Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ja sam probirljiva u hrani i vodim se onim ako se meni ne svida ne jede ni Majda, ako meni prolazi prolazi i njoj. Ja kupim sampinjone i ona jede
isto ovako,sto kazes samo malo manje začina i masnoće.mi sve jedemo zajedno.kad je prvi put probao slanu hranu nikad vise nije htio neslanu.znaju oni sta je ukusno guzare male velike
I skontala sam fazon jela,kad stavim u njegovu stolicu i dam mu isto sto i mi jedemo on puca u sesnest.A kad ga ganjam po sobi sa tanjirom nece nema sanse,samo napravim veci problem.Kad postavljam sto nama, on trci do hranilice da je prebacim do stola i onda uziva da mljacka,prlja,i Bogami se fino najede. A odusevljen je sa svojim tanjirom i escajgom(nisam se izradila sto sam ga kupila),al kontala sam nece ga ni pogledati,al ima to svoje prednosti
Lani juce dam malu viljuskicu za makaroncice, ona nabode jedan, da ga meni da pojedem a onda ona samo polize viljusku ja joj je uzmem i odnesem...malo je plakala ali je onda jela prsticima....gurne ga skroz u grlo i samo uspije progutati , cudo jutros nisu u peleni se nisu nasli
Ja jesam salamu, sta cu....al se dijete najelo...rekla pa porekla i jopet cu ako vidim da hoce jesti.... Danas cu joj dati virsle , ako ne bude htjela, dat cu salamicu, ako ni to onda jaje, a ako ni to ne bude htjela - cu da se roknem
Ja sam ostala bukvalno otvorenih usta , fino mala nage casu (obicnu casu, samo plasticna) i ispi sve - a pila je COCA-COLU, da da....dobro citate...samo joj stavila malo secera da nestane sode.... Inace ta curica jede, gljive (spuca komad pice samo tako, kaze E. pravo voli gljive ), kobasice sa jajima - jede s njima sta i oni, pite, sve vrste variva, pizzu, sve vrste kolaca, apslolutno sve joj daje....
Ova gora i od mene
ma i D. sve jede navedeno, samo jos ne pije coca colu
Lady ja sam jos gora od tebe , nisam ni ja davala sampinjone, a ni virsle, ni salame
Nismo se razumjele, mene su pojedine zenice ovdje napadale kako Lani dajem sve i svasta...tipa onih grickalica, cokolada, monte, pudinzi, solila hranu, supu dala od 6mj (sa tjesteninom i sve)...ono nisam pratila tablice ali me ova prijateljica zaheba ispade gora od mene 100%.... Po ovome sta ove nase zene gore nabrojase, moja Lana nista nije probala
Ja jesam salamu, sta cu....al se dijete najelo...rekla pa porekla i jopet cu ako vidim da hoce jesti.... Danas cu joj dati virsle , ako ne bude htjela, dat cu salamicu, ako ni to onda jaje, a ako ni to ne bude htjela - cu da se roknem
ti si mi omiljena zena sa ovim tvojim folovima
joj ovaj je sinoc vidio mamu kako jede salamu,te srece kad sam mu dala.Pala mi je na pamet Lana,hahahahhahah jesu namazani sve vole sto je nigdje veze.Al ja mu ne dam vise,i izbjegavat cu u njegovom prisustvu jesti a jeli to Lani rucak ili vecera?
Ma Lady sve joj daj .....vjeruj mi da moja D ko velika smaze sve ponudjeno, naravno nekad nesto nece, al jede sudzuku, salamu, virsle ma sve...(nismo jos probali argetu )
pite, pizze, tjesteninu, corbice, sve juce je Jelena vidjela krempitu je spucala samnom bila njammm njammm krempita za 10
JA se nikad nisam vodila tablicama... a i nisam voljela kad mi kazu pa ti to dajes vec...da dajem svome djetetu zato ne trazim isljenje i komentar to bi bio moj odgovor. Hvala Bogu pa Ana hoce sve zivo, od voca i povrca, variva tako da nisam imala potreba joj davati, a budem pokusala ponekad kad mi jedemo. Koju salamu dajete i koje virsle? Moje dijete ne pije colu, ali par gutljaja kisele par puta je popila...
"Vecera", doduse to je oko 6, jer pred spavanje samo mlijeko dolazi u obzir, fino se nastima na kaucu, mora se pustiti ttuu tuuu (Tomica) i trazi mlijeko.... A rucak je uvijek kuhano, supice, povrce s mesom ili bRez... "vecera" je moj obrok ali ja nemam fakat ideja, najgore sto radim, dodjem 5-5,15 valja odmah za sporet i da to bude gotovo do 6....ja ne stignem ni jesti....
Ne znam ko te ima napadati, i ova moja je probala i salamu i hrenovku i gljive i pitu... sve puca, meni je najvaznije da jede. Jede zdravo, kuhanje obozava, nioje preslano, nije masno i ja tu ne vidim problem
pite, pizze, tjesteninu, corbice, sve juce je Jelena vidjela krempitu je spucala samnom bila njammm njammm krempita za 10
Ja se NE BOJIM dati njoj nista...ti znas da sam davala neke stvari koje vi ni u snu niste htjele dati svojoj djeci u toj dobi....a niti se libim dati joj sve da proba...nego jednostavno znam da u tim virslama i salama nema nista za nju ali ocajni trenuci traze ocajne mjere....znam da sav otpadak ide u njih.... Ali ako je to ono sto ce pojesti u ovoj fazi ne jedenja, bogme cu joj dati pogazit cu ono sto sam pisala ranije....dok se ne projede opet aBd...
"Vecera", doduse to je oko 6, jer pred spavanje samo mlijeko dolazi u obzir, fino se nastima na kaucu, mora se pustiti ttuu tuuu (Tomica) i trazi mlijeko.... A rucak je uvijek kuhano, supice, povrce s mesom ili bRez... "vecera" je moj obrok ali ja nemam fakat ideja, najgore sto radim, dodjem 5-5,15 valja odmah za sporet i da to bude gotovo do 6....ja ne stignem ni jesti....
Poslije 6 osim mlijeka nista ne jede vise? Moj mlijeko nece nikako,samo u pudingu,ili grizu.Drugacije nece ni pod razno,znaci falsica 0 bodova
Salamu perutnina ptuj, posebna ili pileca prsa (al ne znam koja marka ) mogu ti javiti.... A virsle....M. je kupio neke, one mini, ne znam koje su...mislim da su "Ovako", meni su fuj....
Poslije 6 osim mlijeka nista ne jede vise? Moj mlijeko nece nikako,samo u pudingu,ili grizu.Drugacije nece ni pod razno,znaci falsica 0 bodova
Ne nista tipa obroka, dotada ih ima 3, osim npr pudinga, vocni jogurt, bananu (kad je raspolozena), monte, keksic, grickalice i sl....
Salmy ni moja nece mlijeko nema sanse osim u griz ili nekim mlijecnim kasicama, tako da smo do skoro imali takva dva obroka, sad smo smanjili na jedan, ali hoce jogurt zato i sir, kajmak, pavlaku.
Ne nista tipa obroka, dotada ih ima 3, osim npr pudinga, vocni jogurt, bananu (kad je raspolozena), monte, keksic, grickalice i sl....
A ja bih voljela da hoce recimo flasicu mlijeka i malo keksa dodat pred spavanje.Ali on nece mlijeko,a prije spavanja između 8-9 mora nesto pojest konkretno,jer se budi u noci gladan.A kad se probudi u gluha doba( a nece mlijeko) nemam izbora nego ga nahraniti konkretno pred spavanje ma joj covjek nekad nema izbora
Znam da je nekad prije Gavrilovic imao najveci postotak mesa u salamama i virslama zato pitam. Ja i nama uzimam pp ili cekin, nisam joj do sad ni jednom dala, ali nekad kad ja jedem mimo obroka budem joj dala da proba, mada ovoj mojoj nezdrava hrana se nesto i ne svidja posebno.
Znam....za poluditi..... Lana popije mlijeko i nema budjenja.... tako vec od 5og mjeseca.... e jedino jedan period kad nije htjela slano da jede (kad je imala oko 9mj) tad se budila u noci i trazila...
Pozdravljam Vas sve idem sta skuhati ps: Lady i Mama 2009 kakve ste sa vremenom sutra/prekosutra za bez a naravno i ostale zenice bez obzira sto se ne poznajemo