pocahontas
|
IZVORNA PORUKA: mojbebac moram da se pozalim .... sinoc spremam anju za spavanje, ona ne da, da je obucem, vrti se, ..... znate vec! i ja je malo po guzi, eto tek toliko da joj stavim do znanja da se smiri, kad se ona podigla i lupila mi dva samara, nije mi bilo dobro, uhvatila me zuta minuta, i ja nju udarim dva puta po ruci ...ona naravno pocne plakati, jer je nikad nisam udarila, pri tom mm se izdere na mene, sto je tuces .... ja zaista to ne volim, ali isto tako ne bih volila da me ona udari, pa makar ni u sali .... tu je ona naravno plakala 10 - ak min. povratila od bijesa, kaze on eto dijete se prepalo .... ja sam se tako nasikirala, jos mm mi pricao taj vakat kako mozes, nemas srca, nisi je rodila da je tuces..... toliko mi je bilo tesko, skoro nikako nisam mogla spavati, bas me grize savjet ...znam da sam pogrijesila sto sam je udarila po ruci, ali toliko me u momentu izbacio iz takta taj njen samar, da mi nije bilo dobro .... jer stvarno ne volim vidjeti scenu kada djeca tuku mame, cak ni u sali ..... žao mi je da se sve to tako moralo završiti, ali ja uopšte ne vidim razloga da osjećaš toliku grižnju savjesti zbog toga...ja Raffija često naružim i pucnem po guzi kada pretjera..i mm isto tako...slažem se da je jako ruzno da dijete tuče, grebe, čupa, grize i ponaša se bezobrazno prema roditeljima i tu smo mi da tome stanemo na kraj...ako im se pusti previše, to su male zloće koje to iskorištavaju.... neki dan sam recimo i ja pretjerala ali sve samo iz straha i šoka što sam pomislila da mu se nešto moglo dogoditi..naime, vrtio se tamo gdje mu branimo da se igra, tamo gdje je kompjuter, tv, dvd, lampa, gitara i sl. i naravno, trenutak naše nepažnje i velika teška lampa hooop i za malo da ga tresne u glavu...ja sam je zahvaljujući tako dobrom refleksu uhvatila u padu, ne znam ni ja kako, vrisnula (kad sam vidjela da mu je veliki teški stakleni dio lampe padao prema glavi) i tako ga pukla po guzi i nogicama da sam kasnije sjela i plakala od šoka sta se moglo dogoditi i od muke što su mu nogice bile crvene od puc puca ali zapamtio je i sada uvijek pita pogledom i traži odobravanje da predje tamo u zabranjenu zonu gdje su sve te opasne stvari....to je poenta...ružno zvuči, ali djeca su nekad stvarno kao životinje....