|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  577 578 [579] 580 581   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
25.4.2011 22:16:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

Imal ovdje kakvog sijelauser posted image
Dobro večer društvo evo mi jedemo kokice, jučer smo bili na jednom rođendanu i Alim je pojeo sve moguće čokoladeuser posted image i sve ukrase od fondanta sa torteuser posted image ...ma šta da vam pričam kad sve znateuser posted image

user posted image za generaciju

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
on se najeouser posted image user posted image user posted image ...a to sto vama bi ofirno...vas problemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14451
25.4.2011 22:18:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: dadada

Mislim stvarnouser posted image
Recesija i nemajcinstvo u duetuuser posted image user posted image user posted image

Mogu misliti kako se uziviouser posted image user posted image user posted image user posted image
ljubim ga ja stotinu putauser posted image user posted image user posted image

Jelo, ja malo ledja okrenem i odmah tucanjeuser posted image
user posted image user posted image user posted image
majkemi...ne zelim da zvuci kako ce zvucatiuser posted image ...al mislim da mali romi raznovrsnije jeduuser posted image ...a sigurno nezahebavaju mamuuser posted image

Dadada samo ti mene razumijes i ja tebe razumijem i razumijemo se medjusobno user posted image user posted image user posted image
Ja sam danas dosla u iskusenje da Lanu istucem koliko imam snage....ustala sam od hranilice, izasla na terasu da udahnem zraka, vratim se, nju izvadim i pravac u krevet, 1h bila je sobi...
Ja sam sjela i otplakala....

Mame i sluze za to da se zahebavajuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lady, znam da sam dosadna, ali sutra ti i nju i hranilicu na balkon...
stavi hranu pred nju, a ti ponesi veliku solju kahve i odmakni se...

Neka je, neka se igra s hranom, neka se isprlja..
.
mozda se iznenadisuser posted image
bas tako user posted image
Ja nesmijem puno da hvalim al Masallah Boze na Hajr jede super. I nebrinem kad recimo nesto nece a rijetkost da neceuser posted image namazem krisku djete uziva samo da jede svojim rukicama.Ili skuham makraonice gleda crtic i sve pojede SAM nabada na vilicu i jede .
Tako da sam mu sinoc kuhala makarone u 21. pojeo ko veliki SAM.
tako i podani isto sto se nabada na vilicu kao krompir , to mu dam da sam pojede.
Ovo je pocelo odnedavnouser posted image Ja naprosto UZIVAM user posted image
A,i Anelko :))))))
On kad je zdrav hb. nema nista da nece ....
dadada, kazes dala mu sam suh hljeb a jesil probala namazat s necim ,ocel tako ?
Moj bi kad bi mogao stalno jeo pastetuser posted image namzane na hljeb sreca pa voli i sipak dzem , pa cesto to dvoje menjam.

< Poruku je uredio felix -- 25.4.2011 22:20:11 >

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 14452
25.4.2011 22:21:45   
Anoniman
bambi mila ljubim vas zelim vam mirnu noc user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 14453
25.4.2011 22:23:53   
zvecka
user posted image user posted image user posted image Ja bogami Emani dam i supu rukom da jede a ostalo da ne pricam,,,sama se najede ko velika cura,,,a sve rukama jede,,,naravno i viljuska mora biti prisuta al to je fore radiuser posted image

daj djetetu nek mrlja i jede,,,ne pravi gresku kao ja,,,moja starija ioma 4,5 godine i danas vristim za njom kad jede,,,al kako ih dvije imam samo dreknem na nju i ona mora jesti,,,il ako nemam snage pustim je da malo gladuje i nakon nekog vremena trazi sama,,a sve to sam uradila ne dajuci joj da sama jede.
Samo ti Lani daj da sama gnjeci svojim rukicama,,,user posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010
Moja dva pileta dosadna:)

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14454
25.4.2011 22:25:16   
R&T@
Sve moze jesti viljuskom: povrce, sarmu, pite, komadice piletine, sir...
cak i pavlaku, cokolino, griz, palentu...

Ne znam sta inace pravis i sta voli...
samo joj izvadi gusce ili dodaj hljeba...

Mozda vecinu pojede samo prsticima...
Kad savlada viljusku sama ce uzeti i kasiku...

Ako krenete "u borbu", izgubit ces jer ce joj obrok postati dvoboj s tobom...
shvatit ce da je to nacin "da se druzis" s njom sat duze...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14455
25.4.2011 22:27:31   
Anoniman
Slikam vam jednom kako mi jedemo
oko Alimovog tanjura su autići i oni svi jeduuser posted image , on ih hrani pa tako sve pojede, jer nama je problem slano...čim ustane kaže mama daj nešto slatkauser posted image

Ja vjerujem da ste vi sve probale stim cakama, ne znam šta da vam kažemuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14456
25.4.2011 22:29:41   
zvecka
user posted image user posted image user posted image meni moja velika jedno jutro ustala i kaze jel mogu sladoled,,,,a ja njoj odgovaram mozes li tanjir grahauser posted image user posted image ,,,

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14457
25.4.2011 22:30:13   
Anoniman
moj kad bi mogao jeo bi i supu vilicomuser posted image samo takoo barata s tim .
Probala sam dat i supu zapravo sveki kad da dedu da jede naspe i anelu u tanjir al vise ode pored usta nego u ustauser posted image To mi nije problem zna sa vilicom makra user posted image a svasta moze nabadat na vilicu Rukicama nece da uzme nista jer mu je fujuser posted image bilo sta znaci neko kulturno djeteuser posted image user posted image ....
Ja sam tako strepila necu ocu ga ja hraniti ne vjerujem nejmu samom ma jok.Od mene ima jedan obrok kad je na kasiku nesto kao kasa, podnevno jelo ovo ostalo mu kuham i stavim da jede i sam nabada .
Bas sam se ugodno iznenadila...

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 14458
25.4.2011 22:30:48   
Lady26
primjer : makaroni sa sirom, nabode 1 i da meni da pojedem a ona POLIZE viljusku....jede sama rukama, pojede 10ak i zavrsi...to je nikakav obrok....
primjer : rucak kasikom, melja, frca hrana na sve strane, ni kap u usta...polize kasiku nakon sto sve spadne s nje, ja kad joj dam zalogaj u ustima ga drzi, danas je jedan drzala 25min....tad mi se smracilo pred ocima...

Ovo vise nisu ni zubi, ni prehlada, ni grlo, ni nista drugo na sto sam se "vadila" moje dijete je bezobrazno i tvrdoglavo....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 14459
25.4.2011 22:32:28   
Anoniman

Slikam vam jednom kako mi jedemo
oko Alimovog tanjura su autići i oni svi jeduuser posted image , on ih hrani pa tako sve pojede, jer nama je problem slano...čim ustane kaže mama daj nešto slatkauser posted image

Ja vjerujem da ste vi sve probale stim cakama, ne znam šta da vam kažemuser posted image

al kod nas je problem kad popije mlijeko ujutro odma sjeda za lap. i trazi smokiuser posted image tako skoro posle svake flase trazi poki user posted image (smoki) na dan pojede 2, citava ...
Pa malo zaljeva se cajkom/sokom malo jede smoki
Slatko isto voli , a slano pogotovo.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14460
25.4.2011 22:33:37   
Lady26

Mi ne koristimo ni viljusku ni kasiku user posted image , tj ona....Ne zna....sa viljuske sve zbaci pa je olize....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 14461
25.4.2011 22:34:38   
Anoniman
lady kazem ti ni ja ne dajem da jede SAM kasikom jer to jos NEZNA.
aL SA  vilicom dam makarone uvjek (pobrojim) user posted image kad dam do 10 max 15. I jede koliko moze user posted image . kad nece gurne tanjir i vice dota(dosta)user posted image i podrigne.
Kad bi pojeo 2ili 4 eh tad bi se zabrinulauser posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14462
25.4.2011 22:35:50   
Anoniman

Mi ne koristimo ni viljusku ni kasiku user posted image , tj ona....Ne zna....sa viljuske sve zbaci pa je olize....

Pa neka se uci , mora jednom nauciti . A. zna ganjat po citavom tanjiru ili cak stolu kad ode makaron al se ne predaje dok ne nabodeuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 14463
25.4.2011 22:39:07   
zvecka
Kot tebe i Lane ce biti ko kod mene i Lejle,,,zvaci,gutaj,,to sam morala tako vikati jer bi drzala jako dugo u ustima jelo,,ma kostala me zivaca i zivaca i dan danas,,,al sad zna sve pa se ucjenjujemo,,,ako pojedes dobices nesto slatkouser posted image .A ti jedino sto mozes da radis je da kuhas cesto ono sto jede naj bolje,,a kad bude malo veca onda ces je moci ucjenjivati,,pricom je navuci da jede i slicno,,,inace da je tjeras i mucis sebe i nju to neide,,,bitno je da jede voce.user posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14464
25.4.2011 22:39:46   
R&T@

primjer : makaroni sa sirom, nabode 1 i da meni da pojedem a ona POLIZE viljusku....jede sama rukama, pojede 10ak i zavrsi...to je nikakav obrok....
primjer : rucak kasikom, melja, frca hrana na sve strane, ni kap u usta...polize kasiku nakon sto sve spadne s nje, ja kad joj dam zalogaj u ustima ga drzi, danas je jedan drzala 25min....tad mi se smracilo pred ocima...

Ovo vise nisu ni zubi, ni prehlada, ni grlo, ni nista drugo na sto sam se "vadila" moje dijete je bezobrazno i tvrdoglavo....

Ne, tvoje dijete je "u drugoj STRASNOJ godini zivota"user posted image user posted image user posted image

Pa sta ako zvace 25 minuta...
sjeti se: ti si u fotelji na balkonu s soljicom kafe i vam dometa letecih makaronauser posted image
Tvoja usta su daleko od njene viljuske, a neka lutka je pored nje, koja nece pojesti taj makaronuser posted image

A ti pricas, jer ona savrseno razumije: Ako ne pojedes sve, pojest ce lutka ili Kad pojedes makarone idemo obuti cipele i setamo ili nesto sluser posted image

S user posted image  na licu, pa makar "eksplodirala" u sebiuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14465
25.4.2011 22:40:14   
Anoniman
Neki dan sam bila na igralištu za djecu, i jedna mama je nosila zdjelicu i hranila svoju djevojčicu isto ima problem oko hranjenja, bilo je oko 13h a ona kao nije ni doručkovala i mala bi uzela zalogaj i držala 20min. u ustimauser posted image ...ja sam baš tužno gledala kako je toj mami, koliko njoj treba živaca, strpljenja uffff

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14466
25.4.2011 22:41:22   
zvecka

Ej probaj joj dati viljusku a ti uzmi jednu i ona kad sebi prinese svoju praznu viljusku ti joj ubaci jedan zalogaj sa svojom,,,,ja to radim s Emanom,,mada ja licno nemam taj problem,,mi jedemo i previse,,,na dijeti smouser posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14467
25.4.2011 22:44:09   
Lady26

IZVORNA PORUKA: felix

Pa neka se uci , mora jednom nauciti . A. zna ganjat po citavom tanjiru ili cak stolu kad ode makaron al se ne predaje dok ne nabodeuser posted image

Nije problem "nabadanje", nabode ona i po vise komada ali ne idu njoj u usta....nego ih pobaca ili meni da a ona samo lize...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14468
25.4.2011 22:48:24   
Lady26

Ne, tvoje dijete je "u drugoj STRASNOJ godini zivota"user posted image user posted image user posted image

Pa sta ako zvace 25 minuta...
sjeti se: ti si u fotelji na balkonu s soljicom kafe i vam dometa letecih makaronauser posted image
Tvoja usta su daleko od njene viljuske, a neka lutka je pored nje, koja nece pojesti taj makaronuser posted image

A ti pricas, jer ona savrseno razumije: Ako ne pojedes sve, pojest ce lutka ili Kad pojedes makarone idemo obuti cipele i setamo ili nesto sluser posted image

S user posted image  na licu, pa makar "eksplodirala" u sebiuser posted image

Da, znam, vec ste me uputile.... user posted image
Tajra, ispravka, NE ZVACE samo DRZI u ustima, to se sve rastopi, ali stoji....ne guta....gleda mimo mene, drzi zatvorena usta....
Danas mi bila prijateljica kad je bilo vrijeme za jesti, 45 min za 10ak kasika vocne kasice, Lana ozbiljna, bulji negdje vani, bulji u nju...kaze ona nikad je ovakvu nisam vidjela, obicno je vesela, nasmijana...dam joj zalogaj i izvadila je iz hranilice, drzala ga je tako mozda 10ak min i postala je ona "stara", igra se, plese al zalogaj u zatvorenim ustima....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 14469
25.4.2011 22:50:22   
Lady26

Neki dan sam bila na igralištu za djecu, i jedna mama je nosila zdjelicu i hranila svoju djevojčicu isto ima problem oko hranjenja, bilo je oko 13h a ona kao nije ni doručkovala i mala bi uzela zalogaj i držala 20min. u ustimauser posted image ...ja sam baš tužno gledala kako je toj mami, koliko njoj treba živaca, strpljenja uffff

Nisam bila ja user posted image user posted image , mi to samo u kuci....
Eh tako je kod mene.....tu trebaju konjski zivci....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14470
25.4.2011 22:52:38   
Lady26
Danas mm zove pita sta radimo ja tako kazem, da me Lana zahebava....da mi se igra sa zivcima, kaze : hehehehe neka neka malo....user posted image user posted image wtf?!?!!?! ma majke mi da mi je bio blizu ako mu ne bi samar spucala....Otac - kolac, uvijek bilo....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14471
25.4.2011 22:55:26   
Apotekarka
Vecer...
Eh evo i mene sita sam skroz,pun mi stomak svega i bome slabo podnosim,sredio me ovaj Uskrs necim sam i grlo opet sredila(ocito gemistom od subote) a ni potucala se nisamuser posted image user posted image user posted image ...
Sutra u nove radne pobjede opet i sljez i kadulja ha ha....
Antonio spava toliko je to dijete aktivno nigdje mira nema cjeli dan...
I m ismo s jelom opet u nekoj svadji,nekad mi se cini da taj nema vremena jesti pa zbog toga nece....
Bolesne bebe ozdravite brzo...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14472
25.4.2011 22:59:23   
Leena
Mi samo da se prijavimo u ovu "veliku" grupu user posted image , veliki pozdrav mamama i user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 14473
25.4.2011 23:01:13   
Lady26
Dobrodosle, dobrodosle user posted image user posted image user posted image

Ja vas sve pozdravljam, saljem 10000000 pusa i zagrljaja....Pisem opet sutra nekad navece....dan nam je toliko aktivan user posted image user posted image da ne stignem...

< Poruku je uredio Lady26 -- 25.4.2011 23:02:42 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 14474
25.4.2011 23:09:56   
Honey3
IZVORNA PORUKA: Leena

Mi samo da se prijavimo u ovu "veliku" grupu user posted image , veliki pozdrav mamama i user posted image
dobro nam dosle,pusa za imenjakinjuuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 14475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  577 578 [579] 580 581   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  577 578 [579] 580 581   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *