Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
N_N je li ja ono tebe upoznah na BB? Koliko ti draga godina imas kad si 11 godina u braku, ako jesam tebe upoznala (ne zamjeri trudnicki glupitis me safatao) pa ti kao djevojcurak
Lady vidim ja virkas ti u onu nasu temu u iscekivanju, pripazi se ti tih nocnih aktivnosti ... ali kad hoces na dijetu druga ti ne treba, ta ti je najbolja , te nocne aktivnosti... samo pazi da taj tvoj bude savjestan i pazljiv vozac
Nijedna aktivnost od 5min nema ucinka , kad preporucuju svi kazu min 1h....
Naravno da vid dolazite, ali mi se pozvale a vidim negiras nas, pa reko da se ne bojis da i tvoja ne ofarbamo . Tajra sinoc sam probala novi metod farbanja pa ako mi se bude dalo ima da i tako farbam, super jaja izgledaju... skuvas jaje bez boje onako, pa temperama nasaras sta hoces, pa onda lakom za kosu naprskas... lak im da lijep sjaj, samo sto ja ne znam da crtam pa i nije neka sara
Ma, strah mene da mi se ti ne zaledis na ovoj memli strani...
Moja radna kolegica je prosle godine donijela jaja tako radjena... samo sto nije bilo odredjene sare, vec je stavljala debele naslage tempere u razlicitim bojama i tako prekrila cijelo jaje...
Ako pronadjem sliku na njenom fb profilu postavit cu ovdje...
Uh bogme racuna i te kako...mmmm.... Pitas me za Lanu a znas vec, do 9 je u krevetu, mi smo u dnevnom do cca 23h i onda gledamo film u spavacoj pa nekad poslije toga , tj oko 1 Zato zijevam ujutro, ali neka, ne zalim
N_N je li ja ono tebe upoznah na BB? Koliko ti draga godina imas kad si 11 godina u braku, ako jesam tebe upoznala (ne zamjeri trudnicki glupitis me safatao) pa ti kao djevojcurak
Daaaaa upoznale smo se U avgustu ću imatu 28 god. 9 godina sam u braku a 11 sa svojim mužem Ovaj datum mi obilježavamo, god. braka manje više
Uh bogme racuna i te kako...mmmm.... Pitas me za Lanu a znas vec, do 9 je u krevetu, mi smo u dnevnom do cca 23h i onda gledamo film u spavacoj pa nekad poslije toga , tj oko 1 Zato zijevam ujutro, ali neka, ne zalim
U 1
U to "gluho doba" ne bih se razbudila ni za nekog od onih sa teme Gdje je Lady "metnula" sliku svog muza
U 1
U to "gluho doba" ne bih se razbudila ni za nekog od onih sa teme Gdje je Lady "metnula" sliku svog muza
Kazem ja mm juce, mi nikako u "normalno" vrijeme kaze on : To je pravo vrijeme za ljubav
ja sam znala da ce mene A. s necim pocastiti danas...cim mene glava boli...uvijek je tako...sad smo se kupali tuto kompleto...prosuo je sebi po glavi b-aktiv i po tepihu...pa je meni opet trebalo 15 min. da skontam koga ili sta prvo da sredim...Andreja ili tepih...onda sam se odlucila za dijete ...ja ne znam kako uvijek napravi veliko sra*e kad sam ja najgora...ili je do mene...meni koncentracije fali pa ne razmisljam...pojma nemam...elem...nisam imala snage ni da ga naruzim...kontam...dovoljna ti je kazna sto se sve to cijedi po tebi...samo sam ga uzela i u kadu...lalallalalalalallalalalala...idemo daljeee
ja sam znala da ce mene A. s necim pocastiti danas...cim mene glava boli...uvijek je tako...sad smo se kupali tuto kompleto...prosuo je sebi po glavi b-aktiv i po tepihu...pa je meni opet trebalo 15 min. da skontam koga ili sta prvo da sredim...Andreja ili tepih...onda sam se odlucila za dijete ...ja ne znam kako uvijek napravi veliko sra*e kad sam ja najgora...ili je do mene...meni koncentracije fali pa ne razmisljam...pojma nemam...elem...nisam imala snage ni da ga naruzim...kontam...dovoljna ti je kazna sto se sve to cijedi po tebi...samo sam ga uzela i u kadu...lalallalalalalallalalalala...idemo daljeee
Izvini, znam da ti je to ali tako si me nasmijala.... Vas dvoje ste mi show program....
Izvini, znam da ti je to ali tako si me nasmijala.... Vas dvoje ste mi show program....
suti..ba...boga pitaj ssta tvoja "cvjecka" radi dok si na poslu
a priznajem da sam smotana...ne razmisljam...dala mu citavu onu bocicu i samo mu slamku stavlia..ko da jeveliki...sama sam si kriva