|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  556 557 [558] 559 560   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
21.4.2011 10:18:55   
Lady26
Jutro...
Tolike stranice a niko nas nije spomenuo....
Da li se trebam zabrinuti?! user posted image user posted image user posted image user posted image

Nunny ja koliko sam vidjela onaj dan na kafi, A moze savrseno bez tebe user posted image , ja Lanu ne bih mogla onako ostaviti, niti bi ona htjela, odmah je panika hvata i trazi me...
A za + ako bude i kad bude aBd, ne znam kakvo je to razmisljanje da li ces voljeti tu user posted image kao i A....naravno da hoces, razlika se moze osjetiti ali neznatno, roditelji vole djecu podjednako... user posted image user posted image user posted image user posted image
Mala i Dadada, dokle to vas dvije bRez mene, ha? Kako smijete i pomisliti user posted image
Jelena, misha mu boli li te stomak, jel te jako udarila....joj....Kako je Anica jutros, boli li je uho, treba li ti sta?Kad muz dolazi?
Ostale puunooooo poljubaca user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 13926
21.4.2011 10:21:37   
chuci
jutro i od mene
i mi smo lijepo spavali, odnosno komirali se user posted image

samo se nismo lijepo probudili, ustala kenjkala, htjela još da spava a govori da neće. pola sata smo se naglabali da mi krenemo na posao. zalijepila se uz men kao post it user posted image

ja ne stigoh jučer u importanne. hajd sreća pa postoje banke.

gdje li je jelena, ne vidjeh da se javila od jutros, kako li je ana?

user posted image user posted image user posted image za sve

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13927
21.4.2011 10:26:42   
Nunny
IZVORNA PORUKA: Lady26

Ju

Nunny ja koliko sam vidjela onaj dan na kafi, A moze savrseno bez tebe user posted image , ja Lanu ne bih mogla onako ostaviti, niti bi ona htjela, odmah je panika hvata i trazi me...
A za + ako bude i kad bude aBd, ne znam kakvo je to razmisljanje da li ces voljeti tu user posted image kao i A....naravno da hoces, razlika se moze osjetiti ali neznatno, roditelji vole djecu podjednako... user posted image user posted image user posted image

jutro draga moja...ma nije bilo rijec o tome da necu voljet drugo dijete daleko od toga...samo da fizicki nisam spremna za 2. bar ne odmah...
a A. zna da sam ja tu oko njega, ma taj ne zna kako je da me nema...a i sve one dobro poznaje.. ko kad smo redovni tupa ga nije strah...kao i u Zari user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13928
21.4.2011 10:27:57   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 13929
21.4.2011 10:30:22   
Malenaoduvijek

a gdje mi je ona moja drugarica lady, cccc, kad sam ja tu nje nema i obratno.

hajde sad ponovo citaj, ccc?

cuj nije je niko spomenuo, a ja jesam ja niko e sad sam ljuta user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 13930
21.4.2011 10:31:39   
Malenaoduvijek
Mala i Dadada, dokle to vas dvije bRez mene, ha? Kako smijete i pomisliti

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13931
21.4.2011 10:31:42   
Lady26
Gdje je ovaj post user posted image - dokaze na sunce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a preletila sam sve uz kafu

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 13932
21.4.2011 10:32:58   
Malenaoduvijek

Gdje je ovaj post user posted image - dokaze na sunce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a preletila sam sve uz kafu

jedan prije tvog, a Bgm sam ja i sinoc pitala za tebe mensecini.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13933
21.4.2011 10:40:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: salmy

Joj drage zene imate li prijedog oko veceg kreveta?ja pisala na temi krevet pa ne dobih puno odgovora.Nama hitno treba krevet praviuser posted image  
krevet , mislis za sebe ili bebuuser posted image ?
Mi cemo abd  sledeci mjesec da dobijemo veci krevet tj. lezaj JA user posted image tjesno nam meni i A. na onom ...
Pa ce nas dedo abd da obnoviuser posted image ....

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 13934
21.4.2011 10:44:13   
Lady26
kod mene "drama" jutros....
Dosla teta i ja se pocela spremati, udjem u kupatilo, osjeti mi se nesto i to jako....zovnem nju (kontajuci zena ce me razuvjeriti), ona udje kaze jaaaooooo plin i izleti ko metak iz wc-a, poce panicariti, otvaraj vrata, Lana poce plakati, ona je uze i zatvori se u dnevnu...ja ostala user posted image user posted image user posted image ....otvorim ulazna vrata i udjem u sobu : Sta vam bi user posted image ? Pa kaze, ja sam panicar, jako me strah, a plin je opasan...Kao prvo nikad vise nemojte tako, pogotovo pred Lanom, traumirate mi dijete (a drzi je na krilu i cupka), kako da je ja vama ostavim moju bebu ako panicarite tako?! plin nije jer se cuje na benzin, a plina u kuci nema...Kaze ja sam takva....Eh ne moze tako!!! Pa mi kaze ja cu se sad spakovati i nas dvije odosmo iz kuce user posted image user posted image user posted image , rekoh NECETE nigdje iz kuce i izadjem iz sobe...Nazovem svekrvu i kazem tako cuje mi se nesto, kaze nije plin jer ga nema u kuci, samo je voda u cijevima (ja to i znam, a pogotovo jer se cuje kao benzin, petrolej...), pricam ja s njom a cujem tetu kako Lani govori : gdje je ona S. sta sad radi tamouser posted image ja udjem, kaze pa gdje si ti dosada, sta radis tamo, rekoh spremam se na posao user posted image user posted image user posted image user posted image , ona me blijedo gleda, pa sta cemo sad, jesi li koga zvala, rekoh nemam koga da zovem, ona preblijedila user posted image ...
Posaljem mm poruku da zove svekra samo nek pogleda (a radi blizu sreca), rekoh ja joj Lanu ne smijem ostaviti u ovakvom stanju nema sanse, kad eto njega brzo, svekar izmicao masinu, kaze nije plin, jer ga nema bla bla bla....kaze iz odvoda dolazi miris, jer se osjeti stvarno u naletima....
I hajd pozatvarao je on sve dole, i bojler i glavni ventil i sve....
Ja pitam tetu hocu li ostati, kaze ma nema potrebe evo manje se cuje i ja se spremam....kad ce ona mojoj svekrvi : sad je jel de sve zatvoreno, ne moze nista biti user posted image user posted image user posted image , ja prevrnula.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam vam morala prenijeti jutrosnje dogadjaje user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13935
21.4.2011 10:46:56   
Malenaoduvijek
a budale zene
i sta se sada cuje, user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13936
21.4.2011 10:46:59   
salmy
IZVORNA PORUKA: felix

Joj drage zene imate li prijedog oko veceg kreveta?ja pisala na temi krevet pa ne dobih puno odgovora.Nama hitno treba krevet praviuser posted image  
Mi cemo abd  sledeci mjesec da dobijemo veci krevet tj. lezaj JA user posted image tjesno nam meni i A. na onom ...

Za user posted image  imas kakav predlog? joj neznam koji da kupim,ali definitivno se ovoga moram rijesitiuser posted image  
ps:kad dobijete novi slikaj namuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13937
21.4.2011 10:48:07   
Lady26
IZVORNA PORUKA: MALA1994

a budale zene

Ne znam, moram je zvati....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 13938
21.4.2011 10:48:48   
Malenaoduvijek

salmy pogledaj u fisu u rajlovcu, a mozes pogledati i u nobilu na otoci.
a moj svekar je prije dva mjeseca kupio u kiseljaku u onom expu, sada tebi bi vjerovatno trebao sa onom stranicom da ne moze pasti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13939
21.4.2011 10:49:28   
Anoniman

Za user posted image  imas kakav predlog? joj neznam koji da kupim,ali definitivno se ovoga moram rijesitiuser posted image  
mozel ovako nesto
user posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 13940
21.4.2011 10:50:22   
salmy
lady zena se prepala,sta ima veze.Pa i ja sam panicar od muhe pravim slonauser posted image

A inace je user posted image istraumiran od mene,jer sam ja gora od tvoje teteuser posted image
Nama neko pozvoni a nas oboje u isti glas: uhhhhhuser posted image  

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13941
21.4.2011 10:50:41   
tekja
dan...

V. mi je nesto kenkav, probudio se sinoc u 12, vristao je dobrih pola sata iz sveg glasa, trazio da doji, al' ja nisam popustila, mada mi jeuser posted image ..., spavao do 7 i evo ga vec zaspao dnevni san, bas u nevrijeme, taman sam mislila izaci napolje, al' sta sad?!

Amani, zahauser posted image user posted image , bas mi je prijalo jucerasnje druzenje, mada je povod okupljanja biouser posted image ...al' bice nasa Nejra dobro, inshAllahuser posted image ...

Meni dosla vjestica, ja se prosli mjesec nisam opustala, k'o nekeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...tek mi je sad jasno sto ovih dana, na pravdi Boga, maltretirah MMuser posted image

Je l' se javljala Jelena, kako ste cure danas (stomak, uho)?

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13942
21.4.2011 10:51:20   
Malenaoduvijek

a budale zene

ako nije zbrisala iz kuce ako je takav panicar...

ljudi se stvarno jako boje plina, ja srecom nemam takvu traumu iako on jeste stvrno opasan, ali jbg

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13943
21.4.2011 10:52:16   
Lady26

lady zena se prepala,sta ima veze.Pa i ja sam panicar od muhe pravim slonauser posted image

A inace je user posted image istraumiran od mene,jer sam ja gora od tvoje teteuser posted image

ima veze....
Nije je vise strah nego mene sigurno, sta ja sad treba mirne duse da joj ostavim dijete, ona bi se pogubila da se NE DAJ BOZE sta desi....
Jezim se od takvih osoba....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 13944
21.4.2011 10:52:17   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja
samo znam da nebi bila teta nikom nema tih parauser posted image user posted image user posted image user posted image Nikome ...
Nije sto nebi znala sauser posted image vec eto, jednostavno nebi na sebe stavila tu odgovornost..

< Poruku je uredio felix -- 21.4.2011 10:53:30 >

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 13945
21.4.2011 10:54:15   
Lady26

a budale zene

ljudi se stvarno jako boje plina, ja srecom nemam takvu traumu iako on jeste stvrno opasan, ali jbg

Ja ga se bojim, nevjerovatno, zato ga NEMAM u kuci a mogu ga imati, moji dole sve kuhaju na plin, ja JOK....
Ja volim sebe sto sam u datom trenutku pribrana....sta da sam i ja s njom pokupila Lanu i izletila, nit koga zvati nit provjeriti sta je a istraumira mi dijete, Lana je BOga mi ostala placuci za mnom....sto mi to treba!

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 13946
21.4.2011 10:54:23   
salmy

mozel ovako nesto
user posted image

eh ovako nesto,al me zezaju duzine jer su svi skoro 2 metrauser posted image a imal se kupiti posebno neka ogradica? jer kontam da je on jos mali za ovaj pravi krevet,ali nemam izborauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13947
21.4.2011 11:01:27   
Malenaoduvijek

a budale zene

Ja ga se bojim, nevjerovatno, zato ga NEMAM u kuci a mogu ga imati, moji dole sve kuhaju na plin, ja JOK....
Ja volim sebe sto sam u datom trenutku pribrana....sta da sam i ja s njom pokupila Lanu i izletila, nit koga zvati nit provjeriti sta je a istraumira mi dijete, Lana je BOga mi ostala placuci za mnom....sto mi to treba!

ja hB isto nisam panicar.i jezim se sto kazes od panicara inace u zivotu, jer od panike nista dobro.
nista gore nego kad se neso desi a neko mi pocne vristati, posebno kad su mala djeca tu, katastrofa
a imam plinsko grijanje u kuci i kuham na plin.
a ja sam kontala da se vi grijete na plinuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13948
21.4.2011 11:02:52   
Malenaoduvijek

mozel ovako nesto
user posted image

eh ovako nesto,al me zezaju duzine jer su svi skoro 2 metrauser posted image a imal se kupiti posebno neka ogradica? jer kontam da je on jos mali za ovaj pravi krevet,ali nemam izborauser posted image

salmy u ovim prodavnicama koje sam ti ja napisala mozes naruciti da ti naprave krevet kakav hoces, dimenzije koje ti hoces

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 13949
21.4.2011 11:03:14   
salmy

ima veze....
Nije je vise strah nego mene sigurno, sta ja sad treba mirne duse da joj ostavim dijete, ona bi se pogubila da se NE DAJ BOZE sta desi....
Jezim se od takvih osoba....

kako bi se pogubila kad je L odmah uzela i skupa usle
u sobu? Mozda je trenutna rekacija bila ta da je izletila,al je uzela L i izaslauser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  556 557 [558] 559 560   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  556 557 [558] 559 560   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *