|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  561 562 [563] 564 565   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
21.4.2011 15:31:45   
koka i po
ja pisala...budete citale a ne preskakale user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14051
21.4.2011 15:33:58   
Anoniman
opet joj curi

a sta vise da ti kazemuser posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 14052
21.4.2011 15:34:07   
marinčii
IZVORNA PORUKA: Lady26

5??? Ohohohoho M veliki djecak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: marinčii

jučer mi u šetnji navalio on će tam(sam) i ajde ja ga putim kontam bit ću uz njeg i ja ni skund se nisam okrenula on trka na cestu ,sreća ga uhvatila u zadnji tren inače ko zna šta bi bilo

Ovog se ja bojim....nevjerovatno...ali kako su samo brziiiiiiiiii....jos kad vide da ides za njima user posted image

da nama zubići brzo rastuuser posted image i nisu nam pravili veći problema,on jede uvijek dobro ,neki dan pojeo 3 tanjura graha ,i mene iznenadio a ni 12 kila nikako da naguramo,ima momak brz metabolizam.hehe
a što kažeš ja kad krenem trčat za njim on misli da se igramo pa onda krene još brže,ma baš su mali lopovi s njima treba imat 4-ere oči otvorene

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14053
21.4.2011 15:36:40   
Lady26
IZVORNA PORUKA: koka i po

ja pisala...budete citale a ne preskakale user posted image

Nisam preskocila, samo smetnula s uma.... user posted image user posted image
Izvini....sad sam ga nasla opet....i procitala...
user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 14054
21.4.2011 15:36:42   
Anoniman

Nama izbile 2 petice al nešto sporo rastu nikako da cijele izađu,i onda još dvije gornje nam fale i riješili se zubićauser posted image user posted image user posted image pa da odahnemo.
felix tako i Matej hoće da gura biciklo kad idemo vani,on više neće u kolica pa sad ja ga vozim u biciklu jer inače on bi da ga nosam ,a l onda kad dođemo do parka on bi tamo guro biciklo i udaro s njim u ziduser posted image i sve se smije to mu zanimljivo,svašta..a jučer mi u šetnji navalio on će tam(sam) i ajde ja ga putim kontam bit ću uz njeg i ja ni skund se nisam okrenula on trka na cestu ,sreća ga uhvatila u zadnji tren inače ko zna šta bi bilouser posted image

pa da patnja snjima vani user posted image ko pustani s lanca suuser posted image bar moj .....
Dadada nemam ti sta rec samo blago vama user posted image ...Kod nas toliko ima ukupno zubiuser posted image a vama toliko fali....

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 14055
21.4.2011 15:38:06   
Lady26
Lani se tako brzo "pune" usi....moram svaki dan cistiti, trebam li se zabrinuti?!?!
Bas se nakupi.... Hm?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14056
21.4.2011 15:39:10   
Anoniman

5??? Ohohohoho M veliki djecak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jučer mi u šetnji navalio on će tam(sam) i ajde ja ga putim kontam bit ću uz njeg i ja ni skund se nisam okrenula on trka na cestu ,sreća ga uhvatila u zadnji tren inače ko zna šta bi bilo

Ovog se ja bojim....nevjerovatno...ali kako su samo brziiiiiiiiii....jos kad vide da ides za njima user posted image

da nama zubići brzo rastuuser posted image i nisu nam pravili veći problema,on jede uvijek dobro ,neki dan pojeo 3 tanjura graha ,i mene iznenadio a ni 12 kila nikako da naguramo,ima momak brz metabolizam.hehe
a što kažeš ja kad krenem trčat za njim on misli da se igramo pa onda krene još brže,ma baš su mali lopovi s njima treba imat 4-ere oči otvorene

podjestime user posted image
Kad vec pricas o kg. Ajde neka mi neko kaze Koliko su tacne vage digitalne ?
I jesul tacne????
Ja juce A. vagala kod mame je da je bio sit odma iza tanjurauser posted image Pokazuje 12.kg . sto je meniuser posted image za ne povjerovati.
Kad ga vagala skoro ped. na vagi da sjedi je da se mrdo plakao , i ostalo uz to pokazalo "kao" 11. 500gr.
Koja je sad tacnija?Sta vi mislite.

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 14057
21.4.2011 15:40:18   
Anoniman

Lani se tako brzo "pune" usi....moram svaki dan cistiti, trebam li se zabrinuti?!?!
Bas se nakupi.... Hm?

kazi mi kako cistis?????
A. se neda dodirnuti ja probala sa stapicima onim nedaaaaaaaaaa
Samo kad ga okupam uspjednem al pelenom pamucnom neda stapic ?user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 14058
21.4.2011 15:42:06   
Lady26
Stapicima...nekad cak i uziva u tome sva se iskrivi user posted image , a opet nekad joj mrsko pa moram na brzinu

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14059
21.4.2011 15:43:38   
Anoniman
moj nedauser posted image on uzme od mene i gura si u nosuser posted image user posted image . Valjda ga skakilja u uhu ? Da mu radim na spaveci probudila bi ga..... nego ovako uzmem pelenu gazu nakvasim i ocistim neda drugacije.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 14060
21.4.2011 15:46:40   
Lady26
Ja Lani i nos cistim stapicima user posted image eh to je frka ali uspijem...dam njoj jedan da zvace, nekad ga meni gura u nos ili sebi u uho....
Ja cistim, a ona govori mema memaaaa, mema puj kaka user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14061
21.4.2011 15:47:26   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image dobra je hahahahaha....
a moj sebi stavlja u nos i tako smjesnu facu napravi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 14062
21.4.2011 15:48:00   
salmy
Mi se vratili iz setnje,vrijeme je famozno(komotno majca kratki rukav)
Mama napravila pitu svomuser posted image i muzeku,a djete samo hoda po kuci i vice:pitttte pittteuser posted image user posted image user posted image al tako brzo izgovori da je cirkus

jesam sta propustila?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14063
21.4.2011 15:49:40   
Anoniman
salmy i A. voli pite piteuser posted image user posted image
jutros je dosla nova rijec, sveki ga zezi pa ce mu tepa ma joj neda te nikom bla bla a on ce sav hujav ono deijaj me (nediraj me<)user posted image user posted image user posted image Nova rijec svaki dan nesto novo user posted image .
Niko mi nerece za vaguuser posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 14064
21.4.2011 15:52:12   
salmy
IZVORNA PORUKA: felix

jutros je dosla nova rijec, sveki ga zezi pa ce mu tepa ma joj neda te nikom bla bla a on ce sav hujav ono deijaj me (nediraj me<)user posted image user posted image user posted image Nova rijec svaki dan nesto novo user posted image .

ej jedva cekam da izgovori tu rijecuser posted image user posted image user posted image mrzim kad setamo a slucajni prolaznik/ca mu priđe i dira ga po licuuser posted image user posted image user posted image tacno mi zlo

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14065
21.4.2011 15:53:33   
Lady26

Po meni su digitalne najtacnije....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14066
21.4.2011 15:53:46   
Anoniman
salmy ma zna svasta ponavlja ko papagaj Bolje je bilo dok je sutio vjeoraval ili neuser posted image svaka druga mu je NECU fino kaze ko veliki user posted image ili edam (nedam ) , ili paš(mars) ,,...

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 14067
21.4.2011 15:54:42   
Lady26
IZVORNA PORUKA: salmy

ej jedva cekam da izgovori tu rijecuser posted image user posted image user posted image mrzim kad setamo a slucajni prolaznik/ca mu priđe i dira ga po licuuser posted image user posted image user posted image tacno mi zlo

A ti presutis? user posted image user posted image user posted image ne mogu vjerovati....a tako su ti ovdje postovi "ostri"....
Bogme bih ja rekla, nemojte po licu i tacka....ne diram je ja prljavim rukama a ne neko na ulici....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 14068
21.4.2011 15:54:44   
megi
Lady hrana nista

trojke isto ko kod Lane, jedna doduse probila druga samo sto nije al bice i to

i mi volimo pituuuuuuuu

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 14069
21.4.2011 15:54:47   
Anoniman

Po meni su digitalne najtacnije....

znaci smijem rec javno da ima 12.kg iako nesto ne mogu da vjerujem u to user posted image user posted image ....
Koliko vama ta pokazuje ako ste se vagali ikako na njoj : ?

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 14070
21.4.2011 15:54:55   
marinčii

i nama se ovo stalno dešava i meni baš ide na živce to užasno al baš mi bude neugodno reći de ga ne dirajteuser posted image ,e da oće on to reći bilo bi baš superuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 14071
21.4.2011 15:55:41   
Lady26

Bas se nakupi.... Hm?

Cekam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14072
21.4.2011 15:55:58   
Anoniman

A ti presutis? user posted image user posted image user posted image ne mogu vjerovati....a tako su ti ovdje postovi "ostri"....
Bogme bih ja rekla, nemojte po licu i tacka....ne diram je ja prljavim rukama a ne neko na ulici....

ja necu nista rec jer se A. neda dirati stidi se ko fol krije za mene tako nemoze niko doc do njegauser posted image al nebi ni ja dala da ga diraju jos po licu....

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 14073
21.4.2011 15:57:01   
Anoniman

i nama se ovo stalno dešava i meni baš ide na živce to užasno al baš mi bude neugodno reći de ga ne dirajteuser posted image ,e da oće on to reći bilo bi baš superuser posted image user posted image

eto A. je jutros reko sveki da ga nedijaj  user posted image jer je bila dosadna user posted image
al vani se krije stidi...

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 14074
21.4.2011 15:57:03   
marinčii

salmy ma zna svasta ponavlja ko papagaj Bolje je bilo dok je sutio vjeoraval ili neuser posted image svaka druga mu je NECU fino kaze ko veliki user posted image ili edam (nedam ) , ili paš(mars) ,,...

Nama je najnovija rijeć dijak(divljak),on se ludiro i skako po kući ja mu velim pa što se tako ponašaš isto si neki divljakuser posted image i otada on ponavlja stalno dijak,dijak

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  561 562 [563] 564 565   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  561 562 [563] 564 565   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *