Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Radim nalaze svakih 6 mj. jer već 1,5 godinu imam povišen holesterol i trigliceride
Uh i ja isto A mrsava sam stvarno i nikada ne bih pomislila da mogu imati viska masnoca. Doduse, ja imam blago povisene, ali ipak povisene. Vidim pises i tebi fali koji kg. Jesu li tebi rekli sta bi mogao biti uzrok? Meni se pojavilo u trudnoci, pa su mi rekli da je to "normalno" za trudnice. Sada dojim jos uvijek pa im je opet "normalno".
Radim nalaze svakih 6 mj. jer već 1,5 godinu imam povišen holesterol i trigliceride
znas li ti sta smijes a sta ne jesti...ili da ti pisem na onoj temi...imam tabelu
Ma znam, odavno ali...... nisam disciplinovana Nemerem brate, pa da idem na dijetu sa ovih 50 kg a zbog malo godina neće dr. da mi da terapiju Rekla je da ćemo poslije ovih nalaza, kad joj donesem, imati ozbiljan razgovor....
Bjez ba dadada, stavit cu te na ignore mame mi..sta ovo postavljas?!?!? Evo javno - ja imam viska 16kg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cu da se roknem.....
Sumnjali su na hormone i štitnu ali svi nalazi odlični. Sada više ne zna na šta da sumnja osim na prehranu. Moguće jer ja, priznajem, volim konkretnu (čitaj masnu i jaku) hranu, žestoke kolače, slatkiše, grickalice..... ma sve!! Pa mi dijeta jako teško pada, odnosno odricanje svega toga Riba, piletina, light proizvodi..... nismo baš u dobrim odnosima....
Sumnjali su na hormone i štitnu ali svi nalazi odlični. Sada više ne zna na šta da sumnja osim na prehranu. Moguće jer ja, priznajem, volim konkretnu (čitaj masnu i jaku) hranu, žestoke kolače, slatkiše, grickalice..... ma sve!! Pa mi dijeta jako teško pada, odnosno odricanje svega toga Riba, piletina, light proizvodi..... nismo baš u dobrim odnosima....
Ja jedino masno sto jedem je cokolada. meso samo piletina, riba, mlada teletina... i to tako citav zivot, ne zato sto se nesto pazim nego jedino to volim. Znaci jedini porok su mi slatkisi i vala ne mislim toga da se odreknem. I cips ali ponekad samo
ja stavim realne parametre 181 visina, 85 kg, 27 god on napiše idealna težina je 72,7 ja stavim 181 cm, 72kg, 27 god on napiše 67,5 idealno ja stavim 1181 cm, 67, 27 god on napiše 65,5 idealno
bojim se ako dalje krenem da ću morati smršati na 50 kg mora da me skontao da varam, da ne mršam ustvari
Nije ovo tacnooooo ja u sestom mjesecu trudnoce i kaze mi da imam samo 1kg visak...
Gospodjo Trudnice imas li ti ogledalo??? Naravno da je tacno! Ti takvu liniju imas da dok ne kazes da si trudna covjek pomisli da je ona loptica na stomaku od malo boljeg rucka
Joj,kakva je to slatka kapica Lady??? Hocu i ja,samo za decka...
Bambi sta rade veseljaci maleni?
Super super super, hvala Bogu Pogledaj fino, ima i za djeKace, narucis...i boju koju zelis.... Posalji mi pp ako zelis, da ti dam podatke.... Ljubi djecaka punooooo
Joj,kakva je to slatka kapica Lady??? Hocu i ja,samo za decka...
Bambi sta rade veseljaci maleni?
Hvala dragom Bogu, uhhhh... bas si me obradovala Evo krse, lome, izvrcu zgradu naopacke Nane ganja Sabinu, a onda ona njega, pa vriste i galame haos... Sad cemo na spavanje svi, mislim da ce ovaj mali svrco brzo zaspati jer je puno "umoran"