|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  558 559 [560] 561 562   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
21.4.2011 12:55:10   
Anoniman
Evo i nas...dok vas iscitah ihaaaaj.
Hvala vam drage moje sto pitate, ljubimo mi vas user posted image
Ana je cijelu noc prevristala i jutros je odvedem kod orl, nije klasicna upala uha, ali se zacepio lijevi kanal, samo vise ne znam od cega jer niti slini niti kaslje, pa opet sluh otisao u tri lijepe na lijevo uho...uzrok svega toga su zubi, nalazi hvala bogu relativno ok, tako da nije htjeo antibiotik ukljucivati, samo nazalno ispumpavao sadrzaj sto je bilo aman strasno, tri puta se zacenula, taman je dozovemo, ona opet. Uglavnom dr kaze cim izadju ovi zubi da ce bolje biti jer kako je vilica sva pod upalom to i na uho utice. Da pratim stanje par dana, dalsy za bolove, operil i aspiracija za dva dana opet.
Lady mm dolazi nocas, valjda...vise nemam pojma... s obzirom da sam je cijelu noc prenosala dok je ona vristala ja sam relativno ok.

(odgovor članu Nunny)
  Neposredna veza do poruke: 13976
21.4.2011 12:59:09   
Anoniman
http://www.ringeraja.ba/forum/m_40755/mpage_55/key_/tm.htm

evo mala na predzadnjoj stranici predzadnji post user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13977
21.4.2011 13:05:59   
nanika
JelenaT nadam se da ce sve biti ok. Dobro si izdrzala citavu noc a samauser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13978
21.4.2011 13:08:56   
Lady26
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ana je cijelu noc prevristala i jutros je odvedem kod orl, nije klasicna upala uha, ali se zacepio lijevi kanal, samo vise ne znam od cega jer niti slini niti kaslje, pa opet sluh otisao u tri lijepe na lijevo uho...uzrok svega toga su zubi, nalazi hvala bogu relativno ok, tako da nije htjeo antibiotik ukljucivati, samo nazalno ispumpavao sadrzaj sto je bilo aman strasno, tri puta se zacenula, taman je dozovemo, ona opet. Uglavnom dr kaze cim izadju ovi zubi da ce bolje biti jer kako je vilica sva pod upalom to i na uho utice. Da pratim stanje par dana, dalsy za bolove, operil i aspiracija za dva dana opet.
Lady mm dolazi nocas, valjda...vise nemam pojma... s obzirom da sam je cijelu noc prenosala dok je ona vristala ja sam relativno ok.

a jebem mu... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13979
21.4.2011 13:15:34   
nanika
Ladyuser posted image
Vidim Lanica pravi mali lopovuser posted image , neka, neka.....
Ja malo uletila ali nemam vremena da citam sveuser posted image . Ahmed mi zaspao, a Esma izasla u bastu da se ljulja.
Ja presadjivala neko cvijece pa sad moram da pravim rucak. Jedva cekam nedjelju, odosmo na selo i bicemo sve do iza 1. majauser posted image user posted image . vidim tvoja lanica svasta prica, ovaj moj mali nista posebno, zna nas sve zovnuti, maca mu je naneuser posted image , auto anan i to je touser posted image . Esma je u njegovoj dobi sklapala recenice, ali takve su curice. Ljubi Lanu.

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13980
21.4.2011 13:20:25   
Lady26
Pa nanika, nema te na fb, nema te ovdje, javi se nekad majka mu stara user posted image user posted image user posted image ...
Ljubi djecicu, premedeni su a ti skrta na slikama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
Ne sklapa recenice, nekad spoji dvije rijeci tipa bilo sta sa "daj" user posted image , ode mama, ode papa tako nesto....a rijeci dosta zna, skoro sve ponavlja za nama...ali se sve razumije....
Zna reci ime i prezime, to mi je najsladje user posted image user posted image user posted image
Ljubi djecicu puuunoooooooo i tebi user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 13981
21.4.2011 13:21:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

a jebem mu... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 13982
21.4.2011 13:22:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mama2009

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: mama2009

IZVORNA PORUKA: dadada

salmy...imas li nekog vani....ako imas...prosurfaj po ikeinom katalogu...ima pravo dobrih kreveta, za pravo pristojnu cijenu...madrac mozes kod nas naruciti...samo nek ti neko krevet posalje ili ti dovuce...ili nek otvori kutiju pa je opet zaljepi i stavi na bususer posted image

ja sam odlucila A.  ikea-in uzeti...posto mu je soba pravo mala...pa bih onaj sto je kao na sprat a ispod ima prostora za igru...a tamo sam bas nasla jedan koji se moze pomijerati...tj. dok je mali da je pri zemlji, a kasnije da se podigne..nije sad nesto woow sto se izgleda tice...al je zato jako praktican..sto mi je u tako maloj sobi najbitnije

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj ikea dileruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kas opetuser posted image user posted image user posted image

hahhahah ludo jedna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim da idem u junu opet, samo ne znam kako cu se organizovat s vremenom jer ne ostajem preko vikenda, al ako budem isla javim obavezno user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama2009)
  Neposredna veza do poruke: 13983
21.4.2011 13:25:14   
Malenaoduvijek

http://www.ringeraja.ba/forum/m_40755/mpage_55/key_/tm.htm

evo mala na predzadnjoj stranici predzadnji post user posted image

thanks, jelo

a bas mi je zao za Anuskine usi, nadam se da ce se to sanirati i bez antibiotika dusica dragauser posted image user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13984
21.4.2011 13:28:06   
Anoniman
Ma bice sve ok, zao mi jeste, tesko mi jeste, ali znala sam da dok god ne izvadimo te krajnike posebno treci da ce biti problema, ali izdrzacemo, to je mamina hrabrica velika. Dalsy je danas malo smirio, a nocas nista, najgore sto je vristala nocas, to je tako strasno bilo, dijete nije jezik uvlacilo sto kazu, da li je nosala ili ne nosala ona vristi pa vristi, ali danas vidim da je malo bolje, valjda se malo kanali procistili. Sad je malo jela i stavila sma je u krevet ne bi li odspavala bar malo jer dijete bukvalno od nocas od jedan nije oka sklopilo, pa da i ja se malo opruzim u horizontalu jer ne da sam krepana skroz, a veceras mi treba poceti i pripreme oko farbanja jaja. Ljubimo vas user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13985
21.4.2011 13:39:25   
iv@ncica
jelena...a  misa  mu...ma  proce  ce  sve..
i moj  je  nocas  sto  pčuta se  probudio..stalno  galami    be te-BEN10user posted image user posted image ,  sinoc  mu  marijana  kupila slicice  i  koliko  se  igrao  s  njimai  u krevet  otisao ,  ja skinula  kad  je  zaspao  ..naljepio ih sebi  na  pčidžamu, vrecu,  ruke...i  nocas  panika  kad ih nije  bilo..pa  jutros  u  5,30 be-te,  be-te...i  ostisao je  nervozan u  vrticuser posted image user posted image ..
mu  smo  upaltili uisto  jutrois  za  nejru,  i danas  ne  radim..ali smo  imali ranu  akciju u  i oko zgrade..sredjivanje  zelenila  i  ciscenje  proljetno..pa s am  krepana...sad  rucak  pa  u  setnjuuser posted image

dadada-slikat  cu...u vrticu  nam je  s  njim...kad  veceras polegnem  momkeuser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13986
21.4.2011 13:42:17   
koka i po
e jelo moja user posted image ..citam tvoje postove i mislim...haman da ce ovo moje bas dugo potrajati....ko ne devera i ne zna...cuvaj anusku bice valjda dobro....
usput...moje uho opet curi od sinoc user posted image ..
S je smrcav i cini mi se da ce se razboljeti..

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 13987
21.4.2011 14:11:09   
megi
pozdravcic

Jelena nadam se da ce cura biti bolje, misa mu vise

Lady samo da ti kazem da sad tvoja lana jede bolje od moje cura, ona jednostavno nece, juce je cijeli dan samo jela sir, nije htjela ni supe, ni japraka, ma nista sto sam joj ponudila osim sira i kajmaka, tako da nam je to bio obrok
ev zovem mamu ni od jutros nista nece, pa ni sira, samo pije,

da vas pitam boje li se vasa djeca auta, moja cim izadje napolje ako vidi auto trci da je uzmem, pa je pokusavam nauciti da auta idu cestom mi trotoarom i da je dovoljno da mamu drzi za ruku
a glavno joj je setanje uz zgrade, pogazili smo sinoc svu travu oko zgrada user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 13988
21.4.2011 14:12:52   
teacher75

Ma bice sve ok, zao mi jeste, tesko mi jeste, ali znala sam da dok god ne izvadimo te krajnike posebno treci da ce biti problema, ali izdrzacemo, to je mamina hrabrica velika. Dalsy je danas malo smirio, a nocas nista, najgore sto je vristala nocas, to je tako strasno bilo, dijete nije jezik uvlacilo sto kazu, da li je nosala ili ne nosala ona vristi pa vristi, ali danas vidim da je malo bolje, valjda se malo kanali procistili. Sad je malo jela i stavila sma je u krevet ne bi li odspavala bar malo jer dijete bukvalno od nocas od jedan nije oka sklopilo, pa da i ja se malo opruzim u horizontalu jer ne da sam krepana skroz, a veceras mi treba poceti i pripreme oko farbanja jaja. Ljubimo vas user posted image

joj draga bas mi je zao sto se tako napatiste sinocuser posted image zelim vam da vam veceras noc protekne bez placa i da se obje fino naspavate

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13989
21.4.2011 14:22:18   
marinčii
hej ženice bome vi ispisaste roman,ne mogu ja sve to upratit,mi ovi dana samo lunjamo kako je fino vrijeme
Jelana  baš mi je žao da se takonapatiste nadam se da ste danas bolje i curica i tiuser posted image user posted image
iv@nčice i mene zanima ta kapica ajde šapni di si kupila?'

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 13990
21.4.2011 14:23:42   
Anoniman
mi skoro dosli jaooooo kako je anel samouser posted image user posted image plakao derao se i histeriso na sisanju.Cim sam stupila na vrata salona poceo je plakati ja mislim kao sto i jest da je moje djete istraumiranouser posted image doktorima , pa se zato boji misli da ce ga neko dirati..
Neznam kako ga osisala bit ce nejednakostiuser posted image user posted image kad ga okupam i osusim user posted image ....jer nije dao stojeci ga sisala ja ga drazala ma nista ne pali kod njega mrzim sisanje Bogami moga da se ne znoji koliko se znoji nebi ga odvela sisat neka je kosica do guzice .
Stvarno se izdero da se bojim da grlo ne podere user posted image i +mokar skroz....
Sad je zaspo..

Neposredna veza do poruke: 13991
21.4.2011 14:26:04   
Anoniman
jelena user posted image user posted image user posted image user posted image ljubim vas obadvije puno.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13992
21.4.2011 14:29:11   
Mala Selma
Dobar dan drage moje...

ja sam bas user posted image , A. od bezazlene prehlade, danas na kontroli su ustanovili upalu pluca sa lijeve strane i bronhitis, dobio je Pancef 1xdnevno, fluimukan 3x1 i inhalacije 3x, bas sam user posted image user posted image user posted image .ovo je prvi put da je bas bolestan i da pije antibiotik i to bas da bude upalu pluca, strasno, bas sam tuzna jakooo.U ponedeljak sam ga vodila dr., jer je imao predvece tem 38,7 i dr. mu da Ceklor jer je vdio da ima upau zdrijela, i hajd pio do danas i danas kontrola i evo sta nas snadjeuser posted image user posted image .Juce je poceo da kaslje jako, imao je i tem, ubrzano disanje i vidm ja nije nesto ok.Danas je bila druga dr. i hvala Bogu da je bila, jer sama kaze nazalost moam promijeniti terapiju svog kolege, koji nije ustanovio pravu dijagnozuuser posted image strasno user posted image
Eto nadam se da cemo biti bolje, prvi put se susrecem sa ovim stvarima i nadam se da cu moci doci u nedelju ipred BBI u 14,00 sati za nasu Nejricuuser posted image

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

Neposredna veza do poruke: 13993
21.4.2011 14:30:52   
ivanasa
pozdravcic,
eto mi smo izdrzali prvi sat vremena u vrticu..nije plakao,ma cim sam ga izvadila iz kolica otrcao,poceo se igrati sa djecicom bez ijedne suzeuser posted image ..zato sam ja grozna bila,nisam znala kud da idemuser posted image ..e kad sam dosla i zvala ga nije htio doci i tek kad me vidio poceo malo plakati ustvari ne plakati nego kenjkati,dotrcao mi i nije me htio pustiti..i eto kad smo krenuli slao je tetama pusu i mahaouser posted image user posted image nadam se da ce tako i ostati....ali me danas sekira!!! nece da jede..doruckovao je,pokusavala mu voce dati i svjeze na tanjiricu (narandze,banane i jagode) i to sa mlijekom i keksom nece..napravila mu rucak opet nece..user posted image ne znam sta mu je??

eto odoh prelistati sta ste pisale..nadam se da je ana boljeuser posted image dusa slatka

Moj andjeo maleni Filip Noa rodio se 13.01.2010

Neposredna veza do poruke: 13994
21.4.2011 14:32:31   
ivanasa
a i zaboravi napisati za mog malenog bratica,zalila sam se neki dan da je lose..temp mu nije spadala nikako i juce ga odvedu kod geze (il gedze) i dobio je 10 pencilina da primi i pod hitno operacija krajnika i to jos u ovom mjesecuuser posted image user posted image user posted image

Moj andjeo maleni Filip Noa rodio se 13.01.2010

(odgovor članu ivanasa)
Neposredna veza do poruke: 13995
21.4.2011 14:34:53   
Malenaoduvijek
veselo, veselo...

ja sam neki dan vodila L. da se sisa, prije je plakao ali se nije otimao a sad posljednji put nista.
sjedi i gleda se u ogledalo, teta upali masinicu on opet nista tako da je bio ekstra dobar.

a sada mi predstoji da svog nemirka vodim, on isto ne place ali je nemiran tako da cemo poceti na jednoj stolici i zavrsiti na drugoj i to stojieci kao Anelko.user posted image

mala selma
bas mi je zao za djecaka

da se brzo oporavi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13996
21.4.2011 14:34:53   
Anoniman
ivanasa, zao mi jeuser posted image malenog.
Mama Selma, zelim vam brzo ozdravljenje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanasa)
  Neposredna veza do poruke: 13997
21.4.2011 14:36:43   
Anoniman
Ivanaaaa, bravo za druga Filipa, vidjeces draga kako ce se on fino navici na vrtic user posted image
zao mi je malenog, ali ja ti rekoh neki dan da se operisu krajnici od dvije godine, koje btw ja jedva cekam da Ana napuni.
Ljubimo vas user posted image

(odgovor članu ivanasa)
  Neposredna veza do poruke: 13998
21.4.2011 14:36:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

veselo, veselo...

ja sam neki dan vodila L. da se sisa, prije je plakao ali se nije otimao a sad posljednji put nista.
sjedi i gleda se u ogledalo, teta upali masinicu on opet nista tako da je bio ekstra dobar.

a sada mi predstoji da svog nemirka vodim, on isto ne place ali je nemiran tako da cemo poceti na jednoj stolici i zavrsiti na drugoj i to stojieci kao Anelko.user posted image

mala selma
bas mi je zao za djecaka

da se brzo oporavi user posted image user posted image user posted image

mala , ma ej znas koliko se derao rekla sam mm ja ga vise nikad necu odvest majkemi necu ebote koji god je djavo hajd ti felix ma daj viseuser posted image mislim znala sam ja da ce sve biti ovako kao sto je bilo...
Ja ga vise ne sisam od danas , neka kosa raste repic cu vezat al vise necu da patim ga user posted image zao mi ga sad se bojim nahlade jer je bio mokar i dero seeeee iz petni zila.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 13999
21.4.2011 14:37:29   
Malenaoduvijek
ivanasa
ovdje je mama cini mi se gora od djecaka, ovako ce biti i kod mene.
ja cu plakati a oni ce da idu da se igraju sa drugom djecom...

a za bratica bas mi je zao nadam se da ce mu gezina terapija pomoci user posted image user posted image user posted image

jelena se kune u njega, a i meni je on odlican doktor...

(odgovor članu ivanasa)
Neposredna veza do poruke: 14000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  558 559 [560] 561 562   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  558 559 [560] 561 562   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *