|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  495 496 [497] 498 499   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
14.4.2011 19:27:00   
koka i po
IZVORNA PORUKA: Amani12

Evo citam...user posted image
Nadam se da nisu zausnjaci.Mozda je zbog upale uha kvrzica (ovo se ja malo tjesim)...

Nunny user posted image user posted image user posted image
Kad stizu roditelji?

JEDVA CEKAM JUTRO...

jeste garant ...ja imala i jos je osjetim..
ne brini sve ce biti u reduuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 12401
14.4.2011 19:30:43   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Nunny

ma jesmo izbijali smo zidove.. lijepili tapete.. pravili dodatnu sobicu...postavljali laminat... izmjestali kuhinju...spustali strop.. ma dovoljno stvari da skroz izludim...

Super...
Ja volim takve radove, iako se slomim...

Je li to momak dobio svoju sobicu?
Koju si boju sad izabrala?
Ko ti je presvlacio namjestajuser posted image

A za sva desavanja u porodici, ti znas da Allah zna sta je za nas najboljeuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 12402
14.4.2011 19:32:35   
Amani12
IZVORNA PORUKA: koka i po

IZVORNA PORUKA: Amani12

Evo citam...user posted image
Nadam se da nisu zausnjaci.Mozda je zbog upale uha kvrzica (ovo se ja malo tjesim)...

Nunny user posted image user posted image user posted image
Kad stizu roditelji?

JEDVA CEKAM JUTRO...

jeste garant ...ja imala i jos je osjetim..
ne brini sve ce biti u reduuser posted image

Hoce aBd.
Mora ZENA pozitivno razmisljati,inace bih vec luda hodala,samo nek smo svi zdravi...
Nadam se da je tvoja upala prosla.
Ma i ja se nadam da je i njemu to od upale,kazu da je bas jaka...

user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 12403
14.4.2011 19:35:12   
Hanady RR
šimeeeeeeeeeee...biće i sočnih detalja na Pp smao da se rashavizamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Amani i ako jesu zaušnjacu ne brini kod male dijece nije to tako ni strašno ni opasno al na vrije treba da s ereaguje. ujutro kod doktora i biće sve OK, veliki pozdrav za vasuser posted image

e nek je vama bilo lijepo na kafici...
ja samo da vam kažem kod mene slatka pa bujrum...user posted image
ttekin dječak se danas osunetio u 16.00 h....
Bila sma gore sa sekom i zetom, čudom s ečudim kako hrarbog dječaka imamo ljubi ga tetka. nek je prošlo pa da i ja malo mozak odmorim ...jedam bila prepadnuta...više od njega bogamiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12404
14.4.2011 19:39:20   
R&T@
Hanady, tetko, cestitamo tvom momku i tvojoj sestri...

Meni, mami djevojcica, to zvuci strasnouser posted image

Eno, mm kupa djevojcice, a ja tipkam...
Bas ga volimuser posted image user posted image user posted image

Moj dio je susenje i oblacenje, ali to je tek kad njega "upeglaju" i "polome"user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 12405
14.4.2011 19:39:40   
Nunny
sad su svi zidovi bijeli u db je tapeta bijela sa bisernim sjajem print onaj viktorijanski
u nasoj sobi smo samo jedan stub oblozili sa srebreno crnom tapetom sad mi ostaje da sasijem srenrene paravane nasla sam materijal ali se ne mogu nakaniti...
djcakovu sobu nismo okrecili...bila je zelena sad ce biti tirkizna ili azurno plava tri zida a na jedan tapeta...
namjestaj jos nisamo tapacirali ostao je onako cokoladno braon

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12406
14.4.2011 19:41:49   
N_N
Amani user posted image user posted image user posted image  super da dječak nema više temp., odlično!
felix user posted image
noooooooooaaaa, pa gdje si više? user posted image
tajra, neJma te vas dan.
Hanady, čestitke i ovdje user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 12407
14.4.2011 19:42:36   
salmy
IZVORNA PORUKA: Nunny

sad su svi zidovi bijeli u db je tapeta bijela sa bisernim sjajem print onaj viktorijanski
u nasoj sobi smo samo jedan stub oblozili sa srebreno crnom tapetom sad mi ostaje da sasijem srenrene paravane nasla sam materijal ali se ne mogu nakaniti...
djcakovu sobu nismo okrecili...bila je zelena sad ce biti tirkizna ili azurno plava tri zida a na jedan tapeta...
namjestaj jos nisamo tapacirali ostao je onako cokoladno braon

Daj slikeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 12408
14.4.2011 19:44:18   
N_N
IZVORNA PORUKA: tajra

Meni, mami djevojcica, to zvuci strasnouser posted image

I jeste strašno user posted image user posted image  uh! Lijepe curice, da mi je neko nekada pričao da je toliki zahmet oko č otjerala bih ga gdje ne treba user posted image

Joj nama gluha kuća user posted image  bez onog zvrka. Kako sam ga poželila, jedva čekam sutra user posted image  Mene glava zabolila, vježbam matematiku, sutra nam je kontrolni user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12409
14.4.2011 19:46:00   
R&T@
IZVORNA PORUKA: N_N

tajra, neJma te vas dan.

Cetvrtkom ja platu zaradjujem, ostale dane kuliramuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nunny, ovaj opis zvuciuser posted image user posted image user posted image user posted image
Obraduj nas barem jednom slicicom...user posted image

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 12410
14.4.2011 19:48:26   
Anoniman
Hanady, cestitam cap carapuser posted image user posted image user posted image

tajroooooooo...i tebe sam pozelila...niako tebe uganjatiuser posted image ...

ne znam sta mi se ovaj italic paliuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 12411
14.4.2011 19:51:36   
Nunny
ma jos bolje.. zovem vas na kafu pa sami vidite user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12412
14.4.2011 19:52:00   
chuci
pozz svima koliko vas ima user posted image

amani nadam se da se temp nije vratila, i da nisu zaušnjaci

nunny koliko ste plaćali tapete, jesul to one moderne, što se kao lahko skidaju i nakon par godina. ja sam kontala u ajšinu sobu bar jedan zid da neku stavim kad je budem uređivala.

hanady Allah Mubarek Olsun sunet

ovih dana ajša nekad govori ''mime nonio bibu'' a mi user posted image user posted image user posted image

kad maloprije reklama na tv ona vratia se šime i donio frišku ribu, a ajša opet mime nonio bibu. mi tek skontali user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12413
14.4.2011 19:54:03   
chuci
N_N kad se nekad upoznamo, aBd, a trebadne matematika opet pošalji je meni. da ne budeš user posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 12414
14.4.2011 19:58:30   
Hanady RR
i moj muž kupa cure....
a ja pušim ...a tamo u hali sve treštiuser posted image pjevaju koliko ih grlo nosi...malo im pomjeram spavanje na 20.30 bar nebil ljeta šta imala za poršetatuser posted image

tajra i meni mami djevojčica meni je i zvučali i zgledalo strašno...al eto haman nije iako sam ko na iglama 3-4 dan radi toga čina bilauser posted image

hvala svima na čestitkama....user posted image
chuci Allah Raziolauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 12415
14.4.2011 19:59:23   
Bambi09
dadada, doktor je pravi user posted image user posted image user posted image medenjak

iv@ncice, sta ima kod tebe kako je tvoje pile???

Meri, zao nam je drugarice sto se pati, a jos vise kad bude skontala da je dajo otisao user posted image

N_N a sto si vadila kruv? Si dobro? Nisam u toku user posted image

Amani draga, pa zar jos uvijek tura ne popusta??? E dusa draga... Bas sam danas pitala zene, znaju li ista kako ste... Ljubav mala sto nam se pati... Pa jeli ista dobio od lijekova da mu pomogne??? user posted image user posted image
Al evo kako redom citam i pravo komentarisem (jer sam zaboravna u posljednje vrijeme, pa da sta ne zaboravim) vjerovala ili ne evo placem od radosti, jer nema vise tureeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

megi user posted image

noaaaaaaaaaaaaaaaaa kraljiceeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image vidi ko ti je dosaooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

felix mila moja... Boga ti kako mi je Anelko??? ljepotooooooooooooooooooooo sad smo mi na redu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jelenaT i mama75 tako mi je drago sto sam vam upoznala, a mama75 da znas da sad kad si spomenula svoju djevojcicu opet su mi oci pune suza, jaoooooooo ljudi kako dijete otkida suze i kako je napravila usta kad joj je mama nesta s vidika, pa to ni najtvrdje srce ne bi podnijelo user posted image user posted image user posted image

tekja draga, u planu mi je tebe slijedecu upoznati user posted image

Nunnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy user posted image kako mi je drug A, jel mi porastao veliki momak, slusa li mamicu svoju? Aaaaaaaaaaaaaaaj jesam te pozeljela

Salmy bas sam pitala i za tebe i nadala sam se potajno da ces i ti doci, ali

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12416
14.4.2011 20:10:56   
Nunny
bambiiiiii i ja sam tebe mila ma sad je pravi momak svaki dan sve vise rijeci zna...ne drzi gamjesto...kako je drugarkad cete u Sa...ljubim vas puuuunooo

chuciii jesu to su tapete koje se lako skinu kad dosade i ne ostecuju zidove ja sam kupila u caparolu i krecu se od30 do 120 ima finih dezena pogotovo za curice
a sreca je sto trpe premaze pa smo mi nase lakirali da kad maleni posvrlja mogu oprati a lak nije promjenio boju ni teksturu tapete..

http://p-interactive.com/site-rasch/api/?scene=NewAuthority-041446&t6=157109

< Poruku je uredio Nunny -- 14.4.2011 20:12:15 >

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 12417
14.4.2011 20:11:09   
mama75
mama75 da znas da sad kad si spomenula svoju djevojcicu opet su mi oci pune suza, jaoooooooo ljudi kako dijete otkida suze i kako je napravila usta kad joj je mama nesta s vidika, pa to ni najtvrdje srce ne bi podnijelo
Ha ha ha ona tako sve na suze dobiva. A ja sam "nemajka" oguglala na to vise. Bilo joj je krivo sto je seka negdje otisla, a ona mora s nama da mahala. Poslije je bila puno bolja.
Hanady cestitke. Zato se ti ne javljas danas user posted image Neka, i ja sam sa svojim Princom isla kada su ga sunetili, gdje ce tetka to da propusti?!?
Amani zausnjaci nisu tako strasni, nemoj da se brines. Oni su "strasni" kada ih odrasli dobiju, pa mogu komplikacije itd a kod djece to prodje bez ikakvih komplikacija. A mozda mu je i od upale uha. ma sutra kod dr da ne nagadjas vise sa nama ovdje, vidis da smo sve strucne user posted image user posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 12418
14.4.2011 20:13:51   
salmy
IZVORNA PORUKA: Bambi09

dadada, doktor je pravi user posted image user posted image user posted image medenjak

iv@ncice, sta ima kod tebe kako je tvoje pile???

Meri, zao nam je drugarice sto se pati, a jos vise kad bude skontala da je dajo otisao user posted image

N_N a sto si vadila kruv? Si dobro? Nisam u toku user posted image

Amani draga, pa zar jos uvijek tura ne popusta??? E dusa draga... Bas sam danas pitala zene, znaju li ista kako ste... Ljubav mala sto nam se pati... Pa jeli ista dobio od lijekova da mu pomogne??? user posted image user posted image
Al evo kako redom citam i pravo komentarisem (jer sam zaboravna u posljednje vrijeme, pa da sta ne zaboravim) vjerovala ili ne evo placem od radosti, jer nema vise tureeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

megi user posted image

noaaaaaaaaaaaaaaaaa kraljiceeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image vidi ko ti je dosaooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

felix mila moja... Boga ti kako mi je Anelko??? ljepotooooooooooooooooooooo sad smo mi na redu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jelenaT i mama75 tako mi je drago sto sam vam upoznala, a mama75 da znas da sad kad si spomenula svoju djevojcicu opet su mi oci pune suza, jaoooooooo ljudi kako dijete otkida suze i kako je napravila usta kad joj je mama nesta s vidika, pa to ni najtvrdje srce ne bi podnijelo user posted image user posted image user posted image

tekja draga, u planu mi je tebe slijedecu upoznati user posted image

Nunnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy user posted image kako mi je drug A, jel mi porastao veliki momak, slusa li mamicu svoju? Aaaaaaaaaaaaaaaj jesam te pozeljela

Salmy bas sam pitala i za tebe i nadala sam se potajno da ces i ti doci, ali

drugi put,dan je bio bas bezveze.Kupala user posted image pa je onda pao na glavu iz svog kreveta,pa mi hajra od zivota nije bilouser posted image user posted image  uzas.Drago mi je da si ti bila i da se popilauser posted image ima vremena docices ti ponovouser posted image user posted image  

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 12419
14.4.2011 20:14:59   
Anoniman
đe si laneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vala ti je onaj nick puma bio niđe vezeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Amani drz se bit ce bembo okuser posted image kakvi zausnjaci bjez tamo pu pu

(odgovor članu mama75)
  Neposredna veza do poruke: 12420
14.4.2011 20:15:40   
Bambi09
Masallah draga bas mi je drago da nam drug napreduje. Ovaj moj je super sve, samo nece da prica, a ostalo ma hajde, pravi zafrkant. Mi bili danas u Sarajevu, doduse kratko. Al ako Bog da planiram kad bude lijepo vrijeme da dodjemo na vazdanak, a doduse red je na vas da vi dodjete nama user posted image

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 12421
14.4.2011 20:17:03   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: noa

đe si laneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vala ti je onaj nick puma bio niđe vezeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Amani drz se bit ce bembo okuser posted image kakvi zausnjaci bjez tamo pu pu

hehehehehe ma i jes vala bio beze... al zato pravi je opet tu user posted image sta ima kod tebe mahaluso, kud si to skitala? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12422
14.4.2011 20:46:11   
Anoniman
evo vam ili da vas bacim u ocaj ili da budete sretneuser posted image user posted image user posted image http://www.zenskikutak.hr/alati/idealna-tezina/

ja se moram udebljati 3 kg...kaze meni m...jedan dobar rucak dovoljanuser posted image user posted image user posted image ...jest njemuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 12423
14.4.2011 20:47:02   
Nunny
drage moje odoh ja sad u setnju ako ostanem u stan samo cu se nervirat :D
vama zelim slatke snove ljubite svoje bebace..

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 12424
14.4.2011 20:54:33   
mama75
IZVORNA PORUKA: dadada

evo vam ili da vas bacim u ocaj ili da budete sretneuser posted image user posted image user posted image http://www.zenskikutak.hr/alati/idealna-tezina/

ja se moram udebljati 3 kg...kaze meni m...jedan dobar rucak dovoljanuser posted image user posted image user posted image ...jest njemuuser posted image user posted image user posted image

Evo i meni fale 4kg. Ali ja jedino da zatrudnim opet, drugacije ne mogu "nakvasati" user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  495 496 [497] 498 499   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  495 496 [497] 498 499   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *