|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  504 505 [506] 507 508   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
15.4.2011 10:20:32   
Anoniman
A kad joj ja hocu snalicu da stavim nema sanse, neda. A ako kod koga vidi raif dusa joj je skinuti ga i sama ga sebi stavljati na glavu user posted image

Dadada od kad pricas da ti Andrej ne prica sve hocu da ti ispricam jednu pricu, ali duga pa mi lijeno kucati, ali evo sada user posted image ... Od moje rodice sin, a inace tada jedini unuk i kod jedne bake i dede i kod drugih, otac mu ima sestru i brata koji su ga na trepavicama aman nosali, a majka isto brata koji je bukvalno zivio za njega. Dijete nikako nije pricalo, apsolutno ni jednu rijec i oko godinu i po ga odvedu kod pedijatra, pa logopeda, pa defektologa, pa psihologa i sve tako u krug... svi kao ne znaju sta je vjezbajte sa djetetom itd... djetetu i dvije i po godine i ni jedne jedine rijeci nije rekao, ovi opet u krug druga tura doktora, logopeda i ostalo...ma nema gdje ga nisu vodili, cak i kod hodže po zapis ili vec kako se kaze...dijete i dalje ne prica nikako, sve zna i sve pokaze ali ni rijeci. Tako napunio on cetiri godine i rodica ga upise u obdaniste, sva ova gore pobrojana familija se bunila kao pored nas ovolikih sta ce u obdanistu ima ga ko cuvati oni aman svi besposleni, ali srece i nije ih poslusala i tako dijete krenulo u obdaniste, dan za dan dodju po njega, kaze vaspitacica on se igra sa djecom, sve pokaze, kad sta hoce odvede me do toga ali nece da prica, rodica bukvalno ludila... i tako neki 15-dan doveo njega otac u obdaniste posle vikenda provedenog sa babama i dedama gdje su mu svi sve udovoljavali i kako ga je ovaj ostavio na vratima i posao da ide mali se samo okrene i pocne se derati "Momo, Momire pi*ka li ti materina dolazi po mene"... tos u bile njegove prve rijeci i od tad se ne gasi... a zakljucak doktora i prije je znao biti, ali konacan posle te recenice je bio...dijete imalo sve, sve ste mu udovoljavali, lijen bio i nije imao potrebu da prica kad ste svi titrali za njim sto i jeste tako.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12626
15.4.2011 10:26:32   
megi
a zene svaka vam cast sto ste se raspisale
pa meni ujutro treba sat vremena samo ovu temu da iscitam

nasa noc je bila onako
i dalje ne veceramo, pijemo cajeve, i to sad hoce samo od sipka nikakav drugi

lady svaka cast na aktivnostima nocnim user posted image
nego gdje ono jos cipelici osim na ilidzi imaju

amani super za djecaka sto nema temp, bice on dobro
uh moramo i mi na ovu vakcinu od 18 mjeseci

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12627
15.4.2011 10:28:59   
Anoniman
Meni sad stigla cestitka od gradonacelnika user posted image ... idem u shooping user posted image

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 12628
15.4.2011 10:29:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

A kad joj ja hocu snalicu da stavim nema sanse, neda. A ako kod koga vidi raif dusa joj je skinuti ga i sama ga sebi stavljati na glavu user posted image

Dadada od kad pricas da ti Andrej ne prica sve hocu da ti ispricam jednu pricu, ali duga pa mi lijeno kucati, ali evo sada user posted image ... Od moje rodice sin, a inace tada jedini unuk i kod jedne bake i dede i kod drugih, otac mu ima sestru i brata koji su ga na trepavicama aman nosali, a majka isto brata koji je bukvalno zivio za njega. Dijete nikako nije pricalo, apsolutno ni jednu rijec i oko godinu i po ga odvedu kod pedijatra, pa logopeda, pa defektologa, pa psihologa i sve tako u krug... svi kao ne znaju sta je vjezbajte sa djetetom itd... djetetu i dvije i po godine i ni jedne jedine rijeci nije rekao, ovi opet u krug druga tura doktora, logopeda i ostalo...ma nema gdje ga nisu vodili, cak i kod hodže po zapis ili vec kako se kaze...dijete i dalje ne prica nikako, sve zna i sve pokaze ali ni rijeci. Tako napunio on cetiri godine i rodica ga upise u obdaniste, sva ova gore pobrojana familija se bunila kao pored nas ovolikih sta ce u obdanistu ima ga ko cuvati oni aman svi besposleni, ali srece i nije ih poslusala i tako dijete krenulo u obdaniste, dan za dan dodju po njega, kaze vaspitacica on se igra sa djecom, sve pokaze, kad sta hoce odvede me do toga ali nece da prica, rodica bukvalno ludila... i tako neki 15-dan doveo njega otac u obdaniste posle vikenda provedenog sa babama i dedama gdje su mu svi sve udovoljavali i kako ga je ovaj ostavio na vratima i posao da ide mali se samo okrene i pocne se derati "Momo, Momire pi*ka li ti materina dolazi po mene"... tos u bile njegove prve rijeci i od tad se ne gasi... a zakljucak doktora i prije je znao biti, ali konacan posle te recenice je bio...dijete imalo sve, sve ste mu udovoljavali, lijen bio i nije imao potrebu da prica kad ste svi titrali za njim sto i jeste tako.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

e ovaj moj momo je prije par dana...u parkicu...on se ljuljao...doslo neko dijete i krenulo da sjedne na njegov bicikl...a on se s ljuljacke poceo derati, ne...ne...ne...ja govorim majci djeteta...slobodno...neka sjedne...nek se malo provoza...a ovaj moj u po frke NE, BEBO!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tada sm skontala da on moze kada hoce...samo sto nece...bas onako kao i onaj vic o crnogorcuuser posted image user posted image user posted image

A mislim da je i greska sto gleda engleske crtice zapravo na disneyu...samo sto se vec navikao...pa mu tako ovi nasi nisu interesantni...a ni ja ne mogu da pohvatam kad je koji i na kojoj tv

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12629
15.4.2011 10:31:36   
Lady26
IZVORNA PORUKA: megi

nasa noc je bila onako
i dalje ne veceramo, pijemo cajeve, i to sad hoce samo od sipka nikakav drugi

lady svaka cas_t na aktivnostima nocnim user posted image
nego gdje ono jos cipelici osim na ilidzi imaju

Ooo hvala, samo se nadam urednoj user posted image .....

Evo da i ja nekoga posavjetujem, tj da probam....kuhaj joj caj od nane/mente...licno se uvjerila da "djeluje" za apetit, pa ako treba malo joj ga zasladi...
A caj od sipka zatvara, koliko se ja sjecam, a tvoja curica ima problema kad kaki, ja bih ga prestala davati...

Cipelici : na Ilidzi 2 radnje (Orange centar i kod pijace Ilidza), Alipasino A faza, Mercur Otoka II sprat, Novi robot na socijalnom.....

< Poruku je uredio Lady26 -- 15.4.2011 10:32:30 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 12630
15.4.2011 10:42:30   
mama75
Jutro zene! Vidim vi vec vrijedne bile. Ja tek jutarnju kaficu pijem, spavali smo do pola 10 user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12631
15.4.2011 10:50:10   
R&T@
Mene su djeca pokvarila...
Ustajem u 7 i kad spavaju kod nane...user posted image

Dadado, znaci "Momo" ipak moze i zna kad "zagusti"user posted image user posted image user posted image user posted image

Sta je sa Apotekarkomuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 12632
15.4.2011 10:58:06   
Anoniman
Tajra zar ti blizu imas prodavnicu user posted image user posted image user posted image ... jos sinoc sam se nani od tm smijala i vikendici i stanu, stomak me zabolio od smijeha user posted image ... Ja se sinoc najavila na vikend na tu vikendicu a ti me cooliras...sram te bilo user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 12633
15.4.2011 10:59:40   
Lady26
IZVORNA PORUKA: tajra

Sta je sa Apotekarkomuser posted image

Stvarno, nije se javila odavno.... user posted image user posted image
Valjda je sve ok?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12634
15.4.2011 11:00:08   
tekja
jutro i od nasuser posted image

nama nije bas dobro jer je moj V. pored jucerasnjeg proljeva i osipa po guzi sinoc i povracaouser posted image user posted image user posted image ...isprepadani smo oboje...jutros opet proljev, doruckovao je, ali mu se u par navrata bas podizao zeludac dok je jeo, tako da sam i dalje na oprezu...a mene glava boooooolllliiiiii, lose sam spavala...vec druga masina od jutros tumbauser posted image

V. sam smislio i izveo uspavanku: mama, babo, babo, mama, mabo, bamo i ostale izvedive permutacije, jos ima i finu intonaciju, kada pjeva zvuci ko ono mama mia, mama miauser posted image user posted image user posted image ...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12635
15.4.2011 11:02:03   
Anoniman
I ja sam pitala za Apotekarku, a i Niobe nema.

Lady vidim ja virkas ti u onu nasu temu u iscekivanju, pripazi se ti tih nocnih aktivnosti user posted image ... ali kad hoces na dijetu druga ti ne treba, ta ti je najbolja user posted image , te nocne aktivnosti... samo pazi da taj tvoj bude savjestan i pazljiv vozac user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 12636
15.4.2011 11:03:20   
Lady26
IZVORNA PORUKA: tekja

nama nije bas dobro jer je moj V. pored jucerasnjeg proljeva i osipa po guzi sinoc i povracaouser posted image user posted image user posted image ...isprepadani smo oboje...jutros opet proljev, doruckovao je, ali mu se u par navrata bas podizao zeludac dok je jeo, tako da sam i dalje na oprezu...a mene glava boooooolllliiiiii, lose sam spavala...vec druga masina od jutros tumbauser posted image

Uh sta je vas to uhvatilo...Samo ga nemoj pretrpavati sa jelom da ne dobije nagon na povracanje, ne daji mu jogurt pa sok od narandze user posted image ....
Skuhaj mu caj od nane da mu malo smiri stomu ili sipak za stolicu...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 12637
15.4.2011 11:04:29   
Lady26

Lady vidim ja virkas ti u onu nasu temu u iscekivanju, pripazi se ti tih nocnih aktivnosti user posted image ... ali kad hoces na dijetu druga ti ne treba, ta ti je najbolja user posted image , te nocne aktivnosti... samo pazi da taj tvoj bude savjestan i pazljiv vozac user posted image

Nijedna aktivnost od 5min nema ucinka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kad preporucuju svi kazu min 1h.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12638
15.4.2011 11:08:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Uh sta je vas to uhvatilo...Samo ga nemoj pretrpavati sa jelom da ne dobije nagon na povracanje, ne daji mu jogurt pa sok od narandze user posted image ....
Skuhaj mu caj od nane da mu malo smiri stomu ili sipak za stolicu...

tekja,
user posted image user posted image user posted image user posted image ako ima proliv sto mu ne ukljucis linex.
Neka pije dosta tecnosti, ....
ljubim ga da brzo ozdravi.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 12639
15.4.2011 11:08:55   
R&T@

Tajra zar ti blizu imas prodavnicu user posted image user posted image user posted image ... jos sinoc sam se nani od tm smijala i vikendici i stanu, stomak me zabolio od smijeha user posted image ... Ja se sinoc najavila na vikend na tu vikendicu a ti me cooliras...sram te bilo user posted image

user posted image user posted image user posted image

Zato krenem ranom zorom...
kao oni iz Sabicauser posted image user posted image user posted image

Izvini, primila bih ja tebe ovako user posted image , ali zar prvo R. i ja ne dolazimo na "brdo prekoputa" da pomognemo Ani u farbanju jajauser posted image
user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12640
15.4.2011 11:09:21   
mama75

V. sam smislio i izveo uspavanku: mama, babo, babo, mama, mabo, bamo i ostale izvedive permutacije, jos ima i finu intonaciju, kada pjeva zvuci ko ono mama mia, mama miauser posted image user posted image user posted image ...

malo pripazi sta mu dajes danas da jede, da mu ne iritira stomak. Ja sam "specijalizirala" proljeve i povracanje, nakon sto smo jednom zaglavili u bolnici zbog dehidriranja. Ono sto je dobro i kod proljeva i kod povracanja je da djetetu das par kasikica kisele vode, pa onda par kasikica coca-cole, zatim caja od sipka i na kraju ako je puno povracao i neki rastvor elektrolita. Sve to se daje pomalo i u razmacima od par minuta. Pa onda nakon sat ponovis sve to. Od hrane: piletina nemasna, riza, stapici... uglavnom suha hrana. Nemoj ga tjerati da jede puno ako ima nagon na povracanje jer ce mu biti jos gore. I nikako ne daji one "zelene" cajeve (nana, kamilica i sl) nego "crvene (sipak, ruski caj, roibos). Da, banana je jako dobra ako moze da je pojede.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 12641
15.4.2011 11:11:53   
Anoniman
Naravno da vid dolazite, ali mi se pozvale a vidim negiras nas, pa reko da se ne bojis da i tvoja ne ofarbamo user posted image . Tajra sinoc sam probala novi metod farbanja pa ako mi se bude dalo ima da i tako farbam, super jaja izgledaju... skuvas jaje bez boje onako, pa temperama nasaras sta hoces, pa onda lakom za kosu naprskas... lak im da lijep sjaj, samo sto ja ne znam da crtam pa i nije neka sara user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 12642
15.4.2011 11:12:23   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

Nijedna aktivnost od 5min nema ucinka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kad preporucuju svi kazu min 1h.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zar ti je zec u krevetuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko ti je onda svaku noc...
meni je moj maratonac dovoljan ponekaduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12643
15.4.2011 11:13:48   
N_N
Raja, samo kratko da vas pozdravim (nemam vremena) i da vam javim......

jutros se čula sa sveki i znate šta......

B PRESPAVAO NOĆ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja ne mogu da vjerujem..... Kaže zaspao u 21 i jedva se jutros probudio u 7:30 user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12644
15.4.2011 11:15:12   
megi
Ladyuser posted image  hvala na informacijama
probacemo i sa cajem od nane
a sipak pije jer ima kao proljev, od zubica naravno, tako da je to pati a ne stomak kao da joj je tvrda stolica nisam dobro napisala neki dan

tekja valjda ce biti bolje, samo laganini hrana, imas onaj hip ors on je dobar po koju kasikicu, malo caja, malo kuhanog krompira, rize i bice on za deset
a za crvenu guzu peri je rastvorom hipermangena, mazi kremom nekome je dobar bepanthen, nekome jekoderm, nama se pokazal ajedino dopbra krema koju prave apoteke sarajevo protiv ojeda kosta oko 12 KM,

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 12645
15.4.2011 11:15:25   
Lady26
IZVORNA PORUKA: tajra

Zar ti je zec u krevetuuser posted image

Lahko ti je onda svaku noc...
meni je moj maratonac dovoljan ponekaduser posted image user posted image user posted image

Ta sam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jbg...naleti mi tako....a kad krenes u u akciju u 1 iza ponoci necu (citaj ne mogu) razvlacit po sat vremena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12646
15.4.2011 11:15:33   
Anoniman
Stvarno Lady ja zbog 5minuta ne bih ni pocinjalauser posted image ... Meni muzic dolazi veceras...uh al sam ga pozeljela user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 12647
15.4.2011 11:16:36   
Lady26
IZVORNA PORUKA: N_N

B PRESPAVAO NOĆ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja ne mogu da vjerujem..... Kaže zaspao u 21 i jedva se jutros probudio u 7:30 user posted image user posted image

Ohohohohohoo user posted image user posted image user posted image user posted image sprespava i ti noc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 12648
15.4.2011 11:17:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

user posted image user posted image user posted image user posted image bravo B. lutko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image masallah .......

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 12649
15.4.2011 11:17:59   
Anoniman
N_N user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lady nije ona prespavala vec maleni i sveki user posted image ... ko zna sta je ona radila kad je malenog kod sveki poslala... a ja ne mogu nista da radim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 12650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  504 505 [506] 507 508   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  504 505 [506] 507 508   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *