|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  497 498 [499] 500 501   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
14.4.2011 21:37:56   
Anoniman
Ovo nije tacno dadadada user posted image
Mama75 tebi fali minimalno deset kg zeno, a ne 4 user posted image
Lady tebi 5-6 viska
Bambi tebi nema viska po mom misljenu...

A mama ja sam se i najela prije nego sto si ti dosla, ja nisam na kafi bila vec na bureku user posted image . Mama djecica su ti kao med, a Kanitine suze....joj dusa draga i one usne...
Bambi... Sabina me kupila svojom otvorenoscu i komunikativnoscu...andjeo je user posted image
Lady mama2009 me dovezla na moje brdo, pa sad kad me budete tracali mozete da ga uporedjujete sa onim drugim brdom iz price nase user posted image

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 12451
14.4.2011 21:38:08   
Lady26
Ivanasa, kako si ti draga moja? kako je djecak?

Ma bjezi pusti ovu dadadu, samo zakuha i ode...
Ja sam k''o user posted image , nece kile dole i gotovo user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu ivanasa)
Neposredna veza do poruke: 12452
14.4.2011 21:39:53   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dadada

tajroooooooo...i tebe sam pozelila...niako tebe uganjatiuser posted image ...

Dadadani, dadadaniuser posted image user posted image user posted image

I ne valja ti onaj "kilogrami_metar"user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne pise kako da ja "naguram" jos 3 kguser posted image user posted image user posted image

Jedino ovcu da pojedemuser posted image user posted image user posted image

P.S. trudnoca ne dolazi u obzir...tada dobijem +30, a ne +3user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12453
14.4.2011 21:41:29   
teacher75
dadada, moze li kratki rezime danasnjih desavanja na ovoj temi, please?user posted image nemam kad sve da iscitam, a ne bi da ispadnem iz folauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12454
14.4.2011 21:43:29   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

dadada, moze li kratki rezime danasnjih desavanja na ovoj temi, please?user posted image nemam kad sve da iscitam, a ne bi da ispadnem iz folauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

ja ne vjerujem da iko može ukratko da prepriča...
ja cijeli dan po malo svraćam...i sad sam skontala da ništa više ne kontamuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 12455
14.4.2011 21:43:47   
ivanasa

IZVORNA PORUKA: Lady26

Ivanasa, kako si ti draga moja? kako je djecak?

Ma bjezi pusti ovu dadadu, samo zakuha i ode...
Ja sam k''o user posted image , nece kile dole i gotovo user posted image user posted image user posted image user posted image

dobro sam draga..od filipa nemam kad ni misliti ni sekirati se..danas je belaja napravio ko nikad..em prolsio kafu po sebi po tepihu (sreca hladna bila a ne znam ni kako dodje do nje),em sav smoki izmrvio i uzeo praska da pomete dijete,em otvorio frizider i jaje slomio..ja dok jedno pocistim on drugo napravi i tako u kruguser posted image user posted image naviklo dijete da je vani pa mu kad se vratimo i kuca bude interesantna a ovako...katastrofaaaa

Moj andjeo maleni Filip Noa rodio se 13.01.2010

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12456
14.4.2011 21:44:09   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ja cijeli dan po malo svraćam...i sad sam skontala da ništa više ne kontamuser posted image

nekidan je dadada super sve sazela u par recenicca, bilo bi dobro da neko to svaki dan uradiuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 12457
14.4.2011 21:44:21   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 12458
14.4.2011 21:46:24   
Hanady RR

nekidan je dadada super sve sazela u par recenicca, bilo bi dobro da neko to svaki dan uradiuser posted image

mogle bi napravit tablicu dežura da sastavi ''brifing na svako 4 sata''user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 12459
14.4.2011 21:47:12   
R&T@

Vratio se sime (Noa) i ljutibaba (felix)

Zene kahvenisale u BBI (kad ti i ja radimo...mi, posteni prosvjetni radniciuser posted image )

Bebac od Amani ozdravio...

I da ima puno user posted image  na RR

kuc,kuc...ne ureklo se...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 12460
14.4.2011 21:49:47   
Anoniman
znala sam ja da cu vas baciti u ocajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lady...dobar linkuser posted image user posted image user posted image ...dogovorila sam se ja s dzenanom...samo jos nisam konac kupilauser posted image user posted image a nikako da skontam koje boje da mu napravim...D. hoce rege kapicuuser posted image ja kontam da mu prvo neku jaknicu za ovaj period kupim pa da se po njoj ravnam...elem, nikako

(odgovor članu ivanasa)
  Neposredna veza do poruke: 12461
14.4.2011 21:50:46   
R&T@
Zaboravih

Hanady, cap-cap cunu svom djecaku
(to jest ona strahovala, drugi rezali)

Dadada, zeli da joj sin bude parali neumjetnicka dusa
(a ne pada kruska ispod stabla jabuke)

I jos nam, opet ona, dadada, "poturila" "nakav" blesimetar koji racuna idealnu tezinu....i mi sve pale u ocaj...neke zbog+, neke zbog-

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12462
14.4.2011 21:52:18   
Anoniman
imate super rezime od ivancice...par stranica unazaduser posted image user posted image user posted image ...a ovo novije ni ja jos nisam pofatala...osim da amaninauser posted image , HVALA BOGU, nema vise tureuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12463
14.4.2011 21:52:18   
Lady26
Tajra fali ti :
Lana pocela jesti hB, napucala se salame juce k'o velika user posted image user posted image , kod mene bilo keksa 2noci za redom (to je najbitnije ) user posted image user posted image user posted image
Dolazila nam bambi u Sa (to je povod za kaficu za koju nas gdja proziva)

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12464
14.4.2011 21:52:35   
Hanady RR
i Amani počela pirčati o zaušnjacima i malo se trznula...al je bebi spala tura skroz i nema je večeras...što je super znak...možda je bio trodnevni virususer posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12465
14.4.2011 21:53:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Zaboravih

Hanady, cap-cap cunu svom djecaku
(to jest ona strahovala, drugi rezali)

Dadada, zeli da joj sin bude parali neumjetnicka dusa
(a ne pada kruska ispod stabla jabuke)

I jos nam, opet ona, dadada, "poturila" "nakav" blesimetar koji racuna idealnu tezinu....i mi sve pale u ocaj...neke zbog+, neke zbog-
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 12466
14.4.2011 21:54:41   
Lady26

IZVORNA PORUKA: dadada

znala sam ja da cu vas baciti u ocajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lady...dobar linkuser posted image user posted image user posted image ...dogovorila sam se ja s dzenanom...samo jos nisam konac kupilauser posted image user posted image a nikako da skontam koje boje da mu napravim...D. hoce rege kapicuuser posted image ja kontam da mu prvo neku jaknicu za ovaj period kupim pa da se po njoj ravnam...elem, nikako

Zato si ti to postavila, lopove user posted image user posted image user posted image
Lako mi je za vas mrsave a sta cu jaaaaaaaaaaa user posted image user posted image
Jel de kako nam je lijepa kapica, ukrala sam ideju od tebe user posted image user posted image user posted image - ovo ti je za link user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12467
14.4.2011 21:56:16   
teacher75
Amaniuser posted image user posted image user posted image bas i je drago sto nema ture, drzim fige da bude kao nov ubrzouser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12468
14.4.2011 21:57:06   
Anoniman
Zna li ko gdje ima kupiti slikarskih boja od ovih umjetnica, trebaju mi za saranje jaja?

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 12469
14.4.2011 21:58:19   
bebacha
meni ovaj mjerac pogodiuser posted image user posted image imamo idealno.48,5kguser posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12470
14.4.2011 22:00:04   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

Tajra fali ti :
Lana pocela jesti hB, napucala se salame juce k'o velika user posted image user posted image , kod mene bilo keksa 2noci za redom (to je najbitnije ) user posted image user posted image user posted image
Dolazila nam bambi u Sa (to je povod za kaficu za koju nas gdja proziva)

Sram te bilo...
Hoces da neko uzdahneuser posted image user posted image user posted image

A koji ti sirup kupi?

Hocem i jauser posted image
da se vratim iz ovog ocaja sto me dadada baci...

Ova Nutela na krilu nesto ne klizi niz grlouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12471
14.4.2011 22:01:29   
ivanasa
uhhh cula svekrva od mm kako je filip danas nemiran bio i proziva me na fb da mi kaze kako je kod njih sinoc miran bio i da uopste ne zna kako to da je u kuci samo tako nestasan..uglavnom..ovo sam malo htjela da se pojadam,poslala mi sliku od sinoc (ona mu govori da je on bakina curica) pa da vidite user posted image

http://www4.slikomat.com/10/0414/aex-filipk.jpg

Moj andjeo maleni Filip Noa rodio se 13.01.2010

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12472
14.4.2011 22:01:57   
sabinos
eh zadevera me ovo oko kila.imam 5 kila viskauser posted image nikako da se vratim na predtrudnicku kilazu...taman da nema ovog stomaka sto ostade poslije ajdina,u njemu je tih 5 kilauser posted image
jelenaT vidim spominjes neko brdo,i ja sam na brdu.da nisi blizu?

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 12473
14.4.2011 22:02:09   
Lady26
Ups....bona pa to mi je licni uspjeh user posted image user posted image , ne pamtim ovo odavno user posted image

Za Lanu sirup jel? Redapin ali ja njoj kuham danima caj od nane....prosli put se projela od njega..

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12474
14.4.2011 22:02:17   
R&T@
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Zna li ko gdje ima kupiti slikarskih boja od ovih umjetnica, trebaju mi za saranje jaja?

Nemoj opet o jajima...

Morat ce Lady trecu noc zaredom "farbati"user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  497 498 [499] 500 501   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  497 498 [499] 500 501   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *