|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  560 561 [562] 563 564   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
21.4.2011 15:02:52   
Lady26
Jedva cekam godisnji user posted image user posted image user posted image user posted image samo da nas vrijeme posluzi aBd...necu ulaziti u kucu, samo koliko moram user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14026
21.4.2011 15:04:11   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

Jedva cekam godisnji user posted image user posted image user posted image user posted image samo da nas vrijeme posluzi aBd...necu ulaziti u kucu, samo koliko moram user posted image user posted image user posted image user posted image

a mi mislili za 1.maj u split par dana, tako sam se radovala. medjutim, svekar mi opet pravo bolestan pa necemo nigdjeuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14027
21.4.2011 15:06:00   
sabinos

Mi nemamo sta sisati user posted image user posted image user posted image user posted image jedino da joj nadogradnju stavim user posted image user posted image user posted image user posted image

A nokte rezem bez problema, sjednem pored nje, ona gleda sta radim i jedan po jedan lagano....malo je sa nogama problem, ne da ih bas dirati ali uspijem i to...Pa moram, sta da se radi....

Ja se najezim kad cujem da bebe nesto ne da user posted image . Npr od mog rodjaka curica (starija od l 6mj) ima nokte pa bar 2,3mm duge, kazu ne da da joj se rezu...a onda se zale kako ih Emina grebe i sl....ma hajde....pa ko je koga rodio tu?!
Ok kad nece da jede, znaci da ih nesto boli, zubici, grlo nebitno...

isto ovako...ako je po ovome ja sam nemajka zaista.ajdin ne place kad rezemo nokte vec hoce da to radi sam.odna mu ja dam jednu staru pokvarenu noktaricu,i on fol rezi meni is ebi a ja njegove odrezem u neznanju..i tako je za sve..samo ga zabvim i ide nekako.vala dugih i prljavih noktiju mi nece hodat pa kako god..evo jutros smo bili vani,pa malo ceprkao po zemlji,pijesku i prljjavi su naravno,nakon pranja taman cu ih skratiti

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14028
21.4.2011 15:07:14   
marinčii
IZVORNA PORUKA: felix

Da, ja isla u set_nju.....kako je lijep dan, baste pune, ne mozes proci od ljudi, kao da su se svi izvukli iz kuca....polizala jedan user posted image user posted image user posted image i na posao user posted image
ajd neka si polizala ti sta te brigauser posted image user posted image user posted image user posted image
bas je vani prevruceeeeeee uzasss ko u po jula.....uzas.....
neznam jel zdravo ovo vrijeme ili nijeuser posted image
ja u kratki rukav A. u dugi i duxuser posted image !
kazite mi kako biti pametan na ovom vremenu? Sta djetu obuc???
Sta vi obucete kad idete sad van a przi vaniuser posted image ....

i mene ovo zanima?ja svom obukla dnas i štrample user posted image mm me napade ,ženo šta to radiš oće li se dijete skuvatuser posted image user posted image
mama selma nadam se da će maleni brzo ozdraviti

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14029
21.4.2011 15:07:25   
Lady26
IZVORNA PORUKA: teacher75

a mi mislili za 1.maj u split par dana, tako sam se radovala. medjutim, svekar mi opet pravo bolestan pa necemo nigdjeuser posted image

Zbog onog infrakta ili je imao novi ne daj Boze?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 14030
21.4.2011 15:08:31   
teacher75
ja jutros lani obukla debelu jaknu, strample, farmerke debele i tene, dijete se skuhalo, al izasle u pola 10. pa se bojala da je hladno, a sad se moram spremati na posao i ne znam sta da obucem. hajte, zene, dajte mi ideju

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14031
21.4.2011 15:08:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: felix

Da, ja isla u set_nju.....kako je lijep dan, baste pune, ne mozes proci od ljudi, kao da su se svi izvukli iz kuca....polizala jedan user posted image user posted image user posted image i na posao user posted image
ajd neka si polizala ti sta te brigauser posted image user posted image user posted image user posted image
bas je vani prevruceeeeeee uzasss ko u po jula.....uzas.....
neznam jel zdravo ovo vrijeme ili nijeuser posted image
ja u kratki rukav A. u dugi i duxuser posted image !
kazite mi kako biti pametan na ovom vremenu? Sta djetu obuc???
Sta vi obucete kad idete sad van a przi vaniuser posted image ....

pa po sebi se ravnam...ako je meni vruce u dugim rukavima ... njemu je jos toplije...manji su...brze im cirkulise krv...a jos su aktivni...ako si tu u kratkim onda nek je i anel...ili mu je dovoljna tanka pamucna majica...dux mu ne treba...A. je sad bio u tankoj majici dugih rukava...i vidim da se skuhao

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14032
21.4.2011 15:09:39   
teacher75

nije infrakt nego su pluca u pitanju, rade samo 20%user posted image ima temperaturu vec par dana i sinoc na momenat nije nikako disao, bojali se da je gotovouser posted image mislim da je samo pitanje danauser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14033
21.4.2011 15:10:34   
Lady26

ja jutros lani obukla debelu jaknu, strample, farmerke debele i tene, dijete se skuhalo, al izasle u pola 10. pa se bojala da je hladno, a sad se moram spremati na posao i ne znam sta da obucem. hajte, zene, dajte mi ideju

Ja sam setala u kosulji sa 3/4 rukavima, prokuhala bukvalno....
Ni lizanje nije pomoglo user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 14034
21.4.2011 15:11:35   
teacher75

Ni lizanje nije pomoglo user posted image user posted image user posted image user posted image

najgore je sto radim do 8 i veceras ce u povratku biti hladno a u skoli prevruce- na suncanoj strani, bukvalno se topimo

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14035
21.4.2011 15:11:51   
marinčii

nije infrakt nego su pluca u pitanju, rade samo 20%user posted image ima temperaturu vec par dana i sinoc na momenat nije nikako disao, bojali se da je gotovouser posted image mislim da je samo pitanje danauser posted image
baš mi je žao milauser posted image .abd bit će bolje,user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 14036
21.4.2011 15:12:51   
Anoniman

najgore je sto radim do 8 i veceras ce u povratku biti hladno a u skoli prevruce- na suncanoj strani, bukvalno se topimo
ma neka sulja kratkih rukava a preko neka jaknica  ili dzemperak koji mozes u ruci ponjeti...a veceras da imas

Neposredna veza do poruke: 14037
21.4.2011 15:13:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

baš mi je žao milauser posted image .abd bit će bolje,user posted image user posted image

i meni ticerko

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 14038
21.4.2011 15:16:16   
megi
Uh jeste vruce vani i ja sam maloprije dosla na posao bas bas vruce u tankoj majici doduse dugih rukava prokuhala

sto se tice sisanja adna se vec 3 puta sisala, tako da planiramo uskoro jos jednom, valjda ce htejeti, do sada nije pravila vecih problema
a i nervira je kosa, sve je sklanja sa lica i govri bjezi kosouser posted image

a nokte rezemo dok spava, mene strah kad je budna da je ne povrijedim, a ovako za sec sve sredim

teacher zao mi je svekra user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14039
21.4.2011 15:16:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

i meni ticerko

i meni istouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14040
21.4.2011 15:18:01   
Lady26
IZVORNA PORUKA: megi

Uh jeste vruce vani i ja sam maloprije dosla na posao bas bas vruce u tankoj majici doduse dugih rukava prokuhala

sto se tice sisanja adna se vec 3 puta sisala, tako da planiramo uskoro jos jednom, valjda ce htejeti, do sada nije pravila vecih problema
a i nervira je kosa, sve je sklanja sa lica i govri bjezi kosouser posted image

a nokte rezemo dok spava, mene strah kad je budna da je ne povrijedim, a ovako za sec sve sredim

teacher zao mi je svekra user posted image

Jel pocela jesti?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 14041
21.4.2011 15:19:06   
Anoniman
nasla sam cetkicuuuser posted image user posted image user posted image ...dobro je pa mu znam logeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 14042
21.4.2011 15:19:31   
Anoniman
marinci cuj u stramplamauser posted image user posted image user posted image ja sam davnoooooooo strampe izbacila iz uporabe kao i helankice ....
Samo trenirka pamucna nista vise , tako idemo i van al hajd nije za gace problem .problem je gore van kad idem jer nece da bude u hladu user posted image trce ,ganja se igra voza ona kolica rekla sam nece ih vise vidjet izvoza me snjima oce da ih ide vozat kudam je njemu cef .... lopov .....
sakrila sam ih da ih zaboravi jer snjima kad izadjemo van, nemoze ga niko stic.
Gore sam mu jutros obukla maijcu dugi rukav al je tanka i preko prslucic al nije tanki vec frotilni bez rukava nemamo niakvi pamucni tanki, nije bilo kad sam mu uzimala hlace i ostalo.
Nije bilo doslo , pa to mu samo jos trebam nabaviti.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14043
21.4.2011 15:19:47   
Lady26
Jutros sam Lani gledala desni - koliko se moglo jer ne da, pa je prevarim i kazem hajde gricni mamu a ja prst ubacim gdje 3 trebaju doci, ali to mora 4x i ne upali svaki put user posted image user posted image user posted image
Uglavnom 1 se probijaaaaaaaa, vidim vrh i malo ga osjetim ali je u mesu jos uvijek...samo da izadju aBd sto prije i sto bezbolnije user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14044
21.4.2011 15:21:59   
Anoniman
lady, nama jos nije izasla trica bjeli se i crveni desna natekla al jos nistauser posted image jedno ga vrijeme mucila i stade odjednom.
Samo da joj nikne bit ce odma joj lakse a i tebi user posted image da se nenerviras za ne jelo.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 14045
21.4.2011 15:26:22   
marinčii
Nama izbile 2 petice al nešto sporo rastu nikako da cijele izađu,i onda još dvije gornje nam fale i riješili se zubićauser posted image user posted image user posted image pa da odahnemo.
felix tako i Matej hoće da gura biciklo kad idemo vani,on više neće u kolica pa sad ja ga vozim u biciklu jer inače on bi da ga nosam ,a l onda kad dođemo do parka on bi tamo guro biciklo i udaro s njim u ziduser posted image i sve se smije to mu zanimljivo,svašta..a jučer mi u šetnji navalio on će tam(sam) i ajde ja ga putim kontam bit ću uz njeg i ja ni skund se nisam okrenula on trka na cestu ,sreća ga uhvatila u zadnji tren inače ko zna šta bi bilouser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14046
21.4.2011 15:27:45   
Anoniman
a nama fali jos 8 zubauser posted image

trojke i petice

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 14047
21.4.2011 15:27:52   
Lady26
5??? Ohohohoho M veliki djecak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jučer mi u šetnji navalio on će tam(sam) i ajde ja ga putim kontam bit ću uz njeg i ja ni skund se nisam okrenula on trka na cestu ,sreća ga uhvatila u zadnji tren inače ko zna šta bi bilo

Ovog se ja bojim....nevjerovatno...ali kako su samo brziiiiiiiiii....jos kad vide da ides za njima user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 21.4.2011 15:28:51 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14048
21.4.2011 15:28:23   
koka i po
samo da se javim pa da vas rašćeram user posted image user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14049
21.4.2011 15:29:31   
Lady26
Rasceraj se ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Koko, kako pilici user posted image
Kako uheta, ima li poboljsanja?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 14050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  560 561 [562] 563 564   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  560 561 [562] 563 564   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *