|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  581 582 [583] 584 585   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
26.4.2011 21:45:57   
Anoniman
samo ti nju daj vamo...nakon moje torture vise nece nista jestiuser posted image user posted image

pa gdje ste mi vi vas cijeli dan...user posted image ...ja skoro od dosade pocela ucitiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14551
26.4.2011 21:50:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

samo ti nju daj vamo...nakon moje torture vise nece nista jestiuser posted image user posted image

pa gdje ste mi vi vas cijeli dan...user posted image ...ja skoro od dosade pocela ucitiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e dobro ti je dosadno bilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kuku moram i jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14552
26.4.2011 21:53:02   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hajd onda ja odoh a ti nastavi user posted image user posted image user posted image
Mi danas jeli tako tako...dorucak extra masallah ali je bilo jaje, sama ide pravo do sjedalice, ajde jaje nam nam....ruak tikvice+krompir pojela pola skuhanog (nije lose, moji zivci 0) i dvije kriske pilecih prsa, vecera makaroni i 2vrste sira, pojela prilicno, nisam je tjerala vise...pred spavanje malo popila mlijeka kad nije htjela vise napravim joj cokolino pa pojela ostatak user posted image ...spava odavno....
joj samo da vam stavim sliku kako jede babanu, stoji pola babane u kori na stolu, ja nudim nece i ja se zadala na racunar kad ona prisla i bez diranja rukama zubima grize bananu user posted image user posted image user posted image , ja krenula po tel da slikam ona pobjeze, isto mis user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14553
26.4.2011 22:03:39   
Leena
Hvala na dobrodošlici, drage naseuser posted image

Evo, samo da se javnemo brzinski... Cijeli dan sam na poslu, pritisli da se zavrsi svasta prije praznika, pa sam bas krepana (a pri tome smo u cetvrtak i petak slavili rođendan, u subotu mi se brat zenio, a kako je sva rodbina iz dijaspore dosla na njegovu svadbu, juce i prekjuce smo imali goste...)
Ugl., da ne kukam sad, smorena sam i jedva cekam taj 1.maj.

Jelence, gdje ste vi, mi vas pozeljeli? Kako slusa Anci? Kako je pupo mali? Kako prođe praznik?

Inace, vidim puno djece ne jede ovih dana... Moja Esma nije 5 dana jela nista osim stapica i smokijauser posted image , inace joj to ne volim davati, ali samo to ne odbija nikada, pa hajde da ista pojede... Ugl. danas kaze mama(ona je cuva dok smo na poslu) da je jela mlijeko i supu i neko povrce, a kad sam ja rucala krala mi je spagete sa tanjira, ogladnila guza izgledauser posted image
I da se pohvalimo, naucila je danas sama piti sokic iz casice one sa kljunomuser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14554
26.4.2011 22:08:46   
Anoniman
Leence i mi smo vas, obavezno iza praznika da se vidimo, zao mi je sto nismo uspjeli na rodjendan doci, ali nadoknadicemo mi to user posted image , kaze mm mozda i bolje sto niste otisli, Ana bi rastjerala i pretukla svu djecu, propao bi djetetu rodjendan user posted image . Bebani dobar, slusa mamu, vise nije glavom na kanalu, sad guzu ukrenuo. Ljubi nam najljepsu djevojcicu user posted image

Dadada ma ima ujutru odmah da ti je dovedem, a popodne nek je lady pokupi user posted image . Ja sam shvatila da moje dijete pocinje da bira hranu, sto mi bas cudno jer je do sada apsolutno sve jela, ali valjda se ne zadrzi samo na pomfritu user posted image (dadada znam da se ti neces ljutiti user posted image )

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 14555
26.4.2011 22:12:02   
Anoniman
Leena ljubi curu lijepu
jelena , cuj A. nece da jede iskreno cudno mi malo to jer ti kazes da ona mora sve pojest nema da nece user posted image pa sam malouser posted image ....Upravu si kako rastu sve su vise izbirljivi user posted image pusa vam posebno malom u pupi
Lady, kakva si nam ti user posted image ? Blago tebi L. u krpama bas ti zavidimuser posted image user posted image
user posted image
dadada ti ubijas dosadu knjigom ajd neka te user posted image
Ja gledam tv stefani kuhar u Sa.pa zaustavlja ljude na ulici reko necul koga prepoznatuser posted image user posted image user posted image sa RR.

< Poruku je uredio felix -- 26.4.2011 22:14:00 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14556
26.4.2011 22:15:34   
Anoniman
Ma mora ona felix pojesti milom ili silom, samo sto danas silom jede user posted image . Nego primjetim da neku hranu nece a neke se sita najede.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14557
26.4.2011 22:17:49   
Anoniman

i A.isto recimo volio je prije monte sad mu se na to gadi nece ...napravi facu da ce povratiti, ....Ovo ostalo ide nekako user posted image ....
Dajete li vi ponekad vasoj djeci , kupovne kasice ? Ne mislim na vocne ? jA znam nekad uzeti kad uzimam vocne da imam i povrtni,i mesni kasica hiip. Pa mu znam dat u mjesecu jednom .
Kad mi vise omrzne spremat i neznam sta bi pravil dam to,ili kad ocu ic negdje u goste .
On to voli hoce ne odbija

< Poruku je uredio felix -- 26.4.2011 22:19:27 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14558
26.4.2011 22:23:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e dobro ti je dosadno bilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kuku moram i jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma dan bas bljak...sve cekam kisa da padne...a ono ni kapi...nismo isli nigdje....a ja i A. kad smo citav dan u kuci pocnemo rezati jedan na drugoguser posted image user posted image ..ja jos sva nikakva...dobilauser posted image ...nemam snage ni da se ganjam po kuci sa njim...ni da me jase...niti da hodamo na rukama, dubimo na glavi i ostale vratolomije sto inace izvodimouser posted image user posted image user posted image user posted image ...pa tako ja vas cijeli dan za kompom...on pred tv-om..katastrofa...ja malo trazila sta bih mogla pisati za seminarski...a nis mi se ne pise...i takoooo...moracu da posjetim onaj link sa seminarskim i dipl. radovima...da mi tim strucnjaka napiseuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14559
26.4.2011 22:25:27   
bebac2
IZVORNA PORUKA: Leena

Evo, samo da se javnemo brzinski... Cijeli dan sam na poslu, pritisli da se zavrsi svasta prije praznika, pa sam bas krepana (a pri tome smo u cetvrtak i petak slavili rođendan)

vidjela sam ti u potpisu 21.4. pa samo moram da ti kazem da je i moje dijete rodjeno na taj datum, ali 2006. user posted image user posted image

dva djecaka,.2006. i 2009.

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 14560
26.4.2011 22:27:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Leence i mi smo vas, obavezno iza praznika da se vidimo, zao mi je sto nismo uspjeli na rodjendan doci, ali nadoknadicemo mi to user posted image , kaze mm mozda i bolje sto niste otisli, Ana bi rastjerala i pretukla svu djecu, propao bi djetetu rodjendan user posted image . Bebani dobar, slusa mamu, vise nije glavom na kanalu, sad guzu ukrenuo. Ljubi nam najljepsu djevojcicu user posted image

Dadada ma ima ujutru odmah da ti je dovedem, a popodne nek je lady pokupi user posted image . Ja sam shvatila da moje dijete pocinje da bira hranu, sto mi bas cudno jer je do sada apsolutno sve jela, ali valjda se ne zadrzi samo na pomfritu user posted image (dadada znam da se ti neces ljutiti user posted image )

ako kod nas zavrsi...pom. ne gineuser posted image user posted image user posted image user posted image ...e danas mu izvadila grah...bez juhe...kontam da vidim hoce li tako...i jos mu izvadim samo par zrna...i jos mu zabodem cackalicu...reko fazona radi...mozda uzme...ma nije ni pogledao...onda ga uzmem za ruku i odvedem do frizidera...haj reko nek sam izabere...izvadi torteline, ja ga jos tri puta pitam...hoces li sigurno jesti...on meni da fino torteline...ja ih skuhala...preko putera stavila, i pavlake...sve njam...njam...izvadim mu...nece...nema teorije, ni da pogleda...kraj vec znate

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14561
26.4.2011 22:28:01   
Anoniman
draga dadada stvarno ste danas citav dan bili u kuci user posted image user posted image user posted image cudo ne rezali jedan na drugog user posted image dosada je nesto najgore sto postoji . Jos kad si u kucu a dan duggggg ko godina .
Mi smo setali dva puta po sat sat i pol. Nema kise obukli se malo toplije nego inace i izasli , jer bi i mi inace rezali jedan na drugog user posted image

(odgovor članu bebac2)
  Neposredna veza do poruke: 14562
26.4.2011 22:28:46   
Leena

IZVORNA PORUKA: bebac2

Evo, samo da se javnemo brzinski... Cijeli dan sam na poslu, pritisli da se zavrsi svasta prije praznika, pa sam bas krepana (a pri tome smo u cetvrtak i petak slavili rođendan)

vidjela sam ti u potpisu 21.4. pa samo moram da ti kazem da je i moje dijete rodjeno na taj datum, ali 2006. user posted image user posted image

Divan datum, zar ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Meni najljepsi na svijetuuser posted image

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu bebac2)
Neposredna veza do poruke: 14563
26.4.2011 22:31:59   
Leena
dadada, kako je mene e. bacila u depresiju sa kuhanjem, stvarno imam osjecaj da ne znam vise kuhati, jos po onim djecijim kuharima, pa nece, pa kao nama, pa ni to, a to sto ti kazes, bas se potrudim, sve njam njam, ali jock... a kad nana skuha, sve moze, kad mi kaze: "Jela je supu" meni hoce nesto biti... Mislim, drago mi je sto jede, ali kako pobogu ni supu ne znam napravitiuser posted image user posted image

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 14564
26.4.2011 22:57:25   
Anoniman

dadada, kako je mene e. bacila u depresiju sa kuhanjem, stvarno imam osjecaj da ne znam vise kuhati, jos po onim djecijim kuharima, pa nece, pa kao nama, pa ni to, a to sto ti kazes, bas se potrudim, sve njam njam, ali jock... a kad nana skuha, sve moze, kad mi kaze: "Jela je supu" meni hoce nesto biti... Mislim, drago mi je sto jede, ali kako pobogu ni supu ne znam napravitiuser posted image user posted image
ma igraju se sa nama...ko je jaciuser posted image user posted image user posted image user posted image ...to ti je ta politika...kao ono... ko ce prije trepnutiuser posted image user posted image user posted image ...e to ti je...ko ce prije popustiti...ovaj moj kako sa nanom zivi...ne pali ni to...suti i budi sretnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 14565
27.4.2011 7:29:20   
chuci
IZVORNA PORUKA: chuci

IZVORNA PORUKA: ivanasa

dan i od nas...
kod nas katastrofauser posted image nosic zacepljen,kaslje nenormalno o jelu da ne pricamuser posted image user posted image user posted image ono dijete koje je melo sve pred sobom sada ni dorucak nece ma nista..nekako ga uspijem navarati koju kasikicu da pojede i to je to..voce 0 bodova user posted image ne znam sta mu je..doduse,vidim da mu je 6 zubica krenulo odjednom bijeli se samo sto ne probiju,pa onda tu je i zacepljen nosic i kasalj a i ko promukao je pa se jadnicku sve sastavilo..a zaboravi napisati da mu je guza i oko guze u haoticnom stanju crveno samo sto ne prokrvari..ja sam uzasna..em nisam spavala em nasekirana zao mi ga jadnicka sve pokusavam da mu olaksam da ga ne vodim dr..luk mu pored glave da lakse dise,skuhala mu ono grozno cudo jabuku i luk pa mu sa cajem pomijesala,caj od sljeza..eto ako iko ima jos neki savjet dobro bi bilo..sreca pa nema temperaturu!!

nama je slično bilo zadnjih 10tak dana
nos stalno curio, temperaturu imala tri četiri dana do 38,5 otprilike, poslije toga stolica malo češća i mekša (ali nije baš proljev), pa guza crvena izasula su i bolilo je, plakala kad god je peremo i mažemo. njoj je od zuba po mojoj procjeni. jedna 3 je nikla a i ostale će čini mi se ubrzo.

ovo za promuklost. mi smo ajšu odveli doktoru i ona nam rekla da je to od alergije i dala joj fenistil sirup i stvarno joj je prestalo nakon njega. iako sam se ja čudila i još čudim da može biti promuklost od alergije. njoj se to desilo baš u rano proljeće, tamo u martu.
moguće je i da je nosić od alergije.

ajši je guza prestala preko vikenda jer sam je ja pustila u gaćicama, bez pelene, a stalno je presvlačila. jest da je naprljala tonu veša ali joj se dosta smirilo crvenilo i ne boli je više.

nadam se da će što prije biti bolje.

svima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . ja samo stignem pročitati koji post jer sam ove sedmice puno zauzeta.

što se izofirah
nije fenistil nego flonidan

jutro svima

ja se sinoć sjetia da sam napisala fenistil, pa reko ujutro ću odmah da ispravim

user posted image za sve spavalice

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 14566
27.4.2011 8:43:23   
mojbebac
moram da se pozalimuser posted image .... sinoc spremam anju za spavanje, ona ne da, da je obucem, vrti se, ..... znate vec! i ja je malo po guzi, eto tek toliko da joj stavim do znanja da se smiri, kad se ona podigla i lupila mi dva samara, nije mi bilo dobro, uhvatila me zuta minuta, i ja nju udarim dva puta po ruci ...ona naravno pocne plakati, jer je nikad nisam udarila, pri tom mm se izdere na mene, sto je tuces .... ja zaista to ne volim, ali isto tako ne bih volila da me ona udari, pa makar ni u sali .... tu je ona naravno plakala 10 - ak min. povratila od bijesa, kaze on eto dijete se prepalo .... ja sam se tako nasikirala, jos mm mi pricao taj vakat kako mozes, nemas srca, nisi je rodila da je tuces..... toliko mi je bilo tesko, skoro nikako nisam mogla spavati, bas me grize savjet ...znam da sam pogrijesila sto sam je udarila po ruci, ali toliko me u momentu izbacio iz takta taj njen samar, da mi nije bilo dobro .... jer stvarno ne volim vidjeti scenu kada djeca tuku mame, cak ni u sali .....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 14567
27.4.2011 8:52:48   
Semyy
Vidim da ti je tesko, a  moj H je vec veliki i znam pouzdano da je to faza, mene je H ujedao, a ponekad u revoltu i tako udario,
ja sam reagovala isto po guzi, a teeski sam zagovornik ono samo prica,  a najzalosnije je sto nista ama bas nista ne postignes tako...
Ruzno je reci ali znam samo sebi na neki nacin u tom momentu olaksas situaciju, kao ono neces ti mene - jos kad zamislis tako
scenu kad odraste sta bi bilo kad bi bilo.
Ja i sad znam po guzi ponekad, sad vec ima pet godina i svaki put se osjecam pobijeđenom,,, trudim se da ne dođe nikad do toga.
ne zelim u tome da licim na svoju mamu jer se dobro sjecam njenog prutauser posted image .

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 14568
27.4.2011 8:56:16   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: mojbebac

moram da se pozalimuser posted image .... sinoc spremam anju za spavanje, ona ne da, da je obucem, vrti se, ..... znate vec! i ja je malo po guzi, eto tek toliko da joj stavim do znanja da se smiri, kad se ona podigla i lupila mi dva samara, nije mi bilo dobro, uhvatila me zuta minuta, i ja nju udarim dva puta po ruci ...ona naravno pocne plakati, jer je nikad nisam udarila, pri tom mm se izdere na mene, sto je tuces .... ja zaista to ne volim, ali isto tako ne bih volila da me ona udari, pa makar ni u sali .... tu je ona naravno plakala 10 - ak min. povratila od bijesa, kaze on eto dijete se prepalo .... ja sam se tako nasikirala, jos mm mi pricao taj vakat kako mozes, nemas srca, nisi je rodila da je tuces..... toliko mi je bilo tesko, skoro nikako nisam mogla spavati, bas me grize savjet ...znam da sam pogrijesila sto sam je udarila po ruci, ali toliko me u momentu izbacio iz takta taj njen samar, da mi nije bilo dobro .... jer stvarno ne volim vidjeti scenu kada djeca tuku mame, cak ni u sali .....

žao mi je da se sve to tako moralo završiti, ali ja uopšte ne vidim razloga da osjećaš toliku grižnju savjesti zbog toga...ja Raffija često naružim i pucnem po guzi kada pretjera..i mm isto tako...slažem se da je jako ruzno da dijete tuče, grebe, čupa, grize i ponaša se bezobrazno prema roditeljima i tu smo mi da tome stanemo na kraj...ako im se pusti previše, to su male zloće koje to iskorištavaju....

neki dan sam recimo i ja pretjerala ali sve samo iz straha i šoka što sam pomislila da mu se nešto moglo dogoditi..naime, vrtio se tamo gdje mu branimo da se igra, tamo gdje je kompjuter, tv, dvd, lampa, gitara i sl. i naravno, trenutak naše nepažnje i velika teška lampa hooop i za malo da ga tresne u glavu...ja sam je zahvaljujući tako dobrom refleksu uhvatila u padu, ne znam ni ja kako, vrisnula (kad sam vidjela da mu je veliki teški stakleni dio lampe padao prema glavi) i tako ga pukla po guzi i nogicama da sam kasnije sjela i plakala od šoka sta se moglo dogoditi i od muke što su mu nogice bile crvene od puc pucauser posted image
ali zapamtio je i sada uvijek pita pogledom i traži odobravanje da predje tamo u zabranjenu zonu gdje su sve te opasne stvari....to je poenta...ružno zvuči, ali djeca su nekad stvarno kao životinje....

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 14569
27.4.2011 9:15:12   
Anoniman
Dan i od nas user posted image

Nadam se dasu nam bolesna djecica bolje...Nane, Filip? ostala djecica?

Ja jutros isla vaditi ono opterecenje secera pa u pola sedam morala biti na jezeru, a cura svako jutro se nadigne prije sest, jutros spavala do pola osam, ali zato cijelu noc se budila, ja taman se namjestim, nadjem neki polozaj jer mi taaaako fali ono spavanje na stomaku i taman prikunjam ona pocne plakati i sve tako u krug pa sam sada kao da me voz pregazio.

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 14570
27.4.2011 9:42:01   
ivanasa
jutro i od nasuser posted image ,

doduse mi od 7 budni al eto..filip jos kaslje,smrcauser posted image sreca pa nema turu...i nece da jede mada citam da dosta djecice nece da jede pa mislim da to ipak nije do prehlade...user posted image user posted image ne mogu ga vise ganjati po kuci i gurati mu kasiku u usta sve cu mu zgaditi,necu da ga mucim i tjeram...
jel zna neko od koliko je druga smjena u vrazovoj?zovem i zovem i zovem al il je zauzeto il se ne javljaju...klasika..a u prvoj jutros je dr Adnan pa mi se nesto bas i ne ide...
kako su ostale bebice?
veliki user posted image za sve

Moj andjeo maleni Filip Noa rodio se 13.01.2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14571
27.4.2011 9:44:56   
Hanady RR

doduse mi od 7 budni al eto..filip jos kaslje,smrcauser posted image sreca pa nema turu...i nece da jede mada citam da dosta djecice nece da jede pa mislim da to ipak nije do prehlade...user posted image user posted image ne mogu ga vise ganjati po kuci i gurati mu kasiku u usta sve cu mu zgaditi,necu da ga mucim i tjeram...
jel zna neko od koliko je druga smjena u vrazovoj?zovem i zovem i zovem al il je zauzeto il se ne javljaju...klasika..a u prvoj jutros je dr Adnan pa mi se nesto bas i ne ide...
kako su ostale bebice?

smjene su ti u 14 sati

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu ivanasa)
Neposredna veza do poruke: 14572
27.4.2011 9:49:38   
Anoniman
jutro.
Mojbebac , nemoj se sekirati pa mislim svakoj se od nas to sigurno desilo da ga udari pa posle oplace zbog griznje savjesti......
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne volim ni ja kad me A. isto tako zna udariti,ujest  znala sam ga pucniti zbog toga da zna da nije lijepo to sta radi da ga neznam koja huja uhvati nesmijem to dopustiti jer ako udari mene tako ce i nekog drugog.
Ivanasa user posted image user posted image PUsa vam i sretno danas na pregledu.

(odgovor članu ivanasa)
  Neposredna veza do poruke: 14573
27.4.2011 10:01:02   
ivanasa
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

kako su ostale bebice?

smjene su ti u 14 sati

hvala hanadyuser posted image

felix,nadam se samo da mi nece dati kakve antibiotike grrrr...hvala milauser posted image

Moj andjeo maleni Filip Noa rodio se 13.01.2010

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 14574
27.4.2011 10:37:07   
mojbebac
ja nemam podrsku mm kad je to u pitanju, jer u njegovom prisustvu ne smijem ni ton povisti na nju .... stvarno mi se to gotovo nikad ne desava, ne znam sta joj je bilo da me udari, nisam trebala bas tako, ali sta je tu je ..... sigurno cu to ponovo uraditi, ako se ponovi, samo ne poruci .... to mi je najkrivlje od svega .... ali sad mi je vec puno lakse, sad sam isla da joj kupim igracku, i kad sam dosla u prodavnicu, rekla sam sebi neces kupiti nista, jer nije bila dobra, i tako sam odustala, a sa mm necu pricati do daljneg .... user posted image

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu ivanasa)
Neposredna veza do poruke: 14575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  581 582 [583] 584 585   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  581 582 [583] 584 585   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *