tekja
|
dan....divan ...vec smo bili u setnji, V. sada spava, od jutros nije povracao, mada sinoc jeste i to odmah nakon sto sam se pohvalila ovdje da ne povraca vise ...jbg...pojeo je od jutros bananu i malo jajeta, koje je, dusa moja, sam trazio, uzeo me za ruku, odveo do frizidera i govori jaja, jaja, njam, njaaaaam sve sam iscitala, bogme ste bile vrijedne... mala, jeste dosli kuci, sta bi na pregledu?....drzimo fige da je sve ok amani, nadam se da ce proljev stati...znas sta trebas...linex, sipak, banana, tamna cokolada, unosite tecnost i nadamo se dobrom felix, za noc u kreveticu, ne popustaj mu vise i vracaj muzeka gdje mu je mjesto chuci, Ajsa je meeeeed... lady, iako si i mene zaboravila...ja tebe nisam, sve si mi na pameti ...ako su L. zubi u pitanju, dzaba ti je toliki stres i srklet...polako, svaki zalogaj je vazan i racuna se, a ako voli komadice pravi joj uljevake iliti razljevake sa sirom i spinatom, omlete, grasak, kukuruz da jede prsticima i sl... jelena, polako, teta jeste pogrijesila, ali ljudi smo, svi grijesimo, a tebi sekiracija sada ne treba(mislim ne treba ti nikad) tajra, dadada...nemam vam sta reci, vi slusate teacheeeeeeeeeeer, gdje si kupila plasticni siperak, trazim ga k'o luda mjesecima ...ej i da, iako te L. ne ljubi, tebe voli najvise