|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  578 579 [580] 581 582   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
25.4.2011 23:28:59   
Anoniman
dobrodosla Lenauser posted image user posted image

felix...ma naravno da mu namazem...samo sto to gleda ko da je kuga na hljebuuser posted image ...ma necu ja vise o NEjeluuser posted image ...ja sam sve probala i odustalauser posted image user posted image ...lady je ad na reduuser posted image ...ja se samo nadam da ce ona uspjetiuser posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 14476
25.4.2011 23:43:49   
mama75
lady samo da ti kazem da te ja skroz razumijem, na zalost. Imam u kuci isto ali x2. I jos sam ja s njima, ne radim. Sve metode sam probala, ali jednostavno nista ne pali. Kada dijete nece da jede to je stvarno situacija koja te izludjuje. Moja starija kcerka vise nije mrsava kao prije, ali jos uvijek dorucak ( 1 kriska hljeba) traje preko sat vremena. user posted image Ljudi dok to ne vide ne vjeruju mi. Ova mala isto problematicna. Ona kad nece da jede nema sanse da otvori usta. Ako je tjeram pocne da place, jedva se smiri, i opet nista ne pojede. Animacije sam probala sve moguce - nista. Obecanja - nista. Pustim je da ogladni - opet nista. Znam da te ovaj moj post nece utjesiti, ali samo se nadam da ce to tvoju L. brzo proci. Moje su takve od rodjenja, tvoju je tek uhvatilo pa ima nade da ce je i popustiti. I eto da znas da nisi jedina koja kada hrani dijete izadje na balkon i broji do 10 da bi se smirila. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14477
25.4.2011 23:46:20   
Anoniman
jel se mene iko pozeliouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama75)
  Neposredna veza do poruke: 14478
25.4.2011 23:47:29   
teacher75
hajmo, kratki izvjestaj danasnjih desavanja molimuser posted image tek se maloprije konektovah, jedva gledam od umora. mm skoro zavrsio americki plakar pa slagala svu garderobu, tek maloprije zavrsila a radila veceras do pola 8user posted image a sutra 1.smjena, ustajem prije 7, ne znam kako cu. sve me boliuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 14479
25.4.2011 23:47:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

jel se mene iko pozeliouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja mislila ti gidiš i danas

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14480
26.4.2011 0:04:11   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vile me nosajuuser posted image user posted image user posted image user posted image jutros u 4,30 dosla iz svatovauser posted image user posted image user posted image user posted image ne znam kud gonimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14481
26.4.2011 0:08:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vile me nosajuuser posted image user posted image user posted image user posted image jutros u 4,30 dosla iz svatovauser posted image user posted image user posted image user posted image ne znam kud gonimuser posted image user posted image user posted image user posted image

idi spavaj čujemo se sutra uzuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14482
26.4.2011 0:11:43   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: zvecka

user posted image Evo da se i ja javnem,,,sviju vas user posted image ,,,,
Ja Emanu stavila u sedam na spavanje i spavala neki sat vremena i cujem vrisak,,ja u njenu sobu kad ona sve povratila,,,a nije bila bolesna danas,,bas mi cudno,,,sad moram da pazim dal ce opet,,,ama bas sve iz sebe je izbacila,,jos nikad tako nije povratila.

Ja vam nemam bas vremena biti redovna,,sama sam sa dvoje djece i sve zivoo moram sama pa ne stizem na sve strane.user posted image ,,al vas volemo na sve straneuser posted image

ljepoto moja, ljubimo vas puno i puno smo vas pozeljeli user posted image

eh moja tajra, Bog te cuo za to sto napisa, da do ujutro nece biti ture, a evo morala sam ipak da mu stavim cepic... al me buni to sto je on tako veseo i evo ga igra se sa babom i bas je veselica... a crven ko paprika... podriguje... nije mi nikako jasno od cega mu je temperatura nadosla, jer nikakve simptome ne pokazuje ni za zube ni za nahladu ni za ista drugo... user posted image

Lady, hvala mila... kako je nasa princeza??? mislimo i na Amani, al nekako nikako da napisemo ni ovdje niti da joj posaljem sms... hajd ujutro cu... sto se tice jela, napravi joj uljevak i isjeckaj na kockice pa da vidis kako ce da smaze, ili makarone pa neka ih prsticima pobere...

jelena user posted image

dadada pusti dijete neka jede, pa makar i suhi hljeb user posted image

zaha mila pa gdje si ti??? kako su princeze i princovi??? saljemo vam puno user posted image

Leena dobrodosla medju raju user posted image

mama75, noa, felix user posted image user posted image user posted image user posted image

Nane se jos uvijek igra i jos uvijek je rumen i vruc, nadam se da ce cepic ubrzo djelovati i da ce tura spasti... al tjesi me sto je popio pola flasice soka... uhhhhh...

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 14483
26.4.2011 0:34:26   
iv@ncica
user posted image user posted image user posted image oooooooooo  vidim ja  nema  nas  pa se  malo  stalo  s  pisanjem..

hvala  svima  na  cestitkama...malo  se  jelloooo  malo  se  pilo....oooo  kuku  pucaju savoviuser posted image user posted image
.
uglavnom, A. je bolje..vodila  ga  jutros  dr., temp.  je isla  max do 38.5...i  to nije  stalno malo  oko  podne  i  predvecer....kaslje i  to  kad  skace  i  kad  se ustane ili  legne...pomalo i  jede  ...ali  s mukom....pogan  je  i  ziv  do bola...ali  dr.  kaze  grlo, pluca  cisti...mozda je  naletio  i virus  opet u  vrticu,  a moguce  je  i  alergija,ma i  kutnjaci  izrastaju,  napola  su..pa  bas  to  na  mene  jedino  da  pokupiuser posted image ...
uglavnom  ja  crknuta..kako  zbog  njega nismo  nigdje  isli..svi  su  doslazili  kod nas...evo  maloprije  se  sve  razislo.,....propuh  kroz  kucu  i  frizider...torti  i kalup  polizaliuser posted image user posted image ..a  sad  na  odmoruser posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 26.4.2011 0:35:03 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 14484
26.4.2011 0:35:16   
iv@ncica
lady- sta  da ti  pricam  o hrani  kad  je  i  u  nas  zadnjih  mjeseci tako...to  su  faze i koriste  nas maximalno,  samo  mi smijesno  kad  mi  kazu  tete  u  vrticu da  dobro  jede...e  stvarno  ne  vjerujem  kad  ga  vidim kuciuser posted image
mama2009-  margarina u ruke  i  mazi  cvoruge..i  moj  je  svako  malo  u  cvorugama..dio  odrastanjauser posted image
bamby-user posted image   i  turra  misa  joj....virusi  haraju, i  kod  nas  ti je takouser posted image
daadada-  pa  i  to  je hranauser posted image ...nek  samo  nesto  zvace..a  vasi  barem  piju  mlijeko  na  bocu  ili  kako  vec..a  moj nece  nista  doslovno  ni  pod  razno  u usta  da stavi  kad  mu  doÄ‘u dani..a  bocu  i  mlijeko  nikad  nije  ni piouser posted image ...sve  na  kasiku
jelena i  noa  -  a  to  se  bancilo..jeste  se  tucale user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 14485
26.4.2011 0:36:28   
iv@ncica
lana-  jesi  pravila  pogacuuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 14486
26.4.2011 0:44:11   
Lana_
ej nisam,al naprvit ću jedan dan baš da probam :)) ko da mora biti Uskrs...

* 22.3.2009. * prva ljubav
* 10.7.2012.* druga ljubav

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 14487
26.4.2011 0:48:09   
iv@ncica
tako  jeuser posted image user posted image   pa  u  park  da  je  podjelimo  kod  Brus  Lijauser posted image user posted image  

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Lana_)
Neposredna veza do poruke: 14488
26.4.2011 0:54:04   
Bambi09
tura je konacno spala... Nane je zaspao, preznojio se i sada je miran... nadam se da se tura nece vise vracati...

iv@ncice draga, jel to i drug nesto zeza s jelom?  i njega uhvatilo nesto ovih dana? eh...

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 14489
26.4.2011 1:03:30   
iv@ncica
user posted image user posted image   user posted image za  turu..vise  nek  se  nikad  ne  vraca

jasta  zeza  on  odavno..pa  onda  nekoliko  dana  prelomi  i  jede  ponesto..pa  opet  ne  jede  i s ve  tako...u  vrticu  navodno jede...a po  onom  sto  ja  vidim..ne  jede  ni  kuci ni tamo...izrastao  je,  mrsaviji  je,  malokrvan..svako  malo  neka  viroza  ili  sta  vec....voce  ni  pod  razno,  pa  ni  kupovne  kasice vise...slatko  tu  i tamo  i  jaje  hoceuser posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 26.4.2011 1:05:18 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 14490
26.4.2011 1:16:26   
Bambi09
bitno je da jede pa koliko god... ne znam mozda da li si probala da mu das po malo ali cesce? ili npr. da mu ostavis na stolu da on sam uzima u naletu??? doduse, ja sam oboje naucila da dorucak, rucak i veceru moraju sjediti za stolom i svi jedemo... bez obzira da li smo mi gladni ili ne, kad je vrijeme rucka svi sjedimo za stolom, pa makar samo mrvice stavljali u usta, ali da oni shvate vaznost rucka... a poslije u naletima mogu uzeti smoki ili cips ili sta vec kao poslasticu... voca uvijek ima na stolu i nekada me strah koliko pojedu, sto jabuka sto narandzi sto banana...
a sto je strah Boze dragi, evo ne smijem da zaspim... iako je tura spala, ja igram igricu i odrzavam se budnom, jer S je imala 15 mjeseci kad je dozivjela fras, pa u meni strah jer Nane je prekljucer napunio 16 punih mjeseci... bas sam luda totalno

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 14491
26.4.2011 3:58:27   
Bambi09
Evo mene sa svojim monologom, sto bi rekla moja sele po calama... 4 sata su ujutro, a jos ni sekunde nisam zaspala... Ne mogu, ne smijem... Gledam ovo malo stvorenje kraj sebe i pratim ga, pratim temperaturu... 4 sata su prosla od cepica, koliko i traje njegovo djelovanje... Temperatura se opet vratila... Dala sam mu sada sirup, opet malo opada ali dokle user posted image Ne smijem mu dati cepic prije 6 sati... Al da mi je samo skontati od cega mu je dosla ta temperatura user posted image Mozda bi mi lakse bilo... Spava... Vrti se... Cucla ovu cucanu, pa malo me miluje rukicama, pa opet cucla... Dise normalno...
Razmisljam, Boze dragi kako se sve moze izdrzati kad je dijete u pitanju... Da mi san nikako ne dolazi na oci... user posted image Ali bolje je, jer ne daj Boze da zaspim a njemu nesto zatreba... uhhhh.... Neka, spavat cu sutra... Samo da tura ode...

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 14492
26.4.2011 4:00:13   
Bambi09
Aktivni korisnici: Trenutno na portalu ima članova: 1 i gostiju: 297. [link=http://sn.ringeraja.ba/index.php?page=PMSend&to=1108351473][/link]  Bambi09 26.4.2011 3:58:46:
Pregledava aktivne korisnike

Ne zamjerite mi, al treba mi neko s kim bih mogla sada pricati, a dragi spava, kao i svi ostali...

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 14493
26.4.2011 4:57:17   
Bambi09
eh 5 je sati, ture nema sad za sad, pa odoh i ja malo zmirnuti, necu zaspati samo cu da zmirim user posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 14494
26.4.2011 7:56:26   
R&T@
Ej, Bambi09, ludo moja ludastauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene u 6 probudio smrad...dosla R. i sjela mi na jastuk, a iz pelene curi na sve straneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 14495
26.4.2011 8:29:34   
mama2009
jutro,

mi smo juce lunjali isli klopat i kupiti nove cipelice.....moja smizla je juce jela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....mama i tata su presretniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaze mm pravo zensko, da sam znao da ce pomoci shoping isli bi odmah kad je pala da joj kupimo cipeleuser posted image user posted image user posted image user posted image

bambi nadam se da nam je Nane bolje i da je tura nestalal pusa velikaaaa

lady, iv@ncice, tajra ostali veliki hug user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 14496
26.4.2011 8:36:34   
R&T@
IZVORNA PORUKA: mama2009

kaze mm pravo zensko, da sam znao da ce pomoci shoping isli bi odmah kad je pala da joj kupimo cipeleuser posted image user posted image user posted image user posted image

Oplakah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 14497
26.4.2011 8:39:18   
mama2009
IZVORNA PORUKA: tajra

Oplakah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majke mi pravo zensko, da si samo vidjela cim smo kupili cipele odmah drugo dijete, cak nije dala da joj skinemo cipelice nego ostala u njima, plus jela i bila pravooooo vesela

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 14498
26.4.2011 8:46:18   
tekja

jutro,

mi smo juce lunjali isli klopat i kupiti nove cipelice.....moja smizla je juce jela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....mama i tata su presretniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lady, iv@ncice, tajra ostali veliki hug user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala Bogu, znam koliko ste sretniuser posted image ...vidis trebala joj je samo "mala" stimulacijauser posted image user posted image user posted image

Tajrauser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 14499
26.4.2011 8:50:47   
mama2009
IZVORNA PORUKA: tekja

jutro,

hvala Bogu, znam koliko ste sretniuser posted image ...vidis trebala joj je samo "mala" stimulacijauser posted image user posted image user posted image

Tajrauser posted image

Ma Tekja vjeruj da je ovo trebalo snimiti, cak je kad smo dosli kuci poslije vecere vani, nasla u kesi hljeb i jela kao najsladji kolac komadinu hljeba

pusa za vas

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 14500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  578 579 [580] 581 582   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  578 579 [580] 581 582   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *