|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  503 504 [505] 506 507   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
15.4.2011 0:30:27   
teacher75
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

marijana- naravnoooouser posted image povescemo  i nouuser posted image
teacherko-sram  te bilo  sto  si  radila....sad  ga izazivaj..  sexi carape  samostijece..eno  vidjoh u mercatoru na  akcijiuser posted image user posted image   i peri  sudjee  pod  normalno  radi  tako  po  kuci ...pa  da  vidimo ko ce popustituser posted image user posted image user posted image

nema sanse, on kad tersa, kaznjava meuser posted image al briga me, ja bila na zumbi, sve mi ravno do morauser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 15.4.2011 0:31:00 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 12601
15.4.2011 0:32:03   
iv@ncica
noa-hajde da  oko  subote  uvecer  racunamo ..moram  skontat  cuvanje..m  ima  ispite  stalno  ovih dana, i neke  sastanke..pa  nikad  ne znam kad  je  free..javim  kad   vidim  s njimuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12602
15.4.2011 0:33:32   
Anoniman
Srece pa moj nikad ne tersa kad su TE stvari u pitanju, a ni ja vala user posted image ... jedva cekam jesen da mi dodje user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 12603
15.4.2011 0:34:15   
teacher75

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Srece pa moj nikad ne tersa kad su TE stvari u pitanju, a ni ja vala user posted image ... jedva cekam jesen da mi dodje user posted image

moj kad je ljut odmah me stavi na apstinencijuuser posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12604
15.4.2011 0:34:44   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

marijana- naravnoooouser posted image povescemo  i nouuser posted image
teacherko-sram  te bilo  sto  si  radila....sad  ga izazivaj..  sexi carape  samostijece..eno  vidjoh u mercatoru na  akcijiuser posted image user posted image   i peri  sudjee  pod  normalno  radi  tako  po  kuci ...pa  da  vidimo ko ce popustituser posted image user posted image user posted image

nema sanse, on kad tersa, kaznjava meuser posted image al briga me, ja bila na zumbi, sve mi ravno do morauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  osveta je slatka..vrati mu  drugi  putuser posted image ...ubi  me ova dadada  s  ovi m mjerenjem  kilograma..ispado  odokativno  preteska..spadam  u  tesku kategoriju  sa  7-8 viska..a  ja  mislila 4-5user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 12605
15.4.2011 0:35:30   
teacher75
odoh ja na spavanjac, laku noc...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 12606
15.4.2011 0:38:30   
Anoniman
Caos, raja!
Joj ja zaspala uspavljujuci A ali evo malo da se javim.
Breskva, Alim je premedenuser posted image
ivanas, bas mi je zao zbog bebice, nadam se da si ti dobro, saljem ti velikiuser posted image , a Filip je  lutkauser posted image
Joj, u zadnje vrijeme svi navalili na fitnes, blizi se ljeto, je li touser posted image

Neposredna veza do poruke: 12607
15.4.2011 4:14:05   
Ella_H
Poz svima.
Alim je presladak pravo breskva.
I mi se tut-amo sjedimo nonstop
te i dalje kakimo po linoleumu malo u kuhinji
I dalje ucim A. civilizaciji, danas mi je pukao film
u gegice sam ga zatrpala i pampers nemoze jedino
gegice nije skontao skinuti iako sam nogice morala odsjeci
te su najvece 24 mjeseca user posted image .
Sto se mene tice ovo djete moze u peleni do skole
ako hoce sita sam i tut-iranja i kakanja po linoleumu u po frke.
Ljubimo vas sve A. trenutno upalio graco ono cudo ko baby vac
ima neka pjesmica pa svira, gura u nos itd.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12608
15.4.2011 7:48:15   
chuci
jutro
ja se izgubih sinoć
nestalo mi struje
kontam ja boli me briga imam laptop, jest ali nema interneta
pa odosmo spavati

nekako mi puno 10 km termin brate. hajd skontam se još. hvala na info

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 12609
15.4.2011 8:11:15   
mama2009
IZVORNA PORUKA: mama75

zenice mi tek u kucu usle user posted image Rucali tamo, malo bebi odspavala u kolicima, potrosili para...
Da skratim: drago mi je da sam vas vidjela, Šeherzadu posebno user posted image , a jos mi draze sto sam upoznala bambi i Srculence koja nas je jedva pronasla. Sljedeci put kafa popodne da i ja koju progovorim sa vama

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 12610
15.4.2011 8:39:39   
teacher75
lana me probudila u 6.15user posted image jedva gledamuser posted image

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 12611
15.4.2011 9:00:22   
Nunny
jutro mi smo imali srece spavali smo do pola 8 jeeuser posted image user posted image
kpali se mackali sad beba opet paji...mama ode malo da se sredi pa u kupovinu kraj sedmice prazan frizider, a imamo i nekih rodjendana...pa odosmo da biramo pokloncice za preslatku tetkinu djevojcicu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upitanju je plvi rodjendan pa su sve sugestije za poklon dobrodosle ...hajde olaksajte mi malo user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 12612
15.4.2011 9:03:26   
emi7908
Jutro svima, samo da vas pozdravimo..user posted image  I mi smo dobro spavali hB i jutros smo tako raspoloženi otišli u vrtić. user posted image

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 12613
15.4.2011 9:12:26   
marinčii
jutrouser posted image
mi smo spavali do pola 9user posted image user posted image evo doručkovali i sad se igra...
felix nek si se ti vratilauser posted image user posted image user posted image user posted image
nuny neznam jel ima psića sveznalicu,ili neku guralicu  ,ne pada mi sad više ništa na pamet

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 12614
15.4.2011 9:20:37   
Nunny
guralica joj ne treba vec je prohodala ali psic je dobra ideja...bas sam tako nesto imala na umu.. nesto mekano sto ce grliti posto je prava maza, a opet edukativnouser posted image user posted image user posted image
hvala na prijedlogu...

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 12615
15.4.2011 9:29:08   
Anoniman
jutrouser posted image user posted image user posted image ..

Neposredna veza do poruke: 12616
15.4.2011 9:32:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunny
odosmo da biramo pokloncice za preslatku tetkinu djevojcicu
upitanju je plvi rodjendan pa su sve sugestije za poklon dobrodosle ...hajde olaksajte mi malo user posted image user posted image user posted image

imaš temu , pa ako imaš vremena malo iščitaj ima puuuno prijedloga
http://www.ringeraja.ba/forum/m_146830/mpage_1/key_/tm.htm

jutro svima

(odgovor članu Nunny)
  Neposredna veza do poruke: 12617
15.4.2011 9:46:06   
Lady26
Jutroooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne pitajte me sto, ne smijem reci zbog Jelene user posted image user posted image user posted image user posted image ....
MM je u soku, nije mu nista jasno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja ustala 7,40 zamalo da prespavam....Lana odspavala do 8, nesto mi se cijelu noc vrtila, nije se mogla namjestiti, nije se budila ali se vrtilaaa pa sam je morala pokrivati...ali nije strasno....

< Poruku je uredio Lady26 -- 15.4.2011 9:59:26 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12618
15.4.2011 10:04:40   
marinčii
IZVORNA PORUKA: felix

ta nije Anel tako poranio pa se nisi naspavala?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12619
15.4.2011 10:04:41   
Anoniman
Lady hajde posto si ti oprosticu ti user posted image , nemoj samo rikverc da zakaze user posted image
Moja cura po obicaju se probudila oko pet, a ja sinoc zaspala u dnevnom i cujem ja nju prica, reko neka je dok ne zaplace i tako se igrala nekih pola sata i poce da vristi, ja kontam place, udjem u sobu, a ona sa komode koja je blizu krevetca uzela moju cetku za feniranje i fen i cura fino cetku u kosu, fen u ruku i jos imitira zvuk fena...dijete vrijedno pa na sabahu frizuru sredjuje user posted image i vristi u pauzama od srece user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 12620
15.4.2011 10:10:15   
Lady26
Lady hajde posto si ti oprosticu ti  , nemoj samo rikverc da zakaze 

Vjeruj da mi je to sinoc palo na pamet....valjda nece user posted image ....nisam bas spremna....

Moja cura po obicaju se probudila oko pet, a ja sinoc zaspala u dnevnom i cujem ja nju prica, reko neka je dok ne zaplace i tako se igrala nekih pola sata i poce da vristi, ja kontam place, udjem u sobu, a ona sa komode koja je blizu krevetca uzela moju cetku za feniranje i fen i cura fino cetku u kosu, fen u ruku i jos imitira zvuk fena...dijete vrijedno pa na sabahu frizuru sredjuje i vristi u pauzama od srece

Ovo sam maloprije procitala i smijala se, pametnica mala user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12621
15.4.2011 10:11:19   
Anoniman
Jutro

Ana je....ma....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja se s glavoboljom probudila..bice danas veselouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12622
15.4.2011 10:14:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

IZVORNA PORUKA: felix

ta nije Anel tako poranio pa se nisi naspavala?

jasta nego mila, u 6 budan vec i nosi svoj jastuk i dekicu i vice amo, hajmo gdje reko amo cao...user posted image user posted image oce u dnevnu tu naviko kad ustane gleda tv.
I jede..
Jedva se dignem mm premjestim u spavacu mi ostanemo u dnevnoj anel osto sjedeci uz tv mama se skvrcila i zaspala.
Trznem se 8.sati A. bosuser posted image user posted image dala mu smoki jer je to trazi pola pojeo pola prosuo nema dje ga nema i nogama gazio sav izmrljen user posted image user posted image user posted image ..
Kako je M.

< Poruku je uredio felix -- 15.4.2011 10:15:08 >

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 12623
15.4.2011 10:14:29   
R&T@
Dobro jutro...
Ja se vratila iz kupovineuser posted image
Pretvaram se u one babe sto cim svane uzmu ceker u rukeuser posted image user posted image user posted image

Moja user posted image  se opet nocas uvukla u nas krevet...

A spavala u dnevnom...i jutros kad je vidjela svoj jastuk i dekicu izjavila:psssss, neko pavauser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12624
15.4.2011 10:15:40   
Lady26
A gdje su nam zene jutros...bice da su se uspavale....
Malaaaaaaaaaaaa, gdje siiiiiiiiiiiiiiiiii?!?!

Dadada, tableticu i user posted image user posted image - mada kod mene to samo privremeno djeluje....
Marinci sta radite vas dvoje user posted image
Felixxxxxxxx morgen, kako ste vas dvoje jutros?
Amaniii kako je djecak?
Nunnyyyy  user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  503 504 [505] 506 507   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  503 504 [505] 506 507   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *