|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  494 495 [496] 497 498   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
14.4.2011 18:36:58   
R&T@
Od svih dana u sedmici vi kahvenisete cetvrtkomuser posted image user posted image user posted image

Ali, neka, neka...meni bas drago da su se zenice vidjeleuser posted image user posted image user posted image

Vidim, tj. citam da se Sime vratiauser posted image user posted image , bit ce opet OTuser posted image user posted image user posted image user posted image ...
bebac ozdraviouser posted image ... nalazi super...user posted image
neki jeduuser posted image ...neki jedu pomfriuser posted image user posted image

Snijeg vratio user posted image  na RRuser posted image

Moja velika bebara i ja bile na Ortopediji i ne trebaju nam ulosci za cipeleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sad mogu opet u "cipele" pohoduser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 12376
14.4.2011 18:37:44   
koka i po
e nek si se vratila user posted image  tj nek nisi otisla user posted image  tj......ma znasuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12377
14.4.2011 18:41:11   
R&T@
Felix, ne user posted image ...

I naravno da je bilo neobicno bez tebe...
a sad o zivcima...manje vise...user posted image

Salim se...nemoj odmah opet otici, nije fazonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12378
14.4.2011 18:44:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Felix, ne user posted image ...

I naravno da je bilo neobicno bez tebe...
a sad o zivcima...manje vise...user posted image

Salim se...nemoj odmah opet otici, nije fazonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

necu , otic ma jok kazem nekim bi bilo drago al sipakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jesu mislile eh vala neka je nema hahahha...
e pa nece me se tako lako rijesiti ima da "kukam" da im bas dosadimuser posted image user posted image user posted image
Falile ste mi majkemiuser posted image user posted image
dva dana sam mozak svoj odmorila, napunila baterije i idemo dalje......

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 12379
14.4.2011 18:54:55   
koka i po
slobodno ti "kukaj" puno nas je izdrzacemo user posted image ...
zezam se.....tu smo da pomognemo user posted image  ako treba..
ali i da sutimo user posted image ...nekada je dovoljno slusati a ne biti slusan user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12380
14.4.2011 18:58:14   
Amani12
Felix user posted image user posted image user posted image
I nemoj vise nigdje da ides...

Ture jos nema,hvala Bogu.Nadamo se mirnoj noci.
Mamino Sunce se opet smije.user posted image

Ujutro idemo opet radit nalaze.
Ispod uha,na vraticu,ima malu kuglicuuser posted image user posted image Jedva cekam sutra doktoru.
Narucili smo se u 15h sutra kod dr.Ademovic,ipak cemo i privatno otici.
Dadada hvala mnogo user posted image
Noa nek si nam se vratila user posted image
Tajra bravo jer ulosci za cipelice idu u penziju.Uzivajte u stenjamauser posted image user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12381
14.4.2011 19:00:34   
mama75
E felix ne smijes vise kukati, da znas! Hocu da A. uvijek bude zdrav i da ti niklad ne kukas. I hocu sada da ja malo kukam. Kako mi je dijete tvrdoglavo i nemirno i kako nisam mogla kafu popiti na miru. user posted image I kako je poslije bila super, rucali, setali, pa zaspala u kolicima, a kad treba mama da pije kafu onda nece. 

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 12382
14.4.2011 19:01:58   
Anoniman
Amani , nemas se cemu zahvaljivati

felix...puc..puc...ovo te ja po guz'cetiniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama75)
  Neposredna veza do poruke: 12383
14.4.2011 19:02:24   
mama75
IZVORNA PORUKA: Amani12

Ispod uha,na vraticu,ima malu kuglicuuser posted image user posted image Jedva cekam sutra doktoru.
Tajra bravo jer ulosci za cipelice idu u penziju.Uzivajte u stenjamauser posted image user posted image user posted image

A da nisu zausnjaci??? I to je virus, antibiotici ne pomazu. Ja ih bolovala kad sam bila mala, ali se sjecam da sam bila bas bas bolesna. I sestra istovremeno bolivala.

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 12384
14.4.2011 19:02:51   
tekja
e odakle da pocMemuser posted image user posted image user posted image

...kao prvo SRETNAAAAAAAAAAAA sam sto je piletu od Amani spala tura...ako Bog da da sad krene nabolje...

felix, neka te tu s rajom, vidi kako nam je fino skupa svima zajednouser posted image user posted image user posted image

koko, ako ti S. nastavi tako jesti, ima da proglasis bankrot...mene moje dijete ne stavlja na toliki trosak, obazrivo sta ces...user posted image user posted image user posted image

zenice popile kafu, druzile se sa bambi, neka ste, drugi put hocu i ja i nemojte me ignorisati, hocu da vas upoznamuser posted image ..zato cim ugrije jovo nanovo...a ja sam od 1. maja na M. Dvoru, isplatit ce mi se i da vam se prislepam, sa Dobrinje je malo teze uhodit raju po BBI-uuser posted image user posted image user posted image

moje dijete ima proljev, sva mu je guza u plikovimauser posted image ...nikad dosada nismo imali ni bezazleni osip na guzi, tako da me ovo pravo prepalo..a desava se to kad nakon case jogurta popije casu cijedjene narandzeuser posted image

eto...i da meni ovih dana stalno nesto fali, sad skonta Noauser posted image  - zena jedinstvenih komentarauser posted image user posted image user posted image

tajra, bravo za veliku princezuuser posted image ...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12385
14.4.2011 19:03:54   
Lady26

IZVORNA PORUKA: mama75

E felix ne smijes vise kukati, da znas! Hocu da A. uvijek bude zdrav i da ti niklad ne kukas. I hocu sada da ja malo kukam. Kako mi je dijete tvrdoglavo i nemirno i kako nisam mogla kafu popiti na miru. user posted image I kako je poslije bila super, rucali, setali, pa zaspala u kolicima, a kad treba mama da pije kafu onda nece. 

Mama evo i zvanicno, imas preeeeeslatke curice, ne znam koja mi je sladja user posted image user posted image user posted image , a one suzice ... joooj....user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 12386
14.4.2011 19:05:56   
koka i po
IZVORNA PORUKA: tekja

...kao prvo SRETNAAAAAAAAAAAA sam sto je piletu od Amani spala tura...ako Bog da da sad krene nabolje...

felix, neka te tu s rajom, vidi kako nam je fino skupa svima zajednouser posted image user posted image user posted image

koko, ako ti S. nastavi tako jesti, ima da proglasis bankrot...mene moje dijete ne stavlja na toliki trosak, obazrivo sta ces...user posted image user posted image user posted image

zenice popile kafu, druzile se sa bambi, neka ste, drugi put hocu i ja i nemojte me ignorisati, hocu da vas upoznamuser posted image ..zato cim ugrije jovo nanovo...a ja sam od 1. maja na M. Dvoru, isplatit ce mi se i da vam se prislepam, sa Dobrinje je malo teze uhodit raju po BBI-uuser posted image user posted image user posted image

moje dijete ima proljev, sva mu je guza u plikovimauser posted image ...nikad dosada nismo imali ni bezazleni osip na guzi, tako da me ovo pravo prepalo..a desava se to kad nakon case jogurta popije casu cijedjene narandzeuser posted image

eto...i da meni ovih dana stalno nesto fali, sad skonta Noauser posted image  - zena jedinstvenih komentarauser posted image user posted image user posted image

pametni ljudi su davno rekli.....zena sa tri muskarca u kuci...to je da se kilnes user posted image user posted image user posted image user posted image ...
eh....a da reknem da smo neki dan pojeli 30 cufteta za rucak user posted image user posted image user posted image .....
kuhanje je moja nocna mora user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 12387
14.4.2011 19:06:42   
Lady26

desava se to kad nakon case jogurta popije casu cijedjene narandze

Od ovoga bi i ti dobila proljev...pa gdje ces mu to dati user posted image user posted image ?! Mama, mama...cccc....
Drugi put pijemo kafu poslije podne aBd...ovo sve nesto na brzinu.... user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 12388
14.4.2011 19:07:47   
Amani12
IZVORNA PORUKA: mama75

A da nisu zausnjaci??? I to je virus, antibiotici ne pomazu. Ja ih bolovala kad sam bila mala, ali se sjecam da sam bila bas bas bolesna. I sestra istovremeno bolivala.

Evo sad su mi se noge odsjekle.user posted image
Nismo primili vakcinu sa 6 mjeseci,a to je ona protiv zausnjaka,cini mi se???
Odoh gledati koji su jos simptomi...user posted image

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 12389
14.4.2011 19:08:21   
Nunny
drage moje evo mene opet....konacno smo priveli radove kraju i ja mogu ponovo na rr ...
sta da vam kazem ovih dana sam samo radila... obustavila sam dijetu user posted image
vrijeme me cini depresivnom...
roditelji mi nisu dosli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bas sam njaah...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
amani kako je moj djecak sada...
saljem vam svima cmoku...

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 12390
14.4.2011 19:08:58   
R&T@

Nije ona nikada ni imala uloskeuser posted image
"Zabacuje" nogu preko noge kad hoda (to samo ja vidimuser posted image ), ali kazu strucnjaci da je sve u redu...user posted image

Amani12, i ja sam pomislila na zausnjake...user posted image
A to je ona vakcina sa 12 mjeseci

< Poruku je uredio tajra -- 14.4.2011 19:10:26 >

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 12391
14.4.2011 19:12:38   
koka i po

"Zabacuje" nogu preko noge kad hoda (to samo ja vidimuser posted image ), ali kazu strucnjaci da je sve u redu...user posted image

puno gledas prijo user posted image .....il su ti duple oci zakazale user posted image ..(ko ti kaze ja gora od tebe)
jah...bolje sprijeciti nego lijeciti.....

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12392
14.4.2011 19:13:52   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Nunny

drage moje evo mene opet....konacno smo priveli radove kraju i ja mogu ponovo na rr ...
sta da vam kazem ovih dana sam samo radila... obustavila sam dijetu user posted image
vrijeme me cini depresivnom...
roditelji mi nisu dosli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bas sam njaah...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
amani kako je moj djecak sada...
saljem vam svima cmoku...

Nemoj biti njaahuser posted image
imas nasuser posted image
a roditelji ce doci kad sunce ugrije...da se ne mrznuuser posted image

Sta si to ti lijepo radila? Renoviranje?

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 12393
14.4.2011 19:16:45   
tekja
IZVORNA PORUKA: Lady26

Od ovoga bi i ti dobila proljev...pa gdje ces mu to dati user posted image user posted image ?! Mama, mama...cccc....
Drugi put pijemo kafu poslije podne aBd...ovo sve nesto na brzinu.... user posted image user posted image

pa traziouser posted image ...ma dero se zeno, popio prvo jogurt, a ja mu iscijedila narandzu da popije poslije rucka, jer smo njopali zeljanicu i on skontao, nisam se mogla oduprijeti vrisci... navro tok, tok (sok), jos mu fino rekoh procerat ce te, a ti kako hocesuser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12394
14.4.2011 19:18:20   
Nunny
seceru mislim kad su zauske u pitanju da oticu pljuvacne zlijezde i da se otok manifestuje na podbradku i uz korjen uha prema licu

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12395
14.4.2011 19:20:25   
R&T@
IZVORNA PORUKA: koka i po

puno gledas prijo user posted image .....il su ti duple oci zakazale user posted image ..(ko ti kaze ja gora od tebe)
jah...bolje sprijeciti nego lijeciti.....

Uhvatilo me ono staracko iz - u +user posted image user posted image user posted image user posted image

A necu ja u te tvoje krajeve "felšavu" nevjestu da saljemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 12396
14.4.2011 19:22:06   
Amani12
Evo citam...user posted image
Nadam se da nisu zausnjaci.Mozda je zbog upale uha kvrzica (ovo se ja malo tjesim)...

Nunny user posted image user posted image user posted image
Kad stizu roditelji?

JEDVA CEKAM JUTRO...

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 12397
14.4.2011 19:22:40   
Nunny

Nemoj biti njaahuser posted image
imas nasuser posted image
a roditelji ce doci kad sunce ugrije...da se ne mrznuuser posted image

Sta si to ti lijepo radila? Renoviranje?

ma jesmo izbijali smo zidove.. lijepili tapete.. pravili dodatnu sobicu...postavljali laminat... izmjestali kuhinju...spustali strop.. ma dovoljno stvari da skroz izludim...
doslo mi je da se spakujem i da idem svojima,.. nana umire... sestricna je u bolnici..ma ludnica...
a i pozeljela sam ih nenormalnooo...
opet imam vas vi ste mi utjeha user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12398
14.4.2011 19:24:48   
R&T@

IZVORNA PORUKA: Lady26

pa traziouser posted image ...ma dero se zeno, popio prvo jogurt, a ja mu iscijedila narandzu da popije poslije rucka, jer smo njopali zeljanicu i on skontao, nisam se mogla oduprijeti vrisci... navro tok, tok (sok), jos mu fino rekoh procerat ce te, a ti kako hocesuser posted image user posted image user posted image

Joj kombinacijeuser posted image
Kao da je moje dijete, ja bih uvijek pila sok nakon jogurtauser posted image

I R. maloprije: joka, joka (soka, soka)
A ja se pravim luda... olovku? jastuk?user posted image user posted image user posted image
Ona "pjeni"user posted image user posted image user posted image  i na kraju: pije, pijeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 12399
14.4.2011 19:26:02   
Amani12

Kono jel se to selis?
A ja se ek pripremam za setnjeuser posted image
Ljubimo deckica i da proljev brzooo prodje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 12400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  494 495 [496] 497 498   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  494 495 [496] 497 498   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *