Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Tajra fali ti : Lana pocela jesti hB, napucala se salame juce k'o velika , kod mene bilo keksa 2noci za redom (to je najbitnije ) Dolazila nam bambi u Sa (to je povod za kaficu za koju nas gdja proziva)
a mama meni prodike davala kad sam ja rekla da A. dajem ne zdravo neka neka je neka jede sta hoce moze samo neka je sita . A. isto jede masallah nemogu nabrojat sta je sve jeo, dal je do pikovita ili vremena neznam al jede .
mashallah, pametnica mala a ja vam zaboravila reci da je i lana danas naucila da se zove lana, tj. "njanja" prezime je previse dugo, pa to jos nismo ni probali. zao mi je sto je mi nismo nikako snimali osim kad je bila skroz mala, moracemo uskoro
< Poruku je uredio teacher75 -- 14.4.2011 22:26:17 >
ako ti samo uljane trebaju...imas ih skoro u svim knjizarama