadam da će vas ovi problemi proći što prije... samo budi jaka user posted image

mya znam da sve znas ali samo da te pitam, jeste radili briseve pirje antibiotika i UK, zar nije minja imala neke bakterije u pisi da nije od toga.
kod mog igora bilo grlo crveno a temp isto 40 i kaze dr ma ne moze biti od ovako crvenog grla tolika temp a mi slucajno prije toga uradili kontrolni Uk i opet nam bila eserihija 10 na 6.

a to vam je privatna pedijatrica jeli?

a Boze, ne bih dolijevala ulje na vrucu vatru ili kako se vec kaze, samo se nadam da ce minjica brzo ozdraviti i da oj nece vise trebati dr user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 9714
31.3.2011 13:37:27   
Lady26
Sta moze "kucati" u stomaku osim bebe user posted image ...tu negdje oko pupka, mrvicu visocije?
Redovno dobijam i sad trenutno imam, al uvrtim sebi simptome user posted image i sve zivo osjetim, ima sat kako mi se javlja to "kucanje" kao da me pipka sta iznutra...ne bih se obradovala da je to to....na znam...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 9715
31.3.2011 13:39:12   
Anoniman
skoro se budio nema otoka od boce jako je plakao neutjesno pola sata user posted image nece da jede nece da pije nezna sta bi oce da se nosa samo. nisam probala da hoda nece place samo je uz mene
masirala sam nogu i gdje je boca . Vidjecu kad ustane ako ustane horozan uopce sta cu.
Bojim se placa da ga noga ne boliuser posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 9716
31.3.2011 13:40:17   
Malenaoduvijek
e ja sam sada sama napravila baby vac,
proglasicete me ludom,
uzela sam crijevo od inhalatora fiksirala ga na usisivac a prije toga mu ubrizgala fizioloske u nos i izvukla smece iz nosa.
moze posluziti i ovo dok ne nabavim pravi babyvac

Neposredna veza do poruke: 9717
31.3.2011 13:40:59   
marinčii
IZVORNA PORUKA: Lady26

Sta moze "kucati" u stomaku osim bebe user posted image ...tu negdje oko pupka, mrvicu visocije?
Redovno dobijam i sad trenutno imam, al uvrtim sebi simptome user posted image i sve zivo osjetim, ima sat kako mi se javlja to "kucanje" kao da me pipka sta iznutra...ne bih se obradovala da je to to....na znam...

i kod mene kucka a nije beba to znam sigurnouser posted image ,otkako sam rodila tako je ,e sad šta je neznam,ja sam radila 2 puta papa test i uredan mi ,ja sve kontam to se želudac pomjerio pa lupkauser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9718
31.3.2011 13:41:47   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

aorta,kod mene nema bebe a isto kucka iznad pupka.pulsira.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9719
31.3.2011 13:42:57   
bebacha
meno tu kuca zeludacuser posted image user posted image
felix nemoj ga forsirat ni na sto.djete je dozivjelo stres danas.normalno je da hoce samo uz tebe,koliko se samo isplakao i istraumiro.  
Mala a zar babyvyc nema na sebi nesto sto smanji snagu usisivacauser posted image da to nije prejako takouser posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 9720
31.3.2011 13:44:30   
Malenaoduvijek

skoro se budio nema otoka od boce jako je plakao neutjesno pola sata user posted image nece da jede nece da pije nezna sta bi oce da se nosa samo. nisam probala da hoda nece place samo je uz mene
masirala sam nogu i gdje je boca . Vidjecu kad ustane ako ustane horozan uopce sta cu.
Bojim se placa da ga noga ne boliuser posted image

samo polako, znaci samo posmatraj to mjesto, a naravno da ce plakati nakon svega draga moja.

inhalacija, aspiracija, boca pa i ti bi plakala zeno draga.

smirice se, ja imam jednog placku njemu ne treba puno tako da ti je nosaj ga i nema ti druge user posted image

a ja sam vam inace med.sestra koja ne radi u svojoj struci da vam se otkrijem sad user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9721
31.3.2011 13:45:57   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: bebacha

meno tu kuca zeludacuser posted image user posted image
felix nemoj ga forsirat ni na sto.djete je dozivjelo stres danas.normalno je da hoce samo uz tebe,koliko se samo isplakao i istraumiro.  
Mala a zar babyvyc nema na sebi nesto sto smanji snagu usisivacauser posted image da to nije prejako takouser posted image

posto sam ja to improvizovala nema to tu snagu probala ja na sebi, samo lagano izvlaci, a ne znam ima li babyvac nesto.to ce nam odgovoriti ove mame sto ga imaju

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 9722
31.3.2011 13:46:13   
bebacha
eeeeee znala samuser posted image user posted image user posted image user posted image
neka te tu  s nama.da i mi imamo med radnika kojima su djeca prioritetuser posted image
a sta onda radisuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 9723
31.3.2011 13:47:58   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image h v a l a  do neba na pojasnjenju i na olaksanju user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 31.3.2011 13:48:08 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 9724
31.3.2011 13:50:00   
Lady26
Moj baby vac nema to za regulisanje jacine, ide na usisivac od 600W (valjda nisam fulila) i toliko mi je i jak usisivac koji koristim....ja sam probala na sebi, nist osjetila nisam...

Mala-koja oblast si, da znam user posted image user posted image user posted image sta cu te pitat user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  387 388 [389] 390 391   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  387 388 [389] 390 391   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *