mala86
|
IZVORNA PORUKA: Lady26 IZVORNA PORUKA: mala86 IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: mala86 pozzic svima moj momak zaspo za sekund,noc bila ok,mada sam ja bas nesto umorna sinoc mu krenula mjerit turu on se razbudio,pa pjeva,skace...pa smo od 12-1 dernecili,i kad smo otisli u sobu pridje mm zagrli ga,stisne,pa se okrene meni,pa mene,pa se mazi,joj pojela bi ga... jutros bili kod dr,larigitis!imali 1 inhalaciju jutros,sad cu mu skuhat caj od kamilice i stavit da isparava blizu glave dali neko zna smijem li ja s njim kad ustane bar malo vani,pola sata? ma ako nema temp...ja bih...dapace...bolje nego u kuci...jedino akoo mlo puse stavi mu nesto na glavu...kapicu...maramu... i ja ovo mislim!necemo biti dugo,samo da nos malo provirimo,jer bas mi je muka da bude u stanu stalno!evo bilo je ruzno vrijeme nismo bas izlazili pa se razboli od danas mi je u hodniku natpis-molim sve bolesne da se vrate jer mi je puna kapa vise Meni ne dolaze takvi , to je rijeseno davno.... Da drugaru bude bolje ma nije stvarno!em sto dovedu djecu bolesnu,ili mene zovu njima a znaju da su bolesni,em sto moja tetka dosla ok ja sam je i zvala ne znajuci da je bolesna jer nismo se dugo vidjele,i jos ga nosa,igra se s njim prica ,i onda nakon pola sata kaze joj ja jos nisam ozdravila imam temperaturu, ma mislim ,sjedi i ne uzimaj ga