|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  562 563 [564] 565 566   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
21.4.2011 15:57:03   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: Lady26

salmy i A. voli pite piteuser posted image user posted image
jutros je dosla nova rijec, sveki ga zezi pa ce mu tepa ma joj neda te nikom bla bla a on ce sav hujav ono deijaj me (nediraj me<)user posted image user posted image user posted image Nova rijec svaki dan nesto novo user posted image .
Niko mi nerece za vaguuser posted image user posted image

Po meni su digitalne najtacnije....

znaci smijem rec javno da ima 12.kg iako nesto ne mogu da vjerujem u to user posted image user posted image ....
Koliko vama ta pokazuje ako ste se vagali ikako na njoj : ?

Ja vagala Lanu kod rodjaka, pokazala 10,200 a kucna pokazuje nekad 10-nekad 11 user posted image user posted image user posted image , ali znam po meni da nije tacna, pokazuje 3-4kg vise user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14076
21.4.2011 15:57:04   
megi
Lady
ma sto ces se brinuti
samo ti nemoj previse stapicima cistiti
kazu da nije dobro previse gurati stapice, ja malo pamucnom pelenom nekad stapicima
ona se ne buni, to nam je jedna od rijetkih stvari sto prolazi bez pobune

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14077
21.4.2011 15:57:04   
salmy

IZVORNA PORUKA: salmy

jutros je dosla nova rijec, sveki ga zezi pa ce mu tepa ma joj neda te nikom bla bla a on ce sav hujav ono deijaj me (nediraj me<)user posted image user posted image user posted image Nova rijec svaki dan nesto novo user posted image .

ej jedva cekam da izgovori tu rijecuser posted image user posted image user posted image mrzim kad setamo a slucajni prolaznik/ca mu priđe i dira ga po licuuser posted image user posted image user posted image tacno mi zlo

A ti presutis? user posted image user posted image user posted image ne mogu vjerovati....a tako su ti ovdje postovi "ostri"....
Bogme bih ja rekla, nemojte po licu i tacka....ne diram je ja prljavim rukama a ne neko na ulici....

Presutim ja al s debelo ujedem za jezik,ali MM tako bude nekulaturan da je meni poslije zao te osobe koja ga je dirala,jos nas pogleda i konta u sebi:hebalo vas djeteuser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14078
21.4.2011 15:58:05   
Lady26
IZVORNA PORUKA: salmy

Presutim ja al s debelo ujedem za jezik,ali MM tako bude nekulaturan da je meni poslije zao te osobe koja ga je dirala,jos nas pogleda i konta u sebi:hebalo vas djeteuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 14079
21.4.2011 15:58:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

salmy ma zna svasta ponavlja ko papagaj Bolje je bilo dok je sutio vjeoraval ili neuser posted image svaka druga mu je NECU fino kaze ko veliki user posted image ili edam (nedam ) , ili paš(mars) ,,...

Nama je najnovija rijeć dijak(divljak),on se ludiro i skako po kući ja mu velim pa što se tako ponaš isto si neki divljakuser posted image i otada on ponavlja stalno dijak,dijak

hahahhahahahahahhahahahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobar je dusa draga ahahhahah bas upijaju ko spuzve.
Ja sam jednom rekla "bemti ćaću" lopove jedan dosadni user posted image user posted image user posted image
Nakon par dana ja ljuta a on ce meni "mama ,mama ćaću ćaćuuser posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 14080
21.4.2011 15:59:07   
Lady26
IZVORNA PORUKA: megi

Lady hrana nista

trojke isto ko kod Lane, jedna doduse probila druga samo sto nije al bice i to

i mi volimo pituuuuuuuu

user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 14081
21.4.2011 15:59:38   
marinčii

Lani se tako brzo "pune" usi....moram svaki dan cistiti, trebam li se zabrinuti?!?!
Bas se nakupi.... Hm?

Cekam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nisam baš sto posto sigurna al mislim da je to ok,i kod nas je isto i reko nam je jedan doktor da ne valja previše dirat uši samo ono što se vidi očistit a ne duboko sa štapićem dirati,a ja se sve kontam ta smola ih i štiti pa ne čeprkam dubokouser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14082
21.4.2011 16:00:47   
salmy
IZVORNA PORUKA: megi

Lady
ma sto ces se brinuti
samo ti nemoj previse stapicima cistiti
kazu da nije dobro previse gurati stapice, ja malo pamucnom pelenom nekad stapicima
ona se ne buni, to nam je jedna od rijetkih stvari sto prolazi bez pobune

joj i ja stalno nosam stapice,i vjecito zagledam usi.Pa sam u mm neki dan zabuljila i usi, kaze on:ebo me svak ako si ti normalna,pa bona nisam ti ja user posted image  Ali sam cula da ne valja stapicima cistiti,eto Lady vidis kako smo user posted image user posted image
ps:ali nije mi jasno odakle onolika smolauser posted image user posted image user posted image  moja prijateljica vodi user posted image na ispiranje,jos kaze da je dr,savjetovala da svaka user posted image treba ocistiti usiuser posted image

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 14083
21.4.2011 16:00:50   
marinčii
mama ,mama ćaću ćaću
user posted image user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14084
21.4.2011 16:01:35   
Anoniman

Po meni su digitalne najtacnije....

znaci smijem rec javno da ima 12.kg iako nesto ne mogu da vjerujem u to user posted image user posted image ....
Koliko vama ta pokazuje ako ste se vagali ikako na njoj : ?

Ja vagala Lanu kod rodjaka, pokazala 10,200 a kucna pokazuje nekad 10-nekad 11 user posted image user posted image user posted image , ali znam po meni da nije tacna, pokazuje 3-4kg vise user posted image
znas sto pitam ba.?
Kad je imao 12mjesecova ja ga stavim na vagu kuci ono 12kg ko fol odem kod ped.ono 11kg .
I ja se otkad cudu cudilauser posted image sta je o.k
Recimo sad ga vagala ima 11.500gr(kao sto vec rekoh) a ova pokazuje 12kg.
Sad odem ped.inace uvjek pita koliko ima kg. jauser posted image user posted image user posted image neznam tacno .
Da ga stavi da vaga nemoguca misija....

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 14085
21.4.2011 16:04:00   
koka i po
IZVORNA PORUKA: marinčii

Lani se tako brzo "pune" usi....moram svaki dan cistiti, trebam li se zabrinuti?!?!
Bas se nakupi.... Hm?

Cekam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nisam baš sto posto sigurna al mislim da je to ok,i kod nas je isto i reko nam je jedan doktor da ne valja previše dirat uši samo ono što se vidi očistit a ne duboko sa štapićem dirati,a ja se sve kontam ta smola ih i štiti pa ne čeprkam dubokouser posted image user posted image

cistiti samo ono sto se vidi,niposto gurati duboko...mada moj ORL kaze da su stapici za usi najvece zlo...pa eto kako hoces....
smola stiti od bakterija ..prema tome cestim ciscenjem im dajes dobru sansu da napadnu...

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14086
21.4.2011 16:08:30   
Lady26
Ma znam, cistim samo ovu "rupu" "uvalu" ne znam kako bih nazvala, ne uvlacim u kanal tamo ni slucajno....
Ali brate ruzno, cak i vani joj malo izadje, ono zuto, haman narandzasto....fuj....

< Poruku je uredio Lady26 -- 21.4.2011 16:16:24 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 14087
21.4.2011 16:14:41   
Anoniman
pa ja gazom na prst i ocistim sve user posted image znam na sto mislis. Nisu mi sreca debeli prsti tanki suuser posted image ....

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 14088
21.4.2011 16:17:37   
Lady26
Moji jesu user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14089
21.4.2011 16:22:41   
Anoniman

Moji jesu user posted image user posted image
eh onda neznam user posted image sta da ti rečem.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 14090
21.4.2011 16:51:16   
Anoniman
Lady dok ima smole u usima znaci da je dijete zasticeno od upale...

E sad drage moje da vas pitam, znam da nije ovo tema da ima posebna, ali ovdje ce mi neko brze odgovoriti, na svu muku meni maloprije teta koja nam dolazi i cisti kaze da je malo placam user posted image , a ona sama predlozila da dolazi svaki dan po malo za tu cijenu i ja joj kazem to je malo, ona mi kaze pa na kucnom ste pragu ne trosim obucu...bla...bla... i ja joj na kraju kazem da ce dolaziti dva puta u sedmici po 3-4sata za 50KM sedmicno, jedan dan usisa i pobrise prasinu, drugi dan pegla. Ni jednom nije ostala duze od tri i po sata, a u ta tri i po sata je sto je i popila kafu i odmorila, znaci da budem realna ni tri sata intenzivnog rada nema, s tim da gotovo svaki put povede svoje dijete sa sobom jer nema kome da ga ostavi, dijete jeste mirno stvarno. kad sam ja izracunala 6 sati 50km sedmicno dodje joj da joj je sat vremena gotovo 8,5KM je li to malo???? Mislim da je i puno, a ne malo, ali eto njoj je malo, jer sam racunala, evo sat vremena se prebiram po glavi pa da radi u drzavnoj firmi nema toliku satnicu, cak neki ni sa fakultetom nemaju toliku satnicu. Mm prvo rekao da joj povecam, ali posto me dva puta zeznula i nije dosla na obecani i dogovereni dan, a radi nepune tri sedmice i nije mi javila da ne dolazi,a u poslednje vrijeme poal prasine ne obrise, onda sam sa mm zakljucila da je najbolje da je cas_tim 50km i kazem da vise ne dolazi. Molim iskreno, neutralno misljenje jesam li pogrijesila? Jednom je pricuvala Anu 2,5 sata i za to sam joj dala 30KM.

< Poruku je uredio jelenaT -- 21.4.2011 16:53:00 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14091
21.4.2011 17:02:52   
Anoniman
nama je zena cistila za 5 km po satu...mislim da nije malo...dapace

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14092
21.4.2011 17:04:33   
Anoniman
lady...i kod A. su usi bile pune smole...kad je bio manji...ja sam pitala pedijatricu...ona mi je rekla da je sve ok...nakon nekog vremena se smanjilo lucenje

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14093
21.4.2011 17:20:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

nama je zena cistila za 5 km po satu...mislim da nije malo...dapace
ma dice biti malo bolan meni zena dodje posle svog krecenja znaci ona ide za molerom brise platim je 30km citav dan ....bude od 8 do 8.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14094
21.4.2011 19:02:31   
Malenaoduvijek
nama je dok sam ja bila trudna dolazila zena 4 puta u mjesecu za 100KM a ostajala je oko 5 sati.
sada ta ista teta dolazi mom tati za 25 KM svaki dolazak, odnosno 2 puta u mjesec dana za 50KM, a ona mu sve odrzava, cisti, pere prozore,pegla znaci sve.

znaci da to sto ti placas uopste nije malo, mislim da se cijena krece oko 5 KM po satu u sa.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14095
21.4.2011 19:12:24   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: dadada

nasla sam cetkicuuuser posted image user posted image user posted image ...dobro je pa mu znam logeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hoces ici onda sutra sa nama sta si skontala, L. joj je posljednji u 11, nema nikoga poslije pa bi ti mogla objasniti sta da radis.

a kod moje djece ima dosta smole, ja samo vanjski kanal cistim jer mi je receno da je to zastita i ja ne barcem dalje.

< Poruku je uredio MALA1994 -- 21.4.2011 19:17:33 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14096
21.4.2011 19:20:08   
Anoniman
Sad je bila teta na razgovoru, zavrsili smo. Ma ova je meni samo pobrise prasinu i usisa, brisala je kupatilo kad brise prasinu ali samo spere, nista ne riba, a za tri sedmice nije ni jednom prebrisala plocice u kupatilu ili ogledalo u kupatilu i u sobi, onda dogovor je bio da obrise i balkone kad brise pod u kuci, jer su sve laminati i zogerom brise, ona je od cetiri balkona samo jednom jedan obrisala za tri sedmice, i dogovor je bio jednom mjesecno generalka i dva puta haustor u mjesecu i pitala je koliko ona rekla 200KM, jos je ja pitam d anije malo, ona kaze nije posto je u komsiluku ne placa prevoz to je to.Da bi posle rekla moze li sedmicno 50 ja kazem moze. Da bi danas rekla da ona generalku posebno naplacuje, da ja nju malo placam da bi ona meni generalku radila i obrisala haustor zogerom to je jos 100KM, a reci cu samo da cisti nekih 60kvadrata stana jer se samo to koristi, dvije prostorije ne koristimo i ne cisti ih. Ma samo mi je dodatno zivac poteglila i jos vise me nanervirala pored svega.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 14097
21.4.2011 19:25:26   
Malenaoduvijek
moja prijateljica vodi user posted image na ispiranje,jos kaze da je dr,savjetovala da svaka user posted image treba ocistiti usiuser posted image

pa onda propuh kroz glavu user posted image user posted image user posted image

sala
moja sestra je ispirala usi i to onda moras stalno raditi a ona kaze da pravo zvoni u glavi nakon toga.
ja to nikada nisam radila i super mi cujem samo sto hocu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 14098
21.4.2011 19:29:16   
Malenaoduvijek
ma meni se cini da je ona bezobrazna jelena.

treba to odsikterisati, pravo je tesko naci zenu da fino radi i da je postena.
zato sam ja svom tati rekla ne otkazuj tetu nadu niposto.
zena ima kljuc od stana kod sebe vec 3 godine nikada nista nije nestalo.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14099
21.4.2011 19:31:34   
Anoniman
Nama je dr rekao, vise njih da se ispiranje vrsi samo kod zaceppljenih kanala i niposto pod upalom jer tada samo moze gore da napravi. Cak nam je rekao ni kapi u usi jer samo vraca sadrzaj unutra koji je zacepio i od koga je upala nastala, vec kapi u nos.
Sad se razmisljam za ovih osam mjesci sam aman specijalizirala otolaringologiju user posted image user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 14100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  562 563 [564] 565 566   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  562 563 [564] 565 566   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *