Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Nije,mila moja... Nije dobro... Mamina sestra,moja tetka,osoba koju pored svojih roditelja najvise volim i cijenim,imala je infarkt. Bila je mrtva 3-4 minute.Reanimirali su je. Sada je na aparatima ,a stanje je jako lose.. Bila sam na cumu,vidjela je...Sad je na intrnistickoj intezivnoj... Ludim od brige. Samo da joj dragi Bog pomogne,sve je u Njegovim rukama...
Nije,mila moja... Nije dobro... Mamina sestra,moja tetka,osoba koju pored svojih roditelja najvise volim i cijenim,imala je infarkt. Bila je mrtva 3-4 minute.Reanimirali su je. Sada je na aparatima ,a stanje je jako lose.. Bila sam na cumu,vidjela je...Sad je na intrnistickoj intezivnoj... Ludim od brige. Samo da joj dragi Bog pomogne,sve je u Njegovim rukama...
A joj mila baš mi je žao ,ali abd bit će ona bolje i dobro moraš vjerovati,drži mi se
dadadda----evo slike...lose su slikala mobitelom...super je kapa..samo ja ne volem ove silne naljepnic i slike sto kace na djecije stvari..ne mozes nista naci jednobojno a moj A. je poceo nosati i tatine silterice....pojam su mu crvene,,voli crveno
mi vam m set_ali, bili na kavi, igraoni..kupali se..sredivali oko zgrade...naset_aliu se..ja se umorila..a nisam isla na posao..ovi neradni dan me bas slomi ovo se moje cudo nicega ne boji..s velikih se tobogana spusta na glavu..joj zloceee, uvijek u steti i galami..a puna igraona djece ...i ja sad ni pod razno nece voce..pa ni u teglici bas..ni mlijeko u cokolinu cak niti s keksom i sl. neznam sto cu s njim..ali zato je vecerao nutele..mamino djete
< Poruku je uredio iv@ncica -- 21.4.2011 23:16:36 >
dadada- ukinut cu ja tu aplikaciju vec nekako ili je redizajnirati...ovih dana cu skoknut do ove radnje..pa ako bude ih posaljem ti..inace su bile samo dvije kad sam uzimala....a bilo je boljih jednobojnih modela u original marinesu, ali male velicine
dadada- ukinut cu ja tu aplikaciju vec nekako ili je redizajnirati...ovih dana cu skoknut do ove radnje..pa ako bude ih posaljem ti..inace su bile samo dvije kad sam uzimala....a bilo je boljih jednobojnih modela u original marinesu, ali male velicine
ma neces mi nsita slati mora moja glavica svaku kapu probati...nije to tako lako ...e pa Fidis...ima i u sa o.marines...barem je bio...cini mi se
jest moze se redizajnirati npr prisijes traku od nekog platna cijelom duzinom i bude bas cool vidi se da mi fali masina za sivanje ja sam na maminoj vazda nesto redizajnirala mama je ludila