|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  557 558 [559] 560 561   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
21.4.2011 11:03:39   
Lady26
Pa grijem, imam centralno, ali nemam ja plina u cijevima, nego samo voda, plin je dole kod svekra i svekrve....Ima plinski bojler dole kod njih u wc-u, oni sve regulisu....
Oni su nasi rusi kad nam ugase grijanje user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 13951
21.4.2011 11:05:53   
salmy
IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: salmy

IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: felix

Joj drage zene imate li prijedog oko veceg kreveta?ja pisala na temi krevet pa ne dobih puno odgovora.Nama hitno treba krevet praviuser posted image  
krevet , mislis za sebe ili bebuuser posted image ?
Mi cemo abd  sledeci mjesec da dobijemo veci krevet tj. lezaj JA user posted image tjesno nam meni i A. na onom ...
Pa ce nas dedo abd da obnoviuser posted image ....

Za user posted image  imas kakav predlog? joj neznam koji da kupim,ali definitivno se ovoga moram rijesitiuser posted image  
ps:kad dobijete novi slikaj namuser posted image
mozel ovako nesto
user posted image

eh ovako nesto,al me zezaju duzine jer su svi skoro 2 metrauser posted image a imal se kupiti posebno neka ogradica? jer kontam da je on jos mali za ovaj pravi krevet,ali nemam izborauser posted image

salmy u ovim prodavnicama koje sam ti ja napisala mozes naruciti da ti naprave krevet kakav hoces, dimenzije koje ti hoces

To nisam znala da mozes naruciti? super bas cemo otici svakako nam je blizu.A neki dan bili u Nobilu uzeli latoflex a nisam skontala da prave po naruđbiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 13952
21.4.2011 11:05:54   
Lady26

kako bi se pogubila kad je L odmah uzela i skupa usle
u sobu? Mozda je trenutna rekacija bila ta da je izletila,al je uzela L i izaslauser posted image

Pobjegla je u sobu, a Lana je bila u sobi, krenula prema meni, tad ju je ona uzela i zatvorila vrata, a sto ne pobjeze vani? Ja bih pukla od smijehe da jeste....
Da je stvarno plin izasla bih i ja, nisam tolika budala bas a ni luda...
I da je ne daj Boze sta bilo, sta bi ona u sobi? Mora proci kroz hodnik pored wc-a da izadje vani....

< Poruku je uredio Lady26 -- 21.4.2011 11:07:13 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 13953
21.4.2011 11:08:45   
Malenaoduvijek
imas njihov web, pregledaj malo imas sve dimenzije, pa ih nazovi i pitaj.ja sam za svekra zvala vezano za madrac, jako su ljubazni.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 13954
21.4.2011 11:10:11   
Malenaoduvijek
znaci ako ne budes slusala svekra i svekrvu mogla bi ostati bez plina.user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13955
21.4.2011 11:17:19   
salmy
IZVORNA PORUKA: Lady26

u sobu? Mozda je trenutna rekacija bila ta da je izletila,al je uzela L i izaslauser posted image

Pobjegla je u sobu, a Lana je bila u sobi, krenula prema meni, tad ju je ona uzela i zatvorila vrata, a sto ne pobjeze vani? Ja bih pukla od smijehe da jeste....
I da je ne daj Boze sta bilo, sta bi ona u sobi? Mora proci kroz hodnik pored wc-a da izadje vani....

Panika je cudo,ne zamjeri.Znam da te nervira ali hebiga nismo svi isti.Snasla  bi se ona ne briniuser posted image  

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13956
21.4.2011 11:18:42   
zvecka
user posted image user posted image Meni treba godina da napisem opet post,,,staviila emanu na spavanje i reko za cas da sta uradim,,,,i dok sam procitala sta ste svasta pisaleuser posted image

A salmy imas u Cilek kreveta sa ogradama,,,al cijene su ziza,,,,mada kvalitet je bas dobar,,bolje jednom dobro platiti nego svako malo mijenjati krevet,,za djecake imaju bas lje izbor,,u obliku auta a ima i drugi oblika.

Hej leyduska kako je na poslu,,,jel Lana jos uvijek gleda s visine,,ona mi je dusa mala,,,,prical istauser posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010
Moja dva pileta dosadna:)

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 13957
21.4.2011 11:21:22   
salmy
E moja zveki ja obilazim Cilek noP stoP,kako mi se sviđaju one formula krevetiuser posted image user posted image al skupi su bas,lako mi je za tebe ti barem imas izbora.Joj da mozes kako poslat sms-om jedan uhuser posted image user posted image user posted image
Moj user posted image zaspa,a ja idem sta pospremiti pa da izađemo vani,dan nije los   

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 13958
21.4.2011 11:22:59   
Anoniman
opet vi roman napisaleuser posted image user posted image

lady...sta da ti kazem...isprepadana zenauser posted image user posted image user posted image ...nemoj ni ti bit prestrogauser posted image user posted image user posted image user posted image ...hos sa nama sutra kod tete logopediceuser posted image

ivancice...daaaaaaaaaj sliku danas...da vidim ja tu kapuuser posted image user posted image

a sad moram citati...ko...sto...kako...ja prvo preletim pa se onda po 100 puta vracamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 13959
21.4.2011 11:23:28   
Anoniman

Panika je cudo,ne zamjeri.Znam da te nervira ali hebiga nismo svi isti.Snasla  bi se ona ne briniuser posted image  
POtpisujem user posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 13960
21.4.2011 11:26:33   
zvecka

E moja zveki ja obilazim Cilek noP stoP,kako mi se sviđaju one formula krevetiuser posted image user posted image al skupi su bas,lako mi je za tebe ti barem imas izbora.Joj da mozes kako poslat sms-om jedan uhuser posted image user posted image user posted image
Moj user posted image zaspa,a ja idem sta pospremiti pa da izađemo vani,dan nije los   

A koliko su tamo ti kreveti u cileku?a jesu skupi to znam,,ja sam gledala jednu stolnu lampu u cileku za Lejlinu sobu a lampa obicna sa nekim detaljima dekoracije nekakve i ja odem kupim na snizenju za 3 eura obicnu lampu i kupim dekorativni sitnica i napravim lampu sa leptiricima i trakicom nekom,,ma ljepsa nego iz cileka a izisla me 5-6 eura a u cileku 60-70 eurauser posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 13961
21.4.2011 11:31:54   
Anoniman
salmy...imas li nekog vani....ako imas...prosurfaj po ikeinom katalogu...ima pravo dobrih kreveta, za pravo pristojnu cijenu...madrac mozes kod nas naruciti...samo nek ti neko krevet posalje ili ti dovuce...ili nek otvori kutiju pa je opet zaljepi i stavi na bususer posted image

ja sam odlucila A.  ikea-in uzeti...posto mu je soba pravo mala...pa bih onaj sto je kao na sprat a ispod ima prostora za igru...a tamo sam bas nasla jedan koji se moze pomijerati...tj. dok je mali da je pri zemlji, a kasnije da se podigne..nije sad nesto woow sto se izgleda tice...al je zato jako praktican..sto mi je u tako maloj sobi najbitnije

(odgovor članu zvecka)
  Neposredna veza do poruke: 13962
21.4.2011 11:38:04   
mama2009
IZVORNA PORUKA: dadada

salmy...imas li nekog vani....ako imas...prosurfaj po ikeinom katalogu...ima pravo dobrih kreveta, za pravo pristojnu cijenu...madrac mozes kod nas naruciti...samo nek ti neko krevet posalje ili ti dovuce...ili nek otvori kutiju pa je opet zaljepi i stavi na bususer posted image

ja sam odlucila A.  ikea-in uzeti...posto mu je soba pravo mala...pa bih onaj sto je kao na sprat a ispod ima prostora za igru...a tamo sam bas nasla jedan koji se moze pomijerati...tj. dok je mali da je pri zemlji, a kasnije da se podigne..nije sad nesto woow sto se izgleda tice...al je zato jako praktican..sto mi je u tako maloj sobi najbitnije

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13963
21.4.2011 11:39:38   
zvecka

Upravu si dadada,,ikea ima jeftinije stavri a ljepe,,i ima djecijih krevetica i veliki i mali sa ogradicama da dijete ne ispadne,user posted image
A ja sam kontala da kupim jedan na sprat za moje cure i povezem na ljeto u stan u bosni,,,dole im je mala soba a moraju obadvije u jednoj sobi spavati,,rijesenje krevet na sprat,,mada me malo strah staviti dijete na visoko da spava,,,ja sebe zamislim ustajem sanena i hocu u wc,,neznam gdje su vrata a da znam sici sa visokog kreveta,,ja sam se milion puta derala i zvala tatu da me odvede u wc,,nisam znala naci vrata,,pa pocela sam i gace po koji put da piskimuser posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13964
21.4.2011 11:47:34   
Lady26
IZVORNA PORUKA: zvecka

Hej leyduska kako je na poslu,,,jel Lana jos uvijek gleda s visine,,ona mi je dusa mala,,,,prical istauser posted image

Oh pa gdje si ti, kako su curice? Pusaaaa
Lana je lopov pravi, zeza....A prica svasta, sad sve ponavlja kao papagaj user posted image user posted image ili  kapakaj sto bi ona rekla user posted image
Sta radi Emancek, hoce li sta reci?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 13965
21.4.2011 11:53:07   
zvecka

IZVORNA PORUKA: zvecka

Oh pa gdje si ti, kako su curice? Pusaaaa
Lana je lopov pravi, zeza....A prica svasta, sad sve ponavlja kao papagaj user posted image user posted image ili  kapakaj sto bi ona rekla user posted image
Sta radi Emancek, hoce li sta reci?

Emancek ne prica puno,,uglavnom nesta nabraja il jede,,,user posted image user posted image user posted image ,,,zauzeta je cesto sa radenjem kvara,,,ako Lejla zaboravi zatvoriti vrata od wc-a emancek se nacrta istog momenta u wc i cisti,,,trga toalet papir baca u solju i onda ga vadi iz solje,,baca sve u smece pa ja moram vaditi svrari iz smeca,,e pa jednom rijecju ja sebi rodila ZIJANCEuser posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13966
21.4.2011 12:08:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mama2009

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj ikea dileruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kas opetuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama2009)
  Neposredna veza do poruke: 13967
21.4.2011 12:09:04   
Malenaoduvijek

to je super meni su uvijek te takve sobe bile super.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13968
21.4.2011 12:16:01   
Lady26
Meni dosadno....
A guz... mi utrnula sjedeci vise....

Zvala sam tetu, Lana fino doruckovala przenice, popila zbunjolu (coko mlijeko na slamkicu) i spava....
Pitam jel se ono osjeti jos, kaze osjetilo se jedno sat vremena poslije, kaze stvarno ne znam sta bi moglo biti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - ne mozes je ubijediti nema sanse....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 13969
21.4.2011 12:19:24   
Malenaoduvijek

Meni dosadno....

Zvala sam tetu, Lana fino doruckovala przenice, popila zbunjolu (coko mlijeko na slamkicu) i spava....
Pitam jel se ono osjeti jos, kaze osjetilo se jedno sat vremena poslije, kaze stvarno ne znam sta bi moglo biti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - ne mozes je ubijediti nema sanse....

i meni, a nesto me mrzi a svasta bih trebala uraditi.a Igo spava pa mi je fino mirno u kuci, samo radio moj decko drugi i ja.user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13970
21.4.2011 12:19:43   
mama2009

moj ikea dileruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hahhahah ludo jedna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim da idem u junu opet, samo ne znam kako cu se organizovat s vremenom jer ne ostajem preko vikenda, al ako budem isla javim obavezno user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13971
21.4.2011 12:20:08   
zvecka

Meni dosadno....

Smijesno mi je to sa tobom i sa tvojom tetom cuvalicom,,,ti se plasis da ce ona Lanu istraumirati a ona plasljiva od razni stvari,,,de nek insan tu bude pametanuser posted image user posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13972
21.4.2011 12:22:59   
zvecka

hahhahah ludo jedna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim da idem u junu opet, samo ne znam kako cu se organizovat s vremenom jer ne ostajem preko vikenda, al ako budem isla javim obavezno user posted image

Heheh valjas glave,,,nego dokle daleko putujes,,,jel ides samo do slovenije il te posalju i dalje,,,ako nekada budes dalekooo isla navrati do meneuser posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 13973
21.4.2011 12:24:38   
Nunny
mama2009 dje si draga.. nigdje te...citas li ti malo ovaj forum...treba vise da se druzis sa nama... nedavno sam navracala do caparola i prosla pored tebe da ti mahnem, ali bili ste pod katancom je li firma presla na drugo mjesto ??
kako je med moj najsladji...kad cemo pit kafu ajte organizujte se da malo mahalamo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 13974
21.4.2011 12:47:51   
Malenaoduvijek
jelena ja trazila onu tvoju krempitu, ali je nema na receptma ili ja ne mogu da nadjem...user posted image

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 13975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  557 558 [559] 560 561   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  557 558 [559] 560 561   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *