Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jelenaT A kad joj ja hocu snalicu da stavim nema sanse, neda. A ako kod koga vidi raif dusa joj je skinuti ga i sama ga sebi stavljati na glavu Dadada od kad pricas da ti Andrej ne prica sve hocu da ti ispricam jednu pricu, ali duga pa mi lijeno kucati, ali evo sada ... Od moje rodice sin, a inace tada jedini unuk i kod jedne bake i dede i kod drugih, otac mu ima sestru i brata koji su ga na trepavicama aman nosali, a majka isto brata koji je bukvalno zivio za njega. Dijete nikako nije pricalo, apsolutno ni jednu rijec i oko godinu i po ga odvedu kod pedijatra, pa logopeda, pa defektologa, pa psihologa i sve tako u krug... svi kao ne znaju sta je vjezbajte sa djetetom itd... djetetu i dvije i po godine i ni jedne jedine rijeci nije rekao, ovi opet u krug druga tura doktora, logopeda i ostalo...ma nema gdje ga nisu vodili, cak i kod hodže po zapis ili vec kako se kaze...dijete i dalje ne prica nikako, sve zna i sve pokaze ali ni rijeci. Tako napunio on cetiri godine i rodica ga upise u obdaniste, sva ova gore pobrojana familija se bunila kao pored nas ovolikih sta ce u obdanistu ima ga ko cuvati oni aman svi besposleni, ali srece i nije ih poslusala i tako dijete krenulo u obdaniste, dan za dan dodju po njega, kaze vaspitacica on se igra sa djecom, sve pokaze, kad sta hoce odvede me do toga ali nece da prica, rodica bukvalno ludila... i tako neki 15-dan doveo njega otac u obdaniste posle vikenda provedenog sa babama i dedama gdje su mu svi sve udovoljavali i kako ga je ovaj ostavio na vratima i posao da ide mali se samo okrene i pocne se derati "Momo, Momire pi*ka li ti materina dolazi po mene"... tos u bile njegove prve rijeci i od tad se ne gasi... a zakljucak doktora i prije je znao biti, ali konacan posle te recenice je bio...dijete imalo sve, sve ste mu udovoljavali, lijen bio i nije imao potrebu da prica kad ste svi titrali za njim sto i jeste tako. e ovaj moj momo je prije par dana...u parkicu...on se ljuljao...doslo neko dijete i krenulo da sjedne na njegov bicikl...a on se s ljuljacke poceo derati, ne...ne...ne...ja govorim majci djeteta...slobodno...neka sjedne...nek se malo provoza...a ovaj moj u po frke NE, BEBO! tada sm skontala da on moze kada hoce...samo sto nece...bas onako kao i onaj vic o crnogorcu A mislim da je i greska sto gleda engleske crtice zapravo na disneyu...samo sto se vec navikao...pa mu tako ovi nasi nisu interesantni...a ni ja ne mogu da pohvatam kad je koji i na kojoj tv
|