Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kupila sam plasticne case i tanjire, papirni stoljnjak,(nema pranja ) narucila tortu, narucila pitu od svekrve, francusku salatu od mame(nema kuhanja )... mm i svekar ce biti rostilj majstori...
Cure i ja samo treba da nabacimo minjake i primamo goste i poklone
jao sto me maloprije obruka...vidio kako ja cesto prođem kraj tv-a i predjem prstom po ekranu i kazem pihhh jao ove prasine , i upamtilo cudoviste, i maloprije samo usli kod jedne moje prijateljice po nesto, a ona cistunka na kvadrfat...kad on direkt do tv-a i na sav glas piiiiiiiiiiiii kaka papeee uuuuuuuu...jadna cura se zacrveni , a i ja ;))))
jao majko moja ...dobro je pa ti je prijateljica
mene vugla boli
Tajta... ...ja se svaki put...vako ovaj moj ce tako znati pricati price sa 5
on je danas meni nesto blebetao...i blebetao...jedno dobrih pola sata...i ja njemu...on je mene vjerovatno sve razumio...ja njega nista...i eto
Kupila sam plasticne case i tanjire, papirni stoljnjak,(nema pranja ) narucila tortu, narucila pitu od svekrve, francusku salatu od mame(nema kuhanja )... mm i svekar ce biti rostilj majstori...
Cure i ja samo treba da nabacimo minjake i primamo goste i poklone
ja gledam gdje su svi kad oni na bebama a meni treba na domaćinstvu savjet
tajra mogu li i ja kod tebe na rođendan pa da o jednom trošku proslavimo i moj i vaš
Moze, samo izvoli...
Ali moras "nabaciti" minjak
Je li stvarno slavis u utorak? Kakva ti je narav, mame ti? Ja sve cekam da ova moja postane divna, ali joj horoskop opasan
ma nije problem,minjak je mala maca za mene pa šta ja znam,ne vjerujem u horoskop ali kažu da je ovčica najbolji horoskopski znak ,a ja vidim po sebi da je
noa ....e neka vas , jedan ali vrijedan za 10-toricu, a jos i muz, i svekar i sve oko mene kukuuuu ....ej ne zaboravi fensi tabakeru ili da ti uzmemo nargilu uz haljinicu i masnice dadaaa- ne brini se ti..upoznah ja maloprije u setnji mamu cija curica ni mandarinski ne prica, vec samo neke zvukove proizvodi tipa khhhh, huuuu, klokoce usnama kad hoce vode, a skoro joj 2,5..dala sam joj br.logopeda za savjete ;)
tajra- a pametna si ti...jih mogla bi ja party ispred zgrade da napravim....imamo livadu