Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
eh dadada sada mi pade na pamet: mali od mog rodjaka tako nikako nije htio da prica. Sve razumije, ali nece da progovori. I savjet starih: da iz ciganske trbe malo hljeba pojede Savjet nisu poslusali, mali haman tek s 3 godine propricao. Ali je nadoknadio sve sto je propustio. sada mu samo govore: de malo suti, odmori Sta bi tek bilo da je onog hljeba jeo?
Mi danas primili MRP, dusa draga zaplakala je samo kad je dobila bocu ali ubrzo se smirila i bilo je sve po starom. Ja sam sve odlagala tu vakcinu, ali neki dan sretoh pedijatricu kad veli ona objavljena je epidemija rubeole i njima je naredjeno da zaustave sve vakcine i da vakcinisu samo MRP...i tako odosmo i mi po vakcinu. I jos nesto sto nisam znala revakcinacija za najmanje 4 mjeseca ali mora se primiti prije drugog rodjendana. pa eto drage mame koje niste jos odnijele bebicu na tu vakcinu samo da vas informice.
eh dadada sada mi pade na pamet: mali od mog rodjaka tako nikako nije htio da prica. Sve razumije, ali nece da progovori. I savjet starih: da iz ciganske trbe malo hljeba pojede Savjet nisu poslusali, mali haman tek s 3 godine propricao. Ali je nadoknadio sve sto je propustio. sada mu samo govore: de malo suti, odmori Sta bi tek bilo da je onog hljeba jeo?
dadada dovedi ga kod S na obuku Garantujem ti da bi jedva čekala noć da zaspe Rekla sam ti ja da B gleda u nju k'o u kino Neki dan je zajedno s njom naučio na pamet brojalicu koju je imala za zadaću iz muzičke kulture. Mi se sje
vala dovescu...jos mi je S. ostala
Hej molim te, ne znam jesam li propustila nešto.... - ti si njega vodila logopedu ili? Ako da, hajde pliz u kratkim crtama šta su vam rekli ili ako si pisala koja je str.?
Mi danas primili MRP, dusa draga zaplakala je samo kad je dobila bocu ali ubrzo se smirila i bilo je sve po starom. Ja sam sve odlagala tu vakcinu, ali neki dan sretoh pedijatricu kad veli ona objavljena je epidemija rubeole i njima je naredjeno da zaustave sve vakcine i da vakcinisu samo MRP...i tako odosmo i mi po vakcinu. I jos nesto sto nisam znala revakcinacija za najmanje 4 mjeseca ali mora se primiti prije drugog rodjendana. pa eto drage mame koje niste jos odnijele bebicu na tu vakcinu samo da vas informice.
Otkud sada to? Pa zar nije revakcinacija u 6. godini???
I jos nesto sto nisam znala revakcinacija za najmanje 4 mjeseca ali mora se primiti prije drugog rodjendana. pa eto drage mame koje niste jos odnijele bebicu na tu vakcinu samo da vas informice.
Mi nismo još ovu primili..... Imamo još skoro 2 mj. do rođendana.... Je li ko skoro vodio dijete na ovu što se prima sa 18 mj. Uh kako sam u grču
eto ne znam ni ja, nisam gledala kalendar vakcinacije nego mi ona to danas rece, a moze bit da sam je nesta pogresno shvatila. ali upisa mi u karton za vakcinu.
I jos nesto sto nisam znala revakcinacija za najmanje 4 mjeseca ali mora se primiti prije drugog rodjendana. pa eto drage mame koje niste jos odnijele bebicu na tu vakcinu samo da vas informice.
Mi nismo još ovu primili..... Imamo još skoro 2 mj. do rođendana.... Je li ko skoro vodio dijete na ovu što se prima sa 18 mj. Uh kako sam u grču
uhhh cula svekrva od mm kako je filip danas nemiran bio i proziva me na fb da mi kaze kako je kod njih sinoc miran bio i da uopste ne zna kako to da je u kuci samo tako nestasan..uglavnom..ovo sam malo htjela da se pojadam,poslala mi sliku od sinoc (ona mu govori da je on bakina curica) pa da vidite
[/quotJa pošla d apročitam šta se danas izdešavalo ma bjež' ba E ivana-ovake loknice smo mi ošišali Hanady-čestitke za ć A sad nek' mi neko pošalje na pp šta je bilo sa felix-do sinoć sam mislila da sam ja kriva
dadada dovedi ga kod S na obuku Garantujem ti da bi jedva čekala noć da zaspe Rekla sam ti ja da B gleda u nju k'o u kino Neki dan je zajedno s njom naučio na pamet brojalicu koju je imala za zadaću iz muzičke kulture. Mi se sje
vala dovescu...jos mi je S. ostala
Hej molim te, ne znam jesam li propustila nešto.... - ti si njega vodila logopedu ili? Ako da, hajde pliz u kratkim crtama šta su vam rekli ili ako si pisala koja je str.?
Nije hB. A i ja se nesto nisam pretjerano brinula, primala je ranije te vakcine i nikada nije imala ni temp, niti bilo koju drugu reakciju. I to je bilo prije onog slucaja sa bebom u Doboju, pa sam i ja bila opustenija. Sada kad se sjetim toga, strah me retroaktivno.
Tempiraj ti muza za kraj novembra, pocetak decembra pa da dobijete jednu augustovsku mirnicu
E vidiš ovo je stvarno tačno. Ja sam rođena u avgustu i kažu da mirnijeg djeteta nije bilo na svijetu A znam još dječice koja su rođena u avgustu i baš su mirnice. Ma šta da vam kažem, krasni smo
Tačno, tačno, ja imamo 2 augustovčadi-mm i prvog sina! al' što su ovi u junu zeznuti
Nije hB. A i ja se nesto nisam pretjerano brinula, primala je ranije te vakcine i nikada nije imala ni temp, niti bilo koju drugu reakciju. I to je bilo prije onog slucaja sa bebom u Doboju, pa sam i ja bila opustenija. Sada kad se sjetim toga, strah me retroaktivno.
ja bih da te potpisem i ja retroaktivno ispoljavam sve strahove sve hB proslo dobro al kad nesto procitam sve me strah hvata ma luda sam 100%