Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Sad sam na yahoo ukucala Makarsku, loše vrijeme za sva 3 dana (subota, nedjelja, pon.)...... iskreno ako će biti loše ne ide mi se da provedem 3 dana u hotelu sa indijancima Joj ako ne nabijem šator i muža večeras neću nikad. Moram i ja biti u šatoru da se igramo Još nešto, B odkako se rodio ima onu bebansku, kašastu kakicu.... Je li to normalno? Mislim skoro će mu 2 god. Baš šega.
dobro vece dame... e da znate smao koliko sam se ja danas nacekala kod dr!!!!! bila sam tamo u 14.00 usla kod dr u 17.15!!!! poludila sam...da bi se na kraju doktorica smijala zasto sam uopste dijete dovodila pobogu on zdrav a ja navalila da mu manu nadju!!! cuj zdrav kise,kaslje,promukao,nosic zacepljen i jos pored toga se dole sav osuo...elem...nista strasno dala mi kapi i neku kremu za guzu i 10 maja na vakcinaciju i nista je vise nisam smjela pitati!!! maltene istjerala me iz ordinacije. sva narogusena bila jer radi samo ona i sa bolesnom i sa zdravom djecom pa umorna zena sta li?
N_N i kod malenog je isto vecinom kasasta kaka doduse 16 mj mu je... svim ostalim mamama i
Sad sam na yahoo ukucala Makarsku, loše vrijeme za sva 3 dana (subota, nedjelja, pon.)...... iskreno ako će biti loše ne ide mi se da provedem 3 dana u hotelu sa indijancima Joj ako ne nabijem šator i muža večeras neću nikad. Moram i ja biti u šatoru da se igramo Još nešto, B odkako se rodio ima onu bebansku, kašastu kakicu.... Je li to normalno? Mislim skoro će mu 2 god. Baš šega.
Vecer..... Mi maloprije usle u kucu...za cudo danas smo lunjale skoro cijeli dan.... Jelena hvala jos jednom na gostoprimstvu i rucku ...i Ana je bila super, samo moje dijete nedrustveno, boze sacuvaj....al je zato prekontrolisala i obisla cijelu kucu ...Lana kad smo kuci pojela vise od pola banane, kod moje tetke pola zvrka pite....kakila 3x , mora da je od onog kukuruza hihihi.... Mala mi je slala sms, ne moze uci na RR, nesto joj kompjuter zeza.... Svima veeeeeeliki
ja sam vam davno rekla da je losa prognoza al mi niko nije vjerovao
kod nas sve isto, djecarci prave zijane, Igor je postao neizdrziv, penje se gdje god stigne ( to je naucio ima par dana) i meni hoce nesto biti, a Luka jos vise zeza sa nejelom. ali ja sam cool kao svejedno mi pa se ne nerviram (ahhhha)
nisam vas citala nisam stigla, ali preleticu kratkO da vidim ima li bolesnh beba.
svima veliki , a posebno onima kojima smo nedostajali.
imamo i mi nebrini
Ma vala mogao bi jednom ko čoek pa mislim, stvarno, više..... Kontam šta mu je A jesi ti pitala dr. za to? Ja zaboravim..... Valjda ću se sjetiti idući put....
mi vam bolje..ja na odmooru i andrej naravno...ne ide u vrtic pa smo tek danas uzivali..a ovih dana bila luda kuca....zloco jedan bio bas... danas je cak bolje i jeo..vodila ga i na kontrolu, cekaona puna pljuskavica ..e jos bi nam sad falilo i to...ali bar da bude ok za ovaj vikend ..imamo puno festa i događanja oh ceka me poskla i kuhanja dosta ;))) tajra- ne s ekiraj se za tete...i nama se opet teta promjenila...a to nam je 6-sta od 9-tog mjeseca ..i na kraju se moraju uciti na sve..iako mi je basssss tesko zbog toga bamby, ivanasa- ma ozdravite nam brzooo
< Poruku je uredio iv@ncica -- 28.4.2011 0:18:13 >
mojbebac- a sto se sekiras za tu tvoju reakciju....trebas naci nacina i za kaznu..da djete razlikuje sto je dobro, a s to ne..a sigurno nece nauciti ako ga blagim tonom i jos ako si nasmjesena i ruzis i hvalis..a kad se m umjesa, e onda bi ja njega puc-puc po goloj guzi. ..tako moj mal umal ne dobi zajedno s andrejem koji je em sto je ziv, zlocest vecinom i boloestan i mucan pa iskoristio da pravi dar mar...nisam, za batine ni prut, ali nekad se mora malo i obqajsniti mu fino kad i zasto je kaznjen, ili neka vrsta uskracivanja onog sto voli ili stavljanja u kut ili poslati ga u sobu na 5 min. ..i tako nakon toga stavrno uvidi sto i dokle moze i smiri se...a kad mi se mm umjesao, umal je i on dobio, tako da smo se poslije dogovorili da se ne smijemo pred njim svadjati, niti osporavati postupke jedno drugog npr. kad ga ruzimo ili hocemo da stavimo u kaznu..iako ja volim da buidem ta koja ce da ruzi i kaznjava, jer me strah ovih muski nemaju ni zivaca ni osjecaja pa da ne pretjeraju
ja sam vam davno rekla da je losa prognoza al mi niko nije vjerovao
ja ću biti optimista bukvalno do zadnjeg daha, jer smo i mi rezervisali hotel u Dubrovniku (ceć uplatili 30%, danas bi trebali ostatak)...ma ne mora biti sunca, samo da kiša ne pada..da se moze bar šetati.. idem s mamom i djetetom, ja vozim pa neka nam je hairly sa srećom
a i kod nas je kakica kašasta, ponekad je tvrđa ali to mi nije drago jer se obično nateže kada to izbacuje...mislim da je ovo sve ok dokle god ih ne muči stomak..uostalom, još uvijek je većina obroka kod nas pasirana tako da je to-to...
< Poruku je uredio pocahontas -- 28.4.2011 7:38:09 >
jutro mi smo se dobro naspavali, djecak se nije budio iako je prehladjen, kaslje vec 2 dana al eto nemamo temperature pa kontam da ce proci,dajem mu cajeve i neki biljni sirup za iskasljavanje.. danas smo trebali do Splita otic al vrijeme nas je poremetilo,al nadam se da ce biti bar jedan lijep dan dok je mm na odmoru pa da odemo ..
Jutro svima koliko vas ima... nadam se da ste mi svi dobro i zdravo, a i ako ima malo prehlađenih da će brzo proći... Mi smo sinoć pravili "Tarte aux fraise" francusku poslasticu ili kako ga ovdje zovu voćne košarice mada meni ni slično nije ali hajde... E..... je napravio dvije male a mama jednu veliku. mislila sam da će brašna biti po cijelom stanu ali tako se trudio da sve ostane na stolu, čak se i mala oklagijica koristila i tako je bilo simpatično vidjeti kako razvlači tjesto svojim malim rukicama... s obzirom da je već bilo kasno i da je bilo vrijem spavanja nije uspio završiti kremu pa je mama to uradila umjesto njega... u svoj toj frci zaboravila da ga slikam ali ponovićemo opet pa će biti i par fotki.. lijepo smo spavali ali ja sam sanjala tako lude snove a znam i razlog .. od silnog iščitavnja teme Poručite nekom nešto.... i razmišljanja o svemu napisanom moj jadni mozak je to sinoć sve ponovo razrađivao i jutros sam bila žene molim vas nemojte više teških tema ne bih više da se budim ovakva
Dobro jutro ako ga tako mogu nazvati. Opet smo imali burnu noc. Samo ovaj put nije bilo temperature hvala Bogu, ali je Nane plakao i vristao i derao se Ne mogu da budem pametna, sta god smo pretpostavili da ga boli, nije ga boljelo... Isto kao da ga je neka huja uhvatila i namjerno da je plakao...
jutro vam i od nas neznam kako na vas utice ovo vrijeme ali ja sam isto satrana,pritisce sa svih strana,cini mi se bilo bi lakse da udari kisa moja E jutros malo nervozna,pocela je dobro sliniti,nemirno je spavala,pa valjda i na njih utice ovaj pritisak Bambi ma ljubimo mi Nane maleno,sto nam je plakio dusa draga,da ti kazem mozda je od zubica to vazda moze biti razlog a ti to dobro znas uf moja MALA i ja bih rado na more pa sto rece nek padaju i cuskije,samo da more malo zamiri,duga brate ova zima pusa vam svima redom
i totalno sam bezveze radi toga... mi u subotu rođendan slavimo dajdžinicinoj princezi i kontali smo u nedelju nedgej na tri dana sa djecom...al da ih moram negdje zavrarati radi vremena beze mi i totalno me nervira ovo vrijeme za 1.maj ...svake godine niđe veze...
jutro I mi smo imali losu noc anel se budio posle sat kad je zaspo plakajuci izasna morala sam ga uzeti ustat unijet u dnevnu i nekako se uz mm smirio i zaspo.I opet je jos dva puta tako radio nisam gledala u sat koliko je sati. Tako da nisam nesto naspavana . Jutro grozno kisa pada, tmurno hladno. Zaha javlja i kod nas kisu za 1.maj
Dobro jutro ako ga tako mogu nazvati. Opet smo imali burnu noc. Samo ovaj put nije bilo temperature hvala Bogu, ali je Nane plakao i vristao i derao se Ne mogu da budem pametna, sta god smo pretpostavili da ga boli, nije ga boljelo... Isto kao da ga je neka huja uhvatila i namjerno da je plakao...
ovo se nama isto desilo kad nam je nicao zub 4vorka. Znaci neutjesno plakao 3. sata . Moguce da ide zub pa ga to boli . Opet ako se zelis rijesiti sumnji da nije sta a nadam se da nije odvedi ga na pregled ako hoces.