|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  579 580 [581] 582 583   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
26.4.2011 8:51:07   
koka i po
good morning..
spava mi se user posted image ...hoce kisa ..
S.ustao u pola sest i od tada manevrise po kuci user posted image ..i upravo jede masne bojice user posted image
sele....kako nane??
prijo moja kod nas vazda nesto ..uh.....
ostalima user posted image ...pretezno citam samo zadnje postove..
user posted image user posted image user posted image user posted image ...bas mi se spava...

< Poruku je uredio koka i po -- 26.4.2011 8:53:57 >

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 14501
26.4.2011 8:56:05   
R&T@
Dobra joj ta "mala stimulacija"user posted image user posted image user posted image

Odoh i ja pitati mm hoce li mi kupiti "picele"...
doruckovala samuser posted image user posted image user posted image

tekjauser posted image user posted image
koki user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 14502
26.4.2011 8:56:12   
zvecka
Nasmija se ja tajrinoj R i maminoj D,,,jedna pravo zensko a druga mamin grubijan dzile mami guzom na glavuuser posted image user posted image .

A moja curica je opet sinoc jako sve povratila,,,nemam pojma sta je u pitanju,,,ako se desi danas jos jednom idemo kod kucnog doktora da nam kaze sta je.

Bambi kako nam je Naneuser posted image user posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010
Moja dva pileta dosadna:)

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 14503
26.4.2011 9:08:37   
R&T@
Uh, zvecka, bas mi je zaouser posted image
Otkud sad to?

Saljem vam user posted image da se ne ponavlja viseuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 14504
26.4.2011 9:13:43   
zvecka
user posted image Hvala Tajrauser posted image

A neznam odakle,,sve sam kontala da nesto nije pokvareno pojela,,,,al sto je jela ona jela je i starija moja djevojcica,,,a muz kaze da je dirala akvarij juce u jednoj radnji i ja kontam da mozda nije od toga,,al voda od riba cuj nije to nista,,bas neznam sta bi bilo,,a moguce je i virus.user posted image

Tvoja Tajra je od moje Lejle mjesec dana starija,,,a i ja imam dvije cese maleuser posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 14505
26.4.2011 9:22:34   
R&T@
Zvecka, i ti si onda moja drugarica po uzrastu djevojcicauser posted image

Nisam to upratila...
Kada je rodjena malena?

Hajde stavi datume rodjenja u potpis,lakse je pratiti ko se s cime boriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 14506
26.4.2011 9:40:33   
zvecka
IZVORNA PORUKA: tajra

Zvecka, i ti si onda moja drugarica po uzrastu djevojcicauser posted image

Nisam to upratila...
Kada je rodjena malena?

Hajde stavi datume rodjenja u potpis,lakse je pratiti ko se s cime boriuser posted image user posted image user posted image

Starija je rodena 18-09-2006(Lejla)
Mlada je rodena 29-01-2010(Emana)

Jel zna neko sta je dobro djetetu dati poslije povracanja da jede i pije,,sramota me pitati a majka dvoje djeceuser posted image ,,al nemam bas iskustva sa povracanjemuser posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 14507
26.4.2011 9:46:19   
tekja
Bambi, kako je Nane...ima li ture jutros? Odspava li ista?
Koko, znam kako ti je...imam i ja jednog ranoranioca, vazda sam pospana, ja ne bih cipele, ja bih samo da spavamuser posted image user posted image user posted image ...a gledam jucer S. slike, mashAllah kako je lijep, na zdravlje mu bilouser posted image

felix, zeno, nema te jutros....
amani, kako je djecak, je l'' se sve vratilo u normalu?

V. evo mahnita, kako je dobio novu frizuru, dobio i fizicko ubrzanje, mislim da se pet puta od jutros prostro koliko je dug i nista, dize se i pici daljeuser posted image ...

zveckice, samo lagano i suho za jest (petit, dvopek, kruh, nemasne supice) i neka pije caj...nemoj sokice...

< Poruku je uredio tekja -- 26.4.2011 9:48:27 >

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 14508
26.4.2011 9:47:22   
Anoniman
Zvecka bas mi je zao malene, zelimo brzp pzdravljenje user posted image
Bambi nadamo se da Nane jutros nema temperature...ljubimo vasuser posted image
Mama2009 bravo za D, ma pravo zensko i moja nekad ima takvih ispada user posted image
Lady vama bujrum uvijek, samo javite kada i sta jedete user posted image

I mi samo da se prijavimo u ovo drustvo nejelica, vec tri dana ludim i otpuhujem i izlazim na balkon i ostalo user posted image , sinoc mi doslo i nju i mm da ubijem, jos ulazi sveki i kaze jesce kad ogladni, a Ana vecera, ma reko vodite je sa sobom nek kod vas spava pa nek vama nocas u dva trazi da jede kad ogladniuser posted image , odmah je rekla daj da ja probam da je nahranim user posted image

(odgovor članu zvecka)
  Neposredna veza do poruke: 14509
26.4.2011 9:53:55   
zvecka
IZVORNA PORUKA: tekja

Bambi, kako je Nane...ima li ture jutros? Odspava li ista?
Koko, znam kako ti je...imam i ja jednog ranoranioca, vazda sam pospana, ja ne bih cipele, ja bih samo da spavamuser posted image user posted image user posted image ...a gledam jucer S. slike, mashAllah kako je lijep, na zdravlje mu bilouser posted image

felix, zeno, nema te jutros....
amani, kako je djecak, je l'' se sve vratilo u normalu?

V. evo mahnita, kako je dobio novu frizuru, dobio i fizicko ubrzanje, mislim da se pet puta od jutros prostro koliko je dug i nista, dize se i pici daljeuser posted image ...

zveckice, samo lagano i suho za jest (petit, dvopek, kruh, nemasne supice) i neka pije caj...nemoj sokice...

Hvala Tekja,,,dala sam joj da jede kes suhi i pila je vodu,,supu cu joj dati,,i bananu je jela i jos nije povratilauser posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 14510
26.4.2011 9:55:25   
zvecka
Hej Jelena kako si mi?Kako curica?user posted image

A jel ti teska trudnoca,,imal razlike prva i druga trudnocauser posted image user posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14511
26.4.2011 9:57:40   
Anoniman
Zvecka draga falis, kad se sjetim nasih razgovora u iscekivanju user posted image
I ako su mi obje trudnoce rizicne meni se cini da je ova gora, da li me ovaj mali crv iscrpi pa sam sva bljak ili je i do trudnoce nemam vise pojma, ali izdrzava se, odbrojavam, a imam jos dooooooostaaaa, a sve se nadam da cu nekako prespavati do avgusta user posted image

Vidim tvoje cure velike, duse drage ljubni ih od nas user posted image

(odgovor članu zvecka)
  Neposredna veza do poruke: 14512
26.4.2011 10:06:14   
mama2009
jelena kako mi je moja princezica, jel se nauzivala kod baka i deda preko praznika, ova lady hoce kod tebe a ne zove user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zveckiceeee pusa velika za tebe i djevojcice drage

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14513
26.4.2011 10:08:43   
emi7908
Juhhhhhuuu mame  imate mahanje od mene... voljela bi malo čavrljati ali sam na poslu pa ću vas pratiti ali znajte da sam tu user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14514
26.4.2011 10:23:56   
zvecka
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Zvecka draga falis, kad se sjetim nasih razgovora u iscekivanju user posted image
I ako su mi obje trudnoce rizicne meni se cini da je ova gora, da li me ovaj mali crv iscrpi pa sam sva bljak ili je i do trudnoce nemam vise pojma, ali izdrzava se, odbrojavam, a imam jos dooooooostaaaa, a sve se nadam da cu nekako prespavati do avgusta user posted image

Vidim tvoje cure velike, duse drage ljubni ih od nas user posted image

Teza je uvijek druga trudnoca kod svake zene jer vec ima jedno kmece za kojim mora da skace i da sve radi,,,meni je bila emanom puno teza trudnoca jer sam se udebelila 22 kileuser posted image ,,a i ona je bila teska beba po rodenju i to je sve mene mucilo,,al nek su nam zivi i zdravi ovi nasi pilici.

Ja nesto neznam imam li ja tebe na fbuser posted image Ako imamkako se ti zoves?user posted image Izviniiii al nikako da sve skontam,,

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14515
26.4.2011 10:25:26   
zvecka
IZVORNA PORUKA: mama2009

jelena kako mi je moja princezica, jel se nauzivala kod baka i deda preko praznika, ova lady hoce kod tebe a ne zove user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i mi vas pusnemo koji put,,,bas bi voljela na ljeto jos jednom da se vidimo,,,sto nije iskljuceno,,,mozda cu se opet nacrtati na carsiji u sarajevuuser posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 14516
26.4.2011 10:26:48   
mama2009
IZVORNA PORUKA: zvecka

IZVORNA PORUKA: mama2009

i mi vas pusnemo koji put,,,bas bi voljela na ljeto jos jednom da se vidimo,,,sto nije iskljuceno,,,mozda cu se opet nacrtati na carsiji u sarajevuuser posted image

jeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 14517
26.4.2011 10:32:45   
zvecka
Ove godine ako se iskupimo,,ej ma vidjeces trke i zbrke,,,sad nam djeca sva trcati znaju,,user posted image user posted image user posted image mislim da neznaju setati normalno,,,bar moja trci i glava joj je uglavnom od masnica,,,ja sta radim samo ponavljam polako i Emana je naucila prvo kazat pako(polako)user posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 14518
26.4.2011 10:34:33   
zvecka
aj zene kako je fino sjediti s vamauser posted image ,,,nego ormar mi je malo i previse neuredan a dijete zaspalo pa odo da malo sta premotam,,,nadam se da cu brzo zavrsiti i vratiti se druzenjuuser posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 14519
26.4.2011 10:45:28   
Anoniman
Zvecka poslala sam ti pp. Ma ja sam se do unazad mjesec dana samo bila udebljala kilogram i po, ali mislim da sam zadnji mjesec dobila jos par jer sam samo jednu noc zaspala bez stomaka, a probudila se sa ogromnim stomakom user posted image . Veceras idem kod dr ima prvo na vagu da stanem.
Mama2009 jedva cekamo da nam opet dodjete, ja samo pricam kako se moje dijete igralo sa tvojim, sinoc nam bili prijatelji sa djecom ovaj harambasa je prevristala cijelo vrijeme dok je svekrva nije odnijela gore kod sebe. A kod baka i deda ma uzivancija, cim ih je vidjela odmah ih zove i ruku im pruza i ko nas sisa, mi kao da ne postojimo. Glavni baba i deda, juce cura brala cvijece na Borackom i ja uzela i stavljam sebi u kosu,a ona vidjela od mene pa i ona sebi hoce da stavi, ma pravo smijesna, ali kad je uhvatila po livadi puzati to mi je bilo najsmjesnije. Mi odlucili sledece sedmice vodimo je na MMR onu vakcinu i posle toga idemo u obdaniste, tako da ako ima cije dijete u Kekecu da upozorim da tornado stize user posted image

(odgovor članu zvecka)
  Neposredna veza do poruke: 14520
26.4.2011 10:48:33   
mama2009
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Zvecka poslala sam ti pp. Ma ja sam se do unazad mjesec dana samo bila udebljala kilogram i po, ali mislim da sam zadnji mjesec dobila jos par jer sam samo jednu noc zaspala bez stomaka, a probudila se sa ogromnim stomakom user posted image . Veceras idem kod dr ima prvo na vagu da stanem.
Mama2009 jedva cekamo da nam opet dodjete, ja samo pricam kako se moje dijete igralo sa tvojim, sinoc nam bili prijatelji sa djecom ovaj harambasa je prevristala cijelo vrijeme dok je svekrva nije odnijela gore kod sebe. A kod baka i deda ma uzivancija, cim ih je vidjela odmah ih zove i ruku im pruza i ko nas sisa, mi kao da ne postojimo. Glavni baba i deda, juce cura brala cvijece na Borackom i ja uzela i stavljam sebi u kosu,a ona vidjela od mene pa i ona sebi hoce da stavi, ma pravo smijesna, ali kad je uhvatila po livadi puzati to mi je bilo najsmjesnije. Mi odlucili sledece sedmice vodimo je na MMR onu vakcinu i posle toga idemo u obdaniste, tako da ako ima cije dijete u Kekecu da upozorim da tornado stize user posted image

ma ljepotica moja, mama ti si haranbasa...a gdje ti je kekec

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14521
26.4.2011 11:42:17   
Anoniman
Negdje na C Vili ili Malti kod autopraonice Slon, nemam pojma ni ja nisam isla, vec tu jedna nasa teta radi pa cemo poceti sa 4 sata da vidimo kako ide.

(odgovor članu mama2009)
  Neposredna veza do poruke: 14522
26.4.2011 11:52:15   
Anoniman
opet se vi raspisaleuser posted image user posted image

dobar danuser posted image

nadam se da suuser posted image bolje...one koje su bolesne, prehladjeneuser posted image user posted image

mene ovo vrijeme ubi...spava mi se...ne mogu nista...ne ferceram nikako po ovakvom vremenuuser posted image
A od jutros bulji u tv...grozno...a ja nemam snage...valjda jos kako sam dobilauser posted image ...bas samuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14523
26.4.2011 11:52:38   
iv@ncica
bbaambiiiuser posted image user posted image kako  je  stanje..jesi  imalo  ubila  okouser posted image

ostale  cureuser posted image user posted image user posted image

ma  bambi  oko  hrane  se  u  nas  uvije  znao  red...i  sad  u  vrticu  ima red..ali  u  zadnje vrijeme  je od  kad  je  malokrvan  bio  i  pije zeljezo mmuka  ziva...hranjenje  gdje  i  kad  stigne..samo  da nesto  pojede....a  ostavbljam mu  hranu  svugdje..  na  stolu,  na  hranilici..priuje  je  palilo i  naleti  i  pojede  nesto...a s ad  samo  baca  i  nosi  u smece  sto  god  nađe...voce  nece  nikako...jedno  vrijeme  je  htio  bar  iz  teglice  one  hipoe..sad  ni  to....a  cjeđene  sokove  ni  pod  razno..samo  voda ili  caja  s  medom  ponekad...mlijeko  ni  boce  ne  pije...neki d an  je  samo  pjeo  one  moje  torte  komad  i  to  je  to....
nocas  se  budio  1000000  puta..uzas..jest  da  je kasljao  u   jednoj  turi..jutros  ustao  nenaspavan , nervozan..cijelo  jutro  vristi,  galami,  place,  urla.....2-3  puta je  vec  bio  u klazni..i  jednom  dobio pšo  guzi...sreca  pa s am  slobodna  ovih  dana,  a mozda  i  to  iskoristava-ili  je  promjena  vremenauser posted image user posted image ..jucer  sam  ga  vodila  dr.  sve  kao  ok.  temperature  nema  od  juceruser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14524
26.4.2011 12:03:35   
ivanasa
dan i od nas...
kod nas katastrofauser posted image nosic zacepljen,kaslje nenormalno o jelu da ne pricamuser posted image user posted image user posted image ono dijete koje je melo sve pred sobom sada ni dorucak nece ma nista..nekako ga uspijem navarati koju kasikicu da pojede i to je to..voce 0 bodova user posted image ne znam sta mu je..doduse,vidim da mu je 6 zubica krenulo odjednom bijeli se samo sto ne probiju,pa onda tu je i zacepljen nosic i kasalj a i ko promukao je pa se jadnicku sve sastavilo..a zaboravi napisati da mu je guza i oko guze u haoticnom stanju crveno samo sto ne prokrvari..ja sam uzasna..em nisam spavala em nasekirana zao mi ga jadnicka sve pokusavam da mu olaksam da ga ne vodim dr..luk mu pored glave da lakse dise,skuhala mu ono grozno cudo jabuku i luk pa mu sa cajem pomijesala,caj od sljeza..eto ako iko ima jos neki savjet dobro bi bilo..sreca pa nema temperaturu!!

Moj andjeo maleni Filip Noa rodio se 13.01.2010

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 14525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  579 580 [581] 582 583   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  579 580 [581] 582 583   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *