|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  576 577 [578] 579 580   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
25.4.2011 21:37:28   
zvecka
user posted image Evo da se i ja javnem,,,sviju vas user posted image ,,,,
Ja Emanu stavila u sedam na spavanje i spavala neki sat vremena i cujem vrisak,,ja u njenu sobu kad ona sve povratila,,,a nije bila bolesna danas,,bas mi cudno,,,sad moram da pazim dal ce opet,,,ama bas sve iz sebe je izbacila,,jos nikad tako nije povratila.

Ja vam nemam bas vremena biti redovna,,sama sam sa dvoje djece i sve zivoo moram sama pa ne stizem na sve strane.user posted image ,,al vas volemo na sve straneuser posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010
Moja dva pileta dosadna:)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14426
25.4.2011 21:38:48   
R&T@
IZVORNA PORUKA: felix

uh tajra  imal ista dobro kod tebe user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ima...
samo se sakrilo ovih danauser posted image user posted image user posted image

Pusa mom imenjakuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Bamby, user posted image
bit ce to sve super, abd...
tm ce dobiti malo vise paznje, a manje Onoga (sto i nije loseuser posted image user posted image user posted image )
nane je samo malo zagrijan od sunca, ujutro nista od temperature...user posted image
Sabinica spremna za druzenje s mamomuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14427
25.4.2011 21:40:24   
Lady26
Taaaaaaaaaaajraaaaaaaaa user posted image user posted image
I ja sam pih pih pih...vise puta pih..

Bambi ljubi djecu, nadam se da tura nece rasti....
Koko kako si ti, sta bi kod ORL ?

Da ne zaboravim Amani mi je poslala poruku, da vas sve pozdravim i salje puse, nema kad da pise, stalno je uz tetku i rodjaka...frka trka, javit ce se kad se aBd stabilizuje stanje...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 14428
25.4.2011 21:44:05   
R&T@
zvecka, i tebi mahanjeuser posted image

Bitno je da se voljemo, a za RR ce biti mjesta...

Npr. jedan dan preskocis usisavanje, drugi dan brisanje prasine, treci dan jedes skuhano od jucer, cetvrti setate 15 minuta krace, peti preskocis peglanje.... i eto te... svaki dan nam se javisuser posted image  dok se ne zarazis, pa onda sesti dan preskocis sve nabrojanouser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 14429
25.4.2011 21:47:45   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Gdje ste vi na kolacima i jajima, sram vas bilo...ni na tucanje niste dosle user posted image ž

Svim bolesnim bebicama zelimo brzo ozdravljenje, a i ovim pih mamama se i ja pridruzujem i zelim nam brz popravak raspolozenja user posted image

Ljubimo vas nas dvoje, troje user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 14430
25.4.2011 21:47:49   
Anoniman
tajroooooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

Lady pozdravi Amanyuser posted image user posted image user posted image reci joj nek se drzi

pusa za Nanetauser posted image

moj A. evo jede suh hljebuser posted image ...grrrrrrrrrrrrrrrr

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 14431
25.4.2011 21:48:16   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

Moje strucno misljenjeuser posted image  je da su nam cipele kriveuser posted image user posted image user posted image

Hajde da kupimo jos po jedne pa da nam to sva briga budeuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14432
25.4.2011 21:49:12   
Hannica
Vidim da je Mya onlajn pa da prenesem utiske.user posted image Veceras sam je srela i jedva sam je prepoznala.user posted image Ja zamisljala da je ona krupnija (i visa i deblja)user posted image ,a ona mi sva njezna ko pahuljica.Joj koliko sam slika pregledala i bas sam skroz pogresno procjenila. I za Minju isto i nju sam zamisljala krupnijom.Sta je sa mnom.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14433
25.4.2011 21:52:56   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dadada

Mislim stvarnouser posted image
Recesija i nemajcinstvo u duetuuser posted image user posted image user posted image

Mogu misliti kako se uziviouser posted image user posted image user posted image user posted image
ljubim ga ja stotinu putauser posted image user posted image user posted image

Jelo, ja malo ledja okrenem i odmah tucanjeuser posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14434
25.4.2011 21:53:02   
Lady26

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Gdje ste vi na kolacima i jajima, sram vas bilo...ni na tucanje niste dosle user posted image ž

Svim bolesnim bebicama zelimo brzo ozdravljenje, a i ovim pih mamama se i ja pridruzujem i zelim nam brz popravak raspolozenja user posted image

Ljubimo vas nas dvoje, troje user posted image

Ja bih rado, ionako ne znam kud cu sa sobom user posted image ...ali nigdje nisam prispjela....Lana mi sad spava 3h u komadu, od 11-11,30 pa do iza 2...u 3 rucak, dok "jede" 4....sljedece jelo za 2-3h ma nigdje mrdnut, osim kod familije pa trazim od njih rucak za Lanu user posted image user posted image
Haman ce mi "propasti" godisnji....zeznula me je sa ovim spavanjem skroz....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14435
25.4.2011 21:54:30   
Lady26

IZVORNA PORUKA: tajra

Moje strucno misljenjeuser posted image  je da su nam cipele kriveuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image legendo moja, ti si meni sva pozitivna...blago ti se, meni odmah sve ladje potonu....
Cek bona dok ove isplatim user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 14436
25.4.2011 21:56:43   
zvecka
user posted image user posted image user posted image Draga Tajra i ovako zivim u neredu,,nikako da stignem tempo od moje dvije zivahne djevojcice,,,one se trude da sreduju po svome a ja za njima idem i galamim i sredujem po svomuser posted image

A znaju  zene sto su samnom zajedno bile trudne kasko sam bila visila na rr,,a sad ne stizem,,i to vam je tuga velika za meneuser posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 14437
25.4.2011 21:58:29   
Anoniman
Ma Lady bicu ti i ja familija user posted image . Izgleda da i meni te vase cipele krive user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 14438
25.4.2011 21:58:46   
Lady26
Zvecka, draga moja evo puuunoooooo zagrljaja user posted image user posted image user posted image
Kako je sad Emana, jel paja?
kako je velika slatka curica?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 14439
25.4.2011 21:59:53   
Anoniman

Recesija i nemajcinstvo u duetuuser posted image user posted image user posted image

Mogu misliti kako se uziviouser posted image user posted image user posted image user posted image

majkemi...ne zelim da zvuci kako ce zvucatiuser posted image ...al mislim da mali romi raznovrsnije jeduuser posted image ...a sigurno nezahebavaju mamuuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 14440
25.4.2011 22:00:35   
Lady26

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ma Lady bicu ti i ja familija user posted image . Izgleda da i meni te vase cipele krive user posted image

Kako ono, bices mi prija jel ili kako bjese user posted image user posted image ?
Lana i Ana za dva brata pa ti racunaj user posted image

Ih pa da nas gledas kako se svadjamo a ja mijenjam boje od ljutnje i huje...jedino ao ces ti nahraniti Lanu eto me odmah sutra na rucak user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14441
25.4.2011 22:02:31   
zvecka
user posted image Lady sinko kako si mi ti i tvoje ono sitno zlato,,,?user posted image

Emana je zaspala ponovo,,bas sam se iznenadila kad je povratila,,to je prvi put da se desi,,inace ona je dijete koje jede sve na svijetu,,,i do sada joj ni kisele parike nisu naskodileuser posted image  a danas i nije nista neobicno jela i et povrati,,,,srecom nema temperaturu i ne place pa kontam da mozda nije malo vise bila na suncuuser posted image

A sta je sa tetkom ad amani?Ja nikako da sve pohvatamuser posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14442
25.4.2011 22:05:02   
Lady26

majkemi...ne zelim da zvuci kako ce zvucatiuser posted image ...al mislim da mali romi raznovrsnije jeduuser posted image ...a sigurno nezahebavaju mamuuser posted image

Dadada samo ti mene razumijes i ja tebe razumijem i razumijemo se medjusobno user posted image user posted image user posted image
Ja sam danas dosla u iskusenje da Lanu istucem koliko imam snage....ustala sam od hranilice, izasla na terasu da udahnem zraka, vratim se, nju izvadim i pravac u krevet, 1h bila je sobi...
Ja sam sjela i otplakala....

< Poruku je uredio Lady26 -- 25.4.2011 22:06:42 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14443
25.4.2011 22:06:33   
Honey3
dobra vam noc, evo da vas i mi pozdravimouser posted image
vidim imamo i bolesnih bebica ljubimo Nane  malo i slatkicu Denizuser posted image a st aje to bilo Amani,ja nisam u toku nikakouser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 14444
25.4.2011 22:06:38   
R&T@

user posted image user posted image user posted image legendo moja, ti si meni sva pozitivna...blago ti se, meni odmah sve ladje potonu....
Cek bona dok ove isplatim user posted image user posted image user posted image

Znas onu od Zije:
Ne, ne, ne
ne ostavljaj me, ne,
nocas su mi ladje sve potonule
ne, ne, ne
ne ostavljaj me, ne
i ne daj mi da govorim u snuuser posted image ...

user posted image user posted image user posted image Kakve ja sve gluposti pamtimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kuku, majko, sta li ja blebecem u snuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14445
25.4.2011 22:09:21   
Anoniman
Imal ovdje kakvog sijelauser posted image
Dobro večer društvo evo mi jedemo kokice, jučer smo bili na jednom rođendanu i Alim je pojeo sve moguće čokoladeuser posted image i sve ukrase od fondanta sa torteuser posted image ...ma šta da vam pričam kad sve znateuser posted image

user posted image za generaciju

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 14446
25.4.2011 22:11:11   
R&T@

Dadada samo ti mene razumijes i ja tebe razumijem i razumijemo se medjusobno user posted image user posted image user posted image
Ja sam danas dosla u iskusenje da Lanu istucem koliko imam snage....ustala sam od hranilice, izasla na terasu da udahnem zraka, vratim se, nju izvadim i pravac u krevet, 1h bila je sobi...

Mame i sluze za to da se zahebavajuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lady, znam da sam dosadna, ali sutra ti i nju i hranilicu na balkon...
stavi hranu pred nju, a ti ponesi veliku solju kahve i odmakni se...

Neka je, neka se igra s hranom, neka se isprlja...
mozda se iznenadisuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14447
25.4.2011 22:13:41   
Anoniman
oooo,okupile se zene user posted image user posted image user posted image
Moj A. zaspo tacno u 22, user posted image sta ce to biti,mora da ce sutra kisa da pada user posted image Nikad nije zaspo ovako rano danas smo bili najmanje 3. sata vani djete se istrcalo izmorilo tako fino zaspi a jos  bolje se budi nakon satuser posted image ebo to kad mislis e meraka zaspo on za sat se nesto budi izasnauser posted image i place Tek drugi san poslije toga zaspi i nebudi se vise.
Ranoranioc je svako jutro 7 pola 8user posted image user posted image na nonama je....
Mislim da ce sutra abd ustat u 6. jos ranije zaspo....

(odgovor članu zvecka)
  Neposredna veza do poruke: 14448
25.4.2011 22:14:48   
Lady26
Daj reci mi sta da joj napravim a da pojede sama, eto nisam pametna....salame, virsle, pite i sl joj isjecem na komad ei jede, hoce i sama a i da joj ja dam...sta normalno da joj za rucak napravim a da jede sama?!
Kasikom ne zna niti hoce, samo melja i prosipa, ne unosi u usta, probala....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 14449
25.4.2011 22:15:12   
Anoniman

sve znamuser posted image ...sve isto
sad mm govori....ti si Andrej za veceru pomirisao abc, ispljunuo palacinku i najeo se hljebauser posted image ...fakat je tako...puno stol svega, a on jede suh hljebuser posted image ...a ja se tjesim da ce i to prociuser posted image user posted image user posted image

gdje nam je mala?
gdje mi je saharauser posted image znaaaaaaaam da je na odmoru...a nema jeuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 14450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  576 577 [578] 579 580   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  576 577 [578] 579 580   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *