Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hvala ti. Pročitala sam iiiiiii ....... lizalo Dajemo ga B odavno Hoće li A lizalo? Ma on je samo lijena guza maja, ne brini, kod njih se preko noći nešto desi nevjerovatno. Tako je i mm, kaže sveki, dugo šutio ali je bukvalno preko noći popričao i to sve. Lijepo pamtio ali nije htio kad su oni željeli a onda kad je odčepio.....
Mi danas primili MRP, dusa draga zaplakala je samo kad je dobila bocu ali ubrzo se smirila i bilo je sve po starom. Ja sam sve odlagala tu vakcinu, ali neki dan sretoh pedijatricu kad veli ona objavljena je epidemija rubeole i njima je naredjeno da zaustave sve vakcine i da vakcinisu samo MRP...i tako odosmo i mi po vakcinu. I jos nesto sto nisam znala revakcinacija za najmanje 4 mjeseca ali mora se primiti prije drugog rodjendana. pa eto drage mame koje niste jos odnijele bebicu na tu vakcinu samo da vas informice.
Otkud sada to? Pa zar nije revakcinacija u 6. godini???
i meni su tako rekli
Čekaj, čekaj revakcinacija MRP do 2. rođendana??
ma ne zbunjujte me sad...mrp se primi s 18...i onda valjda opet prije 5 ili 6 rodjendana
ja veceras bila na zumbi, dolazim sebi jos, pozitivni umor evo malo da i vi skacete: http://www.youtube.com/watch?v=zC2phPQ3I98&NR=1 lana zaspala prije 8. ne znam kako cu joj pomjeriti spavanje kad otopli bar na 9, da mozemo navecer setati. ona komirana vec od pola 8
ma nije tačno za MRP, revakcinacija je sa 5 godina, to ste vi zamineile
Kontam i ja da je ovo zabuna, nina je vjerovatno mislila na onu što ide sa 18 mj. da se mora primiti do 2 rođ. Ona je ustvari revakcinacija, a MRP ide opet sa 6 god.
ahaaaa priča čitavih 10 rječi koristi , za žvakanje nema šanse, taj voćku ne želi vijdeti ni nacrtanu, lizalo može al kontam otkačiće se sa drške pa će se udaviti
Hvala ti. Pročitala sam iiiiiii ....... lizalo Dajemo ga B odavno Hoće li A lizalo? Ma on je samo lijena guza maja, ne brini, kod njih se preko noći nešto desi nevjerovatno. Tako je i mm, kaže sveki, dugo šutio ali je bukvalno preko noći popričao i to sve. Lijepo pamtio ali nije htio kad su oni željeli a onda kad je odčepio..... ma ja...ko crnogorac ...sve mu potaman
a A. ti sa slatkisima nema apsolutno nikakvih problema...samo nek je secer ...pa sd zamisli kako on rado "vjezba"
ma nije tačno za MRP, revakcinacija je sa 5 godina, to ste vi zamineile
Kontam i ja da je ovo zabuna, nina je vjerovatno mislila na onu što ide sa 18 mj. da se mora primiti do 2 rođ. Ona je ustvari revakcinacija, a MRP ide opet sa 6 god.
mene isto zbunjuje ovo oko vakcina, jer lana jos nije primila onu sto slijedi nakon godinu dana i pedijatrica kaze da nikad nije kasno, da ne moramo zuriti
ahaaaa priča čitavih 10 rječi koristi , za žvakanje nema šanse, taj voćku ne želi vijdeti ni nacrtanu, lizalo može al kontam otkačiće se sa drške pa će se udaviti
ma nece...i kupi mu ono kino...puhaljku sa sapunicom...samo obavezno vani...vjeruj mi zvizdaljku i sto vise da na slamku pije...a i sladoledi su zakon
odustali smo od sapunice, jer pije onu tečnost manijak, al vježbice imaju smisla, a nisu ni teške, uzećemo one koje nam pašu
ma nece...i kupi mu ono kino...puhaljku sa sapunicom...samo obavezno vani...vjeruj mi zvizdaljku i sto vise da na slamku pije...a i sladoledi su zakon
odustali smo od sapunice, jer pije onu tečnost manijak, al vježbice imaju smisla, a nisu ni teške, uzećemo one koje nam pašu
a vidiš moga bi mu dati samo puhalo, a JA da držim tečnost, to mi nije palo na pamet
Aaaaaaaaaaaa al ste se ispisale jedva vas procitah Ja pocela da pravim pecene paprike da veceram pa napravim i natur snicle i pire krompir i nazdereeeeeeeeeeeem se kao krava kakva, sad jedva disem... a pocela kolac praviti, i nema sanse da ustanem sa stolice, pa ce cekati ujutru da se zavrsi
Dadada sad sam probala i skontala da mogu i tempera obicne...joj draga imam novi fol farbanja jaja, jeste da ja nisam mastovita i nisam neki "slikar" ali valjda na nesto bude licilo
Sram vas bilo sto spominjete sex , ona sporty mama smije do pola pa ja pitala doktoricu mogu li i ja do pola, kaze ona meni ma ne mozes ni na vrh, a vi samo o keksu i mast mi vadite
Tajra i sabinos ja sam aman brdo preko puta , pa tajra eto mene kod tebe na vikendicu
a vidiš moga bi mu dati samo puhalo, a JA da držim tečnost, to mi nije palo na pamet
king
a to sto ti ne znas lizati ...to je druga stvar ...sad ce tebi noa koju reci
probala ja ona uzela lizati ono puhalo, ko' da je od šećera