Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
good morning.. spava mi se ...hoce kisa .. S.ustao u pola sest i od tada manevrise po kuci ..i upravo jede masne bojice sele....kako nane?? prijo moja kod nas vazda nesto ..uh..... ostalima ...pretezno citam samo zadnje postove.. ...bas mi se spava...
< Poruku je uredio koka i po -- 26.4.2011 8:53:57 >
A moja curica je opet sinoc jako sve povratila,,,nemam pojma sta je u pitanju,,,ako se desi danas jos jednom idemo kod kucnog doktora da nam kaze sta je.
Bambi kako nam je Nane
A neznam odakle,,sve sam kontala da nesto nije pokvareno pojela,,,,al sto je jela ona jela je i starija moja djevojcica,,,a muz kaze da je dirala akvarij juce u jednoj radnji i ja kontam da mozda nije od toga,,al voda od riba cuj nije to nista,,bas neznam sta bi bilo,,a moguce je i virus.
Tvoja Tajra je od moje Lejle mjesec dana starija,,,a i ja imam dvije cese male
Bambi, kako je Nane...ima li ture jutros? Odspava li ista? Koko, znam kako ti je...imam i ja jednog ranoranioca, vazda sam pospana, ja ne bih cipele, ja bih samo da spavam ...a gledam jucer S. slike, mashAllah kako je lijep, na zdravlje mu bilo
felix, zeno, nema te jutros.... amani, kako je djecak, je l'' se sve vratilo u normalu?
V. evo mahnita, kako je dobio novu frizuru, dobio i fizicko ubrzanje, mislim da se pet puta od jutros prostro koliko je dug i nista, dize se i pici dalje ...
zveckice, samo lagano i suho za jest (petit, dvopek, kruh, nemasne supice) i neka pije caj...nemoj sokice...
< Poruku je uredio tekja -- 26.4.2011 9:48:27 >
Zvecka bas mi je zao malene, zelimo brzp pzdravljenje Bambi nadamo se da Nane jutros nema temperature...ljubimo vas Mama2009 bravo za D, ma pravo zensko i moja nekad ima takvih ispada Lady vama bujrum uvijek, samo javite kada i sta jedete
I mi samo da se prijavimo u ovo drustvo nejelica, vec tri dana ludim i otpuhujem i izlazim na balkon i ostalo , sinoc mi doslo i nju i mm da ubijem, jos ulazi sveki i kaze jesce kad ogladni, a Ana vecera, ma reko vodite je sa sobom nek kod vas spava pa nek vama nocas u dva trazi da jede kad ogladni , odmah je rekla daj da ja probam da je nahranim
Bambi, kako je Nane...ima li ture jutros? Odspava li ista? Koko, znam kako ti je...imam i ja jednog ranoranioca, vazda sam pospana, ja ne bih cipele, ja bih samo da spavam ...a gledam jucer S. slike, mashAllah kako je lijep, na zdravlje mu bilo
felix, zeno, nema te jutros.... amani, kako je djecak, je l'' se sve vratilo u normalu?
V. evo mahnita, kako je dobio novu frizuru, dobio i fizicko ubrzanje, mislim da se pet puta od jutros prostro koliko je dug i nista, dize se i pici dalje ...
zveckice, samo lagano i suho za jest (petit, dvopek, kruh, nemasne supice) i neka pije caj...nemoj sokice...
Hvala Tekja,,,dala sam joj da jede kes suhi i pila je vodu,,supu cu joj dati,,i bananu je jela i jos nije povratila
Zvecka draga falis, kad se sjetim nasih razgovora u iscekivanju I ako su mi obje trudnoce rizicne meni se cini da je ova gora, da li me ovaj mali crv iscrpi pa sam sva bljak ili je i do trudnoce nemam vise pojma, ali izdrzava se, odbrojavam, a imam jos dooooooostaaaa, a sve se nadam da cu nekako prespavati do avgusta
Vidim tvoje cure velike, duse drage ljubni ih od nas
Zvecka draga falis, kad se sjetim nasih razgovora u iscekivanju I ako su mi obje trudnoce rizicne meni se cini da je ova gora, da li me ovaj mali crv iscrpi pa sam sva bljak ili je i do trudnoce nemam vise pojma, ali izdrzava se, odbrojavam, a imam jos dooooooostaaaa, a sve se nadam da cu nekako prespavati do avgusta
Vidim tvoje cure velike, duse drage ljubni ih od nas
Teza je uvijek druga trudnoca kod svake zene jer vec ima jedno kmece za kojim mora da skace i da sve radi,,,meni je bila emanom puno teza trudnoca jer sam se udebelila 22 kile ,,a i ona je bila teska beba po rodenju i to je sve mene mucilo,,al nek su nam zivi i zdravi ovi nasi pilici.
Ja nesto neznam imam li ja tebe na fb Ako imamkako se ti zoves? Izviniiii al nikako da sve skontam,,
Ove godine ako se iskupimo,,ej ma vidjeces trke i zbrke,,,sad nam djeca sva trcati znaju,, mislim da neznaju setati normalno,,,bar moja trci i glava joj je uglavnom od masnica,,,ja sta radim samo ponavljam polako i Emana je naucila prvo kazat pako(polako)
Lejla 18-09-2006 Emana 29-01-2010 Moja dva pileta dosadna:)
Zvecka poslala sam ti pp. Ma ja sam se do unazad mjesec dana samo bila udebljala kilogram i po, ali mislim da sam zadnji mjesec dobila jos par jer sam samo jednu noc zaspala bez stomaka, a probudila se sa ogromnim stomakom . Veceras idem kod dr ima prvo na vagu da stanem. Mama2009 jedva cekamo da nam opet dodjete, ja samo pricam kako se moje dijete igralo sa tvojim, sinoc nam bili prijatelji sa djecom ovaj harambasa je prevristala cijelo vrijeme dok je svekrva nije odnijela gore kod sebe. A kod baka i deda ma uzivancija, cim ih je vidjela odmah ih zove i ruku im pruza i ko nas sisa, mi kao da ne postojimo. Glavni baba i deda, juce cura brala cvijece na Borackom i ja uzela i stavljam sebi u kosu,a ona vidjela od mene pa i ona sebi hoce da stavi, ma pravo smijesna, ali kad je uhvatila po livadi puzati to mi je bilo najsmjesnije. Mi odlucili sledece sedmice vodimo je na MMR onu vakcinu i posle toga idemo u obdaniste, tako da ako ima cije dijete u Kekecu da upozorim da tornado stize
Zvecka poslala sam ti pp. Ma ja sam se do unazad mjesec dana samo bila udebljala kilogram i po, ali mislim da sam zadnji mjesec dobila jos par jer sam samo jednu noc zaspala bez stomaka, a probudila se sa ogromnim stomakom . Veceras idem kod dr ima prvo na vagu da stanem. Mama2009 jedva cekamo da nam opet dodjete, ja samo pricam kako se moje dijete igralo sa tvojim, sinoc nam bili prijatelji sa djecom ovaj harambasa je prevristala cijelo vrijeme dok je svekrva nije odnijela gore kod sebe. A kod baka i deda ma uzivancija, cim ih je vidjela odmah ih zove i ruku im pruza i ko nas sisa, mi kao da ne postojimo. Glavni baba i deda, juce cura brala cvijece na Borackom i ja uzela i stavljam sebi u kosu,a ona vidjela od mene pa i ona sebi hoce da stavi, ma pravo smijesna, ali kad je uhvatila po livadi puzati to mi je bilo najsmjesnije. Mi odlucili sledece sedmice vodimo je na MMR onu vakcinu i posle toga idemo u obdaniste, tako da ako ima cije dijete u Kekecu da upozorim da tornado stize
ma ljepotica moja, mama ti si haranbasa...a gdje ti je kekec
Negdje na C Vili ili Malti kod autopraonice Slon, nemam pojma ni ja nisam isla, vec tu jedna nasa teta radi pa cemo poceti sa 4 sata da vidimo kako ide.
nadam se da su bolje...one koje su bolesne, prehladjene
mene ovo vrijeme ubi...spava mi se...ne mogu nista...ne ferceram nikako po ovakvom vremenu A od jutros bulji u tv...grozno...a ja nemam snage...valjda jos kako sam dobila ...bas sam
ma bambi oko hrane se u nas uvije znao red...i sad u vrticu ima red..ali u zadnje vrijeme je od kad je malokrvan bio i pije zeljezo mmuka ziva...hranjenje gdje i kad stigne..samo da nesto pojede....a ostavbljam mu hranu svugdje.. na stolu, na hranilici..priuje je palilo i naleti i pojede nesto...a s ad samo baca i nosi u smece sto god nađe...voce nece nikako...jedno vrijeme je htio bar iz teglice one hipoe..sad ni to....a cjeđene sokove ni pod razno..samo voda ili caja s medom ponekad...mlijeko ni boce ne pije...neki d an je samo pjeo one moje torte komad i to je to.... nocas se budio 1000000 puta..uzas..jest da je kasljao u jednoj turi..jutros ustao nenaspavan , nervozan..cijelo jutro vristi, galami, place, urla.....2-3 puta je vec bio u klazni..i jednom dobio pšo guzi...sreca pa s am slobodna ovih dana, a mozda i to iskoristava-ili je promjena vremena ..jucer sam ga vodila dr. sve kao ok. temperature nema od jucer
dan i od nas... kod nas katastrofa nosic zacepljen,kaslje nenormalno o jelu da ne pricam ono dijete koje je melo sve pred sobom sada ni dorucak nece ma nista..nekako ga uspijem navarati koju kasikicu da pojede i to je to..voce 0 bodova ne znam sta mu je..doduse,vidim da mu je 6 zubica krenulo odjednom bijeli se samo sto ne probiju,pa onda tu je i zacepljen nosic i kasalj a i ko promukao je pa se jadnicku sve sastavilo..a zaboravi napisati da mu je guza i oko guze u haoticnom stanju crveno samo sto ne prokrvari..ja sam uzasna..em nisam spavala em nasekirana zao mi ga jadnicka sve pokusavam da mu olaksam da ga ne vodim dr..luk mu pored glave da lakse dise,skuhala mu ono grozno cudo jabuku i luk pa mu sa cajem pomijesala,caj od sljeza..eto ako iko ima jos neki savjet dobro bi bilo..sreca pa nema temperaturu!!