|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  501 502 [503] 504 505   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
14.4.2011 23:19:40   
škorpija
dadada i ti fakat ode logopedu, trebala bih i ja moždauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 12551
14.4.2011 23:19:45   
N_N
IZVORNA PORUKA: dadada

evo sam nasla http://www.ringeraja.ba/forum/m_667822/mpage_375/key_/tm.htm

Hvala ti. Pročitala sam iiiiiii ....... lizalo user posted image user posted image user posted image user posted image  Dajemo ga B odavno user posted image  Hoće li A lizalo?
Ma on je samo lijena guza maja, ne brini, kod njih se preko noći nešto desi user posted image  nevjerovatno. Tako je i mm, kaže sveki, dugo šutio ali je bukvalno preko noći popričao i to sve. Lijepo pamtio ali nije htio kad su oni željeli user posted image  a onda kad je odčepio..... user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12552
14.4.2011 23:20:04   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa bona Breskva jesi li ga ovo natjerala na tutu da se maksuz poFalis na RRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12553
14.4.2011 23:20:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

IZVORNA PORUKA: mama75

IZVORNA PORUKA: Niina

Mi danas primili MRP, dusa draga zaplakala je samo kad je dobila bocu ali ubrzo se smirila i bilo je sve po starom.
Ja sam sve odlagala tu vakcinu, ali neki dan sretoh pedijatricu kad veli ona objavljena je epidemija rubeole i njima je naredjeno da zaustave sve vakcine i da vakcinisu samo MRP...i tako odosmo i mi po vakcinu.
I jos nesto sto nisam znala revakcinacija za najmanje 4 mjeseca ali mora se primiti prije drugog rodjendana.
pa eto drage mame koje niste jos odnijele bebicu na tu vakcinu samo da vas informice.

Otkud sada to? Pa zar nije revakcinacija u 6. godini???

i meni su tako rekli

Čekaj, čekaj revakcinacija MRP do 2. rođendana?? user posted image user posted image
ma ne zbunjujte me sad...mrp se primi s 18...i onda valjda opet prije 5 ili 6 rodjendana

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 12554
14.4.2011 23:21:22   
teacher75
ja veceras bila na zumbi, dolazim sebi jos, pozitivni umoruser posted image evo malo da i vi skacete: http://www.youtube.com/watch?v=zC2phPQ3I98&NR=1
lana zaspala prije 8. ne znam kako cu joj pomjeriti spavanje kad otopli bar na 9, da mozemo navecer setati. ona komirana vec od pola 8

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12555
14.4.2011 23:22:15   
N_N
IZVORNA PORUKA: doublemum

al' što su ovi u junu zeznutiuser posted image

Auuuu itekako user posted image  čudna "vrsta" user posted image

mama75, to je iza vas ne misli više, sve bilo dobro, nas to čeka..... Inače nije imao ni na jednu hB reakciju, nadam se da će i ova dobro proći....

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 12556
14.4.2011 23:22:40   
škorpija
ma nije tačno za MRP, revakcinacija je sa 5 godina, to ste vi zamineile

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 12557
14.4.2011 23:22:52   
mama75
Drage moje i ja vas pozdravljam. Ali ja odoh iz spavce sobe (tu mi je comp user posted image ) malo du kuhinje da nabacim koji kg,  fale mi 4

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12558
14.4.2011 23:24:20   
N_N

ma ne zbunjujte me sad...mrp se primi s 18...i onda valjda opet prije 5 ili 6 rodjendana

I ja sam ovako mislila a sad sam zbunjena, nije mi jasno.....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12559
14.4.2011 23:25:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

dadada i ti fakat ode logopedu, trebala bih i ja moždauser posted image
pa zar nije Ajdin poceo pricati? mislim da ce ti isto reci sto i meni...a to su ove vjezbice da malo ubrzas...a inace je sve ok...al posto pregled ne bli...why notuser posted image ja sam se smirila otkako sam otislauser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 12560
14.4.2011 23:26:25   
N_N

Kontam i ja da je ovo zabuna, nina je vjerovatno mislila na onu što ide sa 18 mj. da se mora primiti do 2 rođ. Ona je ustvari revakcinacija, a MRP ide opet sa 6 god.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 12561
14.4.2011 23:27:24   
škorpija
ahaaaa priča čitavih 10 rječi koristiuser posted image , za žvakanje nema šanse, taj voćku ne želi vijdeti ni nacrtanu, lizalo može al kontam otkačiće se sa drške pa će se udavitiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12562
14.4.2011 23:27:30   
Anoniman

evo sam nasla http://www.ringeraja.ba/forum/m_667822/mpage_375/key_/tm.htm

Hvala ti. Pročitala sam iiiiiii ....... lizalo user posted image user posted image user posted image user posted image  Dajemo ga B odavno user posted image  Hoće li A lizalo?
Ma on je samo lijena guza maja, ne brini, kod njih se preko noći nešto desi user posted image  nevjerovatno. Tako je i mm, kaže sveki, dugo šutio ali je bukvalno preko noći popričao i to sve. Lijepo pamtio ali nije htio kad su oni željeli user posted image  a onda kad je odčepio..... user posted image
ma ja...ko crnogoracuser posted image user posted image user posted image ...sve mu potamanuser posted image user posted image

a A. ti sa slatkisima nema apsolutno nikakvih problema...samo nek je seceruser posted image user posted image ...pa sd zamisli kako on rado "vjezba"user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 12563
14.4.2011 23:28:10   
teacher75

Kontam i ja da je ovo zabuna, nina je vjerovatno mislila na onu što ide sa 18 mj. da se mora primiti do 2 rođ. Ona je ustvari revakcinacija, a MRP ide opet sa 6 god.

mene isto zbunjuje ovo oko vakcina, jer lana jos nije primila onu sto slijedi nakon godinu dana i pedijatrica kaze da nikad nije kasno, da ne moramo zuritiuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 12564
14.4.2011 23:29:20   
Anoniman

ahaaaa priča čitavih 10 rječi koristiuser posted image , za žvakanje nema šanse, taj voćku ne želi vijdeti ni nacrtanu, lizalo može al kontam otkačiće se sa drške pa će se udavitiuser posted image
ma nece...i kupi mu ono kino...puhaljku sa sapunicom...samo obavezno vani...vjeruj miuser posted image user posted image user posted image zvizdaljku i sto vise da na slamku pije...a i sladoledi su zakonuser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 12565
14.4.2011 23:30:45   
škorpija

ma nece...i kupi mu ono kino...puhaljku sa sapunicom...samo obavezno vani...vjeruj miuser posted image user posted image user posted image zvizdaljku i sto vise da na slamku pije...a i sladoledi su zakonuser posted image

odustali smo od sapunice, jer pije onu tečnost manijak, al vježbice imaju smisla, a nisu ni teške, uzećemo one koje nam pašu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12566
14.4.2011 23:31:28   
škorpija

odustali smo od sapunice, jer pije onu tečnost manijak, al vježbice imaju smisla, a nisu ni teške, uzećemo one koje nam pašu user posted image

a vidiš moga bi mu dati samo puhalo, a JA da držim tečnost, to mi nije palo na pametuser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 12567
14.4.2011 23:32:49   
N_N

lizalo može al kontam otkačiće se sa drške pa će se udavitiuser posted image

Neće nije to tako jednostavno, opusti se.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 12568
14.4.2011 23:33:09   
Anoniman
Aaaaaaaaaaaa al ste se ispisale jedva vas procitah user posted image
Ja pocela da pravim pecene paprike da veceram pa napravim i natur snicle i pire krompir i nazdereeeeeeeeeeeem se kao krava kakva, sad jedva disem... a pocela kolac praviti, i nema sanse da ustanem sa stolice, pa ce cekati ujutru da se zavrsi user posted image

Dadada sad sam probala i skontala da mogu i tempera obicne...joj draga imam novi fol farbanja jaja, jeste da ja nisam mastovita i nisam neki "slikar" ali valjda na nesto bude licilo user posted image

Sram vas bilo sto spominjete sex user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ona sporty mama smije do pola pa ja pitala doktoricu mogu li i ja do pola, kaze ona meni ma ne mozes ni na vrh, a vi samo o keksu i mast mi vadite user posted image

Tajra i sabinos ja sam aman brdo preko puta user posted image , pa tajra eto mene kod tebe na vikendicu user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 12569
14.4.2011 23:38:15   
škorpija

lizalo može al kontam otkačiće se sa drške pa će se udaviti

Neće nije to tako jednostavno, opusti se.

ma ja kad ližem stalno mi ona kugla otpadneuser posted image , zato mes trah

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12570
14.4.2011 23:38:50   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image ...ne daj se jelenauser posted image user posted image user posted image bice i sexa

ja vam odoh pajkit...papa...sto bi moj A rekaouser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12571
14.4.2011 23:39:32   
N_N
Prati ga dok liže user posted image  Nama se nije nikad desilo pa sam valjda zato opuštena kad mu dam lizalo user posted image  

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 12572
14.4.2011 23:40:45   
Anoniman

a vidiš moga bi mu dati samo puhalo, a JA da držim tečnost, to mi nije palo na pametuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image king

a to sto ti ne znas lizatiuser posted image user posted image ...to je druga stvaruser posted image user posted image user posted image ...sad ce tebi noa koju reciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 12573
14.4.2011 23:41:39   
N_N

user posted image user posted image user posted image user posted image ...ne daj se jelenauser posted image user posted image user posted image bice i sexa

ja vam odoh pajkit...papa...sto bi moj A rekaouser posted image user posted image

Ja čekam ponoć da čestitam čoeku 11 godina user posted image  i da se onsvjestim, oči mi se zatvaraju user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12574
14.4.2011 23:43:45   
chuci

probala ja
ona uzela lizati ono puhalo, ko' da je od šećera user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 12575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  501 502 [503] 504 505   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  501 502 [503] 504 505   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *