|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  502 503 [504] 505 506   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
14.4.2011 23:43:56   
N_N
IZVORNA PORUKA: dadada

a to sto ti ne znas lizatiuser posted image user posted image ...to je druga stvaruser posted image user posted image user posted image ...sad ce tebi noa koju reciuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Kad smo kod lizanja user posted image user posted image user posted image ..... B često na um padnu (.) (.) i tako neki dan sjeo mi u krilo i pokušava da mi skine majicu, ja mu ne dam kaže on: "majo mami da bedo iže cice" user posted image user posted image user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12576
14.4.2011 23:45:22   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: N_N

Prati ga dok liže user posted image  Nama se nije nikad desilo pa sam valjda zato opuštena kad mu dam lizalo user posted image  

moja liže lizalo...
škorpijo obavzeno chupachups lizalo jok ona mala od 10 pfeninga da ti uvaljuju il ona velika srca i krugove fol limun odmah otpadnu...
chupa chups zakon...

ja jedino kažem dobit ćeš lizalo al sjedi i liži...nije mene strah da otpadne pogrickala bi ona to al me strah da trči sa lizalom a sjedeći il mirno preda mnom d aliže nema frke al fakat smao chupachups ona ostala slete ba sad pa sad ...ja sma zabarnila kupovinu lizala nani...ja kupim po one kutije chupachupsa pa ližu kod naneuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 12577
14.4.2011 23:46:47   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: N_N

IZVORNA PORUKA: dadada

a to sto ti ne znas lizatiuser posted image user posted image ...to je druga stvaruser posted image user posted image user posted image ...sad ce tebi noa koju reciuser posted image user posted image user posted image

Kad smo kod lizanja user posted image user posted image user posted image ..... B često na um padnu (.) (.) i tako neki dan sjeo mi u krilo i pokušava da mi skine majicu, ja mu ne dam kaže on: "majo mami da bedo iže cice" user posted image user posted image user posted image user posted image

e ja sma se škirala...moja je farah prestala dojiti prije godinu haman...i zamisli još s esjeća...
tako budi pažljiva lopovi su to da ti (.) ne izvali negdje pred rajom ko meni moja ...sreća imama refleks pa uhavtih majicu na vrijemeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 12578
14.4.2011 23:49:59   
N_N
Ma odavno on to radi, imao je pauzu od možda 1,2 mjeseca nakon što je prestao i onda mu opet pale na pamet user posted image  Svaki dan insistira na kontaktu s njima user posted image  Neku noć mu je pred gostima palo na pamet user posted image  morali smo otići do sobe user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 12579
14.4.2011 23:50:13   
chuci
vi se ispisale 5 stranica dok se ja okrenuh, spomenula bih šta sam radila ali ne smijem iz obzirnosti prema jeleni user posted image user posted image

breskva user posted image user posted image user posted image za favorites

ne sikirajte se oko priče, doće to aBd uskoro. moj brat je stariji 1,5 godinu a propričali smo negdje u isto vrijeme. kažu tako muški, mame im nagađaju šta pomisle pa nemaju potrebu pričati. user posted image

teacherko sretno sa pomjeranjem spavanja. ja ajši pokušavam pomaknuti da ranije zaspi. prije je oko 9, a sad kako se sat pomaknuo ona oko 10. da mi je makar oko pola 10, da imam i ja fajde od mraka user posted image . ovako i mi zaspemo s njom user posted image

i mi moramo na onu vakcinu sa 18 mjeseci. a kud ću je sad. ima temp pomalo, manje slini ali još uvijek ima i toga i izbija joj 3. ionako bi me vratili pretpostavljam. a trebali smo 1.4.
eto toliko pofatah

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 12580
14.4.2011 23:52:06   
teacher75
chuci, mi kasnimo i sa onom sto ide sa 12-13 mjeseci, nismo jos ni tu primili, i rekla nam pedijatrica da ne zurimo, da ne mozemo nikako zakasniti na njuuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 12581
14.4.2011 23:53:58   
chuci
mi nju primismo na vrijeme. sreća nešto spominju da je sad puno zaušnjaka kod djece.
je li ona zaštićena već sada tom vakcinomuser posted image  

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 12582
14.4.2011 23:55:04   
chuci
teacherko gdje ideš na zumbu i koliko plaćaš? ako nije tajna
ja kontam da se počnem zumbati, sestra me nafurala a sada neće sa mnom da ide

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 12583
15.4.2011 0:08:01   
Anoniman
Chuci samo ti...bicete i vi trudne i necete moci, a ja hocu pa cu vam se smijem user posted image user posted image

Moja zaova ide u IMportane u ovaj novootvoreni fitnes centar i kaze da je prezadovoljna, veceras kad sam ja bila kod dr vodila je i Anu sa sobom, Ana bila u igraoni i kaze da se dijete odusevilo... 69KM je mjesec dana, mozes kad hoces svaki dan ako hoces dolaziti. Ima pilates, zumba, aerobik itd +sprave...kaze pravo cisto i pravo su ljubazni, a i fitnes igraona je extra user posted image

(odgovor članu chuci)
  Neposredna veza do poruke: 12584
15.4.2011 0:10:01   
Anoniman
noa falila si ovih danauser posted image amani i nikola ima kuglice dvije male sa strane vrata, to mu se pojavilo kad je imao oko pola godine,nekad se ne vide a nekad ih bas primjetim.. pitala sam par puta doktoricu od cega je to, rekla je da se ne brinem, to su samo limfni cvorici..

(odgovor članu chuci)
  Neposredna veza do poruke: 12585
15.4.2011 0:13:04   
teacher75

IZVORNA PORUKA: chuci

teacherko gdje ideš na zumbu i koliko plaćaš? ako nije tajna
ja kontam da se počnem zumbati, sestra me nafurala a sada neće sa mnom da ide

u skenderiju, 7km je termin, inace je 50km mjesecno, al meni se ovako vise isplati jer idem maximalno 2 puta sedmicno. ako hoces sa mnom bujrumuser posted image super je

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 12586
15.4.2011 0:14:47   
teacher75

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Chuci samo ti...bicete i vi trudne i necete moci, a ja hocu pa cu vam se smijem user posted image user posted image

Moja zaova ide u IMportane u ovaj novootvoreni fitnes centar i kaze da je prezadovoljna, veceras kad sam ja bila kod dr vodila je i Anu sa sobom, Ana bila u igraoni i kaze da se dijete odusevilo... 69KM je mjesec dana, mozes kad hoces svaki dan ako hoces dolaziti. Ima pilates, zumba, aerobik itd +sprave...kaze pravo cisto i pravo su ljubazni, a i fitnes igraona je extra user posted image

cula sam da je dobro, ali je meni skupo obzirom da ne mogu ici vise od 2 puta sedmicno, tako da mi se ne isplati. a i ne radi tamo ova moja trenerica, koja je najbolja u zumbiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12587
15.4.2011 0:15:46   
iv@ncica
bone  pisala  sam vam ja  kratki  rezime  na  nekoliko stranica  prije..e  nemogu opetuser posted image user posted image

mi  se  ne  keksamo..mi  koristimo  sexolete-vaginalete..ubise  me  antibiotici..a  vala  i  ovi  ovnovi  oko meneuser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

Neposredna veza do poruke: 12588
15.4.2011 0:16:40   
teacher75

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

bone  pisala  sam vam ja  kratki  rezime  na  nekoliko stranica  prije..e  nemogu opetuser posted image user posted image

mi  se  ne  keksamo..mi  koristimo  sexolete-vaginalete..ubise  me  antibiotici..a  vala  i  ovi  ovnovi  oko meneuser posted image user posted image

ni mi se ne sexamo, mm je u fazi "tersanja"user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 12589
15.4.2011 0:21:18   
iv@ncica

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

Neposredna veza do poruke: 12590
15.4.2011 0:21:51   
teacher75
kaznjava meuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 12591
15.4.2011 0:22:03   
Anoniman

odo spavati pa da te jednom user posted image , neobicno mi ovih dana jer  nismo setale s djecacima,cim se vrijeme proljepsa idemouser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 12592
15.4.2011 0:24:58   
iv@ncica
marijana- naravnoooouser posted image povescemo  i nouuser posted image
teacherko-sram  te bilo  sto  si  radila....sad  ga izazivaj..  sexi carape  samostijece..eno  vidjoh u mercatoru na  akcijiuser posted image user posted image   i peri  sudjee  pod  normalno  radi  tako  po  kuci ...pa  da  vidimo ko ce popustituser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 15.4.2011 0:26:16 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12593
15.4.2011 0:25:20   
Anoniman
Pa teacher ako ides dva puta sedmicno to je minimum osam puta mjesecno, puta 7KM...aman tu negdje dodje, cak ti skuplje dodje nego tih 50km mjesecno sto kazes.

Ma ja da nisam trudna sad bih krenula u importane, sve na jednom mjestu, mozes ostati koliko god hoces sati i kad god hoces doci, nema termina, a ima igraona i kaze zaova da je neki momak i cura bili veceras u igraoni i pravo pazili Anu... to je super zamisao za mame koje bi se malo utezale. zatezale a nemaju gdje djecu ostaviti.

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 12594
15.4.2011 0:25:32   
chuci
ne daj mu teacherko da tersa, uzmi ti to pod svoje user posted image nek se zna ko je gazdarica

hvala na pozivu ali meni je daleko sa dobrinje u skenderiju ići, potrošim dodatno sat i po na prevoz. ovo u importanneu mi je preko puta posla ali ne bih ni ja mogla često ići tako da bi se i meni isplatilo ako bi bila cijena po terminu neka. provjeriću to kad stignem. ili jelena ako ti  nije teško zamoli zaovu da provjeri ima li da se plati termin za zumbu i koliko je.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 12595
15.4.2011 0:26:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marijanna

odo spavati pa da te jednom user posted image , neobicno mi ovih dana jer  nismo setale s djecacima,cim se vrijeme proljepsa idemouser posted image

da vas ja obadvijeuser posted image user posted image i ono za onouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kad cemo ja se vrnulauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12596
15.4.2011 0:27:18   
Anoniman
ima i po terminu koliko se sjecam da je govorila, tj po odlasku, ali ne znam tacno koliko je. pitacu je sutra pa javiti.

(odgovor članu chuci)
  Neposredna veza do poruke: 12597
15.4.2011 0:27:58   
teacher75

Pa teacher ako ides dva puta sedmicno to je minimum osam puta mjesecno, puta 7KM...aman tu negdje dodje, cak ti skuplje dodje nego tih 50km mjesecno sto kazes.

Ma ja da nisam trudna sad bih krenula u importane, sve na jednom mjestu, mozes ostati koliko god hoces sati i kad god hoces doci, nema termina, a ima igraona i kaze zaova da je neki momak i cura bili veceras u igraoni i pravo pazili Anu... to je super zamisao za mame koje bi se malo utezale. zatezale a nemaju gdje djecu ostaviti.

ma rekla sam maximalno 2 puta, ne idem kad imamuser posted image to izadje mozda 6 puta mjesecno, tj 42kmuser posted image al super su uslovi u importanu, sto jest jest. al ja sam vezana za ovu svoju trenericu, meni je puno bitnije ko vodi i kakav je trening nego ista drugouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12598
15.4.2011 0:29:00   
teacher75

ima i po terminu koliko se sjecam da je govorila, tj po odlasku, ali ne znam tacno koliko je. pitacu je sutra pa javiti.

termin je 10km

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12599
15.4.2011 0:29:06   
Anoniman
Ja zaboravila na user posted image ja to nemam user posted image

Neposredna veza do poruke: 12600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  502 503 [504] 505 506   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  502 503 [504] 505 506   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *