|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  500 501 [502] 503 504   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
14.4.2011 23:00:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: dadada

samo vici yes...yesuser posted image user posted image user posted image user posted image
bila je dobra...tesko da neko moze tvoj ot nadmasiti...al se dostojanstveno borilauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
manje price...vise radauser posted image user posted image ...imas ppuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 12526
14.4.2011 23:01:01   
mama75
eh dadada sada mi pade na pamet: mali od mog rodjaka tako nikako nije htio da prica. Sve razumije, ali nece da progovori. I savjet starih: da iz ciganske trbe malo hljeba pojede user posted image  user posted image Savjet nisu poslusali, mali haman tek s 3 godine propricao. Ali je nadoknadio sve sto je propustio. sada mu samo govore: de malo suti, odmori user posted image  user posted image  user posted image Sta bi tek bilo da je onog hljeba jeo?

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 12527
14.4.2011 23:01:10   
Lady26
Eh odoh i ja....NoJa drago mi je da si se vrnula....

Tajra, polako ipak si ti zena u godinama user posted image user posted image user posted image - salim se user posted image
Pusa velika svima, laku noccccc pa pa

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12528
14.4.2011 23:01:47   
Niina
Mi danas primili MRP, dusa draga zaplakala je samo kad je dobila bocu ali ubrzo se smirila i bilo je sve po starom.
Ja sam sve odlagala tu vakcinu, ali neki dan sretoh pedijatricu kad veli ona objavljena je epidemija rubeole i njima je naredjeno da zaustave sve vakcine i da vakcinisu samo MRP...i tako odosmo i mi po vakcinu.
I jos nesto sto nisam znala revakcinacija za najmanje 4 mjeseca ali mora se primiti prije drugog rodjendana.
pa eto drage mame koje niste jos odnijele bebicu na tu vakcinu samo da vas informice.

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 12529
14.4.2011 23:02:09   
Anoniman
Samo da vas pozdravim i nema šanse da sve pofatam šta ste pričale-prave ste mahalušeuser posted image

eh još da vam kažem da mi moramo sad da gledamo Ajšu user posted image user posted image user posted image , Alim  kako je Ajšu vidio samo govori nađi Ajšu, pusti Ajšu kako jede supuuser posted image user posted image user posted image
Ajša mi je u favoritimauser posted image user posted image

(odgovor članu mama75)
  Neposredna veza do poruke: 12530
14.4.2011 23:03:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mama75

eh dadada sada mi pade na pamet: mali od mog rodjaka tako nikako nije htio da prica. Sve razumije, ali nece da progovori. I savjet starih: da iz ciganske trbe malo hljeba pojede user posted image  user posted image Savjet nisu poslusali, mali haman tek s 3 godine propricao. Ali je nadoknadio sve sto je propustio. sada mu samo govore: de malo suti, odmori user posted image  user posted image  user posted image Sta bi tek bilo da je onog hljeba jeo?
user posted image user posted image user posted image user posted image
dobro je da znam ako S. skola neupaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama75)
  Neposredna veza do poruke: 12531
14.4.2011 23:03:13   
N_N

IZVORNA PORUKA: N_N

dadada dovedi ga kod S na obuku user posted image  Garantujem ti da bi jedva čekala noć da zaspe user posted image user posted image  Rekla sam ti ja da B gleda u nju k'o u kino user posted image  Neki dan je zajedno s njom naučio na pamet brojalicu koju je imala za zadaću iz muzičke kulture. Mi se sjeuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vala dovescu...jos mi je S. ostalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Hej molim te, ne znam jesam li propustila nešto.... - ti si njega vodila logopedu ili? Ako da, hajde pliz u kratkim crtama šta su vam rekli ili ako si pisala koja je str.?

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12532
14.4.2011 23:03:51   
Anoniman
a đe je Breskvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12533
14.4.2011 23:04:00   
mama75
IZVORNA PORUKA: Niina

Mi danas primili MRP, dusa draga zaplakala je samo kad je dobila bocu ali ubrzo se smirila i bilo je sve po starom.
Ja sam sve odlagala tu vakcinu, ali neki dan sretoh pedijatricu kad veli ona objavljena je epidemija rubeole i njima je naredjeno da zaustave sve vakcine i da vakcinisu samo MRP...i tako odosmo i mi po vakcinu.
I jos nesto sto nisam znala revakcinacija za najmanje 4 mjeseca ali mora se primiti prije drugog rodjendana.
pa eto drage mame koje niste jos odnijele bebicu na tu vakcinu samo da vas informice.

Otkud sada to? Pa zar nije revakcinacija u 6. godini???

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 12534
14.4.2011 23:04:30   
Anoniman

i meni su tako rekli

(odgovor članu mama75)
  Neposredna veza do poruke: 12535
14.4.2011 23:05:23   
N_N

Mi nismo još ovu primili..... Imamo još skoro 2 mj. do rođendana.... Je li ko skoro vodio dijete na ovu što se prima sa 18 mj. Uh kako sam u grču user posted image

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 12536
14.4.2011 23:06:02   
Niina
eto ne znam ni ja, nisam gledala kalendar vakcinacije nego mi ona to danas rece, a moze bit da sam je nesta pogresno shvatila. ali upisa mi u karton za vakcinu.

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 12537
14.4.2011 23:06:06   
mama75
Ja evo i onaj "karton imunizacije" uzela. Lijepo pise u 6. godini. E svasta! Samo bi ih boli, jadničci mali. Mi tu MMR jos nismo ni primili, napredno mi dijete pa ne moze jos user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12538
14.4.2011 23:06:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

a đe je Breskvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sram te bilo tek sad pitaš za mene user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12539
14.4.2011 23:06:59   
N_N

i meni su tako rekli

Čekaj, čekaj revakcinacija MRP do 2. rođendana?? user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12540
14.4.2011 23:07:45   
mama75

Mi nismo još ovu primili..... Imamo još skoro 2 mj. do rođendana.... Je li ko skoro vodio dijete na ovu što se prima sa 18 mj. Uh kako sam u grču user posted image

Ja jesam prije 20-ak dana. Sve hB proslo u redu.

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 12541
14.4.2011 23:08:15   
DM

IZVORNA PORUKA: ivanasa

uhhh cula svekrva od mm kako je filip danas nemiran bio i proziva me na fb da mi kaze kako je kod njih sinoc miran bio i da uopste ne zna kako to da je u kuci samo tako nestasan..uglavnom..ovo sam malo htjela da se pojadam,poslala mi sliku od sinoc (ona mu govori da je on bakina curica) pa da vidite user posted image

http://www4.slikomat.com/10/0414/aex-filipk.jpg

[/quotJa pošla d apročitam šta se danas izdešavalouser posted image ma bjež' bauser posted image
E ivana-ovake loknice smo mi ošišaliuser posted image user posted image user posted image
Hanady-čestitke za ćuser posted image user posted image
A sad nek' mi neko pošalje na pp šta je bilo sa felix-do sinoć sam mislila  da sam ja krivauser posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu ivanasa)
Neposredna veza do poruke: 12542
14.4.2011 23:09:01   
N_N
mama75 znači nije bilo reakcije, super hB! Moramo još i to odraditi.....

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 12543
14.4.2011 23:10:09   
Anoniman

dadada dovedi ga kod S na obuku user posted image  Garantujem ti da bi jedva čekala noć da zaspe user posted image user posted image  Rekla sam ti ja da B gleda u nju k'o u kino user posted image  Neki dan je zajedno s njom naučio na pamet brojalicu koju je imala za zadaću iz muzičke kulture. Mi se sjeuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vala dovescu...jos mi je S. ostalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Hej molim te, ne znam jesam li propustila nešto.... - ti si njega vodila logopedu ili? Ako da, hajde pliz u kratkim crtama šta su vam rekli ili ako si pisala koja je str.?
evo sam nasla http://www.ringeraja.ba/forum/m_667822/mpage_375/key_/tm.htm

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 12544
14.4.2011 23:10:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

sram te bilo tek sad pitaš za mene user posted image user posted image user posted image user posted image ...

breKskvaaaaaaauser posted image user posted image user posted image i tebe sam pozelilaaaaaaaaaa

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12545
14.4.2011 23:11:26   
mama75
Nije hB. A i ja se nesto nisam pretjerano brinula, primala je ranije te vakcine i nikada nije imala ni temp, niti bilo koju drugu reakciju. I to je bilo prije onog slucaja sa bebom u Doboju, pa sam i ja bila opustenija. Sada kad se sjetim toga, strah me retroaktivno. user posted image

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 12546
14.4.2011 23:12:32   
DM

IZVORNA PORUKA: tajra

Tempiraj ti muza za kraj novembra, pocetak decembra pa da dobijete jednu augustovsku mirnicuuser posted image

E vidiš ovo je stvarno tačno. Ja sam rođena u avgustu i kažu da mirnijeg djeteta nije bilo na svijetu user posted image  A znam još dječice koja su rođena u avgustu i baš su mirnice. Ma šta da vam kažem, krasni smo user posted image user posted image  

Tačno, tačno, ja imamo 2 augustovčadi-mm i prvog sina!
al' što su ovi u junu zeznutiuser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 12547
14.4.2011 23:15:14   
Anoniman

Nije hB. A i ja se nesto nisam pretjerano brinula, primala je ranije te vakcine i nikada nije imala ni temp, niti bilo koju drugu reakciju. I to je bilo prije onog slucaja sa bebom u Doboju, pa sam i ja bila opustenija. Sada kad se sjetim toga, strah me retroaktivno. user posted image

ja bih da te potpisem i ja retroaktivno ispoljavam sve strahoveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sve hB proslo dobro al kad nesto procitam sve me strah hvatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma luda sam 100%user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama75)
  Neposredna veza do poruke: 12548
14.4.2011 23:16:27   
Anoniman

breKskvaaaaaaauser posted image user posted image user posted image i tebe sam pozelilaaaaaaaaaa

i ja sam vas al nemam vremena pisati samo malo čitam, baš imam poslauser posted image
evo šaljemo vam tople pozdrave s tuteuser posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12549
14.4.2011 23:18:34   
Anoniman

i ja sam vas al nemam vremena pisati samo malo čitam, baš imam poslauser posted image
evo šaljemo vam tople pozdrave s tuteuser posted image user posted image user posted image
user posted image

srce slatkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  500 501 [502] 503 504   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  500 501 [502] 503 504   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *