Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
I naravno da je bilo neobicno bez tebe... a sad o zivcima...manje vise...
Salim se...nemoj odmah opet otici, nije fazon
necu , otic ma jok kazem nekim bi bilo drago al sipak jesu mislile eh vala neka je nema hahahha... e pa nece me se tako lako rijesiti ima da "kukam" da im bas dosadim Falile ste mi majkemi dva dana sam mozak svoj odmorila, napunila baterije i idemo dalje......
slobodno ti "kukaj" puno nas je izdrzacemo ... zezam se.....tu smo da pomognemo ako treba.. ali i da sutimo ...nekada je dovoljno slusati a ne biti slusan
Ujutro idemo opet radit nalaze. Ispod uha,na vraticu,ima malu kuglicu Jedva cekam sutra doktoru. Narucili smo se u 15h sutra kod dr.Ademovic,ipak cemo i privatno otici. Dadada hvala mnogo Noa nek si nam se vratila Tajra bravo jer ulosci za cipelice idu u penziju.Uzivajte u stenjama
E felix ne smijes vise kukati, da znas! Hocu da A. uvijek bude zdrav i da ti niklad ne kukas. I hocu sada da ja malo kukam. Kako mi je dijete tvrdoglavo i nemirno i kako nisam mogla kafu popiti na miru. I kako je poslije bila super, rucali, setali, pa zaspala u kolicima, a kad treba mama da pije kafu onda nece.
Ture jos nema,hvala Bogu.Nadamo se mirnoj noci. Mamino Sunce se opet smije.
Ujutro idemo opet radit nalaze. Ispod uha,na vraticu,ima malu kuglicu Jedva cekam sutra doktoru. Narucili smo se u 15h sutra kod dr.Ademovic,ipak cemo i privatno otici. Dadada hvala mnogo Noa nek si nam se vratila Tajra bravo jer ulosci za cipelice idu u penziju.Uzivajte u stenjama
A da nisu zausnjaci??? I to je virus, antibiotici ne pomazu. Ja ih bolovala kad sam bila mala, ali se sjecam da sam bila bas bas bolesna. I sestra istovremeno bolivala.
...kao prvo SRETNAAAAAAAAAAAA sam sto je piletu od Amani spala tura...ako Bog da da sad krene nabolje...
felix, neka te tu s rajom, vidi kako nam je fino skupa svima zajedno
koko, ako ti S. nastavi tako jesti, ima da proglasis bankrot...mene moje dijete ne stavlja na toliki trosak, obazrivo sta ces...
zenice popile kafu, druzile se sa bambi, neka ste, drugi put hocu i ja i nemojte me ignorisati, hocu da vas upoznam ..zato cim ugrije jovo nanovo...a ja sam od 1. maja na M. Dvoru, isplatit ce mi se i da vam se prislepam, sa Dobrinje je malo teze uhodit raju po BBI-u
moje dijete ima proljev, sva mu je guza u plikovima ...nikad dosada nismo imali ni bezazleni osip na guzi, tako da me ovo pravo prepalo..a desava se to kad nakon case jogurta popije casu cijedjene narandze
eto...i da meni ovih dana stalno nesto fali, sad skonta Noa - zena jedinstvenih komentara
tajra, bravo za veliku princezu ...
E felix ne smijes vise kukati, da znas! Hocu da A. uvijek bude zdrav i da ti niklad ne kukas. I hocu sada da ja malo kukam. Kako mi je dijete tvrdoglavo i nemirno i kako nisam mogla kafu popiti na miru. I kako je poslije bila super, rucali, setali, pa zaspala u kolicima, a kad treba mama da pije kafu onda nece.
Mama evo i zvanicno, imas preeeeeslatke curice, ne znam koja mi je sladja , a one suzice ... joooj....
...kao prvo SRETNAAAAAAAAAAAA sam sto je piletu od Amani spala tura...ako Bog da da sad krene nabolje...
felix, neka te tu s rajom, vidi kako nam je fino skupa svima zajedno
koko, ako ti S. nastavi tako jesti, ima da proglasis bankrot...mene moje dijete ne stavlja na toliki trosak, obazrivo sta ces...
zenice popile kafu, druzile se sa bambi, neka ste, drugi put hocu i ja i nemojte me ignorisati, hocu da vas upoznam ..zato cim ugrije jovo nanovo...a ja sam od 1. maja na M. Dvoru, isplatit ce mi se i da vam se prislepam, sa Dobrinje je malo teze uhodit raju po BBI-u
moje dijete ima proljev, sva mu je guza u plikovima ...nikad dosada nismo imali ni bezazleni osip na guzi, tako da me ovo pravo prepalo..a desava se to kad nakon case jogurta popije casu cijedjene narandze
eto...i da meni ovih dana stalno nesto fali, sad skonta Noa - zena jedinstvenih komentara
pametni ljudi su davno rekli.....zena sa tri muskarca u kuci...to je da se kilnes ... eh....a da reknem da smo neki dan pojeli 30 cufteta za rucak ..... kuhanje je moja nocna mora
Od ovoga bi i ti dobila proljev...pa gdje ces mu to dati ?! Mama, mama...cccc.... Drugi put pijemo kafu poslije podne aBd...ovo sve nesto na brzinu....
Ture jos nema,hvala Bogu.Nadamo se mirnoj noci. Mamino Sunce se opet smije.
A da nisu zausnjaci??? I to je virus, antibiotici ne pomazu. Ja ih bolovala kad sam bila mala, ali se sjecam da sam bila bas bas bolesna. I sestra istovremeno bolivala.
Evo sad su mi se noge odsjekle. Nismo primili vakcinu sa 6 mjeseci,a to je ona protiv zausnjaka,cini mi se??? Odoh gledati koji su jos simptomi...
drage moje evo mene opet....konacno smo priveli radove kraju i ja mogu ponovo na rr ... sta da vam kazem ovih dana sam samo radila... obustavila sam dijetu vrijeme me cini depresivnom... roditelji mi nisu dosli bas sam njaah... amani kako je moj djecak sada... saljem vam svima cmoku...
drage moje evo mene opet....konacno smo priveli radove kraju i ja mogu ponovo na rr ... sta da vam kazem ovih dana sam samo radila... obustavila sam dijetu vrijeme me cini depresivnom... roditelji mi nisu dosli bas sam njaah... amani kako je moj djecak sada... saljem vam svima cmoku...
Nemoj biti njaah imas nas a roditelji ce doci kad sunce ugrije...da se ne mrznu
Sta si to ti lijepo radila? Renoviranje?
pa trazio ...ma dero se zeno, popio prvo jogurt, a ja mu iscijedila narandzu da popije poslije rucka, jer smo njopali zeljanicu i on skontao, nisam se mogla oduprijeti vrisci... navro tok, tok (sok), jos mu fino rekoh procerat ce te, a ti kako hoces
Sta si to ti lijepo radila? Renoviranje?
ma jesmo izbijali smo zidove.. lijepili tapete.. pravili dodatnu sobicu...postavljali laminat... izmjestali kuhinju...spustali strop.. ma dovoljno stvari da skroz izludim... doslo mi je da se spakujem i da idem svojima,.. nana umire... sestricna je u bolnici..ma ludnica... a i pozeljela sam ih nenormalnooo... opet imam vas vi ste mi utjeha
IZVORNA PORUKA: tekja desava se to kad nakon case jogurta popije casu cijedjene narandze
Od ovoga bi i ti dobila proljev...pa gdje ces mu to dati ?! Mama, mama...cccc.... Drugi put pijemo kafu poslije podne aBd...ovo sve nesto na brzinu....
pa trazio ...ma dero se zeno, popio prvo jogurt, a ja mu iscijedila narandzu da popije poslije rucka, jer smo njopali zeljanicu i on skontao, nisam se mogla oduprijeti vrisci... navro tok, tok (sok), jos mu fino rekoh procerat ce te, a ti kako hoces
Joj kombinacije Kao da je moje dijete, ja bih uvijek pila sok nakon jogurta
I R. maloprije: joka, joka (soka, soka) A ja se pravim luda... olovku? jastuk? Ona "pjeni" i na kraju: pije, pije
Kono jel se to selis? A ja se ek pripremam za setnje Ljubimo deckica i da proljev brzooo prodje