|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  505 506 [507] 508 509   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
15.4.2011 11:18:42   
N_N

IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: N_N

Raja, samo kratko da vas pozdravim (nemam vremena) i da vam javim......

jutros se čula sa sveki i znate šta......

B PRESPAVAO NOĆ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja ne mogu da vjerujem..... Kaže zaspao u 21 i jedva se jutros probudio u 7:30 user posted image user posted image

Ohohohohohoo user posted image user posted image user posted image user posted image sprespava i ti noc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja jesam od utorka svaku noć, on je kod nane i dede user posted image Ovo mi sveki javila, ja nisam doživjela user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12651
15.4.2011 11:18:43   
Lady26
Pa jel prespavala? Bogme jeste.... user posted image user posted image user posted image cim maleni nije tu user posted image user posted image user posted image user posted image

Znam skontala sam....svejedno gdje ti mama prespavala noc i naspavala se - valjda user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 15.4.2011 11:19:27 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12652
15.4.2011 11:19:59   
N_N

IZVORNA PORUKA: jelenaT

N_N user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lady nije ona prespavala vec maleni i sveki user posted image ... ko zna sta je ona radila kad je malenog kod sveki poslala... a ja ne mogu nista da radim user posted image user posted image user posted image

Vidi ove trudnice user posted image user posted image user posted image user posted image Meni je danas godišnjica tralalalala 11 godina user posted image .... neću dalje Jelo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12653
15.4.2011 11:21:58   
Lady26
Congratulation user posted image user posted image user posted image , sve najljepse, aBd da ih dozivite u sreci i ljubavi jos punoo sa svojom djecicom... user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 12654
15.4.2011 11:22:01   
Anoniman
N_N je li ja ono tebe upoznah na BB? Koliko ti draga godina imas kad si 11 godina u braku, ako jesam tebe upoznala (ne zamjeri trudnicki glupitis me safatao) pa ti kao djevojcurak user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 12655
15.4.2011 11:24:02   
Lady26
Jedna 2u1 javi seeeeeeeee, ne viriiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12656
15.4.2011 11:24:13   
mama2009

Lady vidim ja virkas ti u onu nasu temu u iscekivanju, pripazi se ti tih nocnih aktivnosti user posted image ... ali kad hoces na dijetu druga ti ne treba, ta ti je najbolja user posted image , te nocne aktivnosti... samo pazi da taj tvoj bude savjestan i pazljiv vozac user posted image

Nijedna aktivnost od 5min nema ucinka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kad preporucuju svi kazu min 1h.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti ko zecica 5min ti treba svaka cast

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12657
15.4.2011 11:26:08   
Lady26
Ebi ga....pozelim a mm dobro pripremi teren pa mi ne treba puno... user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 12658
15.4.2011 11:28:13   
R&T@

Naravno da vid dolazite, ali mi se pozvale a vidim negiras nas, pa reko da se ne bojis da i tvoja ne ofarbamo user posted image . Tajra sinoc sam probala novi metod farbanja pa ako mi se bude dalo ima da i tako farbam, super jaja izgledaju... skuvas jaje bez boje onako, pa temperama nasaras sta hoces, pa onda lakom za kosu naprskas... lak im da lijep sjaj, samo sto ja ne znam da crtam pa i nije neka sara user posted image user posted image

Ma, strah mene da mi se ti ne zaledis na ovoj memli strani...user posted image user posted image

Moja radna kolegica je prosle godine donijela jaja tako radjena...
samo sto nije bilo odredjene sare, vec je stavljala debele naslage tempere u razlicitim bojama i tako prekrila cijelo jaje...

Ako pronadjem sliku na njenom fb profilu postavit cu ovdje...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12659
15.4.2011 11:28:29   
mama2009
ma kod nas se ne racuna to "na brzaka"......bas sam te htjela pitat kad ti lana zaspe pa ti ostane vremena za sex, moja zaspe oko 11, mi ne  meremo u to doba, ko bi ustao u 6......

nego ovaj vikend nas zeznu sveki trebala D ici kod njih za vikend, al kao bole je ledja mozda je nece moci uzeti

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12660
15.4.2011 11:30:15   
Lady26
Uh bogme racuna i te kako...mmmm....
Pitas me za Lanu a znas vec, do 9 je u krevetu, mi smo u dnevnom do cca 23h i onda gledamo film u spavacoj pa nekad poslije toga user posted image user posted image user posted image , tj oko 1 user posted image user posted image user posted image
Zato zijevam ujutro, ali neka, ne zalim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 15.4.2011 11:31:07 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 12661
15.4.2011 11:31:02   
N_N

N_N je li ja ono tebe upoznah na BB? Koliko ti draga godina imas kad si 11 godina u braku, ako jesam tebe upoznala (ne zamjeri trudnicki glupitis me safatao) pa ti kao djevojcurak user posted image

Daaaaa upoznale smo se user posted image U avgustu ću imatu 28 god. 9 godina sam u braku a 11 sa svojim mužem user posted image user posted image Ovaj datum mi obilježavamo, god. braka manje više user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12662
15.4.2011 11:38:16   
R&T@

Congratulation user posted image user posted image user posted image , sve najljepse, aBd da ih dozivite u sreci i ljubavi jos punoo sa svojom djecicom... user posted image user posted image user posted image

Cestitke i od mene za N_N i njenog muzauser posted image

Ovako "sroceno" kao da im cestitah proslu nocuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12663
15.4.2011 11:41:12   
Lady26
Ti mene samo nesto kopiras, od spavace sobe do cestitki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12664
15.4.2011 11:42:28   
R&T@

Pitas me za Lanu a znas vec, do 9 je u krevetu, mi smo u dnevnom do cca 23h i onda gledamo film u spavacoj pa nekad poslije toga user posted image user posted image user posted image , tj oko 1 user posted image user posted image user posted image
Zato zijevam ujutro, ali neka, ne zalim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

U 1user posted image

U to "gluho doba" ne bih se razbudila ni za nekog od onih sa teme Gdje je Lady "metnula" sliku svog muzauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12665
15.4.2011 11:42:39   
Anoniman
Hajte zene djecu za vikend kod mene, mama2009 ti zaduzena za dovoz i odvoz djece pa se bacite na posO kad vec ja ne mogu ja cu da vam djecu cuvam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 12666
15.4.2011 11:44:25   
Lady26
IZVORNA PORUKA: tajra

U 1user posted image

U to "gluho doba" ne bih se razbudila ni za nekog od onih sa teme Gdje je Lady "metnula" sliku svog muzauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kazem ja mm juce, mi nikako u "normalno" vrijeme kaze on : To je pravo vrijeme za ljubav user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12667
15.4.2011 11:44:56   
R&T@

Ti mene samo nesto kopiras, od spavace sobe do cestitki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

E, tamo te ne mogu kopirati...
prebrza si...

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam ipak zena u cetvrtoj deceniji zivotauser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12668
15.4.2011 11:45:07   
Anoniman
N_N cestitaaaaamuser posted image user posted image user posted image user posted image 11 godina m/Brakauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam znala da ce mene A. s necim pocastiti danas...cim mene glava boli...uvijek je tako...sad smo se kupali tuto kompleto...prosuo je sebi po glavi b-aktivuser posted image i po tepihu...pa je meni opet trebalo 15 min. da skontam koga ili sta prvo da sredim...Andreja ili tepih...onda sam se odlucila za dijeteuser posted image user posted image user posted image ...ja ne znam kako uvijek napravi veliko sra*e kad sam ja najgora...ili je do mene...meni koncentracije fali pa ne razmisljam...pojma nemam...elem...nisam imala snage ni da ga naruzim...kontam...dovoljna ti je kazna sto  se sve to cijedi po tebi...samo sam ga uzela i u kadu...lalallalalalalallalalalala...idemo daljeee

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 12669
15.4.2011 11:45:19   
N_N
Hvala vam punooooooo user posted image
Jelo ne reci 2x user posted image user posted image

Idem sada, ćao žene, čujemo se večeras..... možda user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12670
15.4.2011 11:46:53   
Lady26
IZVORNA PORUKA: dadada

N_N cestitaaaaamuser posted image user posted image user posted image user posted image 11 godina m/Brakauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam znala da ce mene A. s necim pocastiti danas...cim mene glava boli...uvijek je tako...sad smo se kupali tuto kompleto...prosuo je sebi po glavi b-aktivuser posted image i po tepihu...pa je meni opet trebalo 15 min. da skontam koga ili sta prvo da sredim...Andreja ili tepih...onda sam se odlucila za dijeteuser posted image user posted image user posted image ...ja ne znam kako uvijek napravi veliko sra*e kad sam ja najgora...ili je do mene...meni koncentracije fali pa ne razmisljam...pojma nemam...elem...nisam imala snage ni da ga naruzim...kontam...dovoljna ti je kazna sto  se sve to cijedi po tebi...samo sam ga uzela i u kadu...lalallalalalalallalalalala...idemo daljeee

Izvini, znam da ti je to user posted image ali tako si me nasmijala.... user posted image user posted image
Vas dvoje ste mi show program....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12671
15.4.2011 11:48:44   
R&T@

Hajte zene djecu za vikend kod mene, mama2009 ti zaduzena za dovoz i odvoz djece pa se bacite na posO kad vec ja ne mogu ja cu da vam djecu cuvam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moze, moze...

Ali ko ce ti vratiti uslugu najesen...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja vise ne znam s malim bebamauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12672
15.4.2011 11:49:55   
Anoniman
tajra drugarice ne daj da te ove ''mladice'' naloze u 1 sat se spavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kakve aktivnosti u ta dobauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
evo noa i ja se borimo s doruckomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12673
15.4.2011 11:51:40   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja dok moRem ja cu i da radim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12674
15.4.2011 11:51:48   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

Izvini, znam da ti je to user posted image ali tako si me nasmijala.... user posted image user posted image
Vas dvoje ste mi show program....

suti..ba...boga pitaj ssta tvoja "cvjecka" radi dok si na posluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a priznajem da sam smotana...ne razmisljam...dala mu citavu onu bocicu i samo mu slamku stavlia..ko da jeveliki...sama sam si kriva

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 12675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  505 506 [507] 508 509   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  505 506 [507] 508 509   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *