|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  496 497 [498] 499 500   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
14.4.2011 20:58:14   
N_N
IZVORNA PORUKA: dadada

evo vam ili da vas bacim u ocaj ili da budete sretneuser posted image user posted image user posted image http://www.zenskikutak.hr/alati/idealna-tezina/

ja se moram udebljati 3 kg...kaze meni m...jedan dobar rucak dovoljanuser posted image user posted image user posted image ...jest njemuuser posted image user posted image user posted image

Ma bjaži nije ovo tačno, kaže meni da mi fali samo 1,8 kg user posted image user posted image user posted image  a ja ZNAM da mi treba još 3 kg user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12426
14.4.2011 20:58:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mama75

evo vam ili da vas bacim u ocaj ili da budete sretneuser posted image user posted image user posted image http://www.zenskikutak.hr/alati/idealna-tezina/

ja se moram udebljati 3 kg...kaze meni m...jedan dobar rucak dovoljanuser posted image user posted image user posted image ...jest njemuuser posted image user posted image user posted image

Evo i meni fale 4kg. Ali ja jedino da zatrudnim opet, drugacije ne mogu "nakvasati" user posted image

k'o i jauser posted image user posted image user posted image ...a mm treba smrsati 23kguser posted image

(odgovor članu mama75)
  Neposredna veza do poruke: 12427
14.4.2011 20:59:20   
N_N
IZVORNA PORUKA: chuci

N_N kad se nekad upoznamo, aBd, a trebadne matematika opet pošalji je meni. da ne budeš user posted image

Hvala, hvala, ma ja inače u zadnje vrijeme ludim od škole user posted image user posted image  Razvuklo se brate, nikad raspust da stigne.....

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 12428
14.4.2011 21:00:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

Ma bjaži nije ovo tačno, kaže meni da mi fali samo 1,8 kg user posted image user posted image user posted image  a ja ZNAM da mi treba još 3 kg user posted image user posted image
ne znam ...i godine se gledaju...ti si mlaaaaaaaadauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 12429
14.4.2011 21:00:41   
Amani12
Evo ja cu dati 3 daddadi ,4 mami75 i ostane mi samo kilogram viska user posted image user posted image user posted image
U ocaj me baci dadada.user posted image

Nunny, uzivaj ljepoto user posted image
Bambi ,dusa moja mila user posted image user posted image
Lady gdje siiii user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 12430
14.4.2011 21:01:00   
N_N
IZVORNA PORUKA: Bambi09

N_N a sto si vadila kruv? Si dobro? Nisam u toku user posted image

Radim nalaze svakih 6 mj. jer već 1,5 godinu imam povišen holesterol i trigliceride user posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 12431
14.4.2011 21:03:45   
N_N
IZVORNA PORUKA: Amani12

Evo ja cu dati 3 daddadi ,4 mami75 i ostane mi samo kilogram viska user posted image user posted image user posted image

Ovu 1 kg bi ja da rezrvišem user posted image
dadada, ma mlada nema šta user posted image  zeLJena, huda user posted image user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 12432
14.4.2011 21:04:07   
Anoniman

Radim nalaze svakih 6 mj. jer već 1,5 godinu imam povišen holesterol i trigliceride user posted image
znas li ti sta smijes a sta ne jesti...ili da ti pisem na onoj temi...imam tabelu

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 12433
14.4.2011 21:05:01   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dadada nek si postavila ovouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image meni fali 2,5 kg da bi bila idealna a ja mislila da sam vec idealnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nego vidim i felix se vrnulauser posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 12434
14.4.2011 21:05:45   
mama75

Uh i ja isto user posted image A mrsava sam stvarno i nikada ne bih pomislila da mogu imati viska masnoca. Doduse, ja imam blago povisene, ali ipak povisene. Vidim pises i tebi fali koji kg. Jesu li tebi rekli sta bi mogao biti uzrok? Meni se pojavilo u trudnoci, pa su mi rekli da je to "normalno" za trudnice. Sada dojim jos uvijek pa im je opet "normalno".

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 12435
14.4.2011 21:07:48   
N_N

znas li ti sta smijes a sta ne jesti...ili da ti pisem na onoj temi...imam tabelu

Ma znam, odavno ali...... nisam disciplinovana user posted image  Nemerem brate, pa da idem na dijetu sa ovih 50 kg user posted image  a zbog malo godina user posted image  neće dr. da mi da terapiju user posted image  Rekla je da ćemo poslije ovih nalaza, kad joj donesem, imati ozbiljan razgovor.... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12436
14.4.2011 21:09:26   
Lady26

Bjez ba dadada, stavit cu te na ignore mame mi..sta ovo postavljas?!?!? user posted image user posted image user posted image
Evo javno - ja imam viska 16kg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cu da se roknem.....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12437
14.4.2011 21:10:37   
N_N

Jesu li tebi rekli sta bi mogao biti uzrok?

Sumnjali su na hormone i štitnu ali svi nalazi odlični. Sada više ne zna na šta da sumnja osim na prehranu. Moguće jer ja, priznajem, volim konkretnu (čitaj masnu i jaku) hranu, žestoke kolače, slatkiše, grickalice..... ma sve!! user posted image  Pa mi dijeta jako teško pada, odnosno odricanje svega toga user posted image  Riba, piletina, light proizvodi..... nismo baš u dobrim odnosima....user posted image

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 12438
14.4.2011 21:14:09   
Bambi09

Ja sam po ovoj racunici "precerala" 6,1 kg user posted image Al neka sam, ne bih dala ni grama nema saMse, cijeli zivot sam bila mrsava, vakat je malo i da "glibam" user posted image

Radim nalaze svakih 6 mj. jer već 1,5 godinu imam povišen holesterol i trigliceride

Nadam se da su dobri nalazi user posted image

Seceru kako je Amancek, jel se imalo "rashavizao"?

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12439
14.4.2011 21:14:36   
Anoniman
Nije ovo tacnooooo ja u sestom mjesecu trudnoce i kaze mi da imam samo 1kg visak...

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 12440
14.4.2011 21:15:26   
Lady26
Dadada pogledaj ofo user posted image
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=195377700503514&set=at.195376563836961.40801.100000938566843.1113653017&type=1&theater

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 12441
14.4.2011 21:15:31   
mama75

Jesu li tebi rekli sta bi mogao biti uzrok?

Sumnjali su na hormone i štitnu ali svi nalazi odlični. Sada više ne zna na šta da sumnja osim na prehranu. Moguće jer ja, priznajem, volim konkretnu (čitaj masnu i jaku) hranu, žestoke kolače, slatkiše, grickalice..... ma sve!! user posted image  Pa mi dijeta jako teško pada, odnosno odricanje svega toga user posted image  Riba, piletina, light proizvodi..... nismo baš u dobrim odnosima....user posted image

Ja jedino masno sto jedem je cokolada. meso samo piletina, riba, mlada teletina... i to tako citav zivot, ne zato sto se nesto pazim nego jedino to volim. Znaci jedini porok su mi slatkisi i vala ne mislim toga da se odreknem. I cips ali ponekad samo user posted image

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 12442
14.4.2011 21:15:53   
chuci

ja stavim realne parametre 181 visina, 85 kg, 27 god on napiše idealna težina je 72,7
ja stavim 181 cm, 72kg, 27 god on napiše 67,5 idealno
ja stavim 1181 cm, 67, 27 god on napiše 65,5 idealno

bojim se ako dalje krenem da ću morati smršati na 50 kg
mora da me skontao da varam, da ne mršam ustvari

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 12443
14.4.2011 21:18:11   
mama75
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Nije ovo tacnooooo ja u sestom mjesecu trudnoce i kaze mi da imam samo 1kg visak...

Gospodjo Trudnice imas li ti ogledalo??? Naravno da je tacno! Ti takvu liniju imas da dok ne kazes da si trudna covjek pomisli da je ona loptica na stomaku od malo boljeg rucka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12444
14.4.2011 21:22:10   
Amani12
Ture nema,nema user posted image user posted image user posted image
Beba spava,spava user posted image user posted image user posted image

Joj,kakva je to slatka kapica Lady??? Hocu i ja,samo za decka...user posted image

Bambi sta rade veseljaci maleni?

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 12445
14.4.2011 21:23:25   
N_N

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 12446
14.4.2011 21:24:24   
chuci
amani super
možda je bio onaj trodnevni virus
ima li osipa gdje

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 12447
14.4.2011 21:26:58   
Lady26

Joj,kakva je to slatka kapica Lady??? Hocu i ja,samo za decka...user posted image

Super super super, hvala Bogu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pogledaj fino, ima i za djeKace, narucis...i boju koju zelis....
Posalji mi pp ako zelis, da ti dam podatke....
Ljubi djecaka punooooo

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 12448
14.4.2011 21:27:09   
Bambi09

Hvala dragom Bogu, uhhhh... bas si me obradovala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Evo krse, lome, izvrcu zgradu naopacke user posted image user posted image user posted image user posted image Nane ganja Sabinu, a onda ona njega, pa vriste i galame haos... Sad cemo na spavanje svi, mislim da ce ovaj mali svrco brzo zaspati jer je puno "umoran" user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 12449
14.4.2011 21:34:28   
ivanasa
vece zenice,

joj lady bas se sokira ovim tvojim linkom..po njemu imam 3,2 kg manje a uzalduno se pokusavam udebljati i nistauser posted image

Amaniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image superiska nema ture jeeeeeeee......aBd nece se ni vracatiuser posted image

felixuser posted image user posted image user posted image neka si se vratila tersu jedan hahahahahaha salim seuser posted image

ostale mamice veliki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj andjeo maleni Filip Noa rodio se 13.01.2010

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 12450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  496 497 [498] 499 500   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  496 497 [498] 499 500   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *