Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
chuci...ovo ti meni zivce da vadis...em sa hranom...em sa govorom
Dadada, pomazu li sta vjezbice?lizalo? Cetkica?
Koliko rijeci sada zna?
isto...ovo sto ja primjetim...jest da je poceo neke nove zvukove ispustati...tj. imitira kad pjevaju na crtanim f....e neki dan se on javio na tel. maminoj kolegici i kaze zena da joj je rekao "dobar dan" ...a ja ne vjerujem
a inace standardno mama, tata, nana, did,koko,jaje,ma (maca), mu (krava),oko zna sve predmete...mislim, kad mu kazes on donese ili pokaze...to radi odavno...ali da prelomi sa pricom...nikako
Tempiraj ti muza za kraj novembra, pocetak decembra pa da dobijete jednu augustovsku mirnicu
E vidiš ovo je stvarno tačno. Ja sam rođena u avgustu i kažu da mirnijeg djeteta nije bilo na svijetu A znam još dječice koja su rođena u avgustu i baš su mirnice. Ma šta da vam kažem, krasni smo
Tempiraj ti muza za kraj novembra, pocetak decembra pa da dobijete jednu augustovsku mirnicu
E vidiš ovo je stvarno tačno. Ja sam rođena u avgustu i kažu da mirnijeg djeteta nije bilo na svijetu A znam još dječice koja su rođena u avgustu i baš su mirnice. Ma šta da vam kažem, krasni smo
Meni je termin bio u augustu, ali rodim 3 sedmice ranije. Ma mirnica jedna, nemam rijeci. Zato ne rizikujte to zacece u novembru Ja imam jednu "morsku", rodjena u maju. E to je dijete za pozeliti. Znaci na more u augustu i u akciju, ako zelite mirnice.
dadada dovedi ga kod S na obuku Garantujem ti da bi jedva čekala noć da zaspe Rekla sam ti ja da B gleda u nju k'o u kino Neki dan je zajedno s njom naučio na pamet brojalicu koju je imala za zadaću iz muzičke kulture. Mi se sje
dadada dovedi ga kod S na obuku Garantujem ti da bi jedva čekala noć da zaspe Rekla sam ti ja da B gleda u nju k'o u kino Neki dan je zajedno s njom naučio na pamet brojalicu koju je imala za zadaću iz muzičke kulture. Mi se sje